...
שיר שמתנגן ברקע: - ספר קצת על עצמך: - מחשבה שעוברת בראש: שאמא שלי והאחים התשגעו מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אפגש עם חבר שלי
חשק ל...: שוקולד מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?
סטוקרים! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חיה בצפון עם בן זוג ו-2 ילדים
מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו בסנוויץ' בעעעע וברוקולי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שחיתי בעירום עם בת דודה שלי בלילה חחחחחח לא נשמע טוב מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זכור לי מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה ופסיכולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט ותנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נפלאה עיר/ים אהובות: ירושלים, עכו, אילת, שלומי, נתניה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ספר של אגדות האחים גרים איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברה , עשינו מסיבה לכל החבר'ה איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית, עם סרט טוב ואת חבר שלי לידי עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חחחח הנ"ל מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר! יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה עם סמל יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? נופ ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אהההה לא! מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול
מדוע? - ראית בחנוכה את הפסטיגל? מה אני נראית לכם? חסרת מוח ותרבות? את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי והחברה הכי טובה שלי שם מיוחד לבן? איתמר שם מיוחד לבת?אלמוג מאכל אהוב: שאלתם כבר! מאכל שנוא:
דבר אחרון שאכלת:טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ..אין כזה נדמה לי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חצאיות וג'ינס מה הספר האחרון שקראת? אהבת איתמר אהבת?מאוד!!!!! מה הסרט האחרון שראית? לוליטה הגרסה החדשה...ממש מגוחך אהבת? לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? כן אני יודעת שאני נשמעת נורא דביקית- חבר שלי על מה דיברת איתו? איך מאייתים את המילה פינוקיו חחחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אותו אחד שאני מזכירה אותו כבר 10000000 פעם ובת דודה שלי
על מי אתה יודע הכי הרבה? על אותם אנשים מה הדבר האחרון שקנית? כרטיסיה לאוטובוס ? כמה הוא עלה? 18.90
ממי הsms האחרון שקיבלת? בת דודתי האהובה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי חחחחח
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אוהב" יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? - אתה אוהב ילדים קטנים? בטח D: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18!! גאד דאמט מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד טיפה במשקל, אבל אני עובדת על זה ! ובפנימיות? ביטחון עצמי קצת יותר גבוה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? משתכנע ומושפע בקלות
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל, בתנאי שיפה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד אחר! למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אייל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: דרמה-תרפאיסטית
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה כאלה
בעיקר עם ...יודעים מי, וההופעה המדהימה של סטינג את מי אתה רוצה לידך עכשיו?כבר ברור, לא? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מבסוט/ית/ים חחחחח מה עושה לך טוב? שוקולד וסרט מצויר , וגם חבר שלי ![אני נשמעת כל כך כל כך פאקצה! ] מה מעצבן אותך? חוסר צדק,חוסר שיוויון, חוסר הבנה וקרירות לב
מה תמיד צריך להיות בכיס? מנורת הקסמים של ג'יני חח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקה ...הלחנה . מה הפריט הכי יקר שיש לך?ת'אמת, אין לי שמץ מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר, קרציות המלצה לסרט: תקוות גדולות תוכנית טלוויזיה? האסופית מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מושלמת
איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוזיקה שמחה, מסיחה את דעתי בדברים אחרים...או שוקעת בבאסה עד שהיא עוברת לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף, נהיה חם מדי... התחממות כדור הארץ
איזה חג אהוב עליך? כמעט כולם חחח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי חחח חיית מחמד: אם פינגווין היה חיית מחמד אז פינגווין! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בן זוגי [אני מגוונת] מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן! מה השם הראשון שעולה לך בראש? שאלתם שאלה דומה והתשובה דומה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית נורא לפעמים את/ה בחור/ה קנאי/ת? חח כן...
החיים טובים לדעתך? מאוד! לבוש: < מאכל אהוב: שתייה אהובה: מים ומיץ מנגו להקה אהובה: סרט אהוב: בת הים הקטנה ואנסטסיה גלידה: תות עיר בעולם: רומא ארץ: דנמרק מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך לגלוש למקום חפצי כנראה שיר שאתה שומע כרגע...: -
שיר שמתנגן ברקע: - ספר קצת על עצמך: - מחשבה שעוברת בראש: שאמא שלי והאחים התשגעו מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אפגש עם חבר שלי