שאלון

מהאניעושהפה ../images/Emo2.gif

כללי: שם: נופר כיל: עוד מעט 16 אזור מגורים: מרכז ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): מרכז צבע שיער: חום שטני. אבל צבעתי לאדום-ורוד צבע עיניים: דבש צבע אהוב: הרבה צבע שבחיים לא תלבש: צהוב נראהלי צבע המקלדת שלך: שחור וכסף הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה אכפת לי מה הסרט האחרון שראית? סוף העולם שמאלה מה הסרט האהוב עליך? לא יודעת מה הסגנון סרטים האהוב עליך? קומדיות ודרמות מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת אותו? ^^ למה אתה הולך להתחפש השנה? לכלום איזה חג אתה הכי אוהב? לא אוהבת מה השם האהוב עליך לבנים? דניאל, טל ולבנות? טל, שירי יש מצב שתרד מהארץ? כן באיזה קופת חולים אתה? לאומית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? חודשיים ומעלה למה? כי ככה אתה עייף? לא מה עשית היום? הייתי בים, חזרתי הביתה, הלכתי לישון, התעוררתי, ביקרתי את אחיינים שלי, הלכתי לסגולה, נכנסתי לכפר השעשועים, יצאתי לומר שלום לידידים שלי, נכנסתי שוב, שילמתי, יצאתי, הלכתי הביתה... היה נחמד? האמת ש,. מבחן אחרון שלמדת אליו: היסטוריה, חרשתי ת'צורה ציון אחרון שקיבלת: פסלו לי. אבל לפני זה 93 במתמטיקה בגד אהוב: ג'ינסים וגופיות ספגטי מה אתה לובש עכשיו? קפוצון ומכנס צבאי כזה משפחה: כמה אחים יש לך? 3 לא כולל אני איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אחרונה כמה סבים יש לך? אין לי כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא יודעת איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? לא אוהבת כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין לי מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מזמן מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? היום יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ניו יורק וכאלה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? מיטל, אבל תמיד מושיבים אותי לבד ליד מי היית רוצה לשבת? מיטל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מיטל, דבורה ושירי מי החבר הכי מצחיק שלך? מיטל מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? דבורה מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? שירי, דבורה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? דבורה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? שירי מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? שירי מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? ענבר בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? שירי לימודים: מקצוע אהוב: היסטוריה, ערבית כי אני באסלאם (מזרחנות) וזה שיעור חופשי מקצוע שנוא: לשון וכל מה שקשור לזה מגמה: מדעי החברה (פסיכולוגיהסוציולוגיה) ותושב"ע מורה אהובה: ליאת, המחנכת מורה שנואה: אורלי, להיסטוריה יום אהוב בשבוע: שישי יום שנוא בשבוע: כל השאר מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שני באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? רביעי אתה נוהג להבריז הרבה? אחרי התעודה האחרונה, לא יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? רביעי מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 12 מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה כמה קיבלת בו? פסלו לי מה המבחן הבא שיש לך לעשות? לשון אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? חח, לא מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי אוכל: מאכל אהוב: ג'אנק צ'יפס או פירה? שתיהם קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? לא אוהבת חביתה או ביצה קשה? ביצה קשה אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? לא מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני רבע שעה שתית? לפני דקה התקשרת למישהו? מזמן התכתבת? לפני כמה שעות התנשקת? יום רביעי נכשלת במבחן? יום רביעי קיבלת ציון מעל 90 במבחן? יום חמישי הלכת מכות? אפעם צחקת? היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? היום התקלחת? היום הסתפרת? מזמן

The Damned

New member
בואו כל יום *-)

