שאלון.

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifשונאת היסטוריה

שיר שמתנגן ברקע:אין שיר,כואב לי הראש!! ספר קצת על עצמך:איזבל,15.7,אוהבת לכתוב מחשבה שעוברת בראש:ציון הגשה בלשון מה עשית היום?למדתי,חוויתי כאבי ראש,קיבלתי ציוני הגשה מה תעשה מחר?אלמד חשק ל...:שוקולד מה המידה שלך בנעליים?36(אני ממש קטנה לגילי) באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?על ספסל בבית הפרטי שלי מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כמעט הכל מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?כתום,חום,צהוב.. מה המקצוע האהוב עלייך?לשון ותקשורת מה המקצוע השנוא עלייך?הסטוריה ומת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שיט עיר/ים אהובות:חיפה,רחובות,רמ"ג מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ששראות ממש יפות
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות?סרט,ספר טוב.. עם מי אתה הכי אוהב לבלות?חברים.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לילה על בול הבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חולצה יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לפני כמה דק' מדוע?ממש כואב לי הראש!! ראית בחנוכה את הפסטיגל?חס וחלילה את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי בלבד שם מיוחד לבן?מנור,היינר שם מיוחד לבת?יער,איזבל,נגה,עירד מאכל אהוב:מוקפצים מאכל שנוא:דגים,חזיר(עעע) דבר אחרון שאכלת:שוקולד של קידר,אגדי ביותר!! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?נגה,אני לא רוצה לחדש..היא רוצה(לא נגה מהפורום!!) איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינסים מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת יותר תקצירים.קראתי את התקציר של המלט ואני מתכוונת לקנות אותו.כנ"ל לגבי הנזיר שמכר את הפרארי שלו,רק שאותו יש לי בבית.. אהבת?אהממ..כן מה הסרט האחרון שראית?גבעות הפחד אהבת?מאוד!!יש הרבה דם מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ד' על מה דיברת איתו?למדנו לבגרות המסריחה.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?יש הרבה כאלה מה הדבר האחרון שקנית?כדורים נגד כאבי ראש.. כמה הוא עלה?לא יודעתת ממי הsms האחרון שקיבלת?אח שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ד' מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?טוב יש לך שם שני? אם כן מהו?הוא יהיה בעתיד איזבל.. אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן,שחקנית אחת אתה אוהב ילדים קטנים?בערך בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?טוב י עם מי שאני,אני לא מושלמת אבל התרגלתי לעצמי ובפנימיות?כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יותר מדי טובה!! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה,דרמה,רומנטיים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה?כי התרגלתי כבר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מרקורי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אויי דז'וו,לא נשאלתי על זה בעבר?(אני עונה מהסוף להתחלה) מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:זה יהיה קשור לתקשורת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כל הרגעים כמעט קשורים לתקשורת:הרגע בו התקבלתי,הרגע בו בחרו את התסריט שלי והרגע בו קיבלתי 90 במתכונת בתקשורת
את מי אתה רוצה לידך עכשיו?היסטוריון שיסביר לי למה אני צריכה את הבגרות המפגרת הזאת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"נביילעס","נבלות","גדול" וכאלה.. מה עושה לך טוב?אנשים שאוהבים אותי מה מעצבן אותך?כל דבר במינון הלא נכון מה תמיד צריך להיות בכיס?לאבלו אדום,ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?כל כתבי איזבל מה היית לוקח לאי בודד?רק את עצמי המלצה לסרט:גבעות הפחד תוכנית טלוויזיה?לא,תודה.אני בגמילה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?יש כמה.אמרו לי שאני כותבת יפה ושאוהבים את הכנות שלי.אמרו לי גם שאני יפה,אבל זה חסר משמעות בעיניי. איך את/ה מתגבר על באסה?שוקולד או מקלחת(רוב היום אני במקלחת) איפה היית רוצה לבקר בעולם?צרפת,פולין,לונדון ושוויץ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות,כנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:אלפקה יורקת בוץ וכלב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הכתיבה שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות?לכתוב מקומות בילוי מועדפים:עם אנשים אהובים,לא משנה איפה את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא שלי מה השם הראשון שעולה לך בראש?יש שניים,נעה וד' את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית בטירוף את/ה בחור/ה קנאי/ת?קנאית לפרטיות שלי.זהו. החיים טובים לדעתך?כנראה לבוש:מה לבוש?בגדים נו.. מאכל אהוב:מוקפצים שתייה אהובה:מים להקה אהובה:סינרגיהכ|תר| סרט אהוב:לקחת חיים,טיטאניק,גבעות הפחד גלידה:פרוזן!! עיר בעולם:פריז ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אולי אני אתחיל ללמוד לשם שינוי.. שיר שאתה שומע כרגע...:לא שומעת שירים,יש לי כאבב ראש

