שאלון

ל א ק י

New member
שוקי רולז

כללי: שם: כיל:כיל? כיל?!!!11; אזור מגורים:החור המלא ערסים ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער:שחור צבע עיניים:שחור צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:איזה מהם מה הסרט האחרון שראית?לאיודעת מה הסרט האהוב עליך?לאיודעת מה הסגנון סרטים האהוב עליך?לאיודעת מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת אהבת אותו?לא למה אתה הולך להתחפש השנה?לכלום איזה חג אתה הכי אוהב?סיום הלימודים מה השם האהוב עליך לבנים?לאיודעת ולבנות?לאיודעת יש מצב שתרד מהארץ?לא באיזה קופת חולים אתה?לאומית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני יומיים למה?פיזוטרפיה אתה עייף?כה מה עשית היום?הייתי עם נתנאל
היה נחמד?היה אחלה
מבחן אחרון שלמדת אליו:אזרחות? ציון אחרון שקיבלת:58 בגד אהוב:ג'ינס מה אתה לובש עכשיו?בגדים משפחה: כמה אחים יש לך?אח איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שניה כמה סבים יש לך?אין כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2, וגם אותם ראיתי פעמיים בחיים שלי אחרי גיל שנה \: איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? \: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אחת|: מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? תגדירו קרובים.. סבתא לפני כמה ימים, דודים של אמא וכאלה מידי פעם לאיודעת |:, דודה\בני דודים שלי לפני כמה שנים |: מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אוף די עם השאלות יש לך קרובים בחו"ל?כן [לא הכי קרובים, אבל עדין] איפה?ארה"ב קנדה ורוסיה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?חברה ליד מי היית רוצה לשבת?נתנאל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?נתנאל מי החבר הכי מצחיק שלך?לאיודעת מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אני לא לומדת למבחנים אצל אנשים :[ מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? נתנאל מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?נתנאל מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?נתנאל מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?נתנאל?:X מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?לאיודעת בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?נתנאל לימודים: מקצוע אהוב:מדמח מקצוע שנוא:ספרות אזרחות תנ"ך וכל מקצוע הומני אחר מגמה:טכם מורה אהובה:אין אהובה, רק אהוב
מורה שנואה:כולן. המחליפה בתנך במיוחד יום אהוב בשבוע:רביעי יום שנוא בשבוע:שלישי? מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?תנך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?היה כבר ואיזה הכי שונא?היה כבר! באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?לאיודעת. שלישי לדעתי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?רביעי, 4 שיעורים (H) [למרות שתקעו שעתיים תנך בבוקר :|] באיזה מגמה אתה?טכ"ם [למה השאלות חוזרות על עצמן הילה] אתה נוהג להבריז הרבה?חס וחלילה! אני הולכת הביתה רק כשכואב לי משו יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?מתמטיקה ביום ראשון? :$ מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)26 נראה לי מה המבחן האחרון שעשית?אזרחות כמה קיבלת בו?40 ומשו מה המבחן הבא שיש לך לעשות?לאיודעת אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?70 סופי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי היום אוכל: מאכל אהוב:בשר צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?תלוי מתי פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פלאפל שתייה- מוגז או לא?תלוי מי מתי ולמה מתי בפעם האחרונה... אכלת:עכשיו [מישו רוצה סושי?] שתית?לפני שעה ככה התקשרת למישהו?אתמול התכתבת?איפה התנשקת?לפני שעה נכשלת במבחן?לא מזמן קיבלת ציון מעל 90 במבחן?מזמן הלכת מכות?ממש ממש ממש מזמן? צחקת?לפני כמה דקות רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?לאיודעת התקלחת?לפני רבע שעה הסתפרת?מזמן

The Damned

New member
לאקיאפריקית

"אתה נוהג להבריז הרבה?חס וחלילה! אני הולכת הביתה רק כשכואב לי משו" שכחת לציין שזה כל יומיים בערך ;[ מה זה מדמח?!

