לילוש לנצח
New member
../images/Emo88.gifנמאס לי מהיסטוריה!
שיר שמתנגן ברקע: כבשים- של עברי כמובן
ספר קצת על עצמך: הי, אני ילדה אומללה שביום חמישי יש לה בגרות בהיסטוריה
מחשבה שעוברת בראש: נו שיגיע כבר החופש הזה! מה עשית היום? למדתי? מה תעשה מחר? אלמד? חשק ל...: חופש מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 268
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ואו. אוקיי ככה אני הייתי רוצה שתראו אותי: צלמת מפורסמת, גרה עם חברה שלי/ שותף הומו ומיליונרית בגלל ה"עובדה" שזכיתי במיליונים בלוטו
מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חוץ מ... [למטה] מה אתה הכי שונא לאכול? דגים ועוף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה מעשים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? שחור מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לשון מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא... חרא.. וממ.. אה כן- חרא!!!1 שתיגמר כבר סעמ^%$#^ עיר/ים אהובות: ת"א ור"ג מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
איפה חגגת יומולדת אחרון? בהופעה של עברי איך אתה הכי אוהב לבלות? ללכת להופעות, מסעדות, בתים של אנשים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? אין לי כח לפרט ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את....
שם מיוחד לבן? עברי סתם נו.. אני אוהבת את השם אושרי [אבל לא אוווווושרי, כמו הערסים.. נורמלי, נו הבנתם] שם מיוחד לבת? תכלת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הו. ממ. ידיד שלי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל החולצות של HAPPY TREE FRIENDS, חורשת עליהן מה הספר האחרון שקראת? אני כריסטיאנה פ. אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? שכחתי, אני לא נוהגת לראות סרטים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי על מה דיברת איתו? על משהו שקשור לבית - ספר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? אני חושבת שעל חברה שלי מה הדבר האחרון שקנית? לק כמה הוא עלה? 15 ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מה" בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שאני עכשיו ולהישאר בחופש הגדול לנצח :] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? את זה שאני תוקפנית יתר על המידה
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אגואיסטיות
. סתם בתכל'ס גם אני דיי כזאת
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם החבר של עברי למה? שאלה טובה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חופש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עברי
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה צלמת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שאני אצא לחופש את מי אתה רוצה לידך עכשיו? נו אוף מה עושה לך טוב? הקול של עברי מה מעצבן אותך? כל הפרחות בבית ספר שלי ]; מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח הביתה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? נראה לי החגורה שלי מה היית לוקח לאי בודד? מים, אוכל, MP תוכנית טלוויזיה? סדרה, האלופה
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? משפטים לא קונים אותי, גם אם זה יהיה הדבר הכי יפה בעולם... איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה/ הולכת לחברה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק, פרג מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? דביליות, קמצנות, ברבריות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף כמובן!!!!!!!!!!!!!!!!!111 איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חיית מחמד: דולפין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חופש את/ה אוהב/ת להיות בבית?
מה השם הראשון שעולה לך בראש? מור לבוש: זרוק שתייה אהובה: מים להקה אהובה: משינה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה טלוויזיה שיר שאתה שומע כרגע...: כבשים של עברי
..... היו שלום ];
שיר שמתנגן ברקע: כבשים- של עברי כמובן