fireyes

New member
כן../images/Emo13.gif

רק שאני כמעט ב ת16 ואני במידת נעליים פיצית...XDD

נוגעע

New member
D:

שיר שמתנגן ברקע: מכיר אותו/יוני בלוך. ספר קצת על עצמך: מה לספר? "היי קוראים לי נוגה, ביום האחרון לאוגוסט ימלאו לי 14 שנים, אני חיה נושמת ולומדת בת"א, מתולתלת, שיער חום, עינים חומות-ירוקות, מנומשת ויש לי משקפיים. " (עוד ?) מחשבה שעוברת בראש: אפשר להבריז מחר מביצפר אפילו שעוד 9 ימים מסיימים ?? מה עשית היום? ביצפר- בייתה- מחשב- אוכל- מחשב עד עכשיו. (בעברית תקינה- חסרת חיים) מה תעשה מחר? לא דעת חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה. ובפורום ביט69. וגם קצת בפורום שייגעצ. [: איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקבר. [?] מה אתה הכי אוהב לאכול? פופקורן :[ מה אתה הכי שונא לאכול? בשר ><" מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? שומדבר. אלא אם להבריז ממגמה נקרא 'מעשה מטורף'.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מסיבת הפתעה למחנכת שלי. היום היא בת 45. מה הצבע האהוב עלייך? אדום. מה הצבע השנוא עלייך? סגול. מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה.. מה המקצוע השנוא עלייך? מדע ותנ"ך. בעיקר בגלל המורות.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שיעמום אחד גדול. ואני גם לא פאקצה יותר D: עיר/ים אהובות: כפר שמריהו, הרצליה, אילת ות"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שומדבר. פעם הדברים שקיבלתי היו הטעם שלי. היום כבר לא..
איפה חגגת יומולדת אחרון? בקאנטרי איך אתה הכי אוהב לבלות?ללכת לעזריאלי או לפארק הירקון עם חברים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם החבר'ה.. :/ (שמות לא ממש יעזרו לכם) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:13 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא ולא ולא ולא ולא יש לך חברים מחוץ לכיתה? אכן ומחוץ לשכבה? אכן ומבית ספר אחר? אכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם הקיר והכרית. בהחלט. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? כיכיכיכי.. לא דעת ראית בחנוכה את הפסטיגל? הייתי חייבת :'[ לקחתי את אחותי הקטנה.. את מי היית לוקח לאי בודד? לא דעת.. את מנדלסון ?XD שם מיוחד לבן? לא דעת.. לא עולה לי שומדבר לראש עכשיו.. :/ שם מיוחד לבת? לירי :] לא דעת למה.. מאכל אהוב: פופקורן ! מאכל שנוא: בשר ! דבר אחרון שאכלת: חביתה.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? היא. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ללא ספק- הג'ינס שאני לובשת עכשיו.. רחב עם הרבה כיסים P: מה הספר האחרון שקראת? "אירופה אירופה" אהבת? כעע מה הסרט האחרון שראית? "השוטר אזולאי" בשיעור הסטוריה. אהבת? בערך.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עוז על מה דיברת איתו? על כמה שמשעמם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני מניחה שמיתר או ענבל.. P: על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. מה הדבר האחרון שקנית? ספר משבוע הספר כמה הוא עלה? 25
ממי הsms האחרון שקיבלת? יסמין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא שלחתי. אחרי החשבון פלאפון האחרון, ההורים חסמו שירות SMS מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? 'יאפ' יש לך שם שני? אם כן מהו? אין !! אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כשהם לא האחים שלי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא מאוד אדישה. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קיטש, קומדיה ודרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת למה? כי המוח שלי לא פעיל כרגע אז אני לא חושבת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משעמם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אמא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא דעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שסיימתי את היסודי D: את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אני רוצה להיות לבד. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא דעת.. מה עושה לך טוב? להיות לבד-- רק אני, המחשב, והמוזיקה באוזניות. מה מעצבן אותך? אדישות ייתר, התלהבות ייתר, חסרי ביטחון עצמי שיורדים על אנשים אחרים כדיי שיהיה להם טוב... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לקרוא מחשבות מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר לליבי- הMP שלי. יקר בכללי- אני חושבת שזה הבית שלי XD מה היית לוקח לאי בודד? את כל החברים הטובים, ומוזיקה, ודברים הכרחיים לבית, ואדריכלים ופועליי בניין. המלצה לסרט: "המבוך של פאן" תוכנית טלוויזיה? חברים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ש..ש... אני פריקית :] (אני לא אבל וואטאבר) איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? מדגסקר מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? קולניות ושתלטנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא כ'כ.. רק כשהם ליידי ויודעים שזה בצחוק חיית מחמד: אין. אבל רוצה חתול. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אין כ'כ הרבה.. אני מניחה שבילוי עם חברים.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים. אין כוח לרשום מקומות בילוי מועדפים: עזריאלי, סנטר (והאזור של הסנטר), ופארק הירקון. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים מה השם הראשון שעולה לך בראש? בן ארצי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? משו באמצע.. בדר"כ וותרנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת החיים טובים לדעתך? אין לי דעה מגובשת על זה עדיין לבוש: חולצה שחורה רגילה כזאת, וג'ינס אהוב ביותר. מאכל אהוב: פופקורן !! שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: שייגעצ, ביט 69, בלינק, פול אאוט בוי סרט אהוב: אבק של חלומות גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: וואנקובר. כל האיזור הזה ארץ: ישראל... מה תעשה כשתסיים את השאלון? אפנה לאמא את המחשב שיר שאתה שומע כרגע...: נפוליאון/יוני בלוך

