שאלון.

../images/Emo88.gifנמאס לי מהיסטוריה!

שיר שמתנגן ברקע: כבשים- של עברי כמובן
ספר קצת על עצמך: הי, אני ילדה אומללה שביום חמישי יש לה בגרות בהיסטוריה
מחשבה שעוברת בראש: נו שיגיע כבר החופש הזה! מה עשית היום? למדתי? מה תעשה מחר? אלמד? חשק ל...: חופש מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 268
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ואו. אוקיי ככה אני הייתי רוצה שתראו אותי: צלמת מפורסמת, גרה עם חברה שלי/ שותף הומו ומיליונרית בגלל ה"עובדה" שזכיתי במיליונים בלוטו
מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חוץ מ... [למטה] מה אתה הכי שונא לאכול? דגים ועוף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה מעשים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא... חרא.. וממ.. אה כן- חרא!!!1 שתיגמר כבר סעמ^%$#^ עיר/ים אהובות: ת"א ור"ג מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
איפה חגגת יומולדת אחרון? בהופעה של עברי איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת להופעות, מסעדות, בתים של אנשים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? אין לי כח לפרט ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את....
שם מיוחד לבן? עברי סתם נו.. אני אוהבת את השם אושרי [אבל לא אוווווושרי, כמו הערסים.. נורמלי, נו הבנתם] שם מיוחד לבת? תכלת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הו. ממ. ידיד שלי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל החולצות של HAPPY TREE FRIENDS, חורשת עליהן מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? שכחתי, אני לא נוהגת לראות סרטים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי על מה דיברת איתו? על משהו שקשור לבית - ספר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? אני חושבת שעל חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית? לק כמה הוא עלה? 15 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שאני עכשיו ולהישאר בחופש הגדול לנצח :] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? את זה שאני תוקפנית יתר על המידה
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אגואיסטיות
. סתם בתכל'ס גם אני דיי כזאת
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם החבר של עברי למה? שאלה טובה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חופש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עברי
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה צלמת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שאני אצא לחופש את מי אתה רוצה לידך עכשיו? נו אוף מה עושה לך טוב? הקול של עברי מה מעצבן אותך? כל הפרחות בבית ספר שלי ]; מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח הביתה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראה לי החגורה שלי מה היית לוקח לאי בודד? מים, אוכל, MP תוכנית טלוויזיה? סדרה, האלופה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? משפטים לא קונים אותי, גם אם זה יהיה הדבר הכי יפה בעולם... איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה/ הולכת לחברה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק, פרג מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דביליות, קמצנות, ברבריות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!111 איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חיית מחמד: דולפין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חופש את/ה אוהב/ת להיות בבית?
מה השם הראשון שעולה לך בראש? מור לבוש: זרוק שתייה אהובה: מים להקה אהובה: משינה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה טלוויזיה שיר שאתה שומע כרגע...: כבשים של עברי
..... היו שלום ];

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo40.gif

שיר שמתנגן ברקע: Extraordinary Girl - Green Day ספר קצת על עצמך: בסוף כיתה ז', לא מקובלת, שיער חום, ממוצעת, עיניים כחולות-ירוקות-חומות. מחשבה שעוברת בראש: מחר יום הולדת להדרD: מה עשית היום? ביצכלא, מחשב, טניס ועוגה להדר. מה תעשה מחר? אראה את המשחק של שירה בטניס, ביצכלא, פעולה. חשק ל...: שוקולד. מה המידה שלך בנעליים? 36- 42. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חו"ל. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולדD: מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות *-* מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה. הרבה נדלג. מה הצבע האהוב עלייך? צהוב.
מה הצבע השנוא עלייך? רדיו אקטיבים. וגם צהוב>< מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה ואומנות. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך, מב"ת, ספרות וערבית. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מהר. עיר/ים אהובות: ת"א, חיפה, י-ם. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הכל. איפה חגגת יומולדת אחרון? בית. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים שטוב לי איתם. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? אנשים נחמדיםD: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-2. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אכן. יש לך חברים מחוץ לכיתה? רק. XD ומחוץ לשכבה? אהאP: ומבית ספר אחר?יאפפפ. אתם אולי?XD אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן O.O מתי פעם אחרונה שבכית? היום. אוף אני בוכה יותר מידי>< מדוע? שכבה, אתם יודעים;; ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן><' את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שיחזיר אותי לכאן. שם מיוחד לבן? לא אוהבת שמות מיוחדים. שם מיוחד לבת?..^ מאכל אהוב: ניוקיסססססססס~ מאכל שנוא: ירקות@@ דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? גבי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הממ. חולצות ביצפרXD מה הספר האחרון שקראת?דירה להשכירXD לילד בן 3. אהבת?ילדות.P: מה הסרט האחרון שראית? הצד שלו הצד שלה O-O אהבת? לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא. על מה דיברת איתו? מחשבים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יסמין. על מי אתה יודע הכי הרבה? נראלי עליה. מה הדבר האחרון שקנית? בגד ים :O כמה הוא עלה? 120. יותר מידי>< ממי הsms האחרון שקיבלת?משהו מ8080 S: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יסמין. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?כע~ יש לך שם שני? אם כן מהו? - אתה קרוי על שם מישהו? מי? גם לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כןD: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שנתיים^^ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? פרצוף שיודע לחייך
ובפנימיות? יותר בטחון עצמי ופחות רגש לסביבה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? . איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיהD: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת. למה?.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שוקולד. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שירה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית. לא סתם, אין לי מושג. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? יסמין. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? דמט. מה עושה לך טוב? דברים טובים. XD מה מעצבן אותך? דברים שלא מסתדרים. מה תמיד צריך להיות בכיס?. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שאנשים יאהבו אותי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מוזיקה. מה היית לוקח לאי בודד? משהו שיכול להחזיר ואתי לפה. המלצה לסרט: אין. תוכנית טלוויזיה? ערוצי מוזיקה, קצרים, 1 נגד 100, דרייק וגו'שP: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש לך עיניים יפות, ובאמת הסתכלו לתוך העיניים. איך את/ה מתגבר על באסה? אופטימיות. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה, אמריקה הצפונית. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ברבריותXD איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףףףףףף
איזה חג אהוב עליך? חנוכה
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןP: חיית מחמד: כלב. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שקורים דבירם טובים:] מה את/ה אוהב/ת לעשות? להנות. מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: מחשב, טלוויזיה, טיול עם סול, מטבח, מקום רך עם מוזיקה, חברות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אבל יודעת להתפשר כשצריך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד. החיים טובים לדעתך? לפעמים. לבוש: טישרט, ג'ינס. מאכל אהוב: ניוקיס. שתייה אהובה: מנגו. להקה אהובה: אין. סרט אהוב: אין. גלידה: שוקולד פרדווווווו. עיר בעולם: אין אחת>< ארץ: בוליביה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אביא לי עוד נייר טואלט>< שיר שאתה שומע כרגע...: The One I Want - Green Day

