שאלון

Innocence Lost

New member
יא קראת לי תשאלון, מותק

וכן כמובן שביסודי הוא היה טיפה יותר ארוך.

Back to school

כללי: שם: ליאור. גיל: 17. אזור מגורים: נגב. ימני/שמאלי (בידיים): שניהם. ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא יודעת כבר. צבע שיער: חום-סגול מוזר. צבע עיניים: חום. צבע אהוב: לא יודעת. צבע שבחיים לא תלבש: צהוב. צבע המקלדת שלך: שחור ובקצה כסוף. הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן. מה הסרט האחרון שראית? אפקט הפרפר. מה הסרט האהוב עליך? מועדון קרב. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? דרמה? לא יודעת. מה הספר האחרון שקראת? מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. אהבת אותו? אהא. למה אתה הולך להתחפש השנה? ילדת פרחים[Hair וזה]. איזה חג אתה הכי אוהב? לא יודעת. מה השם האהוב עליך לבנים? אסף. ולבנות? לא יודעת. יש מצב שתרד מהארץ? לא. באיזה קופת חולים אתה? כללית. מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? יום חמישי. למה? כאבי ראש חוזרים. אתה עייף? לא. מה עשית היום? סבלתי מכאב ראש? היה נחמד? sure מבחן אחרון שלמדת אליו: בגרות באזרחות. ציון אחרון שקיבלת: 97, מתכונת באזרחות. בגד אהוב: ג'ינס. מה אתה לובש עכשיו? חולצת V שחורה ומכנס טרנינג חום. משפחה: כמה אחים יש לך?2 . איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה. כמה סבים יש לך? 1. כמה סבתות יש לך? 1. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 24. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 9. איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? לא יכולה להחליט. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לא יודעת, לא מזמן. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מזמן. יש לך קרובים בחו"ל? נופ. איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? יושבת לבד. ליד מי היית רוצה לשבת? אנערף. מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מדלן, לירון, אוהד. מי החבר הכי מצחיק שלך? ערן? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אודליה. מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? נועה. מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? תלוי במה. בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אמא. לימודים: מקצוע אהוב: ביולוגיה. מקצוע שנוא: מתממטיקה? מגמה: ביולוגיה-מד"ח. מורה אהובה: לתנ"ך. מורה שנואה: אנערף. יום אהוב בשבוע: חמישי. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך. באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? בכל הימים זו אותה אחת. :X באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? כולם, מלבד חמישי. אתה נוהג להבריז הרבה? לא. יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 8? מה המבחן האחרון שעשית? בגרות באזרחות. כמה קיבלת בו? שאלה נהדרת. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? ביולוגיה. אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 94. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? היום שבת. :] אוכל: מאכל אהוב: צ'יפס או פירה? פירה. קיווי או אגס? קיווי. פרות מיובשים או חיים? חיים. פירות או ירקות? לאדעת. בשר או צמחוני? צמחוני. חביתה רגילה, מקושקשת או עין? שמש. חביתה או ביצה קשה? חביתה. אורז לבן או מלא? לבן. פיתה או לחמנייה? לא יודעת. פלאפל או פיצה? פיצה. שתייה- מוגז או לא? לא. מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני שעה ומשהו. שתית? גם. התקשרת למישהו? לפני 40-50 דק'. התכתבת? לפני חצי שעה. התנשקת? לפני שבועיים. נכשלת במבחן? עממ, לא זוכרת. קיבלת ציון מעל 90 במבחן? כל הזמן. :X הלכת מכות? לפני כמה שבועות. צחקת? לא זוכרת.. אתמול? רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לנפץ לעצמי את הראש עם הכאב הזה? ;[ התקלחת? אתמול בלילה. הסתפרת? סיפרתי את עצמי לפני כמה שבועות.

