../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifשונאת היסטוריה
שיר שמתנגן ברקע:אין שיר,כואב לי הראש!! ספר קצת על עצמך:איזבל,15.7,אוהבת לכתוב מחשבה שעוברת בראש:ציון הגשה בלשון מה עשית היום?למדתי,חוויתי כאבי ראש,קיבלתי ציוני הגשה מה תעשה מחר?אלמד חשק ל...:שוקולד מה המידה שלך בנעליים?36(אני ממש קטנה לגילי) באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?על ספסל בבית הפרטי שלי מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כמעט הכל מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?כתום,חום,צהוב.. מה המקצוע האהוב עלייך?לשון ותקשורת מה המקצוע השנוא עלייך?הסטוריה ומת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שיט עיר/ים אהובות:חיפה,רחובות,רמ"ג מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ששראות ממש יפות
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות?סרט,ספר טוב.. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לילה על בול הבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חולצה יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמה דק' מדוע?ממש כואב לי הראש!! ראית בחנוכה את הפסטיגל?חס וחלילה את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי בלבד שם מיוחד לבן?מנור,היינר שם מיוחד לבת?יער,איזבל,נגה,עירד מאכל אהוב:מוקפצים מאכל שנוא:דגים,חזיר(עעע) דבר אחרון שאכלת:שוקולד של קידר,אגדי ביותר!! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?נגה,אני לא רוצה לחדש..היא רוצה(לא נגה מהפורום!!) איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת יותר תקצירים.קראתי את התקציר של המלט ואני מתכוונת לקנות אותו.כנ"ל לגבי הנזיר שמכר את הפרארי שלו,רק שאותו יש לי בבית.. אהבת?אהממ..כן מה הסרט האחרון שראית?גבעות הפחד אהבת?מאוד!!יש הרבה דם מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ד' על מה דיברת איתו?למדנו לבגרות המסריחה.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?יש הרבה כאלה מה הדבר האחרון שקנית?כדורים נגד כאבי ראש.. כמה הוא עלה?לא יודעתת ממי הsms האחרון שקיבלת?אח שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ד' מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?טוב יש לך שם שני? אם כן מהו?הוא יהיה בעתיד איזבל.. אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן,שחקנית אחת אתה אוהב ילדים קטנים?בערך בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?טוב י עם מי שאני,אני לא מושלמת אבל התרגלתי לעצמי ובפנימיות?כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יותר מדי טובה!! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,דרמה,רומנטיים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה?כי התרגלתי כבר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מרקורי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אויי דז'וו,לא נשאלתי על זה בעבר?(אני עונה מהסוף להתחלה) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:זה יהיה קשור לתקשורת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כל הרגעים כמעט קשורים לתקשורת:הרגע בו התקבלתי,הרגע בו בחרו את התסריט שלי והרגע בו קיבלתי 90 במתכונת בתקשורת
את מי אתה רוצה לידך עכשיו?היסטוריון שיסביר לי למה אני צריכה את הבגרות המפגרת הזאת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"נביילעס","נבלות","גדול" וכאלה.. מה עושה לך טוב?אנשים שאוהבים אותי מה מעצבן אותך?כל דבר במינון הלא נכון מה תמיד צריך להיות בכיס?לאבלו אדום,ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?כל כתבי איזבל מה היית לוקח לאי בודד?רק את עצמי המלצה לסרט:גבעות הפחד תוכנית טלוויזיה?לא,תודה.אני בגמילה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?יש כמה.אמרו לי שאני כותבת יפה ושאוהבים את הכנות שלי.אמרו לי גם שאני יפה,אבל זה חסר משמעות בעיניי. איך את/ה מתגבר על באסה?שוקולד או מקלחת(רוב היום אני במקלחת) איפה היית רוצה לבקר בעולם?צרפת,פולין,לונדון ושוויץ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות,כנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:אלפקה יורקת בוץ וכלב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הכתיבה שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לכתוב מקומות בילוי מועדפים:עם אנשים אהובים,לא משנה איפה את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא שלי מה השם הראשון שעולה לך בראש?יש שניים,נעה וד' את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית בטירוף את/ה בחור/ה קנאי/ת?קנאית לפרטיות שלי.זהו. החיים טובים לדעתך?כנראה לבוש:מה לבוש?בגדים נו.. מאכל אהוב:מוקפצים שתייה אהובה:מים להקה אהובה:סינרגיהכ|תר| סרט אהוב:לקחת חיים,טיטאניק,גבעות הפחד גלידה:פרוזן!! עיר בעולם:פריז ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אולי אני אתחיל ללמוד לשם שינוי.. שיר שאתה שומע כרגע...:לא שומעת שירים,יש לי כאבב ראש
שיר שמתנגן ברקע:אין שיר,כואב לי הראש!! ספר קצת על עצמך:איזבל,15.7,אוהבת לכתוב מחשבה שעוברת בראש:ציון הגשה בלשון מה עשית היום?למדתי,חוויתי כאבי ראש,קיבלתי ציוני הגשה מה תעשה מחר?אלמד חשק ל...:שוקולד מה המידה שלך בנעליים?36(אני ממש קטנה לגילי) באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?על ספסל בבית הפרטי שלי מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כמעט הכל מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?כתום,חום,צהוב.. מה המקצוע האהוב עלייך?לשון ותקשורת מה המקצוע השנוא עלייך?הסטוריה ומת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שיט עיר/ים אהובות:חיפה,רחובות,רמ"ג מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ששראות ממש יפות