2eye

New member
באלי ../images/Emo3.gif

שיר שמתנגן ברקע: תראו אותי
ספר קצת על עצמך: אממ, אני..אמממ, D: מה זה קצת?
מחשבה שעוברת בראש: אני מלוכלך :O מה עשית היום? הייתי בחווה, בעיקר... מה תעשה מחר? סוג של אותו דבר... חשק ל...: לצרוח... מה המידה שלך בנעליים? 43 למה? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בעיקר רוכבים צעירים, ואני פה, חצי סמוי חצי לא.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אני מקווה שבמקום טוב... מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה? מה אתה הכי שונא לאכול? חציל X: (בגלל השם D:) מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היה כ"כ הרבה... מה הצבע האהוב עלייך? אדום כהה מה הצבע השנוא עלייך? ורוד זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? מתמ' :) מה המקצוע השנוא עלייך? בבצפר? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממש טובה, הרבה שיפורים.. עיר/ים אהובות: Benny Zion City מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בעיקרון, המסיבה הענקית.. איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים, בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברים למסעדה.. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? החברים הקרובים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10 וחצי? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן X: אבל לא משו אחידה XB יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לקלל אותם בעיקר מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר מדוע? X: ראית בחנוכה את הפסטיגל? עשיתי ביביסיטר וזה כלל את הפסטיגל.. את מי היית לוקח לאי בודד? את האנשים שאוהבים אותי.. שם מיוחד לבן? X שם מיוחד לבת? X מאכל אהוב: גלידה... מאכל שנוא: חציל (אגב, שני הסעיפים האלה כבר היו) דבר אחרון שאכלת: פרנצ'-טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יותר מדי ): איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? המכנסיים הצבאיים שלי.. מה הספר האחרון שקראת? ההוביט, פרק וחצי X: אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר... אהבת? נראה לי שכן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רועי על מה דיברת איתו? הוא שאל אם אני יכול לעזור לו ללמוד לבגרות בהיסטוריה... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע מה הדבר האחרון שקנית?אממ, לא זוכר.. כמה הוא עלה? X: ממי הsms האחרון שקיבלת?עופר - המורה לגיטרה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם - עופר.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" יש לך שם שני? אם כן מהו? לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא... אתה אוהב ילדים קטנים? חלק מהם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אממ...16? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? פנים... ובפנימיות? אגואיסטיות.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודע X: איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה/פעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד... למה? כי אני מסתפק בעצמי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוף? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תום מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדול.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהודיעו לי שאנחנו קונים את אמרלד
את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותה? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "שמוק" מה עושה לך טוב? להיות עם הסוס מה מעצבן אותך? צביעות... מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף למקרה חירום... איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? פוטוגניות? מה הפריט הכי יקר שיש לך? סוס? מה היית לוקח לאי בודד? זה היה לא? המלצה לסרט: שיהיה טוב P: תוכנית טלוויזיה? הבורר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כל מיני.. איך את/ה מתגבר על באסה? כל מיני דרכים איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה-ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מצפצף על אנשים לפעמים. איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך? לא יודע X: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן! חיית מחמד: סוס
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?זה היה לא? מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיו תעם חברים מקומות בילוי מועדפים: חווה/מסעדה את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש מה השם הראשון שעולה לך בראש? היה! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן ): את/ה בחור/ה קנאי/ת? די... החיים טובים לדעתך? לפעמים ולפעמים לא לבוש: עכשיו? בוקסר וחולצה... מאכל אהוב: גלידה! היה לא? שתייה אהובה:נסטי... להקה אהובה: אממ...SUM? סרט אהוב: X גלידה: אמממ, קוקוס? וניל? עיר בעולם: Benny Zion City ארץ: אין כמו הארץ... מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון? D: שיר שאתה שומע כרגע...: אף אחד...

צ ש ט ש

New member
וואו יש כאן מחזור שאלות רציני!

שיר שמתנגן ברקע: ספיישל נידס - פלאסיבו ספר קצת על עצמך: אממ... היי, אני מאיה D: מחשבה שעוברת בראש: נו אוף מתי אחותי חוזרת?! מה עשית היום? רקדתי למוות מה תעשה מחר? כנראה ארקוד למוות. חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? אירופה וישראל - 37, ארה"ב - 4.5/5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נקווה שנשואה באושר עם סקוטי חמוד מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה איטלקית מה אתה הכי שונא לאכול? דגים??? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שתיתי בירה שחבר של אחותי הכין? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ניסיתי להכין פרנץ' טוסט וכמעט שרפתי את הבית |: מה הצבע האהוב עלייך? שחור >> מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. קסאנתופובית חלקית מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה מהר.ממש מהר. עיר/ים אהובות: כפ"סיטי ות"א?? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הממ... מסך מחשב דק,מקלדת סיליקון, מצלמת אינטרנט, אוזניות לMP3. טנקס מאם אנד דאד!! איפה חגגת יומולדת אחרון? חגגנו רק למשפחה בינתיים... בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים טובים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים טובים. כמו עומר/יאנה/הילה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ >< אבל רק חולצה עם סמל כזה יש לך חברים מחוץ לכיתה? יש לי אולי 2 חברות בכתה. כ-ל החברים שלי הם מחוץ לכתה. ומחוץ לשכבה? המממ כן. ומבית ספר אחר? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא! (נמאס לי שהמנורה כל הזמן רבה איתי!) מתי פעם אחרונה שבכית? היום בבצפר מדוע? כי הזכירו לי את האקס. זונות. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא |: את מי היית לוקח לאי בודד? את אהבת חיי שם מיוחד לבן? עמרי/עומר/אמיר. מהסוג הזה שם מיוחד לבת? ענבר. מאכל אהוב: גלידה איטלקית. שאלתם את זה כבר! מאכל שנוא: דגים. וגם את זה שאלתם דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אם היא תבקש סליחה על מה שהיא עשתה, גבי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים וחולצות בצפר מה הספר האחרון שקראת? 1984 אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום אהבת? מאוד מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הילה
על מה דיברת איתו? על זה שאני מצטערת שהמורה נתנה לה ג' בהתנהגות למרות שזה בגללי. (ואמרתי למורה שזו אשמתי אבל היא עדיין הורידה לה התנהגות) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יאנה. על מי אתה יודע הכי הרבה? הממ... יותם מה הדבר האחרון שקנית? ארקדי (תודה נועה) החגורת ניטים שלייי D: כמה הוא עלה? 60 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? ~בודקת~ אחותי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ~בודקת~ אחותי D: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מתגעגעת יש לך שם שני? אם כן מהו? לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? גם לא. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי כמה הם מרעישים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 13 זה סבבה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? בטן.. ובפנימיות? הממ.. אני רבה על שטויות >< איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ידיד הכי טוב - שאי אפשר לכעוס עליו. הוא טיפוס כזה ><. חברה הכי טובה - שרוב הזמן לא אכפת לה ממני. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות רומנטיות/גייז/דרמה פסיכולוגית שמישהו מת בסוף D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יאנה. למה? כי החיים שלה נראים קלים ומגניבים כאלה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? black מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלדר מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שקשור במתמטיקה כנראה>< מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נשיקה ראשונה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אלדר. אבל גם אשטון קוצ'ר יהיה מגניב D: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? דברים ברוסית >< מה עושה לך טוב? נשיקות. מה מעצבן אותך? פרידות. חברים לא אמיתיים. ריבים מה תמיד צריך להיות בכיס? סיכת ביטחון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לצייר יפה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינה סנטימנטלית - דובי קטן עם מלא דברים בפנים. יקר כספית - כנראה אולסטאר >< מה היית לוקח לאי בודד? שאלת את זה. את בחיר לבי D: המלצה לסרט: רקוויאם לחלום תוכנית טלוויזיה? סאותפארק/חברים/שנות ה-70/סימפסונס/פרויקט מסלול/החברה הגבוהה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה. ושאוהבים אותי. איך את/ה מתגבר על באסה? ממ מכאיבה לעצמי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? סקוטלנדד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ויכוחים וצעקות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: אין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?וואו אתם ממש בקטע ל למחזר שאלות הא?.. נשיקות מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: גם את זה שאלתם נראה לי. לא משנה לי, כל עוד האנשים טובים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים מה השם הראשון שעולה לך בראש? אלדר. די למחזור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ככה ככה את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: מה אני לובשת בדר"כ? אממ.. ג'ינס וחולצות בצפר. ואולסטאר מאכל אהוב: גלידה איטלקית. פעם 3 ששאלתם את זה, פעם שלישית גלידה D: (תרתי משמע) שתייה אהובה: אייסים למיניהם להקה אהובה: פאניק! אט דה דיסקו סרט אהוב: רקוויאם. גם את זה שאלתם גלידה: איטלקית עיר בעולם: שאלתםםםםםםםםם אממ כפ"סיטי ות"א ארץ: סקוטלנד, ישראל, ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר שאתה שומע כרגע...:וולקם טו דה בלאק פרייד של מכר (~סוגדת לנועה~)

