שאריות מה

לביאה11

New member
למה חודש הבא ולא שישי הזה???

מחרתיים.... 29 ליולי, אני חוגגת את יום הולדתי (ואת הקילוגרמים המיותרים שעליתי
) בשבילי אני עושה דיאטות, רק בשבילי, זה עושה לי טוב להרגיש טוב עם עצמי. תודה מתוקה

ע פ ר ל ה

New member
ובנוסף למרשם של עניים ירוקות 3

אולי בכלל כדאי להפוך את המטבח לדיאטתי? חלב דל שומן,גבינה 5% או 3% לחם קל,לחמניות קלות,עוגות ועוגיות דלות קלוריות המון ירקות וסלטמעדנים דיאטטיים לא ממש מבינה בזה כי מעולם לא עשיתי דיאטה,אבל כך נראה לי "מטבח דיאטתי" אהה נזכרתי,הליכה של שעה מינימום בשעות הערב ללא ספק תועיל לך. בתאבון,ובהצלחה

לביאה11

New member
לא אקטואלי

אין לי כוח ללכת ולא בא לי ללכת אני עצלה מידי לאחרונה. מטבח דיאטטי יש פה כל החיים. אין טיגונים ולא ממתקים אבל בעבודה אני אוכלת כמו גדולה

y o u r

New member
אבטיח כמובן

כל היום כל הזמן גם מרווה וגם טעים ואפילו משחרר נוזלים וואלה גם פתרון בשבילי

לביאה11

New member
ובסוף היום למות???

רק אבטיח??? וואי........... אני כבר מרגישה חולשה בכל הגוף

ע פ ר ל ה

New member
לביאה

אין לי מושג היכן את עובדת והאם מקום עבודתך מספק ארוחות מסודרות,אבל אני מכירה נשים שלוקחות אוכל לעבודה כדי לא להתפתות בכל שלל המטעמים המוגשים. סתם לדוגמא: קחי לך קופסא עם כל מיני ירקות חתוכים,סנדוויצ'ים מלחם קל,פרי או שניים. הכי הכי חשוב זה הרצון שלך,ובעצם לדעתי מותר לאכול מהכל רק במינון קטן יותר. וישנו היום מבחר עצום של מאכלים דיאטטיים טעימים מאוד,שעושים את הדיאטה לנעימה ולא לעונש.

לביאה11

New member
עפרלה מתוקתי חמדתי../images/Emo24.gif

מקום העבודה הוא מקום שאני מבשלת את האוכל שכולם אוכלים בסוף. לכן אני משמינה אבל אני מבטיחה לעצמי..... ממחר........... דיאטה תודה על העידוד כולכם הייתם נפלאים

לביאה11

New member
עייפתי ....

נראה לי שכבר ירדתי 120 מיליגרם רק מלהקליד
לילה טוב חברים נהדרים

vered 37

New member
חמודה שלי

אני חושבת שקצת הגזמת. אני ראיתי אותך בפלמחים ואת נראית מצויין 10.... קטן עלייך 3-4 ק"ג... דובי עלאק.....מה אני אומר אני צריכה דחוףףף להוריד 7 ק"ג. ההבדל ביננו שאת גבוהה ואני דרדסית

לביאה11

New member
תאמיני לי שזה לא עובד עלי../images/Emo67.gif

אם אני חורגת גם בקילוגרם אחד אני מרגישה את זה. תביני, 3 או 4 עושים לי ממש רע!!! את יודעת מה? את צריכה לראות אותי עכשיו איזה דביבונית אני
אבל אתמול אחרי השרשור החלטתי "לסתום" ת'פה לכמה ימים טובים. ואם אני אומרת אני מבצעת תאחלי לי בהצלחה
ו.... תודה על המחמאות את מתוקה אמיתית

אני ממליצה- למרות שזה כתוסף

ישנו תוסף-כדור, פלא ממש. אפשר להוריד ממשקל יפה מאד בתנאי!!!! שאוכלים טוב.!!!אוכל ממש! לא לחשוש. הוא לא עובד על המוח. הוא פשוט הופך את השומנים לאנרגיה. תהיה לך מלוא המרץ להליכה מהירה. שמו vitalife2000 אם את מעוניינת אסביר איך צורכים אותו. חשוב מאד -ההוראות. בבייייייייייי

למעלה