s h e e p i t

New member
יגחדשךףגשדגלךף

כללי: שם: רותם גיל: פחות מחודש 18 אזור מגורים: שרון ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): שמאלנית צבע שיער: חום צבע עיניים: גם צבע אהוב: בורדו צבע שבחיים לא תלבש: כעיקרון ורוד צבע המקלדת שלך: שחור
הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מהם? מה הסרט האחרון שראית? צצצ לא זוכרת מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? לכלה מחתונת הרפאים [סתמו] איזה חג אתה הכי אוהב? פורים נחמד מה השם האהוב עליך לבנים? חרא ולבנות?גדכגכע יש מצב שתרד מהארץ? אולי באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? מזמן למה? לא ידוע אבל שלחו אותי לחדר מיון
אתה עייף? כן
מאוחר מה עשית היום? תיגבורים בעיצוב, והרגע חזרתי מהופעה היה נחמד? בטח!!! ירמי היה שם
מבחן אחרון שלמדת אליו:נראה לי אזרחות ציון אחרון שקיבלת: ספרות בגד אהוב:חולצה מה אתה לובש עכשיו? מכנס וסוודר משפחה: כמה אחים יש לך? 1 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אחרונה כמה סבים יש לך? 1 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 12 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? שם יעזור? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אפחד
מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? לפני איזה חודש בטח מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? לא זוכרת נו! יש לך קרובים בחו"ל? אה-הא איפה? לאס וגאס
ולונדון חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? שירן ליד מי היית רוצה לשבת? שירן מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? זה משנה? מי החבר הכי מצחיק שלך?נופר מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מאי ורועי
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מאי ורועי
מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?מאי/נופר מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? נופר[?] מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? חח מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לא יודעת בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? גכמחלך לימודים: מקצוע אהוב: עיצוב מקצוע שנוא: כרגע אזרחות מגמה: אומנות+עיצוב מורה אהובה: עיצוב מורה שנואה: יש כמה יום אהוב בשבוע: שלישי/שישי יום שנוא בשבוע: ראשון מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? אוי לא יודעת אבל סיימתי עם שניהם איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא דיברנו על זה כבר? ואיזה הכי שונא?די באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? חמישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? ראשון ושני באיזה מגמה אתה? דעכג אתה נוהג להבריז הרבה? לא =( יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?חונכות מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) נוותר מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 85 נראה לי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? תיגבור בעיצוב אוכל: אני עייפה מדי לזה מתי בפעם האחרונה... אכלת: סוכריות באוטו לפני שעה בערך שתית? גם באוטו התקשרת למישהו? לפני שיצאתי מת"א התכתבת? גם התנשקת? נכשלת במבחן? תמיד קיבלת ציון מעל 90 במבחן? מזמן הלכת מכות? חחח צחקת?באוטו רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?כרדשכר'ק התקלחת? אני בדיוק בדרך
הסתפרת? תחילת שנה הודגש באמצעות מדגישומטיק