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif%$^&@$&

שיר שמתנגן ברקע: אריק ברמן - אהבה באור ובצל ספר קצת על עצמך: שניה [לא]. מחשבה שעוברת בראש: געגוע של ממש. מה עשית היום? הרבה. ת"א
מה תעשה מחר? אין לי מושג. חשק ל...: סקס.
מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה. סתם :] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית שלי, או על הים. מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז. מה אתה הכי שונא לאכול? מה שאני שונאת, אנלא אוכלת. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבה. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? יש כמה. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב זוהר. כמו של המשמרות זה"ב. מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה. עיר/ים אהובות: ת"א כמובן. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף? איפה חגגת יומולדת אחרון? ים. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים, לא משנה איפה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים שלי, אנשים שכיף לי איתם. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן :/ יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? היום, נשברתי שראיתי את אמא בוכה ;[ מדוע? ^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? קוף,, טל ועוד מלא חברים. שם מיוחד לבן? שניר, דסטין, עמרי. שם מיוחד לבת? לירז, דפנה, דניאל. מאכל אהוב: אורז. מאכל שנוא: שש. דבר אחרון שאכלת: צ'יפס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? וואי, שש. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. אהבת? מאד. מה הסרט האחרון שראית? המ, תנו להיזכר. אהבת? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בנץ, דודי, חופית, נויה וטילבי. אה ונופר על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? טל. על מי אתה יודע הכי הרבה? טל מה הדבר האחרון שקנית? עגיל
כמה הוא עלה? 5 ש"ח. חח ממי הsms האחרון שקיבלת? נופר
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא זוכרת עכשיו נו. יש לך שם שני? אם כן מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה ותחת. ובפנימיות? יותר אמון, פחות אדישות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נופר למה?
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פלוץ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שחפוני מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כלום מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו יש כמה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? קוף! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעומו, בעליל.. מה עושה לך טוב? הרבה דברים מה מעצבן אותך? שמתקשרים אליי, ומדברים עם אחרים. קיצר שמייבשים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף, פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאדעת. מה היית לוקח לאי בודד? סירה. המלצה לסרט: בלו קראש. תוכנית טלוויזיה? הבורר, חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?
שאני עושה לאנשים טוב. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה! וספורט איפה היית רוצה לבקר בעולם? קנדה, אוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: בילי :]] מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? סקס. מקומות בילוי מועדפים: ת"א, ים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. מה השם הראשון שעולה לך בראש? נופר. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית בעליל. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לאחרונה כן :/ מחוסר אמון. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: ג'ינס וטי-שירט. מאכל אהוב: אורז. פעם שלישית גלידה? שתייה אהובה: דיאט קולה ומים. להקה אהובה: לייפהאוס. סרט אהוב: בלו קראש. גלידה: שוקולד עיר בעולם: כל מקום באוסטרליה. ארץ: ^^ מה תעשה כשתסיים את השאלון? לאדעת מלא דברים. שיר שאתה שומע כרגע...: חמי רודנר - סוד הדברים הפשוטים.

