שאלות לאדם החושב

• פותח הנושא ccv
  • פורסם בתאריך

begone

New member
פאשלה, אמיר!

הרבנים שלך קבעו שגם מתבולל הוא יהודי, עד יום מותו. ככה זה עם הדת הדפוקה שהמציאו לנו: אי אפשר לברוח ממנה......לפחות על פי השקפתה. ואתה יודע את זה!

אמיר.

New member
פאשלות הן התחום שלך....

נכון לעכשיו. ברור שהוא ישאר יהודי ואני גם מקווה שיהיה יהודי טוב אי פעם. אבל עד אז, שלא יטריד אותנו בהשקפותיו הוא.

לטענת Dorfl יש לו את כל הזכות

להטריד אותך כאן בפורום, אתה אורח כאן ועליך לציית ולשנן אמן על כל אמירה ומשפט. "אבל עוד אנשים שמו לב להתנהגות של "זמני מאוד"?? הוא ירד על אנשים אחרים (לא עליי) ועל עיסוקים, כשהוא מתהדר בתואר "איש מחשבים עצמאי". אני לא יודע מה אתכם, אבל לי זה נשמע יותר מדי קרוב ל"סתם מובטל שיודע להקליד מסמכים בוורד". ואיך הוא מעז להאשים אנשים ברדיפה שלו, כאשר הפורום הזה נפתח עבורם, לא עבורו? אדוני, אתה מסיג כאן גבול, אתה האורח. אמן *שיעול* אמן *שיעול* אמן...

begone

New member
אין דבר כזה יהודי טוב

אתה יודע מה אומרים הגזענים הישראל על ערבי טוב? אז אל תדבר איתי על יהודי טוב. אני מכיר בעיקר שני סוגים של יהודי: יהודי חי ויהודי מת. זה הדבר היחיד שחשוב באמת. אתה לא יושב ראש הוועדה לבדיקת טיב היהדות שלי. "עד אז, שלא יטריד אותנו בהשקפותיו הוא" תצטרך להרוג אותו בשביל שזה יקרה. ומכיוון שרצח אסור על פי חוק, אין לך ברירה אלא ´לסבול´ את השקפותיו המודרניות. ולסיום: ארץ ישראל היא הזייה משיחית לאנשים שלא יודעים מתמטיקה.

אמיר.

New member
אני חייב להודות...

שאתה מדהים אותי כל פעם בשיאי הרדידות שאתה נופל לתוכן... זה שאתה לא מכיר ביהדותך.. זבש"ך... תשתדל לא לכפות את השקפותיך הפרימיטיביות על אחרים שיש להם קצת יותר שכל והכרה ממך. סליחה - יש חוק נגד הטרדות. אולי ניישם את זה כאן ? ולסיום. מה הקשר בין ארץ ישראל ומתמטיקה ? נראה לי כמו באג בתכנות שלך...

begone

New member
אל תודה, לא תודה

"מה הקשר בין ארץ ישראל ומתמטיקה?" כל מי שרוצה את ארץ הישראל השלמה לעצמו, כנראה לא יודע לספור את 3 המליונים הפלשתינאים שכבר גרים שם ובעזה. ומכיוון ששלושה מליון פלשתינאים אי אפשר להזיז לשום מקום, אז גם אי אפשר לתת להם אזרחות, ולכן רעיון ארץ השלמה הוא בלתי-ישים לחלוטין. לכן אני אומר שארץ השלמה היא הזייה לאנשים שלא יודעים מתמטיקה. כי כל אדם בר-דעת מבין שהתעלמות משלושה מליון בני-אדם היא טיפשות תהומית.

Dorfl

New member
בשמחה, אבל אני עומד לעשות את זה כאן

בארץ ישראל, לפחות בינתיים. תהנה מחברתי, או תסבול, לא משנה לי.

ccv

New member
אין המשך למתבוללים

המתבוללים של דורות קודמים נעלמו באבק ההיסטוריה מהסיבה הפשוטה כי אין להם זהות יהודית לא היה איכפת להם כמו כמה חבר´ה פה מהפורום והמתבוללים של הדור הזה הם פשוט כבר ילדיהם לא יהיו עם זהות יהודית ויש גם כאן בפורום מתבוללים בפוטנציה כי אין להם עניין דווקא להתחתן עם יהודיה (כי מה אני גזען וכו´) אתם עוד לא קולטים לצערי כל אותם של אאיכפת להם על דור ההמשך כלך אותם שלא איכפת להם להתחתן עם אינה יהודיה כל אותם שמתכחשים לזהות העצמית שלהם הם הם המנוצחים של היטלר הם מקיימים את מטרתו מטרתו היתה לשא יהיהו יהודים בעולם ואותם המטיפים לטישטוש הזהות בסיסמאות של שוויון וכו´ הם העוזרים בעקיפין של היטלר!!! הם מחסלים את עם ישראל בהשקפותיהן העקומות 21000 יורדים בשנה אחת! והמספר יעלה ויעלה כי המצב הולך להיות בארץ יותר קשה ויותר קשה גם מבחינה ביטחונית וגם מבחינה כלכלית אני פונה לכל מי שעדיין איכפת לו מעם ישראל חשוב על הדברים כל הטענות שאני בארץ ישראל כי זה נוח לי עוד מעט ירדו מהפרק כתוב בספרים הקדושים שארץ ישראל מקיאה את החוטאים או שהם מקיאים את עצמם מימנה. כך יהיה אני חותם תשים לב קורא יקר כשהזמנים יהיו יותר קשים תראה את הזרימה האיטית בתחילה של היורדים ואחר כך את הירידה והבריחה ההמונית של הערב רב כי אם אין זהות עצמית אין אידיאלים יש התפרקות טוטאלית מכל דבר ערכי זה מצב הנוער היום, וזה החינוך היום אני יודע שיכתבועל מה שכתבתי אבל לא איכפת לי אמת זו אמת ואני לא כותב למי שלא מחפש אמת אני כותב למי שמנסים להטעות אותו מהאמת שיפקח את העינים ויראה את המציאות הכואבת גדוד זבובים לא יוכל לדחוף קיר בטון כך קומץ צעירים שבאו מטיפה סרוחה ועתידים להיות מאכל לתולעים לא יוכלו להלחם באלוקים

