איך את יודעת את זה??
דיברנו גם על היפים והאמיצים??
כנראה יש לי בעיות זיכרון קשות חח

אני בקושי הייתה קיימת כשת'ורן המקורי היה בסדרה
אני התחלתי לצפות בסדרה מת'ורן השני אבל ידעתי שהחליפו את הקודם.
אני האמת לא יודעת מה הסיפור על העזיבה שלו.. זה אף פעם לא ממש עניין אותי
וכן, זה באמת מעצבן כשמחליפים שחקן, אבל כבר התרגלתי לזה (לפחות ב B&B) וגם יש פעמים שהשחקן החדש יותר מתאים לעלילה מאשר השחקן הקודם. למשל כל הקטע שהיה בין תומאס (הבן של רידג' וטיילור) לבין ברוק, אז עם השחקן הקודם שהיה נראה בן 15 זה לא היה מתאים (והוא היה בן 20+), אז לקחו שחקן אחר, חתיך יותר, גבוה, מרשים בסוף ה20 שלו לשחק את תומאס והעלילה הזאת הרבה יותר התאימה לו.
גם המערכת יחסים בין ריק (הבן של ברוק) לטיילור יותר התאימה עם השחקן של ריק שהחליפו אליו מאשר השחקן הקודם.

קיצר הרבה בלאגן, אבל אין מה לעשות.. יש דמויות שפחות מפריע ויש דמויות שיותר מפריע.
למשל שהחליפו את רידג'.
אבל פה לא הייתה לו כל כך ברירה. רון מוס (ששיחק את רידג' 26 שנה) עזב את הסדרה ולא רצה לחזור אליה, לפי מה שהבנתי לעולם, וחייבים את רידג' בסדרה אז היו חייבים לעשות ליהוק מחדש. רק חבל שבחרו בשחקן כזה גרוע במקום בשחקן נורמלי יותר.

ועוד זיכרון טוב לתחלופה של שחקן-
במשחקי הכס.
יש את הבחור שהתחיל עם דנריז מסוף עונה 3 שהיה מכוער רצח ורציתי להביא לו אגרוף בפנים. ואז בעונה 4 הביאו שחקן חתיך יותר
וגם בדם אמיתי החליפו בעונה 7 לשחקן חתיך יותר את הדמות של ג'יימס.

קיצר זה תלוי בכמות הזמן של אותו שחקן באותה הדמות בסדרה ואם הוא ראשי/משני.

ולגבי השאלת בונוס, אני זוכרת שבשתי הפעמים שקתרין קלי לאנג המושלמת (ברוק מ B&B) נכנסה להריון, אז הביאו מישהי אחרת שתשחק אותה. גם את רון מוס החליפו פעם לכמה חודשים בשחקן אחר כי היו לו דברים לעשות.. לא זוכרת.
אני מעדיפה שהדמות תיעלם מאשר שיביאו שחקנית אחרת לכמה חודשים...