t0mi

New member
עונההה

שיר שמתנגן ברקע: the river-גוד שרלוט ספר קצת על עצמך: אממ לא יודעת.. מחשבה שעוברת בראש: בא לי שיהיה שיר יפה עכשיו...[אני באמטיוי] מה עשית היום? בגרות באזרחות מה תעשה מחר? תגבור מתמטיקה ואז יום כיף עם חברה שלי חשק ל...: אליו.. מה המידה שלך בנעליים? גדולה...אל תצחקו עלי...40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ולימודים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת איפה תמצאו אותי מחר אז בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? אמממ המברוגר צימחוני מה אתה הכי שונא לאכול? לא יודעת :S מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כל כך הרבה...אני לא פוחדת לסכן את עצמי. המשהו האחרון זה להיכנס למכונית עם שני חיילים שהכרתי שעה לפני שנכנסתי לאוטו. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל כך אבל כל כך הרבה....הפעם האחרונה הייתה להתחיל לצעוק על מישהי שהיה עדיף שאני אשמור את הפה שלי סגור. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? וורוד מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות [נגמררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי יפה בחיים שלי עיר/ים אהובות: כפר סבא, תל אביב, ברצלונה... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? את הטלוויזיה שלי =] איפה חגגת יומולדת אחרון? אני לא חוגגת.. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים באיזה פארק, עם כל הצחוקים או בתל אביב עם קצת חברים הכי הכי טובים בבית קפה כזה על החוף. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? החברים הכי טובים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן =// יש לך חברים מחוץ לכיתה? הרוב המוחלט [מושפעת מאזרחות] הוא מחוץ לכתה. ומחוץ לשכבה? חחח כן ומבית ספר אחר? כןןןן חפרתם! אתה נוהג לדבר עם חפצים? לי ולמחשב יש יחסים...אני והשרשרת שלי זה רומן מהאגדות מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לא זוכרת =/ בטח בגללו ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אחחח אותוווו לבד! ומוזיקה שם מיוחד לבן? גל
שם מיוחד לבת? ענבר מאכל אהוב: אמרתי, המבורגר צימחוני מאכל שנוא: יוו חרשנו על זה, לא יודעת.. דבר אחרון שאכלת: קרטיב לימון בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממ עם חברה טובה שהייתה לי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה כזאת מה הספר האחרון שקראת? מיקוד באזרחות אהבת? לא ממש =// מה הסרט האחרון שראית? סקס או אהבה אהבת? כן נחמד, הזדהתי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית? אממ קוקטייל בתל אביב כמה הוא עלה? 38 שקל XD ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "זאת" יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את השיער ובפנימיות? את הסגירות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? פוזה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): קומדיה. אבל לא רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? חברה שלי למה? כי יש לה חיים יותר מעניינים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? דב מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא יכולה להגיד =// מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מאיפה לי? מה הרגע המאושר ביותר בחייך?: היו הרבה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? " את לא מבינה" מה עושה לך טוב? הוא מה מעצבן אותך? הוא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינהה מה הפריט הכי יקר שיש לך? חחח לא יודעת...הטלווזייה? מה היית לוקח לאי בודד? אותו
ואמ פי המלצה לסרט: לא יודעת תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, חברים.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה, אנגליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיווו כל כך איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחח כןןן חיית מחמד: =// הלוואי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לבלות עם חברים מקומות בילוי מועדפים:אמרתי כבר....פארק או בית קפה על החוף בת"א את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש, לפעמים מה השם הראשון שעולה לך בראש? עברנו את זה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי עם מי ועל מה את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: ג'ינס וגופייה מאכל אהוב: אתם צוחקים נכון? שתייה אהובה: פנטה מלון להקה אהובה: simple plan ו green day סרט אהוב: לא באמת... גלידה:תות עיר בעולם: כפר סבא ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר שאתה שומע כרגע...: לא יודעת, משהו בMTV

SaRaS GirL

New member
../images/Emo176.gif חדשה פה!

שיר שמתנגן ברקע: אחינועם ניני-פרנויה. ספר קצת על עצמך: אור, אזור השרון, עולה לי"ב. מחשבה שעוברת בראש: אני צריכה לישון. מה עשית היום? מגן בביולוגיה, וישנתי מהצהריים עד 10 בלילה. מה תעשה מחר? אסע לת"א בבוקר-אחזור, ואסע שוב לת"א בערב למאמא מיה. חשק ל...: ארטיק. מה המידה שלך בנעליים? 38. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אופנה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? LA BABY מה אתה הכי אוהב לאכול? מקדנולד'ס -אבל נמנעת מזה כבר חודשיים בגלל דיאטה ארורה- מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא מטורפת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אין מעשה. יש דברים שלא עשיתי, שמטופש שלא עשיתי אותם. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? -- מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? מ"מ. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי מהירה שיש. עיר/ים אהובות: LA, ניו יורק, לונדון, ת"א, ירושלים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אייפוד. איפה חגגת יומולדת אחרון? קופיטרי,באולינג,אחלה. איך אתה הכי אוהב לבלות? ימי כייף בת'א. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברה טובה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. יש לך חברים מחוץ לכיתה? הרוב. ומחוץ לשכבה? קצת. ומבית ספר אחר? החברות הכי טובות שלי בבצפר אחר. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שישי בפרק של האו.סי מדוע? הזכירו שמריסה מתה וזאת נק' רגישה אצלי ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אהבת חיי. שם מיוחד לבן? מוריאל. שם מיוחד לבת? ים. מאכל אהוב: - מאכל שנוא:- דבר אחרון שאכלת: קרונפלקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה כלשהי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? טבע נאות. מה הספר האחרון שקראת? במרחק נגיעה. -סיימתי אתמול- אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים 3. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. על מה דיברת איתו? על מחר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה הכי טובה. על מי אתה יודע הכי הרבה? על אותה חברה הכי טובה. מה הדבר האחרון שקנית? בגדים והמון. כמה הוא עלה? כל הנזרק? 1100 שח ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידיד. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח לבדוק. יש לך שם שני? אם כן מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 6 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? השומן. ובפנימיות? לא להתבייש. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שכל דבר ששונה ממנה זה מוזר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישה בארטון. למה? כי היא מושלמת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אחלה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טל. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: יחסי ציבור\ערכת מוזיקה בסרטים\עו"ד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? פיי לא יודעת. היו הרבה כאלו. 555 אולי כשבת דודה שלי נולדה? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? חביאר קייסיאר. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? - מה עושה לך טוב? בת דודה שלי הקטנה. מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים. מה תמיד צריך להיות בכיס? גומייה. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפוד. ופלאפון. ומחשב. לא יודעת נו. מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד. המלצה לסרט: סיפור אהבה בלתי נשכח. תוכנית טלוויזיה? האו.סי. מגרש ביתי. האנטומיה של גריי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מהממת. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. ופוטושופ. איפה היית רוצה לבקר בעולם? LA מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצעוק ברבריות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב- כי זה אומר שמגיע הקיץ. איזה חג אהוב עליך? שבועות- כי זה החג האחרון. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. חיית מחמד: לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? טיסות. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים. מקומות בילוי מועדפים: קניון, חו"ל חח, ת"א, מסעדות, קולנוע, משחקי כדורסל -מכבי-, מסיבות בלכת. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? אור. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. החיים טובים לדעתך? 555 לבוש: עכשיו יעני? פיג'מה. מאכל אהוב: - שתייה אהובה: ברד. להקה אהובה: - סרט אהוב: צלילי המוזיקה. גלידה: ורדים. -יש טעם כזה!- עיר בעולם: LA ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? שן! שיר שאתה שומע כרגע...: חופשי זה לגמרי לבד.

