שאריות מה

לביאה11

New member
מאין לך הביטחון הזה../images/Emo35.gif

אני אולי "רזה" מרעמת השיער עד המותן כל השאר .............. וואי וואי וואי לא ניתן לתיאור טוב, בוא לא נגזים אבל שמנתי ואני לא אוהבת את זה.

הסוכן64

New member
את רזה,גבוהה ובעלת שפתיים מדהימות

חוץ מזה את עולה 4 קומות במדרגות,אז חאלאס רדי מזה.

לביאה11

New member
אממממממממממממממממממממממאא

אתה עוקב אחרי??? מי אתה? מי רזה? דברררררררררררררררררררר

לביאה11

New member
בוא הנה לפה מיד!!!!!!!!

אתה תפסיק עם זה מיד או שיחשבו פה שאני סתם מקשקשת. אתה מביך אותי עם ה- "את רזה" שלך אני לא רזה ולא בטיח אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף איתך
עכשיו בגללך אני רוצה לנשנש עוד משהו

לביאה11

New member
תיכף תגיד לי שאני לא צריכה

גימלים..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo50.gifיש!!!!!!../images/Emo176.gif

כאחת שיודעת קצת על דיאטות ולמדה בצורה מסודרת קחי לך טיפ שיעשה לך את השבוע... אז ככה, כל יום אוכלים 8 פרוסות של לחם (מהאיכותיים יותר רצוי מקמח מלא) על פרוסות אלו שמים כל מה שבא בעדינות למשל: מעט טחינה, מעט מרגרינה (רצוי מזולה כי הגוף לא מזהה את מולקולות המרגרינה המגעילה...) נקניק פסטרמה דל שומן כמובן, או טונה בשמן עם מעט לימון אפשרי פרוסת גבינה צהובה, בולגרית 5% ועוד ועוד... בין הארוחות לשתות רק עם ממתיק מלאכותי או לשתות מים. 4 סוגי פירות במשך שעות היום... בערב: אם את מרגישה רעב או איזה משבר תאכלי פופקורן במיקרו (לא זה עם החמאה...) חובה!!! מתוק...מכל סוג או קוביית שוקולד ביום או דבש או כל חטיף אבל לא בגודל של עזריאלי... רק שבוע ואחר כך כמה שפחות פחמימות ומטוגנים...ב ה צ ל ח ה.

לביאה11

New member
סוף סוף מישהי רצינית../images/Emo51.gif

תודה לאל אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כמעט התייאשתי. נו.............. וכמה אני הוריד בשבוע הזה?

זה תלוי כמובן בחילוף החומרים שלך...

חוצמיזה...את הכוסית של הלייף ובחודש הבא אנחנו נחגוג ביחד יומולדת לא? ותעזבי דיאטה, תהני מהחיים ואל תתייסרי, בשביל מה?...

למעלה