Dorfl

New member
אם לך מותר להעתיק ולהדביק, גם לי.

די לבכות על המתבוללים! הם חיו מצוין, הם עדיין חיים מצוין. הם גם זכו לאחוזי השרדות גדולים בהרבה, אני מוכן להתערב, מאחר ולא רדפו אותם כמו את היהודים. המתבוללים לא נעלמו באבק ההיסטוריה, הם חיים מצוין עד היום.

israelberger

New member
מצטער להרוס לך אבל...

נכדיהם של המתבוללים בתקופת ההשכלה שחשבו שאם יתבוללו יפתרו את האנטישמיות מתו במשרפות באושוויץ ככה שזה לא עזר לאף אחד.

Dorfl

New member
מקרה יחיד

בל נשכח שיש מעל 2000 שנה של התבוללות בכל רחבי העולם. ודרך אגב, אלו שלא התבוללו סבלו, ומאלו שהתבוללו רק חלק סבלו. אבל זה מ-מ-ש לא לעניין כרגע. מה הקשר? מטרת ההתבוללות היא לא בטחון, התבוללות נובעת מחוסר אמונה ביהדות.

israelberger

New member
תגובה

אתה כתבת "הם חיו מצוין, הם עדיין חיים מצוין. הם גם זכו לאחוזי השרדות גדולים בהרבה, אני מוכן להתערב, מאחר ולא רדפו אותם כמו את היהודים". אני תיקנתי אותך. אם אתה רוצה להוסיף שיש למעלה מ2000 שנה של התבוללות אני יתקן אותך גם פה ויגיד לך שזאת תופעה שהתחילה רק עם תקופת ההשכלה (למעט מקרים בודדים ביותר). היהודים תמיד חיו בנפרד מהגויים(מרצון ושלא מרצון) וגם שמרו על הדת באדיקות. שני דברים שמנעו התבוללות.

Dorfl

New member
תמיד הייתה התבוללות, במידה זו או

אחרת. כמו כן, הם *כן* זכו לאחוזי השרדות גבוהים יותר, גם בשואה וגם מחוץ לה. תודה ושלום.

israelberger

New member
שלום שלום ואין שלום

התבוללות הייתה דבר נדיר מאוד מאוד (כמעט ולא קיים) עד תקופת ההשכלה. אחוזי ההישרדות שלהם לא היו יותר גבוהים בגלל שמבחינת הנאצים ימחש"ו הנכדים שלהם היו יהודים לכל דבר.

Dorfl

New member
איך לעזאזל זה קשור? איך הנאצים

קשורים? בין אם תכלול את הנאצים ובין אם לא, עדיין תראה שאחוזי ההשרדות של המתבוללים גדול יותר. אמנם הנאצים הרגו גם מתבוללים, אבל נחש מה - השואה היא לא כל ההיסטוריה. אירופה איננה כל העולם. גם אם מכלילים את השואה בחישוב וגם אם לא, מתבוללים שורדים יותר. הטענה "הנאצים רצחו גם מתבוללים" היא מ-פ-ג-ר-ת. אתה מסיט את הדיון לחלוטין.

israelberger

New member
אני אסביר לאט כדי שתבין מהר

אתה טענת שהמתבוללים חיו באושר ואושר עד עצם היום הזה וכך גם פטרו את עצמם מאנטישמיות. אני עניתי לך שזה לא נכון מכיוון שגם הם סבלו מאנטישמיות ואפילו הנכדים שלהם נחשבו ע"י הנאצים ליהודים כך שזה לא עזר להם בכלום. אחרי זה טענת שהטענה שלי לא טובה מכיוון שהייתה התבוללות הרבה לפני תקופת ההשכלה. אני תיקנתי אותך בשנית ואמרתי שההתבוללות התחילה רק עם תחילת תקופת ההשכלה ושאותם מתבוללים לא נפתרו מאנטישמיות לא בעצמם ואפילו לא הנכדים שלהם. עכשיו ירדנו לרמה שאתה מכנה אותי מפגר. לזה אני לא צריך לענות.

שניכם טועים

תיקון קטן והבהרה... ההתבוללות החלה עוד בשנות העבדות במצריים, רובם הגדול והמכריע הומתו במכת החושך, הנותרים הצטרפו לערב רב ביציאת מצרים. מאז ומתמיד היו מתבוללים לאורך כל ההיסטוריה.

israelberger

New member
אני נאלץ לחלוק עליך

היהודים מאז ומעולם חיו בנפרד מהגויים ושמרו באדיקות על הדת. מכיוון שכך לא הייתה קיימת תופעה של התבוללות עד להופעת תנועת ההשכלה. ומאיפה המידע על ההתבוללות במצרים?

למעלה