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif

שיר שמתנגן ברקע: Keep yourself alive - Queen. איזה שיר מקפיץ D: ספר קצת על עצמך: הממ, אני שרית. ואתם די מכירים אותי מכל השאלונים. חולת קווין ופרדי מרקיורי שכזאת. XD מחשבה שעוברת בראש: שאני מאוד עייפה. מה עשית היום? בייביסיטר. ^^ מה תעשה מחר? מחר? אלך לבצפר, אחזיר ספרים :) חשק ל...: חבר. מה המידה שלך בנעליים? 41, אנשים. }: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, קווין, א"א, רדהוט, הביטלס. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? איפה? אין לי מושג. אבל עם משפחה, ועבודה טובה. אני מקווה. מה אתה הכי אוהב לאכול? ניוקי, ספגטי, מקדונלס. מה אתה הכי שונא לאכול? בורשט. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עליתי על הסוכריה בלונהפארק. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יותר מידי. D: מה הצבע האהוב עלייך? כתום. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? מוזיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מעולה, ומהירה. עיר/ים אהובות: לונדון!!!!!!111 מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כייסף?
חוח, כל מיני מתנות יפות כאלה. בגדים, דברים יפים לחדר. איפה חגגת יומולדת אחרון? מועדון. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? ^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 - 11 וחצי ככה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן לצערי ]; יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? היום. מדוע? אין לי מושג :O נראה לי בגלל פרדי וזה. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן חח. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו. XD שם מיוחד לבן? לוטם. שם מיוחד לבת? מיוחד? ים? מאכל אהוב: זה היה. מאכל שנוא: זה גם היה. דבר אחרון שאכלת: ניוקי. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איתו, מקס, אוזן. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים. מה הספר האחרון שקראת? מכשפה. אהבת? כן מאוד. מה הסרט האחרון שראית? היום ראיתי, שכחתי איך קוראים לו. אהבת? כן מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? צ'ן. על מה דיברת איתו?
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברים. על מי אתה יודע הכי הרבה? חברים. מה הדבר האחרון שקנית? לק. כמה הוא עלה? 15? ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ג'ימי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה. יש לך שם שני? אם כן מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא ז"ל. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גוף. ובפנימיות? להיות יותר סבלנית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת. שומדבר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איתו. למה? לגלות משהו P: מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? גיטרה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דנה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה כאלה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? פרדי. :| די חפרתי איתו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "סבבה". מה עושה לך טוב? חברים, מוזיקה. מה מעצבן אותך? כל מיני. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף, פלאפון, לבלו. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אדידס? מחשב? מה היית לוקח לאי בודד? זה לא מה, זה מי
המלצה לסרט: נורביט. תוכנית טלוויזיה? ארץ נהדרת, קצרים.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "כ"כ כיף לדבר איתך. את ממש עוזרת." זה הרבה יותר חודר מאשר "את יפה" או משהו כזה.. למרות שזה מחמאה גדולה כשאומרים שאני יפה או משהו. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ואוכל XD איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה. אבל אני מתה על ישראלים חח. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
. איזה חג אהוב עליך? פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל תלוי. חיית מחמד: אין. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב. לצאת. מקומות בילוי מועדפים: כיכר, טיילת, קולנוע, מסיבות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. מה השם הראשון שעולה לך בראש? בריאן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שילוב של שניהם. לפעמים אני ממש עקשנית, לפעמים אני ממש וותרנית. DDD: את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כ"כ. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: כרגע? מכנס אפור עד הברך וחולצה אדומה עם כוכבים אפורים. מאכל אהוב: נו זה היה מיליון פעם. שתייה אהובה: קולה דיאט, נסטי אפרסק דיאט. להקה אהובה: קווין, הביטלס, רדהוט, סימפל ועוד. סרט אהוב: כל מיני. גלידה: וניל. עיר בעולם: לונדון. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? מקלחת נראה לי. שיר שאתה שומע כרגע...: Seaside rendevous - Queen.