R e A

New member
1

כללי: שם: רע גיל: 17 מחר
אזור מגורים: גן יבנה ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): עזבו אני אתחיל לחפור לכם... צבע שיער: משום מה יותר מדי אנשים אומרים שאני בלונדיני|: אני סתם חום.. צבע עיניים: כחולירוקאפור צבע אהוב: כחול צבע שבחיים לא תלבש: ורוד? צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: ירוק, שחור, אפור, לבן... מה הסרט האחרון שראית? דום מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה... מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אני רואה הכל|: אבל אני אוהב בעיקר סרטים ארוכים שמבוססים על סיפורים אמיתיים
הם בד"כ סרטים ממש טובים... מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר השישי:X אהבת אותו? מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה? עדיין לא יודע... איזה חג אתה הכי אוהב? פסח/פורים מה השם האהוב עליך לבנים? אין משהו ספציפי ולבנות? כנ"ל יש מצב שתרד מהארץ? לא נראה לי באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני וחצי למה? צו ראשון אתה עייף? לא ממש מה עשית היום? קמתי, חזרתי הביתה היה נחמד? כן מבחן אחרון שלמדת אליו: ספרות אולי ציון אחרון שקיבלת: וואלה לא זוכר בגד אהוב: הצעיף שלי
מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס מגניב, חולצה מגניבה וסווטצ'רט מגניב. משפחה: כמה אחים יש לך? כולל אותי או לא?;[ 4 כולל אותי. איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אני שלישי:X כמה סבים יש לך? אפס חיים כמה סבתות יש לך? אחת חיה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמממ שניה 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? יש לי דודה עם 15 ילדים. אז ביחד זה 17... איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? מי מכיר אותם בכלל!? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אולי אחד מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?את סבתא אני מבקר הרבה. דודים ובני דודים? אולי לפני שנתיים... מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לפני שבועיים בערך יש לך קרובים בחו"ל? יכול להיות איפה? לא יודע חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? איזה קווקזי אחד
ליד מי היית רוצה לשבת? אמממ...לידו. הוא בסדר הוא
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? יש כל מיני מי החבר הכי מצחיק שלך? יש הרבה
אולי גיא מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני בד"כ לומד לבד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? איתי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אסף מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? טיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? השמן מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אממ אנערף בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אנערף
לימודים: מקצוע אהוב:ספורט
מקצוע שנוא: מתמטיקה? תנ"ך? מגמה: עיתונאות מורה אהובה: אביטל מורה שנוא: גבי יום אהוב בשבוע: חמישי יום שנוא בשבוע: ראשון/רביעי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה!!! איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספורט. ואיזה הכי שונא? תנ"ך/מתמטיקה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? רביעי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? ביום חמישי
מתחיל ב8 מסיים ב11 באיזה מגמה אתה? עיתונאות!!!!!!!! אתה נוהג להבריז הרבה? אממ אפשר להגיד יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 10? מה המבחן האחרון שעשית? ספרות כמה קיבלת בו? לא יודע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אממ אנגלית אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? נראה לי 74:X מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? שבת!! אוכל: מאכל אהוב: צ'יפס צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? לא זה ולא זה פרות מיובשים או חיים? חיים:X פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר
חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשץ חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? אנערף פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? מוגז. אבל בכללי אני מעדיף מים מתי בפעם האחרונה... אכלת: מקודם שתית? מקודם התקשרת למישהו? מקודם התכתבת? אתמול התנשקת? פעם פעם נכשלת במבחן? מקודם קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לפני כמה שבועות
הלכת מכות? פעם פעם צחקת? עכשיו רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? אממ אנערף. אני משער שאתמול התקלחת? מקודם הסתפרת? בתחילת החופש הגדול

