שאלות לאדם החושב

• פותח הנושא ccv
  • פורסם בתאריך

notafish

New member
התשובות שלך לא משהו../images/Emo19.gif

"את הצד החילוני אתה יכול לשמוע ושומע יומם ולילה ברדיו בטלויזיה באינטרנט " ממש לא. מתי בפעם האחרונה פתחת רדיו על ערוץ ב, נאמר, ושמעת דיון פילוסופי מעמיק? זה לא שלחילונים אין פילוסופיה ותשובות לשאלות האלה, אבל להציג את התקשורת ההמונית כמקור רוחני זה עיוות מכוון והטעיה. "והדבר המומלץ הוא לחפש בכל הכיוונים ולא להרפות לבדוק את התשובות שנותנים לך" ללא ספק - עיין בשורה התחתונה בהודעה זו כדי לדעת למה זה חשוב. "המקום הראוי לחיפוש דרך ולהשוואה בין טענות הוא הסמינר" !BZZZT - wrong answer המקום הנכון לחיפוש דרך ולהשוואה הוא בספריה עירונית, בתוכניות כגון "האוניברסיטה המשודרת", האוניברסיטה הפתוחה, וכד´. "אל תתן לאף אחד לקחת לך את הזכות לדעת מה אמת ומה שקר" בפרט לא לשוטפי המוח המקצועיים שמעבירים "סמינרים"!

korinalir

New member
אני מסופקת תודה.

אני לא ממש סובלת פה, אני אוהבת את הארץ כי כאן נולדתי כאן המשפחה והחברים שלי וכאן התרבות שלי. אבל אם בעתיד אני אעזוב את הארץ? בעקבות המשפחה או אולי בן זוג\בעל עתידי לא תהיה לי שום בעיה עם זה. יש במדינה מלחמה וכולם צריכים להתגייס, כן אני מוכנה למות בשביל המדינה וכן פשוט כי כאן נולדתי. אנחנו לא שונים מאף "גויים" גם הגרמני\הצרפתי\האמריקאי\ הפלשטינאי מוכנים למות בשביל המולדת שלהם. אם הבנים שלי ירצו לרדת מארץ אני אגיד להם בהצלחה ואזהיר אותם שלא תמיד קל להצליח במקום חדש. לא יהיה לי אכפת איפה הם יגורו כל עוד הם מאושרים. אני דווקא מכירה נכה צה"ל אחד שבנו הבכור ירד מהארץ ונישא לאמריאית הוא מאושר ומצליח וככה גם בנו הוא שמח לאור נכדתו הראשונה ולא ממש אכפת לו שזה לא כאן בארץ שזה הוא נלחם לפני 20 וכמה שנה. כל המשפחה אגב אמידה ביותר וכולם חיים טוב מאוד פה ובארה"ב. ככה שגם לנכים יכול להיות מספיק "כסף ובילויים" ואל תזלזל בזה זה עושה חיים יפים. לא צריך להתרכז במוות כל הזמן צריך להתרכז בחיים ובלהנות מהחיים. ובסמינר תמצא רק שטיפת מוח!

ccv

New member
תמשיכו, זה רק מראה ....

כואב לי עליכם אתם יהודים אתם אחים שלי למה לסבול למה למרוח את עצמכם אתם תראו עד כמה הדברים נכונים כשיהיה יותר קשה מי שמחפש אמת או שיש לו עוד מעט לב פועם וליבו אינו של אבן ירגיש כבר שאנו בסוף לפני המלחמה האחרונה אין המשך למתבולליםו ccv ו√ המתבוללים של דורות קודמים נעלמו באבק ההיסטוריה מהסיבה הפשוטה כי אין להם זהות יהודית לא היה איכפת להם כמו כמה חבר´ה פה מהפורום והמתבוללים של הדור הזה הם פשוט כבר ילדיהם לא יהיו עם זהות יהודית ויש גם כאן בפורום מתבוללים בפוטנציה כי אין להם עניין דווקא להתחתן עם יהודיה (כי מה אני גזען וכו´) אתם עוד לא קולטים לצערי כל אותם של אאיכפת להם על דור ההמשך כלך אותם שלא איכפת להם להתחתן עם אינה יהודיה כל אותם שמתכחשים לזהות העצמית שלהם הם הם המנוצחים של היטלר הם מקיימים את מטרתו מטרתו היתה לשא יהיהו יהודים בעולם ואותם המטיפים לטישטוש הזהות בסיסמאות של שוויון וכו´ הם העוזרים בעקיפין של היטלר!!! הם מחסלים את עם ישראל בהשקפותיהן העקומות 21000 יורדים בשנה אחת! והמספר יעלה ויעלה כי המצב הולך להיות בארץ יותר קשה ויותר קשה גם מבחינה ביטחונית וגם מבחינה כלכלית אני פונה לכל מי שעדיין איכפת לו מעם ישראל חשוב על הדברים כל הטענות שאני בארץ ישראל כי זה נוח לי עוד מעט ירדו מהפרק כתוב בספרים הקדושים שארץ ישראל מקיאה את החוטאים או שהם מקיאים את עצמם מימנה. כך יהיה אני חותם תשים לב קורא יקר כשהזמנים יהיו יותר קשים תראה את הזרימה האיטית בתחילה של היורדים ואחר כך את הירידה והבריחה ההמונית של הערב רב כי אם אין זהות עצמית אין אידיאלים יש התפרקות טוטאלית מכל דבר ערכי זה מצב הנוער היום, וזה החינוך היום אני יודע שיכתבועל מה שכתבתי אבל לא איכפת לי אמת זו אמת ואני לא כותב למי שלא מחפש אמת אני כותב למי שמנסים להטעות אותו מהאמת שיפקח את העינים ויראה את המציאות הכואבת גדוד זבובים לא יוכל לדחוף קיר בטון כך קומץ צעירים שבאו מטיפה סרוחה ועתידים להיות מאכל לתולעים לא יוכלו להלחם באלוקים חיים