ל א ק י

New member
.

שיר שמתנגן ברקע: Snap - Rhythm Is A Dancer ספר קצת על עצמך: מה כבר יש לספר מחשבה שעוברת בראש: לא עוברת מה עשית היום? בעיקר בזבזתי 4 שעות במכינה ועשיתי בוחן מה תעשה מחר? ממ 4 שעות פיזיקה, שעתיים הפסקה, שעתיים גיאומטריה P: חשק ל...: טוסט שוקולד עם כמה סוגי שוקולד, שרוף בדיוק במידה הנכונה מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בשום פורום באתר הזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? כנראה בארה"ב, 2 ילדים וכלב [ואחרי זה עוד ילד אבל יש זמן;[] מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז. מה אתה הכי שונא לאכול? כל דבר שמכיל בתוכו סידן חוץ מגבינה מומסת בתוך טוסט מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? קפיצה ממטוס נחשב? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ממ היו כאלה. לא זוכרת משו ספציפי מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מרקר מזעזע מה המקצוע האהוב עלייך? פיזיכיף מה המקצוע השנוא עלייך? בהתחשב בזה שכל מה שאני לומדת זה פיזיקה ומתמטיקה? אלגברה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מה שנה שעברה.. לאיודעת, סתם הייתי הרבה בבית עיר/ים אהובות: בארץ או בחו"ל? בארץ בעקרון ראשון, לאיודעת למה אבל ראשון. בחו"ל אמסטרדם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אייפוד נאנו מהחבר? :$ איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? ים? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חבר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חצות\1 ככה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אני לא בבית ספר יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? אני לא בבית ספר :[ אתה נוהג לדבר עם חפצים? בטכניון זה די מושך האמתי מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול אחרי הבריכה, הכלור הזה ירצח אותי מתישהו מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא מה אני בת 8? :< את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שם מיוחד לבן? לאיודעת שם מיוחד לבת? כנל מאכל אהוב: היה כבר. אורז מאכל שנוא: היה כבר. דברים המכילים סידן חוץ מגבינה מותכת בטוסט דבר אחרון שאכלת: טריקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לאיודעת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לאיודעת :| הכל משתנה לי בדוגרי.. אולי החולצה הירוקה מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? ממ אני חושבת שA Walk To Remember אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד על מה דיברת איתו? על זה שהמהירות של האינטרנט בטכניון איטית ברמות מטורפות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החבר על מי אתה יודע הכי הרבה? גם עליו :O מה הדבר האחרון שקנית? ממ שישיית נביעות [לא היה עין גדי :<] כמה הוא עלה? 15 שח ממי הsms האחרון שקיבלת? מהחבר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? its יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את השיער ובפנימיות? כלום נחמד לי ככה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאיודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איזה ילד בן 5, או עם הכלב שלי. שניהם לא עושים כלום כל היום :< למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נתי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אפסיק לגדול מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאיודעת את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את החבר:[ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסעמק מה עושה לך טוב? החבר! אה ובריכה. ואוכל. ושוקולד. מה מעצבן אותך? לאיודעת מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הבנת מילים מפגרות לפסיכומטרי מה הפריט הכי יקר שיש לך? לאיודעת.. נראהלי ג'ינס באיזה 180 שקל :X מה היית לוקח לאי בודד? די זה חוזר! המלצה לסרט: שרק3 תוכנית טלוויזיה? האטומיה של גריי, יריחו [שחוזר! D:] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לאדעת איך את/ה מתגבר על באסה? עם הרבה שוקולד (H) [סתם לא כזה הרבה] איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לאיודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח, סופסוף היה חופש ]: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת חיית מחמד: כלב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נו די זה חוזר על עצמו הכל מה את/ה אוהב/ת לעשות? סנפלינג, להכנס למערות, כל מיני דברים מפחידים ונחמדים מקומות בילוי מועדפים: ים :[ את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן רק חבל שלא יוצא לי הרבה:< מה השם הראשון שעולה לך בראש? די נו מה יהיהההה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לאיודעת את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת החיים טובים לדעתך? כן לבוש: כרגע? מכנס גלישה עד הברך וגופיה :O מאכל אהוב: דיייייי בבקשה שתייה אהובה: מים עם ויטמינציק להקה אהובה: לאיודעת סרט אהוב: לאיודעת גלידה: ממ האמתי בא לי עכשיו שוקובו :< עיר בעולם: אמסטרדם! ארץ: ארהב מה תעשה כשתסיים את השאלון? אפרוש לסרט שיר שאתה שומע כרגע...: מאור כהן - הכי יפה בעולם

