../images/Emo41.gif
שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: קוראים לי רותם מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? הייתי אצל חברה מה תעשה מחר? אממ ירושלים חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביתר בנאי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? אננס מה אתה הכי שונא לאכול? ברוקולי ודברים מוזרים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? "בואי נסגור אותו!!" מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מהירה וטובה :] עיר/ים אהובות: ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? בית הפנקייק איך אתה הכי אוהב לבלות? בבתים של אנשים או בים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12... אבל אני משתדלת לפני יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא מתי פעם אחרונה שבכית? מזמן מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? שם מיוחד לבן? איתמר ויואב שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: אננס מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: תפוח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רון.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד.. מה הספר האחרון שקראת? שתהיי לי הסכין אהבת? מאד מה הסרט האחרון שראית? אהבה מליגה אחרת נראה לי... אהבת? כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יותם.. על מה דיברת איתו? על המסנג'ר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמ לא יודעת, כנראה נגה על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אני לא אכתוב פה כי נגה בטח תראה
כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? אסף.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אסף מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כח נו יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל כמעט ובפנימיות? לא מעט איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות רומנטיות ^^ עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבטיח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נגה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך?ממ לא יודעת, בטח ימי הולדת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אממ אסף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "... טוווב?" מה עושה לך טוב? טובבב מה מעצבן אותך? שיותם מציק. מה תמיד צריך להיות בכיס? כמה אגורות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה או ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא עולה לי כרגע איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, חברים.... או פשוט לתת לזה לעבור איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד ותאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שכולם מכירים את כולם איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק למתוח ביקורת. חיית מחמד: אין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לאכול, להיות עם חברים מקומות בילוי מועדפים: ים, אצל חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית? יש ימים שכן ויש שלא מה השם הראשון שעולה לך בראש? שוב? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: בוקסר וגופיה מאכל אהוב: אננס, שוב פעם לחזור על זה? שתייה אהובה: מים להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: וניל או ריבת חלב עיר בעולם: ירושלים ארץ: ישראלל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר שאתה שומע כרגע...: כלום נו
שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: קוראים לי רותם מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? הייתי אצל חברה מה תעשה מחר? אממ ירושלים חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אביתר בנאי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? אננס מה אתה הכי שונא לאכול? ברוקולי ודברים מוזרים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? "בואי נסגור אותו!!" מה הצבע האהוב עלייך? סגול מה הצבע השנוא עלייך? זהב מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מהירה וטובה :] עיר/ים אהובות: ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? בית הפנקייק איך אתה הכי אוהב לבלות? בבתים של אנשים או בים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12... אבל אני משתדלת לפני יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא מתי פעם אחרונה שבכית? מזמן מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? שם מיוחד לבן? איתמר ויואב שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: אננס מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: תפוח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רון.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד.. מה הספר האחרון שקראת? שתהיי לי הסכין אהבת? מאד מה הסרט האחרון שראית? אהבה מליגה אחרת נראה לי... אהבת? כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יותם.. על מה דיברת איתו? על המסנג'ר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמ לא יודעת, כנראה נגה על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? אני לא אכתוב פה כי נגה בטח תראה