שאלת - שחקן מחליף

לעונות 5-6 של ניפ/טאק

ד״ר טדי, זאת שהייתה עם שון ובסוף התברר שהיא רוצחת את הגברים שלה..
קייטי סאקוף (מבאטלסטאר) עזבה בגלל התחייבות קודמת אז עונה אחרי זה הביאו את רוז מקג׳אוון (
) במקומה..
זה מטומטם אבל עדיין הפריע לי..

Billy Shirs

New member
אההה נכון!

שכחתי לגמרי שזה קרה. הסדרה בכלל נהייתה מחרידה ככל שהעונות התקדמו.

reasonforall

Active member
החלפת שחקנית ב 'חברים'. לא בדיוק

בפרק הפיילוט הייתה שחקנית אחרת ששיחקה את קרול - גרושתו הלסבית של רוס.
למעט פרק הפיילוט, בשאר הפרקים הייתה אותה שחקנית שאנחנו מכירים כקרול.

קרמבו341

New member
אבא של ג׳רי בסיינפלד

סתם הגעתי מהראשי והייתי חייבת להתערב בשיחה לא לי

וואלה נכון, בפרק הראשון איתו רק, נראה לי

היה שחקן אחר.
&nbsp
איך אתה מעז להתערב בשיחה פרטית בין 14 אנשים?

&nbsp
בתור קנס תן לנו קרמבו
בעצם אנ לא אוהב קרמבו, יש לך ארטיק?
&nbsp
רגע? אנחנו בעמוד הראשי?
איזה נחמד.

אילקו

New member
בסדרות של פעם היה יותר נפוץ ואפילו להעלים דמויות בלי הסבר

ואפילו בשחקנים די ראשיים...
בעיקר בשנות ה90 מה שזכור לי למשל אריזה משפחתית שהחליפו את האמא בעונה או שתיים האחרונות
הנסיך המדליק מבל אייר כנ"ל את האמא
&nbsp
היום יותר בעייתי לעשות דברים כאלו כנראה, כי יותר שמים לב לתגובות של הצופים בזכות האינטרנט
כמו למשל שלא יעלימו דמויות מסדרה יותר כמו שעשו פעם - סבן מנשואים פלוס, או ג'ודי הבת השלישית באריזה משפחתית שאפילו בדיבורים שלהם אחרי זה לא הייתה קיימת מעולם!!

אני זוכר שהייתה התייחסות לSeven

ראו פעם את התמונה שלו על קרטון חלב, כמה זמן אחרי שהוא נעלם.
&nbsp
&nbsp
לגבי ג'ודי יש פרק שמעולם לא שודר מעונה 5. בפרק רואים שארקל בנה מכונת זמן וחזר אחורה כמה שנים. במהלך הרפתקאותיו בניסיון למנוע מאנשים לשים לב אליו הוא גורם למהומה בבית משפחת ווינסלו. כשארקל מצליח לחזור להווה הוא מגלה לתדהמתו שג'ודי לא קיימת. הוא בודק ומבין שהזמן שבו הוא ביקר בעבר היה תשעה חודשים לפני שג'ודי נולדה - מה שאומר שבגללו היא לא קיימת.
בעונה האחרונה צולם, אבל הורד בעריכה, קטע שבו הוא מספר על מה שהוא עשה והוא מתוודה שכל שנה ביום הולדתה של ג'ודי שלא הייתה הוא מדליק נר לזכרה.

twisted nerve1

New member

זה פאקינג הארד קור. אבל אני אוהבת את זה, חבל שלא הכניסו את הפרק.

לפעמים האמת מתייחסים ברמיזה או צחוק להחלפת שחקן, וזה עושה את זה מעט יותר טוב.
אני לא זוכרת אם זה היה באריזה משפחתית, או בנסיך המדליק מבייל אייר (כי בשניהם החליפו את האמא), אני זוכרת שבאחת מהם התייחסו לזה באיזה פרק. אולי זה היה בנסיף המדליק שהחבר של וויל הגיע לבית ואמר לאמא שהוחלפה כזה- עשית משהו בשיער? את נראית שונה. או משהו כזה.