אגוזי19

New member
נו שיהיה... משעמם;[

כללי: שם: אלכס כיל: 20 יום שישי אזור מגורים: ראשלצ ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): למי כפת צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום צבע אהוב: לאדע צבע שבחיים לא תלבש: ורוד? צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש הרבה שכנים;[ מה הסרט האחרון שראית? jarhead מה הסרט האהוב עליך? הרבה מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כולם כעקרון מה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן אהבת אותו? מאוד למה אתה הולך להתחפש השנה? חייל איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ?לא חושב באיזה קופת חולים אתה? צבא מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני צבא למה? בעיות אין אונות אתה עייף? לא מה עשית היום? ישנתי היה נחמד? לא, חלומות מעצבנים=\ מבחן אחרון שלמדת אליו: בקורס חובשים הקודם על הרעלות גזים;[ ציון אחרון שקיבלת: לאיודע בגד אהוב: מדים:| מה אתה לובש עכשיו? מכנס ג'ט כזה של סבא משפחה: כמה אחים יש לך? אחות איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שני ואחרון כמה סבים יש לך? אין לי:| כמה סבתות יש לך? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? מצד האמא כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכר יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שלומי מתני
מי החבר הכי מצחיק שלך? אלון טל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מתן נראה לי
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מתן נראה לי
מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? חח אממ קוואטיאק האגדי מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אלפסי מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? במה? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? פיץ לימודים: מה קרה תעשו שאלון על צבא בלאט חוי;[ מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אוכל: מאכל אהוב: קינדר בואנו צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? גם וגם בשר או צמחוני? שניצל תירס יאמי אבל סטייקים חביתה רגילה, מקושקשת או עין? רגילה עם הרבה תוספות חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? גם וגם מתי בפעם האחרונה... אכלת: אתמול=\ שתית? לפני כמה דקות התקשרת למישהו? אממ אתמול התכתבת? אתמול התנשקת?
נכשלת במבחן? קיבלת ציון מעל 90 במבחן? הלכת מכות? בצבא;[ צחקת? אתמול רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? כן המסיבה ההיא
התקלחת? עכשיו הסתפרת? היום צריך