B A W

New member
עונהנהנה

שיר שמתנגן ברקע: toto- africa ספר קצת על עצמך:אני שביעיסטית ממורמרת, שלא מוכנה לגמור את השנה לעלות ליב'. >< איכס. מחשבה שעוברת בראש: *למה אני לא במיטה לעזאזל?! אני לומדת מחר (או שלא...)* מה עשית היום? ישנתי, בישלתי, הייתי בקניון (וקניתי דיסק חדש. יאי). קיצר, התבטלתי. מה תעשה מחר? אלך לרופאה, למלא את הטפסים של הצו הראשון =\ חשק ל...: משהו מלוח. מה המידה שלך בנעליים? 38 ו- 3\2 P: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בזה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלטים 3> מה אתה הכי שונא לאכול? בשר אדום. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני בלתי מטורפת בעליל. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הפגנתי תיזמון מושלם *כן בטח* מה הצבע האהוב עלייך? ירוק ושחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב\ סגול מה המקצוע האהוב עלייך? כימיה מה המקצוע השנוא עלייך? ס-פ-ר-ו-ת. אני מתעבת את המקצוע. כל השיעורים אני והמורה רבות. איכס איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סתם, עוד שנה שעברה מהר. ערים אהובות: אני מעדיפה מושבים\ קיבוצים, אבל ירושלים נחמדה, וגבעתיים, וערי הצפון (אם כבר אז כבר). מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרטיס להופעה. איפה חגגת יומולדת אחרון? יצאתי יומיים אחריו (נו היה באמצע שבוע) לשתות עם חברים. יאי. איך אתה הכי אוהב לבלות? מוסיקה טובה, אנשים מטורפים, ולפעמים גם שתייה. או ים. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. אבל אני מדברת לעצמי ולחיות. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת=\ מדוע?-- ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן! כמה עצבים! אחי הבינוני נזכר לחטוף התקף אלרגיה באמצע החיים, אז הייתי צריכה ללכת עם אחי הקטן! כל ההופעה ישבתי עם האמפי, כי אני לא פרייארית! את מי היית לוקח לאי בודד? באמת שאני לא יודעת שם מיוחד לבן? בראל, ראל. שם מיוחד לבת? אופל 3> מאכל אהוב: סלטים, פירות, ומתוקים. מאכל שנוא: בשר אדום דבר אחרון שאכלת: סורבה אוכמניות ולימונים P: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שמיניסט קרציה מביה"ס שלי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות סבא. אני מכורה. מה הספר האחרון שקראת? ארבעה בתים וגעגוע. אהבת? בהחלט. מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת?-- מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? החברה הכי טובה על מה דיברת איתו? שיחה אישית. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?החברה הכי טובה על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? דיסק כמה הוא עלה? 60 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה טובה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותה אחת^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?בגלל יש לך שם שני? אם כן מהו?-- אתה קרוי על שם מישהו? מי?-- אתה אוהב ילדים קטנים?כן!!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להרזות. או להוריד שיער מיותר לצמיתות! ובפנימיות? אני רוצה להיות שלמה עם עצמי, לאהוב את עצמי. אוף. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לפעמים היא לא קשובה, היא לא קולטת רמזים, אבל לכל אחד יש פאקים, ואני צריכה להיות ישירה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ופעולה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אדם שאוהב את עצמו. למה? כדי להבין למה, ולדעת איך ליישם. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שיט מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אור מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל הרגעים השלווים, הרגעים שבהם אנינעה בהרמוניה, מתאחדת עם העולם. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו. שנתיים מחורבנות, ואני עדיין מתגעגעת אליו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסאמק מה עושה לך טוב? מוסיקה וטבע. מה מעצבן אותך? צפיפות, זילזול וחום. מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיקים וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת מסבתא. מה היית לוקח לאי בודד? ארגזים מלאים בספרים קרם הגנה, ומערכת ודיסקים. המלצה לסרט: גרין מייל. תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? חחחחח אחת שיכורה באה אליי ביציאה "את ממש ממש יפה", אבל זו האחרונה ששמעתי. לא זוכרת חוץ מזה איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא =\ איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכלללללללללללללל העולם. אבל מקומות טרופיים ומקומות מושלגים. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?החוצפה. והיהירות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן P: חיית מחמד: כלבה (ואני מתה על נחשים חוץ מזה) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוסיקה, טבע, צחוק, ושקט. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון! נו ולקרוא ספרים, לשמוע מוסיקה, לנגן וכו' מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? רותם את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא. החיים טובים לדעתך? איכשהו... לבוש:-- מאכל אהוב: סלטים שתייה אהובה: מים. או וודקה להקה אהובה:-- סרט אהוב: גרין מייל גלידה: סורבה אוכמניות עיר בעולם: לא יודעת. ארץ: -- מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלוויזיה. שיר שאתה שומע כרגע...: לא שומעת

../images/Emo204.gif

שיר שמתנגן ברקע:לא מתנגן ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש:היסטוריה מה עשית היום?למדתי להיסטוריה מה תעשה מחר?אלמד להיסטוריה חשק ל...:חווופש
מה המידה שלך בנעליים?38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?יש כמה מה אתה הכי אוהב לאכול?תירס ולזניה מה אתה הכי שונא לאכול?דגים חוץ מטונהD: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ממ לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הכרתי אותה מה הצבע האהוב עלייך?ממ מה הצבע השנוא עלייך?לא יודעת מה המקצוע האהוב עלייך?ממ מה המקצוע השנוא עלייך?היסטורייייה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא. עיר/ים אהובות:רמת גן מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דובי עם לב+שרשרת+עגילים+המוון בלונים+ברכה מקורית:) איפה חגגת יומולדת אחרון?באזור איך אתה הכי אוהב לבלות?תלוי במצב רוח עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מאוחר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן,חולצת ביצפר יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?Oo מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?לא עניינכם:) ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן חחחח את מי היית לוקח לאי בודד?שונאת את השאלה הזוו שם מיוחד לבן?מיוחד?לא יודעת..אבל יש כמה יפים:) שם מיוחד לבת?^^ דבר אחרון שאכלת:קרקר בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברה מחול..לא בדיוק ניתקתי,אבל אנחנו פחות מדברות:/ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה כלשהי..היא אחת היפות ואני חורשת עליה:D מה הספר האחרון שקראת?צופן דה וינצי' אהבת?אני עוד באמצע מה הסרט האחרון שראית?סיפור אהבה בלתי נשכח אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה על מה דיברת איתו?:) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמאבא ואחותי:) על מי אתה יודע הכי הרבה?אחותי מה הדבר האחרון שקנית?חולצה אני חושבת כמה הוא עלה?לא זוכרת:D ממי הsms האחרון שקיבלת?מחברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק:p יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18+ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לחיים ובפנימיות?שאני מתעצבנת מאוד מהר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא יודעת:S איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה,קומדיה ופעם ב..קיטש
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אלוהים.. למה?:) מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?היסטורייה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יעל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שאלה טובה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש כמה תודה לאל:) את מי אתה רוצה לידך עכשיו?חברה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?פאק מה עושה לך טוב?ממ מה מעצבן אותך?יותר מדי דברייים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון:) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?וואי שאלה קשה איך את/ה מתגבר על באסה?תלוי איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב וסין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?צעקות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב או סתיו איזה חג אהוב עליך?חנוכה נראלי:S האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא בקטע רע:D חיית מחמד:לא תודה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ותרנית=/ את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן החיים טובים לדעתך?לא לבוש:כרגע?מכנס קצר וחולצה קצרה. שתייה אהובה:מנגו להקה אהובה:מארון 5
גלידה:ריבת חלב,פיסטוק,מוקה עיר בעולם:לא הייתי בכל העולם אז לא יכולה לענות:p מה תעשה כשתסיים את השאלון?אמשיך לללמוד להיסטוריה.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifמנסה לענות לפני שאני יוצאת לבצפר.

