שאלון.

shaharrr53

New member
שאלון.

שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? אתה נוהג לדבר עם חפצים? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...:

....

שיר שמתנגן ברקע: לבן בחלום שחור-איפה הילד. ספר קצת על עצמך:. מחשבה שעוברת בראש: אני מעדיפה שלא לכתוב פהO:. מה עשית היום? הייתי בבית ספר, אכלתי משהו דוחה, הייתי במחשב, וזהו|: מה תעשה מחר? לא יודעת. חשק ל...: אישי:) מה המידה שלך בנעליים? חחח אני ממש ענקית, 40 בערך. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? א"א פה ואני קוראת בעוד אבל רק פה ושם כותבת. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול?מלא ג'אנק, וסלט יווני, ושניצל תירס ומלא:( מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקודו, בשר ועוד. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא עושה דברים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הרבה... מה הצבע האהוב עלייך? שחור, תכלת, כחול. מה הצבע השנוא עלייך? צבעים זוהרים, ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? חינוך! ואנגלית רק בגלל המורה השנה אבל בעיקרון לא אוהבת. מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא? עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ מצלמה דיגטלית. איפה חגגת יומולדת אחרון? חחחח פאדיחות. איך אתה הכי אוהב לבלות? ת"א, לבד, ים וכאלה. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות? ועם עצמי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא יודעת. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? רק חולצה. יש לך חברים מחוץ לכיתה? אכן. ומחוץ לשכבה? אכן. ומבית ספר אחר? אכן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לאXD. מתי פעם אחרונה שבכית? יום שבת. מדוע? ככה. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שיש לו מסוק, הוא נחמד, והוא יודע להטיס את המסוק ויוכל להחזיר אותי כשארצה. (אה ועדיפות לאדם אהוב.) שם מיוחד לבן? אופק. שם מיוחד לבת? אופק מאכל אהוב: כבר שאלו. מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: איכסה. משהו שומני:S בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הרבה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? :( מה הספר האחרון שקראת? אמ.. אהבת? מה הסרט האחרון שראית? קליק. (ויש 2 שקוראים להם ככה! אז אחד מהם, היפה יותר לדעתי.) אהבת? נחמד... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נועה... על מה דיברת איתו? עזבו. (סליחה:() מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי. מה הדבר האחרון שקנית? אמ.. לא זוכרת. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי כוח לבדוק. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? חלק. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל כמעט... ובפנימיות? הרבה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כל מיני. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ודרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הרבה אנשים. למה? כי זה מעניין. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? רדיו מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? די אוף זה מעצבן כבר השאלון. אני אמשיך אחר כך. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D::