plncos

New member
חדשה + פרטים.. נעים מאוד

כללי: חדשה... אם יש פה דבר כזה ... נעים מאוד לכולם אני.. שם: רעות גיל: 17 בקרוב ( בעוד חודשיים .. אם נשרוד עד אז) אזור מגורים: מרכז ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): מרכז נוטה ימין צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול ובזמן אחרון אובססיה בלתי מובנת לצהוב צבע שבחיים לא תלבש: אני דיי נועזת ..פחחח אני חושבת שהייתי לובשת כל צבע צבע המקלדת שלך: לבן.. (זה מאוד מקורי מי שכתב את זה..) הצבע של המכונית של השכן שלכם: אדום מה הסרט האחרון שראית? לפני שתי דקות ראיתי what a girl wants בפעם המיוליון ובכיתי כמו נקבה בסוף .. דפנטלי אני נקבה לפעמים מה הסרט האהוב עליך? נושא רגיש ביותר בשבילי אבל אני אגיע the notebook אבל יש לי חולשות רציניות ל the goonies ולכמה סרטי סרטי עם רובין ווליאמס מה הסגנון סרטים האהוב עליך? פעולה, בנות(= דרמה רומנטית\ קומדיה רומנטית .. כל ביטוי עם המילה רומנטית בפנים..) מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר 6 או את התפסן בשדה השיפון לא זוכרת את מי גמרתי קודם אהבת אותו? את התפסן התאכזבתי .. ואת השישי וואוו אהבתי נורא אחרי החמישי והמפלה שהוא הביא לי. למה אתה הולך להתחפש השנה? סוד... איזה חג אתה הכי אוהב? פורים או קריסמס.. תמיד רציתי לחגוג כל העץ והכל וזה ממש קורן מה השם האהוב עליך לבנים? אריאל... נראה לי ולבנות? דני יש מצב שתרד מהארץ? ברור.. יש מצב לכל דבר באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני הרבה זמן... למה? לא זוכרת בעקבות הסיטואציה בה אני בקופת חולים כנראה לא הרגשתי טוב.. אבל מי יודע אתה עייף? .. עייפה.. וכן כל הזמן ..חח מה עשית היום? קמתי ראיתי סרט אכלתי המשכתי לראות את הסרט .. והכוונה להמשיך לא לעשות שום דבר ... היה נחמד? נראה לי שכן מבחן אחרון שלמדת אליו: ביולוגיה ציון אחרון שקיבלת: 90 בגד אהוב:תחתונים.. תחתונים זה נוח מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים סגולים וחולצה מוזרה משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? שניה כמה סבים יש לך? את כל שניים כמה סבתות יש לך? שתיים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? מייט.. אני אוהבת אותה מאוד כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אתמול . יאמי אוכל אצל סבתא מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכרת .. אבל זה תמיד מעצבן לסדר לפני כן אז אני מעדיפה לבוא אליהם יש לך קרובים בחו"ל? אכן כן איפה? יו ג'רזי חברים: אין ..! חחחחח (כן יודעת שזה לא שאלה) מי יושב לידך (בכיתה)? אושה ליד מי היית רוצה לשבת? אני יושבת לידה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אושה מי החבר הכי מצחיק שלך? לכל אחד יש את היציאות שלו מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? ממש לא .. פשוט לא עובד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אושה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אושה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? פחח לא יודעת מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אושה ..חחחחחחחח תשובות מגוונות מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? הבלונדינית אני חושבת אבל זה ממש תלוי במה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אושה והמניאק.. אני לא חושבת שאני אוכל באמת להיות בלדיהם לימודים: מקצוע אהוב: אין.. זה נורא .. אבל אם משהו אז ספרות מקצוע שנוא: חחח כל כך הרבה... טכ"מ .. אבל פחות ויבי יותר מדעי המחשב מגמה: טכ"מ מורה אהובה: אתי.. שימור אותה אל מאמי נשמה מתוקה .. וואוו מורה מדהימה מורה שנואה: שומרתוש ... חחחח יום אהוב בשבוע: שישי מאחת בצהריים יום שנוא בשבוע: חמישי ראשון ושני .. ימים נוראיים וגם רביעי חחחח מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה כאב ראש.. אנגלית נו באמת אתם לא מכירים את חנה העיגול .. אני אגיד אנגלית כי אפשר לישון תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך כל הזמן כותבים היסטוריה כל הזמן צוחקים .. אבל תנ"ך באמת יש לנו מורה טובה אז לא יודעת.. שאלות קשות באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי אתה נוהג להבריז הרבה? לא אני דיי ממש ילדה טובה בקטע הזה .. אבא פעם ביקש ממני לא להבריז אז אני לא ...הכל כי גיליתי שהעונש בתנ"ך אל אי כיבוד אביך ואימך הוא מוות יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא.. אבל יש שיעורים שאני פשוט לא נכנסת או דואגת שיעיפו אותי מחוסר עיניין כללי מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? 10 בכיתה ב' בבוחן על מספרים באנגלית.. זה היה ממש קשה מה המבחן האחרון שעשית? ביו כמה קיבלת בו? אין ל ימושג מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אזרחות אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 81 בסופי .. אני גאה מאוד!!! מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אתמול .. ו זה היה אזרחות אוכל: מאכל אהוב:נושא רגיש ...אבל אני מכורה לארוחות בוקר... ולמנות ראשונות.. ומרקים צ'יפס או פירה? קשה :[ ... ז ממש קטע של מצב רוח ... קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חחחחחחחח.... נו באמת פירות או ירקות? שניהם בשר או צמחוני? בשר ...וואוו צמחוניים מפסידים חביתה רגילה, מקושקשת או עין? תלוי במצב רוח חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא וגז.. נסטי דייאט .. כבר שנים ץץ אני פשוט שותה אספרטיים בקצב מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני שעתיים שתית? לפני שעתיים התקשרת למישהו? אתמול התכתבת? לפני חצי שעה התנשקת? לפני שבועיים .. נכשלת במבחן? לא יודעת מקווה שזה לא יקרה בקרוב קיבלת ציון מעל 90 במבחן? קצת יותר משבוע הלכת מכות? מתי לא ?! חחחח צחקת? עכשיו רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא יודעת התקלחת? אתמול .. בעצם היום בארבע בבוקר הסתפרת? לא זוכרת

plncos

New member
חח אושה היא,..

אושה היא אושרת החברה הכי טובה שלי ... כבר הרבה זמן... כנראה הייתי צריכה לציין את זה

heaven is here

New member
חלבי

כללי: שם: שירה כיל: גיל, בהנחה, 19 אזור מגורים: מרכז ימני/שמאלי (בידיים): שמאלית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): מרכז צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק חום צבע אהוב: סגול אדום וירוק צבע שבחיים לא תלבש: שחור צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: אפור מה הסרט האחרון שראית? הוסטל המטומטם מה הסרט האהוב עליך? יש הרבה מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כמעט הכל מה הספר האחרון שקראת? ורוניקה מחליטה למות אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? לא מתחפשת איזה חג אתה הכי אוהב? פורים מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? אולי לכמה זמן באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? מזמן למה? :X אתה עייף? כן מה עשית היום? הלכתי היה נחמד? כן מבחן אחרון שלמדת אליו: בקרה! ציון אחרון שקיבלת: 70 בגד אהוב: ג'ינס מה אתה לובש עכשיו? כתום משפחה: כמה אחים יש לך? אח איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אבא?3 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?ראיתי היום קרובים מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל?יאפ איפה? ארה"ב חברים: אין לי חברים. מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? לימודים: טוב די מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אוכל: מאכל אהוב: אוכל צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? אררר! קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? תלוי חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? מלא פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא מוגז מתי בפעם האחרונה... אכלת: צהריים שתית? צהריים התקשרת למישהו? אתמול התכתבת? חודש+ התנשקת? נכשלת במבחן? קיבלת ציון מעל 90 במבחן? מזמן הלכת מכות? צחקת? אתמול רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת? קודם הסתפרת? כן, אני צריכה להסתפר.

