שאלת - שחקן מחליף

נכון הם באמת יפים במיוחד כי עצמה יפה

אני הרגשתי שהיא מעצבנת . היא נראה לי כמו קים קראדשאין וכאלה
בכל אופן עכשיו יש לו חברה שכולה קעקועים איכס זה פשוט דוחה

אגב באמת אין עוד תמונות של ג'ואל וארון
אבל קבלי מישהו חמוד אחר וארון

didalf

Well-known member
טוב, מצאתי בגדול

אבל לא מצאתי עוד מהסט, אם קיים.

איל51

New member
תסבירו לי איך הגעתם לזה? ש-ו-ב?

ולמה יש שירשור חתיכים ולא שירשור חתיכות...?

איל51

New member
התכוונתי "איך שוב הגעתם ללדבר עם ג'ואל קינמן?"

זה נראה כאילו בכל שירשור שנפתח אתם איכשהו מגיעים לזה...

didalf

Well-known member

אם אתה חייב לדעת: בעקבות הדיון על שרשור חתיכות נזכרנו בשרשור החתיכים, ואז מישהי ביקשה לינק אז הבאתי, ואז עברתי עליו מחדש וראיתי את התמונות של ג'ואל שלא התייחסתי אליהן אז והייתי חייבת לספר לאפרת אז נראה לי ראוי לנצלש את השרשור שלה בשביל זה

איל51

New member
כנראה שאאלץ להתרגל.

עד שתמצאו מישהו אחר לחפור עליו.

אני מוכן להתערב שאפילו המשפחה שלו לא מדברת עליו כמו שאתן מדברות עליו.

Shiri from the block

Active member
איך את יודעת את זה??

דיברנו גם על היפים והאמיצים??
כנראה יש לי בעיות זיכרון קשות חח
&nbsp
אני בקושי הייתה קיימת כשת'ורן המקורי היה בסדרה

אני התחלתי לצפות בסדרה מת'ורן השני אבל ידעתי שהחליפו את הקודם.
אני האמת לא יודעת מה הסיפור על העזיבה שלו.. זה אף פעם לא ממש עניין אותי

וכן, זה באמת מעצבן כשמחליפים שחקן, אבל כבר התרגלתי לזה (לפחות ב B&B) וגם יש פעמים שהשחקן החדש יותר מתאים לעלילה מאשר השחקן הקודם. למשל כל הקטע שהיה בין תומאס (הבן של רידג' וטיילור) לבין ברוק, אז עם השחקן הקודם שהיה נראה בן 15 זה לא היה מתאים (והוא היה בן 20+), אז לקחו שחקן אחר, חתיך יותר, גבוה, מרשים בסוף ה20 שלו לשחק את תומאס והעלילה הזאת הרבה יותר התאימה לו.
גם המערכת יחסים בין ריק (הבן של ברוק) לטיילור יותר התאימה עם השחקן של ריק שהחליפו אליו מאשר השחקן הקודם.
&nbsp
קיצר הרבה בלאגן, אבל אין מה לעשות.. יש דמויות שפחות מפריע ויש דמויות שיותר מפריע.
למשל שהחליפו את רידג'.
אבל פה לא הייתה לו כל כך ברירה. רון מוס (ששיחק את רידג' 26 שנה) עזב את הסדרה ולא רצה לחזור אליה, לפי מה שהבנתי לעולם, וחייבים את רידג' בסדרה אז היו חייבים לעשות ליהוק מחדש. רק חבל שבחרו בשחקן כזה גרוע במקום בשחקן נורמלי יותר.
&nbsp
ועוד זיכרון טוב לתחלופה של שחקן-
במשחקי הכס.
יש את הבחור שהתחיל עם דנריז מסוף עונה 3 שהיה מכוער רצח ורציתי להביא לו אגרוף בפנים. ואז בעונה 4 הביאו שחקן חתיך יותר