ודוגמא אחת שעשתה את זה ממש טוב הייתה בטלנובלה בע"מ (כן, ראיתי את זה, אל תשפטו אותי
), החליפו את הדמות של טוביה צפיר בשרון אלכסנדר (זה היה משהו פתאומי בגלל התקרית של טוביה שהוא הרביץ למישהו, והפרקים איתו כבר שודרו). ואז בפרק שאלכסנדר שרון מופיע אז צוחקים על עניין ההחלפה. גם עופר שכטר ששיחק את הבן שלו באותו פרק בא אליו והיה כזה- וואי אבא, רזית? אתה נראה שונה.
אבל זה יצא יותר גאוני, כי הסדרה היא בעצם על מאחורי הקלעים של הפקת טלנובלה. אז כאילו בטלנובלה שבתוך הסדרה, היוצרים דיברו על להחליף שחקנית באמצע הסדרה הבדיונית, ואז אחד מהיוצרים אמר- לא, אי אפשר סתם להחליף שחקן, זה לא אמין ואז השני אמר- עושים את זה כל הזמן אף אחד לא שם לב. וכל הזמן ברור שזה דאחקה על ההחלפה של אלכסנדר שרון.

אני זוכרת אגב את הקטע עם סבן. ואת הבדיחה עם הקרטון חלב. כל הקטע איתו היה לגמרי מוזר (הבנתי שהעלימו אותו סתם פתאום כי הקהל לא אהב את הדמות שלו, אבל זה עדיין יצא ממש מוזר).

אבל דווקא משהו יותר מעניין אם כבר שאלו בהודעה הראשית על שחקניות שנכנסות להריון. אז קייטי סיגל נכנסה להיריון והם עשו קו עלילה שלם שהיא כאילו באמת בהריון בסדרה, ובסוף העונה אל מתעורר וכאילו כל העונה שהיא הייתה בהריון הייתה חלום שלו.

אבל אני בעד לשלב בעלילה את ההריון (וכמובן לתת לשחקנית חופשה קרוב לזמן של הלידה ואחריה). לפעמים אי אפשר לעשות שהדמות תכנס להריון נורמלי, אז מוצאים כל מיני פתרונות. נגיד ליסה קודרו בחברים- אז עשו שהיא תהיה אם פונדקאית לאח שלה (והאמת זה יצא גאוני כי זה כ"כ מתאים לדמות).
דפני בפרייז'ר גם נכנסה להריון אז עשו לה בעיית השמנה ושילבו את זה איך שהו עם זה שהיא התחילה לצאת עם ניילס (מסכנה, השחקנית אמרה שהכריחו אותה ללבוש חליפת שומן מעבר להריון. איזה סיוט). ואז כאילו כשהיא הייתה נורא שמנה היא הלכה למחנה "הרזייה" בסדרה (שזה בעצם היה חופשת הלידה שלה במציאות). ובאחד הפרקים שהיא במחנה ההרזיה, ניילס אומר שהוא דיבר איתה ושהיא השילה משקל מסויים (לא זוכרת את המספר) וזו הייתה בדיחה פנימית כי זה היה המשקל של התינוקת שלה כשהיא נולדה.

לגבי מה שהיה עם קייטי סיגל בנשואים פלוס

אם אני זוכר נכון מה שקרה זה שבשלב יחסית מאוחר בהריון היא הפילה את התינוק. ההעדרות הדי ארוכה שלה לא הייתהחופשת לידה אלא או זמן שהיא לקחה להתמודד עם זה או שבהתחלה רק היו לה בעיות עם ההריון.
אבל התוכנית המקורית הייתה שבאמת הדמות של פגי בסדרה תלד תינוק. אבל אחרי ההפלה החליטו שלא לעשות את זה (אני מניח שזה הרגיש די אכזרי אחרי שהיא הפילה בשלב מאוחר לתת לה לשחק אישה שילדה תינוק). לכן המציאו את הקטע הזה שכל הדבר הזה היה חלום.
&nbsp
&nbsp
ולמקרה שאת תוהה בעניין הזה אני רציני, אבל לגבי מה שכתבתי מקודם על חבילה משפחתית אני התבדחתי

