עיזבי זניח גם ככה את רזה.
ל לביאה11 New member 28/7/05 #45 מי???? מי??? מי??? מי סיפר לך את השקרים האלה? מי??? רק תגיד לי ואני .... אני.... אני..... אלך לקחת עוד אפרסק
מי???? מי??? מי??? מי סיפר לך את השקרים האלה? מי??? רק תגיד לי ואני .... אני.... אני..... אלך לקחת עוד אפרסק
ל לביאה11 New member 28/7/05 #33 לא... 34 קילו קראת הפוך! מה קורה לך 3 או 4 גם 5 יתקבל בברכה (שיהיה ספר)
ל לביאה11 New member 28/7/05 #43 לא בא בחשבון יקירתי לא ספינינג ו לא סקס כשאני שמנה אני לא עושה סקס נקודה.
ל לביאה11 New member 28/7/05 #49 בבקשה.... בבקשה..... PLEASSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEE SOMEBODY HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP למה? למה? למה? למה אף אחד לא מבין אותי בבית הזה? אני מרגישה דובה וזה מה שחשוב לא מה שיגידו. בבקשה ציפי ... קחי אותי ברצינות PLEASSSSSSSSSSSE
בבקשה.... בבקשה..... PLEASSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEE SOMEBODY HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP למה? למה? למה? למה אף אחד לא מבין אותי בבית הזה? אני מרגישה דובה וזה מה שחשוב לא מה שיגידו. בבקשה ציפי ... קחי אותי ברצינות PLEASSSSSSSSSSSE
צ ציפיטפטת New member 28/7/05 #55 בחיי שאני רצינית... נו... לא צריך דיאטה בשביל 3-4 ק"ג... קצת כפיפות בטן כמה קפיצות על חבל הליכה רגלית שחייה והנה ירדת...
בחיי שאני רצינית... נו... לא צריך דיאטה בשביל 3-4 ק"ג... קצת כפיפות בטן כמה קפיצות על חבל הליכה רגלית שחייה והנה ירדת...
ל לביאה11 New member 28/7/05 #75 יש לי חדשות בשבילך אני קוראת מידי פעם עיתונים (לצערי הרב) עשו סקר מקיף והגיעו להסכמה שספורט לא מוריד משקל מחזק שרירים כן, בריא כן אבל לא מוריד משקל. ידעת את זה?
יש לי חדשות בשבילך אני קוראת מידי פעם עיתונים (לצערי הרב) עשו סקר מקיף והגיעו להסכמה שספורט לא מוריד משקל מחזק שרירים כן, בריא כן אבל לא מוריד משקל. ידעת את זה?
ל לביאה11 New member 28/7/05 #47 נו................ חברים לא יכול להיות שאתם כל כך לא רצינים אני צריכה דיאטה דחוףףףףףףףף
ה הסוכן64 New member 28/7/05 #48 שתית משהו הערב? את רזה וגבוהה את לא צריכה דיאטה... את צריכה שינוי בחיים ולא דיאטה.