שיר שמתנגן ברקע:Why-Busted
קראתי את הסיכום שבוע של שיר והתחשק לי לשמוע אותו XD ספר קצת על עצמך:אריאל, 14 מהרצליה, חולת כדורסל, חולה על מקפליי,באסטד, סימפל פלאן והביטלס D: מחשבה שעוברת בראש:מה עומר כתב לי במסנ XD מה עשית היום?אימון, יום התלמיד D: מה תעשה מחר?בצפר, אימון אחרון ;[ חשק ל...:סלט D:: מה המידה שלך בנעליים?39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה, מקפליי, עפר שכטר, הפיג'מות D: איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה מאוד שפסיכולוגית D: מה אתה הכי אוהב לאכול?מקדונלדס, ספגטי בולונז, סלט D:: מה אתה הכי שונא לאכול?שום ובצל. כיחסה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לאיודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך?שחור ותכלת מה הצבע השנוא עלייך?אין אחד כזה מה המקצוע האהוב עלייך?כלום מה המקצוע השנוא עלייך?הכל XD איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה מאוד עיר/ים אהובות:הרצליה, אילת, ת"א, ניו יורק !!!!!1111, לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?טיסה לחו"ל עם חברות. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית, ובמקס ברנר איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבה, סתם סרט אצל חברות עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם חברות וידידים D: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבאלי. בדרךכלל 11 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן, אבל מי שם? יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא XD מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול. ;[ מדוע?כי חשבתי על חברה שלי ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?נקסט X: שם מיוחד לבן?לא מיוחד אבל יפה-אסי, אמיר, בר שם מיוחד לבת?כנ"ל-עדן, דניאל מאכל אהוב:בולונז, מקדונלדס, סלט מאכל שנוא:עודפעם? שום ובצל דבר אחרון שאכלת:שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?דורין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?סקיני מה הספר האחרון שקראת?יש אלוהים-קארין ארד אהבת?כן D: מה הסרט האחרון שראית?אבא באלגן |חרישההההה| אהבת?מאוד
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?עומר D: על מה דיברת איתו?על הDVD של מקפליי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מאיה, אמא על מי אתה יודע הכי הרבה?מאיה ע.,מאיה מ. מה הדבר האחרון שקנית?חולצה אחת D: כמה הוא עלה?70 שקל ניראלי ממי הsms האחרון שקיבלת?הילה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?סבבה יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן D: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל. ובפנימיות?שאני קנאית קצת, ומתעצבנת מהר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?היא עקשנית יותר מדי XD איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם מישו ממקפליי. למה?כי זה מגניייייייב ^__^ מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?באסטד. XDDDDDDD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?בר מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהודיעו לי שאני טסה לשוויץ עם חברות את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את דוד שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?קורע, סעמקקקקקק, עאלק מה עושה לך טוב?מוזיקה, שלאנשים מסביבי טוב מה מעצבן אותך?סנובים וצבועים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון, מפתח, אייפוד, ארנק. D: איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?טבעת מה היית לוקח לאי בודד?נקסט :X המלצה לסרט:אבא באלגן, ארמגדון, סואת'פארק תוכנית טלוויזיה?חברים
,הפיג'מות, ארתור אהבת חיי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?ממ לאיודעת איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ניו יורק !!!!111, לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לדחוף בתור XD איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח וחנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים
חיית מחמד:אין ;[ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?מוזיקה, שלאנשים מסביבי טוב מה את/ה אוהב/ת לעשות?מוזיקה, כדורסל, מחשב, טלוויזיה, לישון מקומות בילוי מועדפים:מסיבה, סתם בבית של חברה או בבית שלי D: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?אביב את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת החיים טובים לדעתך?חלק לבוש:כרגע? בגדי אימון מאכל אהוב:שוב?
שתייה אהובה:נסטי אפרסק, צלול אננס להקה אהובה:מקפליי
, באסטד, סימפל פלאן, הביטלס סרט אהוב:אבא באלגן, ארמגדון, סאות'פארק גלידה:וניל
עיר בעולם:ניו יורק, לונדון ארץ:ישראל, ארה"ב, אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון?אשוטט לי בפורומים שיר שאתה שומע כרגע...:חייל של 100 שערים-שייגעצ