נראה אם אני אצליח. שיר שמתנגן ברקע: --. בוקר, מי שומע מוזיקה?!
ספר קצת על עצמך: ממ, אני שיר בת 14 מיבנה :] מנגנת על פסנתר ו..ממ..זהו XD מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה מה עשית היום? עדיין כלום מה תעשה מחר? מחר יום רביעי. אני רוצה קניון ;[ חשק ל...: שינה! מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? הפתעה~!!!!!11 תבואו עוד 15 שנה .. תראו
מה אתה הכי אוהב לאכול? יש יותר מדי דברים... נלך על שקשוקה והמבורגר מה אתה הכי שונא לאכול? ממ, אפונה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? התנגשתי באוטובוס
? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל.
מה הצבע האהוב עלייך? לבן
מה הצבע השנוא עלייך? ממ.. אולי אפור? מה המקצוע האהוב עלייך? ערבית D: מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה ;; איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה שעברה? במילה אחת? שינוי. השנה- שיעמום. עיר/ים אהובות: ת"א! אילת! מקוםשישבוים! :) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ.. אני לא אוהבת לעשות העדפות, אבל דיסק של מוניקהסקס
איפה חגגת יומולדת אחרון? בקפה מצדה בראשל"צ. [היה חרא שירות -_________-"] איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה איפה, מצלמה+חברים = FUN! עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים :) ועם אחיינית שלי ועם בני דודים שלי ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן |: יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. יותר מבכיתה.. ומחוץ לשכבה? בבצפר? לא ממש חברים..שלום שלום כזה. ומבית ספר אחר? ילדה אחת מבצפר מקביל :) אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. XD מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. שבחזרה לקונצרט לא הלך לי בכלל. טוב נו, לא בכיתי... כמעט. מדוע? כתבתי |: ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את האחיינית שלי ובני דודים שלי הקטנים שם מיוחד לבן? לא יודעת
שם מיוחד לבת? תו! אני אקרא לבת שלי תו! או מנגינה :] מאכל אהוב: שאלת! מאכל שנוא: שאלת! דבר אחרון שאכלת: ביצה בלחם בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המ. הוא/היא בתפוז אז אני לא רוצה.. |: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצות בפצר D: טוב אני יוצאת לבצפר, נמשיך בצהריים! P: -בצהריים, השעה 13:00- מה הספר האחרון שקראת? טוב, לא ממש סיימתי לקרוא אותו... קוראים לו נערת האומה או משהו |: של מג קאבוט, ספר יפה אהבת? בערך. מה הסרט האחרון שראית? ממממממ... שממש ראיתי? השטן לובשת פראדה. אהבת? כן D: רק הסוף דיי מבאס ;[ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על איך היה הבוחן במתמטיקה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ממ... נועה חברה שלי מהאינטרנט
על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי עלייה. מה הדבר האחרון שקנית? לא קניתי דברים הרבה זמן... כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? יובל... היינו אמורות ללכת להסביר למורה למה אנחנו לא יכולות לעשות את הבוחן במתמטיקה.. הוא לא הקשיב :| מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יובל.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "שיר"
יש לך שם שני? אם כן מהו? ---- אתה קרוי על שם מישהו? מי? ---- אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? ממ.. 16. :) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים. לא יהיה מקום אם אני אתחיל לפרט. ובפנימיות? ממ, פחות לקנא להיות פחות לחוצה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עדיף שאני לא אגיד.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם רוה"מ. הייתי משנה כמה וכמה דברים. למה? כי אני רוצה לשנות כמה דברים במדינה ה-חרא- שלנו. D: מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? טלוויזיה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רביד. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ~! שאלות ממוחזרות. חפשו בשאלון אחר ת'תשובה... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת אוף נמאס לי לענות על שאלות שעניתי עליהן כבר 1232 פעמים!

