מצטרפת בשמחה לשרשור החביב
עם קצת היסטוריה:

בהריון הראשון של ברוק ביפים והאמיצים (שהיה גם ההיריון הראשון של קתרין המקסימה), שילבו אותו בעלילה אבל נזכרו קצת מאוחר מדי, וברוק גילתה שהיא בהריון בשלב בו ההיריון היה מאוד מתקדם וראו אותו מאוד, והיות שהיא מאלו שבהריון גם הפנים מתנפחות להן זה באמת היה מצחיק איך הדמויות התעלמו מההיריון (וזו לא קומדיה כמו נני שאפשר לצחוק בה על דברים כאלו). אם אני זוכרת נכון, בהריון הבא הדמות נשלחה לנסיעה כלשהי בזמן חופשת הלידה, זכור לי שברוק לא הופיעה במשך תקופה וכשחזרה ראו שמבנה הגוף והפנים שלה הם של "אחרי לידה".

בכללי לגבי החלפת שחקנים - כשזה זמני זה אפילו יותר גרוע מאשר כשזה קבוע, אבל גם כשזה קבוע לפעמים עדיף להוציא את הדמות ולא להחליף אותה בשחקן אחר, ואם ממש אין ברירה אז לפחות להשקיע יותר בליהוק, כשהדוגמה של ת'ורן זו דוגמה מצוינת, ההחלפה הראשונה הייתה מאוד גרועה. זה מזכיר גם את הקטע ההזוי עם השחקנית ששיחקה את אמא של ברוק, שהביאו שחקנית אחרת לחתונה הראשונה של ברוק ורידג', אבל בעלילות מאוחרות יותר כשהאמא חזרה באופן יותר קבוע, הביאו את השחקנית הראשונה...

אם נלך להיסטוריה רחוקה יותר: מי שמספיק מבוגר לזכור את הסדרה שושלת, יודע ששם לא הייתה תחלופה רצינית חוץ מאשר שני מקרים בולטים: אחת הדמויות הראשיות, פאלון, בתם של הזוג קרינגטון מבסיסי הסדרה, הוחלפה בשחקנית אחרת גם בעלת מראה אחר וגם בעלת מבטא אחר... זה נעשה ללא כל הסבר. לעומת זאת, כשהשחקן ששיחק את אחיה סטיבן התחלף, נתנו הסבר לשינוי במראה שלו בכך שהוא היה נוכח בפיצוץ שהשחית את הפנים שלו ועבר ניתוח פלסטי ששינה את המראה שלו לחלוטין (לטובה, לדעתי).

עוד החלפת דמות ישנה שמאוד צרמה בזמנו הייתה ההחלפה של פיפה מקרוב רחוק - ביום בהיר אחד החליפו את אחת הדמויות היותר ותיקות, בשחקנית שבכלל לא דומה לה ואפילו לא קרוב (החליפו בלונדינית באדומת שיער צבועה) וכמובן שגם האופי של הדמות מאוד השתנה בעקבות זה. באופרת סבון אוסטרלית דברים הולכים אחרת כידוע, וזה דבר שלא קורה בדרך כלל, ולמיטב זיכרוני באמת לא קרה בכל ההיסטוריה של קרוב רחוק. אני זוכרת כמה דמויות שהרגו כדי לאפשר להן לצאת מהסדרה (כולל אחת שחזרה בתור רוח רפאים כי התגעגעה), דמות שנשלחה לכלא וחזרה מאוחר יותר, דמות שנשלחה לאוניברסיטה וחזרה מאוחר יותר... או כאלו שנשלחו למדינה אחרת, אבל לא החליפו אף דמות חוץ מאשר פיפה!