BLecker

New member
יאלה עירוני זכרון!

כללי: שם:
גיל: 18.5!!!11 אזור מגורים: איזור חיפה? ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): קומונאצי צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק-כחול צבע אהוב: אנערף צבע שבחיים לא תלבש: ורוד? צבע המקלדת שלך: בז' הצבע של המכונית של השכן שלכם: כחול כהה מה הסרט האחרון שראית? מגרש השדיים של אמלי רוז מה הסרט האהוב עליך? אין מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה? מה הספר האחרון שקראת? עדיין קורא "קרטר מנצח את השטן" אהבת אותו? עד עכשיו כן למה אתה הולך להתחפש השנה? אני לא:X איזה חג אתה הכי אוהב? 11 ימי חופש בפסח!!!11 מה השם האהוב עליך לבנים? אלון[?] ולבנות? נטע! יש מצב שתרד מהארץ? יש באיזה קופת חולים אתה? של הצבא
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? יום חמישי למה? כי רציתי לצאת מוקדם מהבסיס, ומדרסים. אתה עייף? לא מה עשית היום? הייתי בנצרת עלית אצל הגריאטרים היה נחמד? בסדר מבחן אחרון שלמדת אליו: חחחחח ציון אחרון שקיבלת: 95 במבחן המסכם של הקורס? בגד אהוב: מדי ב'
מה אתה לובש עכשיו? לא מדי ב':X משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? הם שניהם בסדר. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אנערף? יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? צרפת, קנדה, וכל מני מקומות בעולם חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? במעבדה בעיקרון אני יושב ליד מ', אבל זה מתחלף ליד מי היית רוצה לשבת? ש' הגבר
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אין לי:( מי החבר הכי מצחיק שלך? י' מהמחסן מצחיק מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? איזה מבחנים?
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפ'חד מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אני נמצא אצל נ' הרבה! מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? איזה טיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? ע' מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אין כזה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? ל' מנתניה
לימודים: מקצוע אהוב: לא אלקטרו-אופטיקה
מקצוע שנוא: אלקטרו-אופטיקה!!!1 מגמה: מחסן 9
מורה אהובה: ז' מורה שנואה: ע' יום אהוב בשבוע: חמישי
יום שנוא בשבוע: ראשון
מתמטיקה או אנגלית? המ? תנ"ך או היסטוריה? חחחח איזה מקצוע אתה הכי אוהב? דה ז'ה וו? ואיזה הכי שונא? שוב? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? יום ג', כי יש שמירות באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? יום ג', כי יש שמירות באיזה מגמה אתה? מוכר לי אתה נוהג להבריז הרבה? לא:$ יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ערב יחידה! מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)4 מה המבחן האחרון שעשית? מבחן מסכם בקורס! כמה קיבלת בו?95!!!11 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן שלב עוד שנה? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא יותר מדי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אין אוכל: מאכל אהוב: פירה של חדר אוכל
צ'יפס או פירה? פירה!!1 קיווי או אגס? אגס! פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? טבעוני! חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
חביתה או ביצה קשה?
אורז לבן או מלא? לבן
פיתה או לחמנייה? פיתה! פלאפל או פיצה? פלאפל! שתייה- מוגז או לא? לא מתי בפעם האחרונה... אכלת: שעה וחצי?
שתית? שעה התקשרת למישהו? 20 דקות התכתבת? 5 שניות התנשקת?22 שעות נכשלת במבחן? שנה קיבלת ציון מעל 90 במבחן? חצי שנה? הלכת מכות? חצי שנה? צחקת? היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? אתמול
התקלחת? אתמול הסתפרת? חודש? חחח.

למעלה