וגם בדם אמיתי החליפו בעונה 7 לשחקן חתיך יותר את הדמות של ג'יימס.
&nbsp
קיצר זה תלוי בכמות הזמן של אותו שחקן באותה הדמות בסדרה ואם הוא ראשי/משני.
&nbsp
ולגבי השאלת בונוס, אני זוכרת שבשתי הפעמים שקתרין קלי לאנג המושלמת (ברוק מ B&B) נכנסה להריון, אז הביאו מישהי אחרת שתשחק אותה. גם את רון מוס החליפו פעם לכמה חודשים בשחקן אחר כי היו לו דברים לעשות.. לא זוכרת.
אני מעדיפה שהדמות תיעלם מאשר שיביאו שחקנית אחרת לכמה חודשים...

Don Nirtin

New member
ואני מעדיף שהאנטר טיילו

תמצא את דרכה לארון הקודשים ותיעלם מהמסך הטלוויזיוני לנצח. לא יזיק גם ארון בחיים האמיתיים
למרות שעם כל הבוטוקוסים יהיה קשה למלא אותה בארון.

Shiri from the block

Active member
גם אני

הייתי מטביעה אותה בים אבל עם כל הסיליקון הזה והשפתי ברווז שלה היא לעולם לא תוכל לשקוע...

Don Nirtin

New member
וגם שריפה לא באה בחשבון

הכל גומי. לא יימס לה בחיים!!!!!!!!

הדרך היחידה להרוג אותה על אמת יהיה....... דריסה במכונית הלוך וחזור.

LeRanch

New member

גיגלתי את השם עכשיו כי ידעתי שאני מכיר אותו ואז הבנתי שזו טיילור מהיפים והאמיצים.
איך היא נראית

לגבי החלפת שחקנים באופרות סבון

זה באמת קטע נורא מעצבן שעושים באופרות סבון. המון פעמים הם מתחלפים שוב ושוב ושוב.
כמובן שחלק מהסיבה לזה היא SORAS תסמונת הגדילה המהירה של דמויות באופרות סבון (Soap opera rapid aging syndrome)
אבל הרבה פעמים זה סתם.
ומצד שני יש שחקני אופרות סבון שנשארים עם אותו שחקן במשך ארבעים שנה, שזה מדהים.

לי היה קטע שחצי עקבתי (עד לפני בערך שנה) אחרי קו עלילה בימי חיינו ואז בזמן שעשיתי הפסקה החליפו את השחקן שהכי אהבתי שם (הוא שיחק את וויל, הבן ההומו של סאמי ולוקאס). אני שם למטה תמונה של שני השחקנים. זה שלמטה החמוד הוא זה שהיה בעבר וזה החליף אותו ומעצבן אותי הוא זה שלמעלה.
כל כך מעצבן. בגלל זה (ובגלל שלעקוב אחרי אופרות סבון זה מטריף ולא טוב לבריאות) לא חזרתי.

עוד שתי נקודות:
*במשחקי הכס החליפו את השחקן שמשחק את גרגור קלגיין (ההר) פעמיים כבר. כלורמ שלושה שחקנים בארבע עונות.
*השחקן החדש שמשחק את זה שמתחיל עם דאנריס (את לא מתכוונת חאליסי?, או שזאת לא היית את) גם נמצא בתפקיד משני בסדרה Orphan Black, שבכל מקרה כדאי לראות.

Shiri from the block

Active member
לא, אני קוראת לה דנריז
כי זה השם שלה.
קאליסי זה כינוי, זה לא תחליף לשם.
זה כמו שאני אקרא לבאפי כל הזמן הקוטלת. זה לא השם שלה, זה התפקיד שלה ומה שהיא עושה, זה הטייטל.
או כמו שאני כל הזמן אתייחס לרג'ינה מוואנס כהמלכה הרעה או המלכה.

וסיבה נוספת- דנריז טארגריאן זה פשוט שם יותר יפה מקאליסי :)

למעלה