כללי: שם: ג'סיקה כיל: למה לקלל
אזור מגורים: איזור? השרון ימני/שמאלי (בידיים): ימנית צבע שיער: חום ברונזה או משהו צבע עיניים: חום נו צבע אהוב: שחור/ כחול מארין/ סגול ויולט צבע שבחיים לא תלבש: צהוב. צבע המקלדת שלך: שחור קשוח הצבע של המכונית של השכן שלכם: אוקיי השכנים הם הדודים, ויש להם שלוש מכוניות - לדודה יש מכונית לבנה, לדוד כחולה ולבן הבכור שלהם אדומה. מה הסרט האחרון שראית? "תינוקה של רוזמרי" מה הסרט האהוב עליך? "האחרים", "החוש השישי" מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה, מתח, הרפתקאות וכו'. מה הספר האחרון שקראת? "חצוצרה בואדי"/ סמי מיכאל אהבת אותו? יאפ איזה חג אתה הכי אוהב? "סיום הלימודים" [לאקי] מה השם האהוב עליך לבנים? ג'יימס ולבנות? מישל יש מצב שתרד מהארץ? יש מצב באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? יום שישי למה? הגרון כאב אתה עייף? קצת מה עשית היום? שיחקתי [אל תשאלו], הייתי על המחשב, דיברתי עם אנשים. היה נחמד? היה בסדר מבחן אחרון שלמדת אליו: הסטוריה או מתמטיקה נראהלי ציון אחרון שקיבלת: 78 בהסטוריה בגד אהוב: חולצה שחורה כזאת עם הדפס אפור מוזר של נשר ושרוולים אפורים מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים מוזרים, טי-שירט של קורט קוביין וסווטשירט שחור. משפחה: כמה אחים יש לך? 2 [אח ואחות] איפה אתה נמצא ברשימה? בת הזקונים כמה סבים יש לך? אחד כמה סבתות יש לך? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת, 25-30 ככה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה מליון, הם דתיים איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? "אני לא אוהב[ת] את כולם באותה המידה" [מאיר] כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? זאת שאלה מכשילה?
אני משערת ששניים-שלושה. מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? יש לי דודים שגרים בבית לידי אז]; אתמול? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לי דודים שגרים בבית לידי אז]; אתמול? יש לך קרובים בחו"ל? כן, איזה אח של אבא איפה? אנערף הם נודדים חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אנשים שם מתחלפים, זה שולחן לא ברור ליד מי היית רוצה לשבת? לא יודעת, נחמד לי כשאנשים וריק ושקט דווקא מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? איתמר, ריילי, יהודית, דימו, אנה, דליה מי החבר הכי מצחיק שלך? ריילי! וגם יהודית הרבה פעמים מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומדת עם אנשים... אבל עברתי על החומר לבגרות בספרות בבית של איתמר אם זה נחשב ;[ מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? ריילי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? איתמר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מה טיולים;[ טוב אני נוסעת עם אוראל לנתניה לפעמים אוקיי מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? תלוי במה, בגדים? מוזיקה? אוכל? אבל עקרונית - רייל ודליה בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? כל מי שציינתי פה עד עכשיו. לימודים: מקצוע אהוב: הסטוריה [וספרות, אבל נגמר
] מקצוע שנוא: מתמטיקה [גם תנ"ך, אבל מתמודדים] מגמה: אין [אבל בשנה הבאה זה קולנוע-תקשורת] מורה אהוב/ה: יוסי
[ודפנה, אבל היא לא מלמדת אותי השנה
] מורה שנוא/ה: שרון, שלא מלמדת אותי
יום אהוב בשבוע: חמישי? יום שנוא בשבוע: ראשון, לפעמים גם רביעי מתמטיקה או אנגלית? ברור שאנגלית תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? המערכת לא קבועה באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? המערכת לא קבועה אתה נוהג להבריז הרבה? אין דבר כזה באנקורי יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? אין דבר כזה באנקורי [אבל בהדסים לא הכרתי את המורה לחממה ואת המורה לסוציולוגיה, ואת זאת של ביולוגיה ראיתי שלוש פעמים בתחילת י' וזהו]. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 4 או משהו כזה מה המבחן הבא שיש לך לעשות? תנ"ך, יום חמישי
אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 93
מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? תנ"ך [@#$%] אוכל: מאכל אהוב: לא יודעת;[ שוקולד? צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? תלוי איזה פירות או ירקות? תלוי איזה בשר או צמחוני? צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין? תלוי במצברוח, אבל רק לא חביתה חביתה או ביצה קשה? ביצה רכה ;[ אורז לבן או מלא? לבן!@#$ פיתה או לחמנייה? תלוי עם מה פלאפל או פיצה? פיצה כאילו דה :| שתייה- מוגז או לא? נוור מוגז!!! מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני כמה שעות שתית? כנ"ל התקשרת למישהו? כנ"ל התכתבת? הפסקתי ב-00:48 התנשקת? אתמול [שבת] נכשלת במבחן? סמסטר א' של כתה י' קיבלת ציון מעל 90 במבחן? 92 בתנ"ך או ספרות, בסמסטר הקודם [השנה]. הלכת מכות? פייי הרבה זמן צחקת? היום, יהודית הרגה אותי
רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לפני כמה שעות רציתי להתקלח ולא היה לי כוח לזוז התקלחת? אתמול
|טינופת| הסתפרת? מלא זמן היה שאלון כיפי [חוץ מהחזרות על השאלות]