משעמם לי וחברים שלי זונות../images/Emo110.gif

כולם נטשו אותי מוקדם בערב. כללי: שם: מתן כיל: 18 עוד מעט אזור מגורים: ירושלים ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא החלטתי צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ירוק דבש צבע אהוב: שחור צבע שבחיים לא תלבש: ורוד פרחי צבע המקלדת שלך: אפור ושחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: איזה מהם? יש כחול, לבן, אדום מה הסרט האחרון שראית? עכשיו! "מת לדייט" מה הסרט האהוב עליך? יש המון! מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה זה בנזונה, קומדיה.. גם דרמות רומנטיות, נו אני חולה על סרטים, תביאו לי מה שיש מה הספר האחרון שקראת? סיימתי היום את "מלך החומוס ומלכת האמבטיה", הוא מעולה! אהבת אותו? כן הוא בנזונה למה אתה הולך להתחפש השנה? לא יודעת
איזה חג אתה הכי אוהב? פורים כיף! ופסח כי זה חופש ארוך, ול"ג בעומר כי כיף לחזור מסריחים, והחגים של תחילת שנה כי יש אוכל טעים ושבועות כי חלבי זה הכי אחי[חגים זה כיף.] מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? לא נראה לי באיזה קופת חולים אתה? אממ, לאומית אולי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? אממ, לפני כמה חודשים למה? כאב לי נורא הראש והיו לי סחרחורות אתה עייף? לא ממש מה עשית היום? אמא העירה אותי והלכתי לעזור לאבא בחנות, מחשב, טלויזיה, אוכל, יצאתי לסרט היה נחמד? בערך מבחן אחרון שלמדת אליו: אמממ מה היה, אולי פסיכולוגיה? ציון אחרון שקיבלת: נראה לי 93 בפסיכו' בגד אהוב: ג'ינסים! מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה מסריחה משפחה: כמה אחים יש לך? 3 אחיות איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שנייה כמה סבים יש לך? 2 תודה לאל, טפו טפו טפו כמה סבתות יש לך? 2 תודה לאל, טפו טפו טפו כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אממממ, 2+3+1+1בדרך, 6 ועוד מעט עוד אחד! כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3+3+4, 10! איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אנאעארף כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אין מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? שבוע שעבר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? ביומולדת של אמא יש לך קרובים בחו"ל? דוד שלי נוסע המון, זה נקרא? הוא גר פעם בלונדון איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אלדר בד"כ, במת' אורית, פסיכו' וסוציו' זה משתנה ליד מי היית רוצה לשבת? אממ, לא יודעת.. נחמד לי שם מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אורית, לירי, אלדר, דייויד מי החבר הכי מצחיק שלך? כולם מצחיקים ביחד! מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת עם אנשים מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? איןלישמץ מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אממ, אולי עידו? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מיייי הולך לטיולים מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אלדר בד"כ מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? אורית
בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? אל תעצבנו לימודים: מקצוע אהוב: מתמטיקה? מקצוע שנוא: תנ"ך, אזרחות בעבר מגמה: הגברת מחשבים ומד"ח מורה אהובה: אביבה, דליה מורה שנואה: לא יודעת יום אהוב בשבוע: רביעי! לומדים שעתיים, או שישבת כי לא לומדים יום שנוא בשבוע: שני די מעיק מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? איכ כלום איזה מקצוע אתה הכי אוהב? היינו כאן ואיזה הכי שונא? גם כאן באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שני באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? רביעי! באיזה מגמה אתה? היינו גם פה אתה נוהג להבריז הרבה? תלוי מתי יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ספורט
וסוציו' מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) לא יודעת, אני לא נכשלת מה המבחן האחרון שעשית? פסיכו' כמה קיבלת בו? הייתי פה! 93
מה המבחן הבא שיש לך לעשות? סוציו' איכ אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? כן, 89 סופי, אבל אמרו שיש פקטור מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי היום, אתמול היה תנ"ך אוכל: מאכל אהוב: מה שבא ברוך הבא צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? גם וגם בשר או צמחוני? בשררררררררררר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? עין חביתה או ביצה קשה? תלוי מתי אורז לבן או מלא? איכ פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? בד"כ מוגז מתי בפעם האחרונה... אכלת: ארוחת ערב.. תשע בערך? שתית? בסרט, לפני שעה וחצי התקשרת למישהו? היום, לאלדר, אחרי הסרט התכתבת? לפני חמש דקות ורותם הלכה להתקלח התנשקת? חודש בערך נכשלת במבחן? בחיים לאאאא קיבלת ציון מעל 90 במבחן? בפסיכו', מתי זה היה, לא יודעת הלכת מכות? אנאעארף צחקת? היום בסרט רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת? היום מתישהו הסתפרת? בדיוק לפני שנה! בפורים שנה שעברה