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif היא פה ממזמן.

איזה שנתיים, יותר... פשוט היא לא כתה כאן הרבה זמן.

דנטל

New member
קוראים להם "מומחים"

אבל זה לא בהכרח שהם מומחים. ישנם פורומים שבהם כן יש מומחים (כמו פורומי בריאות ותמיכה), אבל ברוב הפורומים המנהלים נוטים להאדים גולשים שתורמים הרבה בפורום. אני מתנגדת לזה כי זה יוצר לפעמים מעמדות ואני לא רואה שום סיבה להדגיש גולש מסוים על פני אחר, אלא אם זה באמת מומחה, ואצלי מואדם אך ורק "הצל" בפורום משפחת תאקט. לאקי
הואדמה כשהיו מנהלים אחרים.

ל א ק י

New member
אופס שכחתי שהגבתי :p

בדיוק חשבתי שמעניין כמה תגובות זה יגרור :X גם ניהלתי פה פעם! [ובמקרה שלי בד"כ זה גורר 2 דקות התחנפות וההאדמה :$] ואין לי מושג למה אני מגיבה דווקא לפה :p

דנטל

New member
אני יודעת שניהלת פה ../images/Emo13.gif

ואצלי התחנפות לא היתה עוזרת, אז מזל שהתחנפת למי שזה כן עוזר אצלו
.