מפמפ

שיר שמתנגן ברקע: red hot chili peppers- charlie ספר קצת על עצמך: יש לי חתולה מגרגרת על הרגליים. אני אוהבת מוזיקה. אני אוהבת את השיר שאני שומעת עכשיו. אני צריכה 10 שקלים. מחשבה שעוברת בראש: צ'ארלי זה שיר יפה מה עשית היום? יום בריאות בבי"ס, והכנו משחת שיניים שחברים שלי טוענים שהיא נראת כמו שפיך, ופוצצנו אפרסק על הקיר של הכיתה שלהם XDD מה תעשה מחר? דודודו אתפלל שתהיה שביתה חשק ל...: עכשיו? למפגש קבוצה [המדריכה חולה] מה המידה שלך בנעליים? 39 בערך באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, לפעמים אופנה אלטרנטבית, ממש מעט בשאלה קטנה ועוד פחות בחתולים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תלוי בת כמה אני אהיה [לא, אני לא יודעת מתמטיקה.] מה אתה הכי אוהב לאכול? כרגע שרימפס ברוטב חמאה ושום מה אתה הכי שונא לאכול? גמבות, אבוקדו, חצילים, קישואים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נולדתי..? אנערף! מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אוי כל כך הרבה מה הצבע האהוב עלייך? ירוק ושחור מה הצבע השנוא עלייך? ממ אולי כלמיני גוונים כאלה מוזרים של ירוק חיוור כזה מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה P: מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט ואלגברה. [גיאומטריה עוד איכשהוווווווווווווווווווווו בסדר] איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הסיכום הכי טוב? שלא נשארו לי סבים וסבתות. עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרגע האייפוד איפה חגגת יומולדת אחרון? ממ במסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות? איך שבא לי באותו רגע עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מאי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימים של בי"ס 10 וחצי- 11 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? ככה. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. את מי היית לוקח לאי בודד? את מאי שם מיוחד לבן? ליר- אח שלי שם מיוחד לבת? יער- אני, מי שלא הבין מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: כנל דבר אחרון שאכלת: טוסט קטן וברד מלון בבי"ס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? טלי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? 2 ג'ינסים וחולצה של רחוב סומסום מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? אני מניחה מה הסרט האחרון שראית? בחזרה לעתיד אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יונתן על מה דיברת איתו? על זה שהמדריכה חולה וצריך לבוא למאי עם חולצת מנצ'קינס ו10 שקלים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאי על מי אתה יודע הכי הרבה? מאי מה הדבר האחרון שקנית? טוסט קטן וברד כמה הוא עלה? טוסט קטן 6, ברד 3. ממי הsms האחרון שקיבלת? מאי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? איזה יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא במיוחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות?הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קושי בריכוז איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מקיטש ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איתו.. למה? ככה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? היי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שלו.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו במוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? קשה לי לחשוב על כזה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אותו ואת מאי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוקיי מה עושה לך טוב? הוא מה מעצבן אותך? הוא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון אייפוד ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ספורט, ציור, פיסול ונגינה מה הפריט הכי יקר שיש לך? כספי? אייפוד. רגשי? כל כך הרבה. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה וכמה עצים שיהיה צל המלצה לסרט: ממ לא יודעת >: תוכנית טלוויזיה? סיינפלד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאוהבים אותי. אבל כשאמרו את זה מכל הלב. איך את/ה מתגבר על באסה? היא פשוט עוברת לבד. אם זה ממש דיכאון אז אני לוקחת כדור איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארהב ויפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני לא אוהבת שמצמידים לתכונה מסוימת עדה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: במידה. בעיקר צוחקת על עצמי חיית מחמד: שלי? שתי חתולות מדהימות מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש כל כך הרבה.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם מאי מקומות בילוי מועדפים: מממ הבית של מאי. ממצה הכל..P: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? שלו את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שניהם את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן החיים טובים לדעתך? לא תמיד לבוש: ג'ינס וחולצה עם פסים לבן שחור מאכל אהוב: היה כבר שתייה אהובה: נסטי אפרסק וספרייט להקה אהובה: כרגע רד הוט ומוניקה סקס סרט אהוב: לא יודעת <>: גלידה: שוקולד צ'יפס עיר בעולם: מממ עיר הבירה של דנמרק, ברח לי השם ארץ: דנמרק מה תעשה כשתסיים את השאלון? אין לי מושג שיר שאתה שומע כרגע...: אנדר דה ברידג' של רד הוט

moomi123

New member
אני../images/Emo176.gif

שיר שמתנגן ברקע:summer love ספר קצת על עצמך:שרוטה במח:]] מחשבה שעוברת בראש:למה עמרי לא עונה ליP: מה עשית היום?למדתי מה תעשה מחר?כלוםם חשק ל...:פנקייק3>> מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?רק פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעתO: מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של אמא/פנקייק מה אתה הכי שונא לאכול?ג'ינג'רר!!! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא יודעת מה הצבע האהוב עלייך?כתווםםם!! מה הצבע השנוא עלייך?צבעים זוהרים בהגזמה מה המקצוע האהוב עלייך?ספורטXD מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היה פנאן עיר/ים אהובות:לוס אנג'לס(לא הייתי..), תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כסףXD איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית? איך אתה הכי אוהב לבלות?ממ.. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברות.. ובשביל הצחוקים לפעמים בנים(עמרי..) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן=\ יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום.. מצחוקXDD מדוע?מצחוק^^ ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?ג'סטין שם מיוחד לבן?לא יודעת שם מיוחד לבת?לא יודעת מאכל אהוב:-- מאכל שנוא:-- דבר אחרון שאכלת:עכשיו, מסטיק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מממ.. לא יודעת.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצות ביצפר מה הספר האחרון שקראת?עכשיו קוראת-התמימים/הרלן קובן3> אהבת?אוהבת מה הסרט האחרון שראית?לא יודעת אהבת?-- מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מתכתבת עכשיו עם עמרי על מה דיברת איתו?אני מלמדת אותו לנקדXD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?טל על מי אתה יודע הכי הרבה?טל מה הדבר האחרון שקנית?גומיות לשיערXD כמה הוא עלה?לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת?עמרי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לא יודעת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?איפה יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?-- אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?13 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?אף ובפנימיות?פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לאדעת למה?ככה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אימון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?עמרי(אני מתכתבת איתו נוו) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מעצבת אופנה? מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לאדעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו?אפחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?שום ביטוי מה עושה לך טוב?מוסיקה מה מעצבן אותך?המוון דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירהXDD מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד?mp4 משולב עם פלאפוןXDD המלצה לסרט:p: תוכנית טלוויזיה?גיא פינס/האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?ממ.. איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת את ג'סטין:] איפה היית רוצה לבקר בעולם?l.a מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?קומבינות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:רצת חיית מחמד:אין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?ממ.. מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע את ג'סטין.. כדורעף מקומות בילוי מועדפים:קניוןXP את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?עמרי(הוא לא עונה!) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?באמצע את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת החיים טובים לדעתך?כן לבוש:חולצת בי מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה:מרון 5(קצת), אן סינק סרט אהוב: גלידה:איטלקית עיר בעולם:לוס אנגל'ס, תל אביב ארץ:ישראל, ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר שאתה שומע כרגע...:summer love, שוב