למה דוסית? ../images/Emo10.gif ../images/Emo110.gif

ומההה הקשר פקטור יש רק בבגרויות ושמועות אומרות שהיה פקטור בלשון ;[

תודה

כללי: שם: גלעד כיל: 16 אזור מגורים: ת"א ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: כולם צבע שבחיים לא תלבש: מה אכפת לי צבע המקלדת שלך: שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם: לבן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה הסרט האהוב עליך? פחד ותעוב בלאס וגאס מה הסגנון סרטים האהוב עליך? פסיכודלי, קומדיה, פארודיה מה הספר האחרון שקראת? אני קורא עכשיו ספר על ניוטון אהבת אותו? כן למה אתה הולך להתחפש השנה? עוד לא החלטתי איזה חג אתה הכי אוהב? פורים זה כיף ופסח זה ארוך מה השם האהוב עליך לבנים? יהושפט ולבנות? לולי יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? כמה חודשים למה? בדיקה כללית אתה עייף? לא מה עשית היום? התעוררתי צחצחתי אכלתי היה נחמד? כן מבחן אחרון שלמדת אליו: הסטוריה ציון אחרון שקיבלת: זה היה ממזמן בגד אהוב: חולצה מה אתה לובש עכשיו? תחתונים משפחה: כמה אחים יש לך? 0 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? 0 כמה סבתות יש לך? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? הרבה איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? לולי כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? יש אחת קרובה מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אתמול מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? ארה"ב, גרמניה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? אני כל הזמן עובר.. חברים וחברות ליד מי היית רוצה לשבת? ליד מי שאני רוצה אני יושב מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שמות יעזרו? מי החבר הכי מצחיק שלך? לולי מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אי אפשר ללמוד עם עוד מישהו למבחן מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? לא אוהב לבלות אצלי מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? א מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מה טיולים מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? זה לא חבר זה מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? תשאלו קניבלים בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? לא יודע לימודים: מקצוע אהוב: מתמטיקה, מחשבים (?) מקצוע שנוא: תנ"ך מגמה: מחשבים-פיזיקה (טכ"ם) + יידיש + ספרות מורה אהובה: מה מורה שנואה: מה יום אהוב בשבוע: רביעי נחמד יום שנוא בשבוע: שלישי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה? הסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא עברנו את זה כבר ואיזה הכי שונא? כנל באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? שלישי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? חמישי באיזה מגמה אתה? כתבתי כבר!!! אתה נוהג להבריז הרבה? לפעמים יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 35 מה המבחן האחרון שעשית? הסטוריה כמה קיבלת בו? לא קבלתי מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אין לי מושג אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? 92 סופי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? היום שבת, אתמול הסטוריה אוכל: מאכל אהוב: בשר צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? כלום פרות מיובשים או חיים? כלום פירות או ירקות? ירקות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? לא אוהב חביתה או ביצה קשה? קשה אורז לבן או מלא? לא אוהב פיתה או לחמנייה? גם וגם פלאפל או פיצה? שום דבר שתייה- מוגז או לא? לא מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני 10 דקות שתית? כנ"ל התקשרת למישהו? אתמול בערב התכתבת? אתמול בלילה התנשקת? עכשיו נכשלת במבחן? לפני שבועיים קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לא יודע, החודש הלכת מכות? חח צחקת? בסעיף הקודם רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? אתמול התקלחת? אתמול הסתפרת? לפני 5 שנים