AeroPeek

New member
שיהיה.. משעמם

כללי: שם: מתן כיל: 18 בקירוב אזור מגורים:ראשלצ ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לאדע צבע שיער: חום רגיל צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול נראה לי צבע שבחיים לא תלבש: ורוד צבע המקלדת שלך: לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם: יש הרבה שכנים מה הסרט האחרון שראית? טיסת מבחן (flightplan) מה הסרט האהוב עליך? יש המון מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כמעט הכל מה הספר האחרון שקראת? ישמעאל אהבת אותו? לא סיימתי, נורא ריתק בהתחלה ובסוף התחיל לשעמם \= למה אתה הולך להתחפש השנה? התחפשתי לרועה צאן ועוד 7 ידידות התחפשו לכבשים והיו העדר שלי :) איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות מה השם האהוב עליך לבנים? לאדע ולבנות? עינת, נועה יש מצב שתרד מהארץ? כן באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לא זוכר למה? כי זה היה מזמן אתה עייף? לא ממש מה עשית היום? ראיתי סרט היה נחמד? כן מבחן אחרון שלמדת אליו: אזרחות ציון אחרון שקיבלת: 96 בגד אהוב: שומדבר מיוחד מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אמצע כמה סבים יש לך? 0 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא זוכר, יותר מידי איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כולם במידה שווה
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? לא יודע, אני בקושי מכיר את אלה מצד אבא מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אתמול מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? שלשום יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ארה"ב, פנמה, גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? רז ליד מי היית רוצה לשבת? רז מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אלכס רז רון דן דוד מי החבר הכי מצחיק שלך? מתן מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אפחד מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? דן אולי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אלכס מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? אממ אני לא מטייל ממש מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? עם חברים לא רבים :X מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לא טעמתי את חברים שלי... בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אמאבא? לימודים: אין לי כוח ללימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? חינוך מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אוכל: מאכל אהוב: צ'יפס או פירה? ציפס קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? גם וגם בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? מקושקשת חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? שניהם פיתה או לחמנייה? לחמנייה פלאפל או פיצה? פלאפל שתייה- מוגז או לא? גם וגם מתי בפעם האחרונה... אכלת: צהריים... לפני 5 שעות בערך שתית? לא זוכר התקשרת למישהו? 20 דקות התכתבת? לפני כמה דקות התנשקת? אממ.. משהו כמו חודש וקצת.. וגם אז לא נהנתי נכשלת במבחן? לא זוכר קיבלת ציון מעל 90 במבחן? שבוע שעבר הלכת מכות? מזמן צחקת? אממ אתמול רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? סופ"ש אחרון, מצטער אלכסנדרוב
התקלחת?אתמול הסתפרת? שנתיים בערך

למעלה