שאלון

שאלון

כללי: שם: כיל: אזור מגורים: ימני/שמאלי (בידיים): ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: צבע שבחיים לא תלבש: צבע המקלדת שלך: הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה הסרט האחרון שראית? מה הסרט האהוב עליך? מה הסגנון סרטים האהוב עליך? מה הספר האחרון שקראת? אהבת אותו? למה אתה הולך להתחפש השנה? איזה חג אתה הכי אוהב? מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? באיזה קופת חולים אתה? מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? למה? אתה עייף? מה עשית היום? היה נחמד? מבחן אחרון שלמדת אליו: ציון אחרון שקיבלת: בגד אהוב: מה אתה לובש עכשיו? משפחה: כמה אחים יש לך? איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) כמה סבים יש לך? כמה סבתות יש לך? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? יש לך קרובים בחו"ל? איפה? חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? לימודים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אוכל: מאכל אהוב: צ'יפס או פירה? קיווי או אגס? פרות מיובשים או חיים? פירות או ירקות? בשר או צמחוני? חביתה רגילה, מקושקשת או עין? חביתה או ביצה קשה? אורז לבן או מלא? פיתה או לחמנייה? פלאפל או פיצה? שתייה- מוגז או לא? מתי בפעם האחרונה... אכלת: שתית? התקשרת למישהו? התכתבת? התנשקת? נכשלת במבחן? קיבלת ציון מעל 90 במבחן? הלכת מכות? צחקת? רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? התקלחת? הסתפרת?

rsסd

New member
גכעח

כללי: שם: דור כיל: כיל? 17 אזור מגורים: חולון ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): באמצע צבע שיער: בהיר צבע עיניים: חום צבע אהוב: שחור צבע שבחיים לא תלבש: אין כזה צבע המקלדת שלך: כחול לבן? הצבע של המכונית של השכן שלכם: לאיודע מה הסרט האחרון שראית? לאיודע מה הסרט האהוב עליך? לאיודע מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אקשן בוםבום מה הספר האחרון שקראת? אין כזה אהבת אותו? לא למה אתה הולך להתחפש השנה? לכלום איזה חג אתה הכי אוהב? פסח מה השם האהוב עליך לבנים? דור
ולבנות? הילה יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? מכבי מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לפני מספר ימים למה? החלפתי כרטיס אתה עייף? כן מה עשית היום? כלום היה נחמד? לא מבחן אחרון שלמדת אליו: היסטוריה נראה לי ציון אחרון שקיבלת: לאיודע בגד אהוב: לאיודע מה אתה לובש עכשיו? בגדים משפחה: כמה אחים יש לך? יותר מדי איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שני כמה סבים יש לך? 2 כמה סבתות יש לך? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? לאיודע כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 0 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? מחר מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אותי אישית? בבית חולים בטח
יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? צרפת, ארהב ועוד כמה מקומות חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?אף אחד כולם שונאים אותי ליד מי היית רוצה לשבת? ליד אף אחד מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אני מי החבר הכי מצחיק שלך? אני מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? אין כזה מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? כנל מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? כנל מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? כנל מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? כנל מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? כנל בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? הילה לימודים: מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל מגמה: אין מורה אהובה: אין מורה שנואה: כולם יום אהוב בשבוע: שישי שבת יום שנוא בשבוע: כל השאר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אני לא ואיזה הכי שונא? כולם באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? ראשון באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שני באיזה מגמה אתה? אני לא אתה נוהג להבריז הרבה? כן יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 24 מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה כמה קיבלת בו? לא ידוע מה המבחן הבא שיש לך לעשות? הרבה אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא ידוע מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? כלום אוכל: מאכל אהוב: התפוחי אדמה והכנפיים של אמא של הילה צ'יפס או פירה? פירה [ואחרי זה צ'יפס] קיווי או אגס? אגס פרות מיובשים או חיים? מתות בצלחת פירות או ירקות? לאיודע בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? תלוי מתי חביתה או ביצה קשה? כנל אורז לבן או מלא? לבן פיתה או לחמנייה? פיתה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? כן מתי בפעם האחרונה... אכלת: מוקדם יותר שתית? כנל התקשרת למישהו? לפני 20 שנה התכתבת? כעת התנשקת? יום שני נכשלת במבחן? בקרוב קיבלת ציון מעל 90 במבחן? לא זכור הלכת מכות? לאיודע צחקת? לאיודע רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לאיודע התקלחת? מוקדם יותר הסתפרת? כנל

rsסd

New member
איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, ש

הילה טוענת שאני שלישי אז אני שלישי!

למעלה