לאיור

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo120.gifעונה

שיר שמתנגן ברקע:Green Day - Basket Case ספר קצת על עצמך: .. מחשבה שעוברת בראש: תפוז חייבים לעשות אייקון של נעל ..
מה עשית היום? לא הלכתי לבצפר... (:) והייתי בת"א מה תעשה מחר? לא אלך לבצפר.. [גם ככה אני לומדת רק 4 שעות, ספורט ואומנות..חח] ואלך לנחם חברה.. חשק ל...: כסףףףף...
מה המידה שלך בנעליים? 8,7 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שייגעצ איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג, אבל אני מקווה שבמקום טוב.. מה אתה הכי אוהב לאכול? כל האוכל של סבתא.. =] מה אתה הכי שונא לאכול? נקניקייותת..
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?עדיין לא עשיתי.. =\ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואוווו יש כ"כ הרבה.
מה הצבע האהוב עלייך? אפור, אדום, שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות - חופשי מה המקצוע השנוא עלייך? הסטוריה ספרות כל החפירות האלה!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הייתה אחלה שנה, חוץ מתקופות מסויומיות ונוראיות!! עיר/ים אהובות: ת"א, אילת, מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרההה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בכלי זמר..
איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת להופפפעותת....
עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מאיה..
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 + - יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כןן... ומחוץ לשכבה? כןן... ומבית ספר אחר? כן..
אתה נוהג לדבר עם חפצים? חח לפעמים מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? הכנתי מצגת ארוכה וקשה לאמא שלי והיא נמחקהה
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח כן את מי היית לוקח לאי בודד? את שייגעצ, שיעשו לי שם הופעות
שם מיוחד לבן? א מיוחד אבל אהוב.. עידן יובל ואיתי שם מיוחד לבת? לא יודעת..
מאכל אהוב: כבר שאלתם מאכל שנוא: " דבר אחרון שאכלת: ארטיק בומבה [ככה קוראים לזה?,חח לא זוכרת..] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?הרבבה..! איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? עזבו חח .. מה הספר האחרון שקראת? אני עדיין.. [ולא ניראה לי שאני אסיים אותו בזמןהקרוב] יהלי סובול- בין דירות אהבת? בינתיים כן מה הסרט האחרון שראית? בופור ניראלי אהבת? מאוד.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ניצן ומיקה על מה דיברת איתו? הוצאתי להם כוס מים כי הן היו באמצע הליכה ולא היה להם חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? מאיה על מי אתה יודע הכי הרבה? מאיה וזהר מה הדבר האחרון שקנית? וואוו, חח 5 חולצות ו2 מכנסיים כמה הוא עלה? הכל ביחד? 1000
ממי הsms האחרון שקיבלת?מאיה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מאיה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שנה יש לך שם שני? אם כן מהו? שין, הוא כבר הפך להיות הראשון חח , ולאיור אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן.. לא בידיוק זוכרת מי.. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 רישיוןןן.. ועוד מלא דברים מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ממ.. הרבה ובפנימיות? יותר רגועה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? התנשאות וזה שהיא שוכחת כל הזמן.. ארר..!!!
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') את רובם עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? .. הרבה למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משרוקית מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יובל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו, שהתחביב שלי יהיה המקצוע ואני אצליח לחיות מזה .. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? עידן ..
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוס עמק.. מה עושה לך טוב? הופעות הופעות הופעות מה מעצבן אותך? שמזיזים לי את הכסא כשאני כותבתת .. ארררררררר
מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט פלאפון וקצת כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ... מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? ננעלת בחדר , שומעת מוזיקה ומנגנת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בתיילאנד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? סוכות פסח חנוכה, האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי.. חיית מחמד: ויני, התוכי המדבר שלי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הופעות מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן, לקנות, הופעות, ת"א .. פיהיי מלא.. מקומות בילוי מועדפים: ת"א.. והופעות חח את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.. מה השם הראשון שעולה לך בראש? יובל את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: ג'ינס וטישרט מאכל אהוב: שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: שייגעצ
[ישראלית] סרט אהוב: גלידה:וניל עיר בעולם: ... ארץ:תאילנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר שאתה שומע כרגע...:pixies - Dig for Fire