Dorfl

New member
אם לך מותר להעתיק ולהדביק, גם לי.

די לבכות על המתבוללים! הם חיו מצוין, הם עדיין חיים מצוין. הם גם זכו לאחוזי השרדות גדולים בהרבה, אני מוכן להתערב, מאחר ולא רדפו אותם כמו את היהודים. המתבוללים לא נעלמו באבק ההיסטוריה, הם חיים מצוין עד היום.

ccv

New member
הוספתי משהו שלא התיחסת

ואין צורך שתתיחס כי האמת מדברת בעד עצמה המתבוללים של דור קודם אינם והמתבוללים של הדור הזה בקרוב לא יהיו מי שישאר זה רק היהודים שמרגישים יהודים, ומבינים מהו יהודי באמת! ההתדרדות בחוסר הזהות לא מתחילה בזה שאדם אומר שהוא יהודי וזהו כי אז בנו אומר מה זה מעניין אותי יהודי או לא ואז הבן מתבולל. דור החלוצים אמר לבניו אתם יהודים הלי להעביר את התוכן הפנימי האמיתי מהו יהודי ממילא אתם הדור הבא לא מבינים מהו יהודי ואז לא איכפת לכם להיות יהודי או לא לכן לא ישארו יהודי ם בלי שיבינו מהו יהודי. הגיון פשוט אבל כואב אני כואב עליכם וממש חבל

Dorfl

New member
כואב? תקשיב לי אנאלפבת קטן שכמותך.

לא אכפת לי!!! תקשיב לי טוב-טוב. אני יהודי שנולד להורים יהודים שנולדו להורים יהודים שנולדו להורים יהודים-חרדים, אבל אני עדיין גוי מוצהר. לא אכפת לי מה"זהות היהודית" שלי. לא אכפת לי שהיא עומדת להעלם. אני לא יהודי בראש וראשונה, אני אלעד אלון בראש וראשונה, בן-אדם. ההתבוללות היא לא המוות של המתבוללים, הם חיים הרבה יותר טוב אחרי זה - הם חיים כפי שהם באמת מאמינים. הם לא ממשיכים לשמור את המסורת שהם רואים כשטות, הם חיים כבני אדם חופשיים. יש לנו הרבה ללמוד מהמתבוללים.

ccv

New member
אתה לומד טוב טוב

מהמתבוללים אבל אתה מלמד טוב טוב איך אחד כזה מתנהג אין עם ישראל בשבילך אין מדינת ישראל בשבילך אין יהדות בשבילך הכל זרקת מה כן יש בשבילך? מדינת כל אזרחיה (שברגע של קושי וצרות אתה הראשון שתברח) יש עם ללא זהות בשבילך שכל אחד יתקבל בברכה הכל פתוח יופי ממש טוב, תבין טוב עם ללא זהות כל עם אחר יכבוש אותו כי אין אידיאולוגיה אין שום חזון גמרנו. חבל, חבל חבל

begone

New member
אפס בהיסטוריה

על מה אתה בכלל מדבר? הרי החרדים, לכל אורך ההיסטוריה של המאה העשרים, התנגדו לעצם הקמת המדינה, התנגדו לציונות, התנגדו לגישה האקטיבית לחיים, התנגדו לדמוקרטיה והתנגדו לחזון הציוני. מה פתאום החרדים הפכו לפטריוטים הכי גדולים? אתם לא פטריוטים, אתם פשוט מנסים להסוות את שנאת הזרים הנצחית שלכם בלאומנות שיטחית. וזה לא יעבוד, מפני שראינו מה קרה בשטחים הכבושים וזה נראה נורא ואיום. חזון ארץ הישראל השלמה והמשיחית קרס והתמוטט, בדיוק כמו שקרה עם כל דבר שהתבסס על הדת בלבד. אפילו תחנות הרדיו החרדיות מסכנות את חייהם של נוסעים בנמל התעופה בן גוריון. כל מה שהחרדים נוגעים בו - מתקלקל.

למעלה