שאלות לאדם החושב

• פותח הנושא ccv
  • פורסם בתאריך

begone

New member
גם אני הייתי פעם ילדודס

"ובכל זאת יש מקרי הטרדה מינית שבהם אין שום צורך שהקרבן יביע מפורשות סירוב כלשהו" זה בדיוק העניין - אלו מקרים מורכבים מאוד. כאשר מדובר בנגיעות, אז זה מתחיל להיות יותר פשוט לאבחון. אבל בדרך כלל אלו נושאים כל כך מסובכים, עד שהתפרסמו מאמרים על כך שהחוק הזה עושה, הלכה למעשה, קרימינליזציה של תהליכי חיזור מקובלים. ושוב - אל תשכח שעוד לפני החוק היתה עבירה של ´מעשה מגונה´, שהניסוח שלה היה מאוד כללי וכיסה את רוב המקרים של ההטרדה המינית. בכל מקרה - אני הבהרתי לברנש המוזר הזה שאני לא מוכן שיקראו לי ´אחי´, ואם הוא לא מכבד את זה, הוא יחטוף. הוא לא יכול להגיד לי שזה לא הוגן להזהיר אותו קודם.

voguemaster

New member
אם אתה רוצה להחטיף

אז למה לקלל ? למה לא לפרוץ לו למחשב ולמחוק לו את הדיסק הקשיח ??

begone

New member
כי זו עבירה פלילית

ראה חוק המחשבים. האנלייזר יושב על זה בכלא.

voguemaster

New member
זאת הייתה בדיחה

מה קורה איתך. חוץ מזה, אל תרצה לי על עברות. אין אדם שלא עובר על החוק בצורה כזו או אחרת. פשוט אין.

alond

New member
לא התנסחתי בצורה הכי מדוייקת וברורה

התכוונתי למה שאתה אמרת בגדול. ספציפית ל-"יש הטרדות מיניות שלא דורשות הצעה חוזרת ונשנית" ואז בהקשר הזה התכוונתי לאי ידיעת החוק לא פוטרת.

alond

New member
כרגיל, אתה נותן מקרה כללי וכשמתקנים

אותך אתה מתאר את המקרה הפרטי אליו התכוונת אבל לא אמרת. אתה אמרת הטרדה מינית. להטרדה מינית אין פן אחד. יש הטרדות מיניות שלא מצריכות אזהרה. פעם ראשונה-הטרדה. אתה לא התכוונת למקרה כזה? סו וואט? התכוונת ואמרת זה שני דברים שונים. תפנים ותדייק יותר פעם הבאה. דבר שני: נחמד לראות שלפחות התייחסת לחלק הלא חשוב במה שאמרתי והוא ההשוואה המטומטמת שלך להטרדה מינית שהרי הטרדה כנ"ל (ה-"אחי" למעלה) דומה להטרדה מינית בעיניך. טוב לדעת. אני חוזר ואומר: אין לך זכות לקלל מישהו שקורא לך "אחי" אפילו אם אתה והזהרת אותו והתחננת שלא יעשה את זה.

begone

New member
ידע כללי של נעים מאוד = אפס

"דה ג´אוו?" לא דה ג´אוו. ד´זה וו. Deja Vous זה בצרפתית, לא בארמית. אתה מפגין את הבורות שלך על כל צעד ושעל.

begone

New member
כי אני חי כמעט 26 שנה

ועדיין לא נתקלתי באדם שכותב דה ג´אוו.... זה מראה שאף פעם לא ראית את המילים האלה כתובות איפשהו. וזה מעיד שאתה לא קורא ספרות יפה.

מה שתגיד... עלוקה!