I L O V E MCR

New member
עונה לאחי:}../images/Emo129.gif3>

שיר שמתנגן ברקע: Fall Out Boy - Infinity On High -The Take Over The Breaks Over ספר קצת על עצמך: אני ילדהXP מחשבה שעוברת בראש: הממ שאני רוצה יומרביעי כבר! מה עשית היום? רכבתי:} מה תעשה מחר? ירכב:} חשק ל...: גלידת פיצוץ עם אוראו מה המידה שלך בנעליים? 36 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ובמכ"ר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? משמיעה לכם את המוזיקה שלי עם הלהקה שתהייה לי מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה! מה אתה הכי שונא לאכול? ג'לי בעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לאיודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? =\ מה הצבע האהוב עלייך? אדום&שחור מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מלאה למידה מעצמי עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת איפה חגגת יומולדת אחרון? בנופית עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית מול המחשב:} עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם נויקייי
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא רק עם חיות מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?כי....אני טיפשה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את נויקיי:} שם מיוחד לבן?מיוחד?הומ רביב- אבל לא שם משו=\ שם מיוחד לבת?עידן
ככה קוראים לחברה המושלמת של אח שלי מאכל אהוב: גלידה! מאכל שנוא:ג'לי! דבר אחרון שאכלת: צ'יפס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? היא=\ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?2 החולצות של מכ"ר מה הספר האחרון שקראת?- אהבת?- מה הסרט האחרון שראית?שודדי הקאריבים3 אהבת?מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא+אבא=ברמקול על מה דיברת איתו?אוכל! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?נוי'קיי! על מי אתה יודע הכי הרבה?נויקי:} מה הדבר האחרון שקנית?תיק חושני כמה הוא עלה?250 ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אווו יש לך שם שני? אם כן מהו?לא אין לי כבר:} אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שם שיר אתה אוהב ילדים קטנים?טלוי באיזה גיל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 לעשות סיד ליפ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כן ובפנימיות?לא איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?נחמדות יתר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מתח.ובדר"כ גם טרגי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?-- למה?- מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?גולגולת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נוי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: זמרת! רוק! מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שאני מדברת עם אנשים שעושים לי טוב את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אפחד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין מה עושה לך טוב? גלידה! מה מעצבן אותך?אנשים צבועים מה תמיד צריך להיות בכיס?פאלפון+כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה על גיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר ללב כאילו? טבעת מזהב שיש לי מגיל שנתים מה היית לוקח לאי בודד? MP3 המלצה לסרט:הצעיף הצבעוני תוכנית טלוויזיה?כישרון או כישלון מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?את כ"כ יפה שכל פעם שאני רואה אותך בא לי לברוח מפה.. איך את/ה מתגבר על באסה?שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם?נוי ג'רזי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?צביעות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה+פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא תמיד חיית מחמד:יש לי כלבה אבל חתול זה הכי אחי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לדבר עם חברים מה את/ה אוהב/ת לעשות?כנ"ל מקומות בילוי מועדפים:חדר מחשב את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?איזבל:} את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: חולצה של מכ"ר וגינס קרוע מאכל אהוב:גלידה [פעם שלישית אחי] שתייה אהובה: קולה להקה אהובה:מיי כימיקל רומנסססססס סרט אהוב:קינג קונג גלידה: ווניך עיר בעולם:ניוג'רזי ארץ:ישראל:} מה תעשה כשתסיים את השאלון?יראה עוד דברים בפורום:} שיר שאתה שומע כרגע...: באט איז בטר איף יו דו - פאניק אט דה דיסקו

mafakit

New member
רוכבת..?אופניים?סוסים?משו אחר..?XD../images/Emo218.gif

אני לא מאמינה שקראתי הכל..
טוב.. יש עוד שאלונים שצריך לקרוא..

mafakit

New member
../images/Emo6.gifגמאני!!../images/Emo218.gif

כמה זמן..? איפה..?? את לומדת..? יענו בחווה או שיש לך סוס בבית..? מגניבב...! אני התחלתי בתחילת כיתה ד' בחוג.. בחווה שהייתה אצלנו במושב..ואז פרשתי בסוף כיתה ו'.. וגם חברה שלי[שהיא גם בת דודה שלי] עזבה.. וביקשה לבת מצווה סוסה..! ו..זה מה שהיא קיבלה..!
אז אנחנו רוכבות ביחד בכיף ליד המושב..
ולפעמים גם משאילות סוס מאיזה מישו אם אנחנו לא רוצות לרכב ביחד על אותה סוסה..

I L O V E MCR

New member
האא:}../images/Emo129.gif

אני שנתיים לומדת... אין לי סוס פרטי.אני רוכבת על סוס מהחווה ואמרתי כבר. בחוות אושה שליטה

mafakit

New member
../images/Emo122.gifשלחתי את ההודעה לפני שראיתי שכבר אמרת..

גם לי אין סוס פרטי.. אבל לבת דודה שלי יש..
חח.. אז אני פשוט רוכבת איתה.. [נו.. כמו שכתבתי בהודעה ההיא שכמעט איחרתי את ההסעה בגללה..
XD ]

צ ש ט ש

New member
אז אני לא היחידה שרוצה סיידליפ! D:

אבל את תוכלי לעשות גם בגיל 16 (למרות שלא שווה לך, כי כשתהיי בת 18 ותלכי לצבא תצטרכי להוריד, ואז החור ייסתם. ולהיות אחרי צבא עם סיידליפ זה סתם מוזר)

למעלה