twisted nerve1

New member
מסכנה

האמת זכור לי ששמעתי את הסיפור הזה פעם ושכחתי אותו. כן לאור זה האמת ההחלטה שלהם ממש נכונה, לתת לה לשחק מישהי שילדה באמת היה משהו מאוד אכזרי לעשות.
&nbsp
ורגע, המצאת את הכל הקטע על אריזה משפחתית?
יא רשע!!! האמנתי לך

&nbsp
(ואריזה משפחתית, לא חבילה משפחתית
)

LiaTuSh18

New member
גם ב"נני" זה היה ככה..

נזכרתי כי א. אני רואה את הסדרה בש.ח ביס וב. הזכרת לי עם השם ניילס

השחקנית שמשחקת את סיסי הייתה בהריון וצחקו על זה בתוך הסדרה לאורך כל התקופה.. היא בעצמה אמרה "כמה פתטי ששחקניות מסתובבות עם אביזרים גדולים ובגדים רחבים כדי שלא יראו שהן בהריון" והיא בעצמה הלכה כל הזמן עם בגדים גדולים ומזוודות שמכסות לה את הבטן

וזה מזכיר לי קטע הפוך

בעונה הראשונה של משפחת קוסבי, סנדרה לא הייתה קיימת. אני זוכרת אפילו שיחה בין קלייר לקליף שהם מדברים על מספר הילדים שלהם ומציינים במפורש שיש להם 4 ילדים. ההיעדרות של סנדרה מתחילת הסדרה הוסברה בכך שלמדה בפרינסטון, אבל בפועל - היא לא הייתה באמת קיימת. מהצד השני, היו עוד סתירות הזויות ברקע של הסדרה הזאת.
&nbsp
זה בניגוד ליפים והאמיצים למשל, שם הכשירו את הקרקע לכל הדמויות של ילדי פורסטר: דיברו המון על פלישיה הרבה לפני שהדמות הצטרפה לעלילה, הזכירו את "התינוקת המתה" שנולדה לסטפני ואריק במטרה להכשיר את הקרקע לגילוי של אנג'לה, ובמקרה שלה עשו את זה מספיק זמן מראש כך שזה לא היה נראה מוזר שהיא פתאום צצה, בניגוד לקרן ספנסר שנזכרו להזכיר את קיומה רק אחרי שהיא הצטרפה לעלילה.
&nbsp
&nbsp

twisted nerve1

New member
אוי.. נזכרתי בעוד דוגמא...

דווקא מאחת הסדרות האהובות עלי. בשיימלס אמריקה החליפו את מנדי בין עונה 1 ל-2. זה היה מאוד מבאס. אני שונאת כשסדרות עושות את זה

וואלה, לא היה לי מושג

אולי בגלל שלא היה לה תפקיד גדול בעונה 1, אבל ממש לא שמתי לב.

twisted nerve1

New member
כן, אני יותר שמתי לב כי ראיתי את העונות ברצף

בגלל שהיא הייתה באמת דמות יחסית שולית בהתחלה יכלו להתחמק מזה, אבל זה עדיין ביאס אותי. משמאל הדמות בעונה הראשונה, מימין הנוכחית

יחסית יש דימיון, אולי זה פשוט בגלל הסגנון

אותו סוג של איפור והבעות והופעה כללית.
וכן. עצם זה שבצפיה המקורית יש הפרש של איזה תשעה חודשים בין העונות זה גורם לכך שקל מאוד לשכוח פרצוף.

Shiri from the block

Active member
גם בלויס וקלארק החליפו את ג'יימי אולסן
אחרי העונה הראשונה המפיקים החליטו שהשחקן שעושה את ג'יימי נראה יותר מידי כמו אח של קלארק הם החליטו ללהק מחדש..
אני אישית לא מתה על אף אחד מהם..

למעלה