אני ארצח את מי שחיבר את השאלון הזה ../images/Emo46.gif

שיר שמתנגן ברקע:מה שעובר עליי ספר קצת על עצמך:.... מחשבה שעוברת בראש:שאמא שלי תחזור כבר מהקניות עם אוכל טעים מה עשית היום?בצפר מה תעשה מחר?בצפר חשק ל...:עלים מה המידה שלך בנעליים?39 ניראה לי באיזה פורום אפשר למצוא אותך?זה כמובן, א"א יוני בלוך. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?זה אומר 30 בערך... ליפני או אחרי חתונה ניראה לי. מה אתה הכי אוהב לאכול?מנה חמה ועלים מה אתה הכי שונא לאכול?אפרסק, חצילים ועוד דברים מגעילים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך?משתנה מה הצבע השנוא עלייך?לא דיועת מה המקצוע האהוב עלייך?חינוך :p מה המקצוע השנוא עלייך?היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אמ איפה חגגת יומולדת אחרון?לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות עם מי אתה הכי אוהב לבלות?אממ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?23 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן :( יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?ליפעמים מתי פעם אחרונה שבכית?במישהו :( מדוע?כי זה ככ מרגש ראית בחנוכה את הפסטיגל?פיכסה את מי היית לוקח לאי בודד?מישהו שאני אוהבת שם מיוחד לבן?לא מיוחד אהוב... רועי ויובל שם מיוחד לבת?לא מיודח אוהבת טל מאכל אהוב:די כבררררררררר מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת:זית בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מממ לא איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?תלבושת בצפר מה הספר האחרון שקראת?מישהו אהבת?מאוווווווווווווווד מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת אהבת?מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי על מה דיברת איתו?אם יש לנו פיתות XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אף אחד על מי אתה יודע הכי הרבה?לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?פו לפלאפון כמה הוא עלה?5 ממי הsms האחרון שקיבלת?עזבו אותי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?רזה יותר ( ובפנימיות?יותר ידועת להקשיב איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא כל הזמן אומרת שאני אדישה :( איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכל מהכל... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?וואו הרבה אנשים למה?כי זה ממש מעניין מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אין מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?צחי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש אושר קטן... את מי אתה רוצה לידך עכשיו?לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב?שמיתבטל שיעור, אוכל טעים מה מעצבן אותך?אנשים מסוימים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון, כמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה :( מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד?די כברררררררררררררררררררררררררר המלצה לסרט" מישהו לרוץ איתו תוכנית טלוויזיה?חברין, סאות' פארק, 1 נגד 100 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?כלום... איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף ואביב איזה חג אהוב עליך?פסחסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מאוד חיית מחמד:אין לי אבל כלב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לא יודעת מה את/ה אוהב/ת לעשות?לחפור מקומות בילוי מועדפים:הופעות ודי כבר עם השלאות החוזרות את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?אני עומדת לרצוח מישהו את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן החיים טובים לדעתך?תלוי איך מסתכלים עליהם לבוש:טי וג'ינס מאכל אהוב:אני משתגעת!!!!!11111 שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:שייגעצ
סרט אהוב:מישהו לרוץ איתו גלידה:תות ושוקולד ולימון עיר בעולם:ממ ארץ:תל אביב מה תעשה כשתסיים את השאלון?אבכה כי הוא ככ מעצבן שיר שאתה שומע כרגע...:את יודעת

|עכבר|

שיר שמתנגן ברקע: hey you- pink floyd ספר קצת על עצמך:אוי ואבוי *_O הרגע הייתי בראיון עבודה. שונאאאאאת. את השאלה הזאת. שונאת. >< מחשבה שעוברת בראש: איי. האצבע. מה עשית היום? ראיון עבודה, בצפר- 3 שעות. מה תעשה מחר? הממ. בצפר, אני מניחה. חשק ל...: עוף. כסף. מה המידה שלך בנעליים? הממ. 40 כזה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? או כאן, או בקומונה שלי. פעם בהרבה זמן אני מגיבה באחרים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת אופנה, נשואה, עם המון חתולים, גרה בבית סטלני ^|^ מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר. מה אתה הכי שונא לאכול? משתנה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שום דבר לא מטורף. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? פגשתי אותו. ושכנעתי אותו שאני אוהבת אותו. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? בורדו? מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה, כימיה, אנגלית ^_^ אממ. אומנות!! מה המקצוע השנוא עלייך? מ"מ. ררררר. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה חופשית למדי [: עיר/ים אהובות: ירושלים, נס ציונה, כפר סבא, באר שבע ^_^ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף איי גאס
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, בפאב, אצל חברה... איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים שווים ^_^ עם מי אתה הכי אוהב לבלות?אנשים שאני אוהבת ^_^ ושמצחיקים אותי ^_^_^_^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 כזה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה. אבל אף אחד לא לובש. אני אפילו לא קיבלתי אותה XD יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור. בעיקר מחוץ לכיתה ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? כה. הפלאפון שלי בוהה בי במבט אדיש. O_O מתי פעם אחרונה שבכית? שבוע שעבר מדוע? אמא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, דאמנ. את מי היית לוקח לאי בודד? את מי? אותו אולי S: לא. את עצמי בלבד. שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: סטייק D: מאכל שנוא: בסקוויטים. איכס. דבר אחרון שאכלת: עוף ^_^ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסי היפים פרחוניים D: מה הספר האחרון שקראת? חיי קסם אהבת?
מה הסרט האחרון שראית? זודיאק אהבת? לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? איזבלי D: על מה דיברת איתו? על הבגרות בהיסטוריה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חנ"ש. על מי אתה יודע הכי הרבה? נעארף מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס לסרט כמה הוא עלה? 35 ממי הsms האחרון שקיבלת?אנג'י מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אנג'י מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן [[: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 6 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מרגישה גבוהה מדיי. ובפנימיות? פחד. וחוסר סבלנות. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עקשנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פנטזיה ומתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם הכפילה שלי. למה? כי.. ככה. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אני מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? חן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עיצוב אופנה. ואפתח קיוסק [: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היום ^_^ סוג של הארה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אף אחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אחלה, כיח, כ"כ, אומייגאד.. אומייגודנס......... מה עושה לך טוב? קרפים ^_^ מה מעצבן אותך? עקשנות, טמטום. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. אני פרנואידית שהוא כל הזמן אבד לי או נגנב /: איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? נעארף מה היית לוקח לאי בודד? כאבל יואסבי XD המלצה לסרט: חניבעל. הוא ממש מטומטם, אבל יש שם קטע מגניב שפותחים למישהו את המוח
תוכנית טלוויזיה? ניפ/טאק. שתגיע כבר העונה הבאה :[[[[[[[[ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" ["את צריכה קצת קיטש בחיים ההפוכים שלך..." P:] איך את/ה מתגבר על באסה? אמבטיה, ספר, שומעת מטאל בווליום גבוה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? מחוז בורדו בצרפת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אין כזו. אנחנו שילוב בלתי אפשרי של תרבויות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אם הם מצחיקים, ואם הם מסכימים חיית מחמד: אין, לצערי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? השראה, ורחוב סומסום!! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר! ^_^ מקומות בילוי מועדפים:היה >< את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה. להסתגר בחדר מה השם הראשון שעולה לך בראש? ג'ק o_O את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לרוב ותרנית, אבל יש דברים שבחיים לא אתפשר עליהם את/ה בחור/ה קנאי/ת? נופ החיים טובים לדעתך? כשיש השראה בסביבה- אין על החיים. לבוש: מה שמביע את מה שאני מרגישה באותו יום. מאכל אהוב: נו ><><>< שתייה אהובה: נסטי/מים/תה להקה אהובה: U2. סרט אהוב: נערה בהפרעה, קרייזי [נשמע כמו סרט טינאייגרי ומטופש, אבל הוא חמוד ומצחיק ושנון ואחלה סרט]... גלידה: סורבה קיווי ומלון עיר בעולם: פריס ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? פיפי שיר שאתה שומע כרגע...: one- u2

למעלה