Innocence Lost

New member
באלי

כללי: שם: ספיר כיל: עוד מעט 17 אזור מגורים: טבריה ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): קצת שמאלנית. צבע שיער:חום כהה עד שחור צבע עיניים: כנל צבע אהוב:אני אוהבת את כל הצבעים, דיי צבע שבחיים לא תלבש: אין לי מושג צבע המקלדת שלך:צהוב אפור מהלכלוך, אבל במקור לבן הצבע של המכונית של השכן שלכם:יש לי המון שכנים מה הסרט האחרון שראית?וואי, לא זוכרת מה הסרט האהוב עליך?יש המון מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אימה, אבל טוב, בלי סתם בוםבום, ואמ קומדיות רומנטיות כאלה, וכל השטויות הקלילות האלה. וגם דרמה זה אחלה. מה הספר האחרון שקראת? 'אני אנסטסיה' ועכשיו אני קוראת 'השפחה' אהבת אותו? יאסו למה אתה הולך להתחפש השנה? פריק ו פריקע עם ספוטי איזה חג אתה הכי אוהב?לא יודעת, אני אוהבת את כולם:( מה השם האהוב עליך לבנים?טוהר? ולבנות?לירי, ים יש מצב שתרד מהארץ?לא, ולא כי אני סו פטריוטית באיזה קופת חולים אתה? איזו, כללית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?חודש? למה?בדיקות אתה עייף? קצת מה עשית היום?לא הרבה היה נחמד?כן מבחן אחרון שלמדת אליו:ספרות ציון אחרון שקיבלת:אמאלה לא יודעת בגד אהוב: ג'קט מכיתה ד':( מה אתה לובש עכשיו?קפוצ'ון צופי ים כנרת של נירו ובוקסר משפחה: כמה אחים יש לך?אחות אחת איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)בכורה כמה סבים יש לך?אחד כמה סבתות יש לך?אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? רבקעעע כמה בני דודים יש לך בגיל שלך?אחת מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים?סבתא לפני שבוע נחשב? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך?רבקע באה יום ראשון נחשב? יש לך קרובים בחו"ל?לא איפה?לא חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? הילה ולפעמים ספוטי ליד מי היית רוצה לשבת? כנ"ל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? שני הילה יערה והחברותה מי החבר הכי מצחיק שלך?אמ יערה והילה משעשעות, ושני פשוט מצחיקה בטעות, כאילו היא עצמה מצחיקה, לא יודעת איך להסביר!!1 מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?הילה מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית?הילה מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?הילה מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?בצופי וזה? שני? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?לא יודעת מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?נראה לי שאין כזה!! בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?נירו?;[ לימודים: מקצוע אהוב:ציור ורישום? מקצוע שנוא:לשון מגמה:אמנות מורה אהובה:אסנת מורה שנואה:אתייי יום אהוב בשבוע:רביעי/חמישי יום שנוא בשבוע:שני מתמטיקה או אנגלית?אנגלית תנ"ך או היסטוריה?תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?נו ואיזה הכי שונא?מה באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?שני באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?שישי באיזה מגמה אתה?אמנותתתתתת אתה נוהג להבריז הרבה?כן;[ יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?מילכהD: מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 13 מה המבחן האחרון שעשית?ספרות כמה קיבלת בו?לא יודעת מה המבחן הבא שיש לך לעשות? לא יודעת אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?לא עשיתי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? היום יום שבת. אוכל: מאכל אהוב: שוקולד? צ'יפס או פירה? פירה קיווי או אגס? קיווי פרות מיובשים או חיים?חיים פירות או ירקות?ירקות בשר או צמחוני?צמחוני חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?ביצה קשה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?לחמניה פלאפל או פיצה?פיצה שתייה- מוגז או לא?לא מתי בפעם האחרונה... אכלת:לפני חצי שעה שתית?אתמול בלילה התקשרת למישהו?אתמול בלילה התכתבת?עכשיו התנשקת?לפני 10 דקות נכשלת במבחן?אווו ממש לא מזמן קיבלת ציון מעל 90 במבחן? אמאלה, לא זוכרת ;[ הלכת מכות?מזמן צחקת? לפני 5 דקות? רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?תמיד התקלחת?אתמול הסתפרת?לפני קצת פחות משנה

למעלה