ע עו עונ עונה XB../images/Emo3.gif

שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: חמודה, נחמדה, אוהבת רוק, אוהבת מחשב וטיוי
, ו ... יאללה כל השאר תקראו בשאלונים
מחשבה שעוברת בראש: כואב לי הראש XB מה עשית היום? קצת בצפר .. ישנתי המון .. ו .. כלום בקיצר XB מה תעשה מחר? בצפר .. ואלמד לבגרות ביום רביעי חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? לע זוכרת באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה בעיקר
אממ ואני לפעמים בפורומים: מיה דגן, MCR, קצרים, אהבה מעבר לפינה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית משלי עם בעל וילדים מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? כבד ובשר בכללי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בנג'י מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עשיתי הרבה דברים מטופשים מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה שעברה זה השנה הכי משמעותית בחיים שלי .. זה השנה שעשיתי 360 מעלות בחיים שלי .. זאת שנה הכי רעה והכי טובה שהייתה לי בחיים .. עיר/ים אהובות: ת"א, רמת גן, אשדוד מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? הוממ לצאת עם חברים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? כל החברה
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 או 1 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצות כן יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לע XB מתי פעם אחרונה שבכית? לע זוכרת מדוע? >< ראית בחנוכה את הפסטיגל? כע
את מי היית לוקח לאי בודד? ת'מחשב שלי
שם מיוחד לבן? לע דעת שם מיוחד לבת? מיכל מאכל אהוב: פסטההה מאכל שנוא: לא עניתי על זה כבר? דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי מאשדוד איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים מה הספר האחרון שקראת? הומ קראתי ברפרוף משו שקיבלתי אהבת? אממ חח זה סתם טיפים לשמור על הבריאות XB מה הסרט האחרון שראית? משו בקולנוע .. עלק אימה .. זה הסרט הכי מעפן והכי מגעיל והכי משעמם שראיתי בחיים אהבת? לעעעע
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח על מה דיברת איתו? המטומטם הקליט את עצמו צורח בפלאפון .. והחריש לי ת'אוזניים XB מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר שלי .. וידיד שלי .. וחברה שלי .. אבל אין מישו שיודע עלי הכול .. על מי אתה יודע הכי הרבה? מלא אנשים .. אומרים שאני כמו פסיכולוגית
אני אוהבת להקשיב מה הדבר האחרון שקנית? אממ לע זוכרת כמה הוא עלה? >< ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא שלי XB כן כן היא שולחת כשאין לה ברירה
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מהXB <אחלה מילה> יש לך שם שני? אם כן מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? אממ לא ת'מציקים רק תתינוקותת השמנים האלההה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בת כמה חודשים
הכי טוב אין דאגות על הראש מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ הייתי רוצה לרזות קצת .. ולהוריד ממני כמה סנטימטרים
ולע דעת .. ובפנימיות? להיות פחות ביישנית, יותר מצחיקה אממ .. זהו XB איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לע דעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ביל גייטס
למה? כדי לבזבז קצת
להרגיש איך זה להות טחונים מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? הוממ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ביל גייטס מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הומ אין לי שמץ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרבה רגעים את מי אתה רוצה לידך עכשיו? חבר שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הומ <זה ביטוי?! XB> מה עושה לך טוב? הומממ שירים ושמצחיקים אותי מה מעצבן אותך? שחצנים, שקרנים, ציונים לא טובים
, שאח שלי שומע דיכאון ומזרחית <
>.. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הומ אם זה יקר נפשית כאילו לא בכסף אז הכול יקר לי ואם זה יקר בכסף אז אין לי מושג .. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב .. יש פה שאלות שחוזרות על עצמן המלצה לסרט: קליק תוכנית טלוויזיה? קוויקי
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה גם בלי איפור
איך את/ה מתגבר על באסה? שירים או מדברת עם ידיד שלי שתמיד מצחיק אותי .. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עזרה כשצריך איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי איזה .. חיית מחמד: אין מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שירים, מתנות
, וןשמצחיקים אותי מה את/ה אוהב/ת לעשות? הומ לישון
מקומות בילוי מועדפים: קניון, כל מיני מקומות שאני הולכת עם חברים .. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? יאיר <כי יש עכשיו יאיר לפיד בטיוי
> את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: חולצה וג'ינס מאכל אהוב: פסטההה בפעם המליוןןןן שתייה אהובה: מים להקה אהובה: גוד שארלוט.. דה או אמריקן רג'קטס .. ניקבלק .. אוונסנס .. ועוד .. סרט אהוב: מלא גלידה: וניל עם עוגיות שוקולד עיר בעולם: ניו יורק, ת"א, אשדוד ארץ: ארה"ב, ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? יענה על עוד אלון או ילך לראות טיוי שיר שאתה שומע כרגע...: כלום ..

למעלה