דפוס התנהגות/תגובה קבוע אצלך, הובכת ואו אין לך מענה אז אתה פונה לקטנות. 26 שנה ועדיין לא התבגרת!!!

begone

New member
לא - הנה מה שאני מתכוון

ההטרדה המינית הקלאסית, זו שנידונה ברוב בתי המשפט בעולם, היא זו הדורשת התראה אחת או הבעת התנגדות (קלושה) אחת לפחות. הטרדות אחרות, הגובלות במעשה מגונה, אינן ´הטרדה מינית´ כאמור בחוק למניעת הטרדה מינית, אלא פשוט מעשה מגונה כמוגדר בחוק העונשין. הטרדות שוליות, כמו הפצת חומר פורנוגרפי במשרד, לא מגיעות לבתי המשפט.

alond

New member
כמו שאמרתי: אומר משהו כללי ואז

מסביר למה התכוון. זה חיובי. אנחנו מתקדמים קצת. בכל אופן, לא רלבנטי לנושא "אחי".

The_Mighty_Perr

New member
מצטער אחי...

בס"ד אני אקרא לך איך שבא לי...
ואם תלכלך עלי, אז לא יאמרו עליך בפורום הזה "אחי", יאמרו "חבר, אתה חסר", כי אתה תהיה חסום, אחי...

begone

New member
בס"ד = באמת סתם דביל

אין מה לעשות, יש אנשים רציונליים בעולם, ויש אנשים שמאמינים באלוהים פסיכופאת שמכניס תינוקות יהודיים למחנות ריכוז וממית אותם בגאז. אתה שייך לסוג השני.

The_Mighty_Perr

New member
זילות השואה!

בס"ד אתה לא חכם במיוחד. אתה משתמש בשואה שימוש ציני ולא מוסרי. כבר אמרתי מיליון פעם. אתה ***מצונזר***! לא אלוהים הרג מיליוני אנשים, הנאצים עשו זאת. אתה שייך לסוג השלישי: *אדם רציונאלי. *אנשים שמאמינים באלהים פסיכופאט. *חמור/כלב/חזיר(הכוונה לחיה/בהמה, שאינה אנושית)

begone

New member
כמה עולה קילו שואה?

"זילות השואה!" לא ידעתי שהשואה ´יקרה´ או ´זולה´. וגם לא ידעתי שהשואה היא מוצר. וגם לא ידעתי שלשואה יש ´כבוד´. אין תוית מחיר על השואה. אפשר לדון בה בחופשיות. "אתה משתמש בשואה שימוש ציני ולא מוסרי" הגדר ציני והגדר לא מוסרי. זו לא חוכמה להטיח דברים מופשטים. "לא אלוהים הרג מיליוני אנשים, הנאצים עשו זאת" מסכים איתך מאה אחוז. אז איפה אלוהים כשצריך אותו? "אנשים שמאמינים באלהים פסיכופאט" אינני מאמין בשום אלוהים. לכן אתה משקר ביודעין.

begone

New member
כמה עולה קילו שואה?

"זילות השואה!" לא ידעתי שהשואה ´יקרה´ או ´זולה´. וגם לא ידעתי שהשואה היא מוצר. וגם לא ידעתי שלשואה יש ´כבוד´. אין תוית מחיר על השואה. אפשר לדון בה בחופשיות. "אתה משתמש בשואה שימוש ציני ולא מוסרי" הגדר ציני והגדר לא מוסרי. זו לא חוכמה להטיח דברים מופשטים. "לא אלוהים הרג מיליוני אנשים, הנאצים עשו זאת" מסכים איתך מאה אחוז. אז איפה אלוהים כשצריך אותו? "אנשים שמאמינים באלהים פסיכופאט" אינני מאמין בשום אלוהים. לכן אתה משקר ביודעין.

Dorfl

New member
די לבכות על המתבוללים!!!

הם חיו מצוין, הם עדיין חיים מצוין. הם גם זכו לאחוזי השרדות גדולים בהרבה, אני מוכן להתערב, מאחר ולא רדפו אותם כמו את היהודים. המתבוללים לא נעלמו באבק ההיסטוריה, הם חיים מצוין עד היום.

למעלה