שאריות מה

gadsmoel

New member
למסירה בגדים וצעצועים

בגדים לתינוק מלידה ועד 12 חודש וצעצועים להיתפתחות הילד ,טרמפולינה לתינוק, כיסה לרכב ,הכל שמור כחדש,

בשבוע הבא כל הגרושות מגיעות ל-C

ביום חמישי הבא (4.8) כולנו נגיע ל-C: מסיבת C הקיץ במועדון BigParty בקיבוץ תל יצחק, ליד צומת דרור! תקליטן מהטובים בארץ, בר אלכוהולי עשיר חינם, בר נודלס מוקפץ, בר מתוקים, אבטיחים, מדשאה ובריכה ועוד הפתעות במהלך הערב- הכל ב- 80 ש"ח בלבד! לפרטים נוספים, תמונות של מסיבות במועדון, הסברים איך להגיע- הכנסו לאתר המסיבה. אל תפספסו את מסיבת C הקיץ כי כולם יהיו שם- פורומים גרושים, סטוצים, נשואים, שלושים, ארבעים, הצ'טים והצ'טים המתקדמים- זו ההזדמנות שלכם לפגוש את כולם! אם יש שאלות לגבי המסיבה- ניתן לשאול כאן או במסר.

א ש לי

New member
קורסים לגברים בלבד../images/Emo72.gif../images/Emo92.gif

מרכז לימודי ערב למבוגרים מציע
קורסים וסדנאות לגברים בלבד
מחזור ראשון יפתח בקרוב שימו לב! היות שרמת המורכבות של החומר הנלמד גבוהה, הקורסים יועברו בקבוצות קטנות עד 8 איש ובעזרת אמצעי לימוד חדשניים ושיטות הוראה מתקדמות. רשימת הקורסים: 1. כיצד להכין קוביות קרח? - צעד אחר צעד עבודה עם שקופיות. 2. גליל ניר טואלט - האם זה צומח על המתקן? - דיונים קבוצתיים סביב השולחן העגול. 3. השתנה נכונה - סדנה מעשית - איך להשתין בשירותים תוך שימוש בטכניקת הרמת כיסוי! האסלה וללא השפרצה על הרצפה והקירות - התנסות קבוצתית. 4. להתפשט נכון - קורס להכרת ההבדלים הבסיסיים בין סל הכביסה לבין הריצפה. ציורים ודיאגרמות עם הסברים. 5. יש חוקים לפיזיקה - כלים מלוכלכים בגמר הארוחה - האם הם יודעים לעוף באופן עצמאי לכיור? - שעורי וידאו 6. חיפוש גורלי - חלק ראשון - הדרכה בשיטות אפקטיביות לחיפוש חפצים מבלי להפוך את כל הבית ומבלי להרים את הקול - פורום פתוח. חלק שני - מפתחות האוטו, הארנק ומשקפי השמש - סדרת תרגילים שעוזרים לרכוש הרגלים להשארת החפצים במקומם כדי לאתר אותם אח"כ. 7. בריאות - חלק ראשון - הענקת פרחים ומחמאות זה לא מזיק לבריאות! קלטות תרגול לדיבור נכון. חלק שני - אפשר להתגבר על אמנזיה - איך לזכור ימי הולדת וימי נישואין? איך לא לשכוח להתקשר כאשר אתם מאחרים? - טיפול בעזרת שוק פידבק 8. סדנאות שאנטי ושיפור הזוגיות - האם תצליח לשבת בשקט במקומך בזמן שהיא מחנה את האוטו? שיטות הרפיה והתרגעות, סימולטורים בזמן אמת . - איך להיות בן הזוג האידאלי בזמן SHOPPING טכניקות הרפיה, מדיטציה ונשימה נכונה. משהו שקיבלתי במייל

מטריקס5

New member
רבות ונסתרות דרכי האל../images/Emo57.gif

איך איך הוא מסדר את הדברים לילדים שלו...........

לביאה11

New member
דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מאמינה למה שאני רואה
אני פשוט דובי
מחפשת בדחיפות דיאטת בזק חייבת להיפטר מ-3 4 קילוגרם דחוףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איפה טוטאל כשצריכים אותו
יש למישהי/ו רעיון איזה דיאטה היא הכי אינית
אני רצינית מאוד
מחכה

אני קוראת אתכם לסדר...עכשיו לצ'אט

אני רוצה להבין אם אין הודעת פתיחה לצ'אט אתם נישארים בבית?

Lonely In Blue

New member
הלו ילד !!!

"אין הברכה שורה אלא במה שסמוי מן העין" אלף פעמים כבר אמרתי לך !!! אם אתה רץ לספר לכולם, יותר לא אסדר עבורך גורנישט !
אוףףף... הילדים האלה... רק "צער גידול בנים".
הוצאת אותי מן הריכוז, בדיוק ברגע שהתחיל להתגבש לי פתרון לשאלה מאיפה אני מקריץ חמור לבן בשביל המשיח שאפילו לא מטלפן.
על פני המים אש ותימרות עשן.

לביאה11

New member
אויישששששששששש........

מכירה את הדיאטות האלה לא לגילי אני פשוט אתרסק לי תוך כדי הליכה למקרר יש משהו יותר בריא ומהיר? מה דעתך על דיאטת אטניקס פחמימות? (שניה- הולכת לקחת אפרסק... השלישי היום
)

לביאה11

New member
אני לא הורגת אף אחד../images/Emo70.gif

נקודה. רק רוצה לרדת שלושה ארבעה קילוגרם.

למעלה