יאלה עירוני זכרון!
כללי: שם:
גיל: 18.5!!!11 אזור מגורים: איזור חיפה? ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): קומונאצי צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק-כחול צבע אהוב: אנערף צבע שבחיים לא תלבש: ורוד? צבע המקלדת שלך: בז' הצבע של המכונית של השכן שלכם: כחול כהה מה הסרט האחרון שראית? מגרש השדיים של אמלי רוז מה הסרט האהוב עליך? אין מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה? מה הספר האחרון שקראת? עדיין קורא "קרטר מנצח את השטן" אהבת אותו? עד עכשיו כן למה אתה הולך להתחפש השנה? אני לא:X איזה חג אתה הכי אוהב? 11 ימי חופש בפסח!!!11 מה השם האהוב עליך לבנים? אלון[?] ולבנות? נטע! יש מצב שתרד מהארץ? יש באיזה קופת חולים אתה? של הצבא
מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? יום חמישי למה? כי רציתי לצאת מוקדם מהבסיס, ומדרסים. אתה עייף? לא מה עשית היום? הייתי בנצרת עלית אצל הגריאטרים היה נחמד? בסדר מבחן אחרון שלמדת אליו: חחחחח ציון אחרון שקיבלת: 95 במבחן המסכם של הקורס? בגד אהוב: מדי ב'
מה אתה לובש עכשיו? לא מדי ב':X משפחה: כמה אחים יש לך?2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכור כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך?2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? הם שניהם בסדר. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? היום מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אנערף? יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? צרפת, קנדה, וכל מני מקומות בעולם חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? במעבדה בעיקרון אני יושב ליד מ', אבל זה מתחלף ליד מי היית רוצה לשבת? ש' הגבר
מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אין לי

מי החבר הכי מצחיק שלך? י' מהמחסן מצחיק מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? איזה מבחנים?
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפ'חד מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אני נמצא אצל נ' הרבה! מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? איזה טיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? ע' מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אין כזה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? ל' מנתניה
לימודים: מקצוע אהוב: לא אלקטרו-אופטיקה
מקצוע שנוא: אלקטרו-אופטיקה!!!1 מגמה: מחסן 9
מורה אהובה: ז' מורה שנואה: ע' יום אהוב בשבוע: חמישי
יום שנוא בשבוע: ראשון
מתמטיקה או אנגלית? המ? תנ"ך או היסטוריה? חחחח איזה מקצוע אתה הכי אוהב? דה ז'ה וו? ואיזה הכי שונא? שוב? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? יום ג', כי יש שמירות באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? יום ג', כי יש שמירות באיזה מגמה אתה? מוכר לי אתה נוהג להבריז הרבה? לא:$ יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ערב יחידה! מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)4 מה המבחן האחרון שעשית? מבחן מסכם בקורס! כמה קיבלת בו?95!!!11 מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מבחן שלב עוד שנה? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא יותר מדי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אין אוכל: מאכל אהוב: פירה של חדר אוכל
צ'יפס או פירה? פירה!!1 קיווי או אגס? אגס! פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? טבעוני! חביתה רגילה, מקושקשת או עין?
חביתה או ביצה קשה?
אורז לבן או מלא? לבן
פיתה או לחמנייה? פיתה! פלאפל או פיצה? פלאפל! שתייה- מוגז או לא? לא מתי בפעם האחרונה... אכלת: שעה וחצי?
שתית? שעה התקשרת למישהו? 20 דקות התכתבת? 5 שניות התנשקת?22 שעות נכשלת במבחן? שנה קיבלת ציון מעל 90 במבחן? חצי שנה? הלכת מכות? חצי שנה? צחקת? היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? אתמול
התקלחת? אתמול הסתפרת? חודש? חחח.