שוקי רולז
כללי: שם: כיל:כיל? כיל?!!!11; אזור מגורים:החור המלא ערסים ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער:שחור צבע עיניים:שחור צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:איזה מהם מה הסרט האחרון שראית?לאיודעת מה הסרט האהוב עליך?לאיודעת מה הסגנון סרטים האהוב עליך?לאיודעת מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת אהבת אותו?לא למה אתה הולך להתחפש השנה?לכלום איזה חג אתה הכי אוהב?סיום הלימודים מה השם האהוב עליך לבנים?לאיודעת ולבנות?לאיודעת יש מצב שתרד מהארץ?לא באיזה קופת חולים אתה?לאומית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני יומיים למה?פיזוטרפיה אתה עייף?כה מה עשית היום?הייתי עם נתנאל
היה נחמד?היה אחלה
מבחן אחרון שלמדת אליו:אזרחות? ציון אחרון שקיבלת:58 בגד אהוב:ג'ינס מה אתה לובש עכשיו?בגדים משפחה: כמה אחים יש לך?אח איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..)שניה כמה סבים יש לך?אין כמה סבתות יש לך?1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?0 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2, וגם אותם ראיתי פעמיים בחיים שלי אחרי גיל שנה \: איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? \: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? אחת|: מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? תגדירו קרובים.. סבתא לפני כמה ימים, דודים של אמא וכאלה מידי פעם לאיודעת |:, דודה\בני דודים שלי לפני כמה שנים |: מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? אוף די עם השאלות יש לך קרובים בחו"ל?כן [לא הכי קרובים, אבל עדין] איפה?ארה"ב קנדה ורוסיה חברים: מי יושב לידך (בכיתה)?חברה ליד מי היית רוצה לשבת?נתנאל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך?נתנאל מי החבר הכי מצחיק שלך?לאיודעת מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?אני לא לומדת למבחנים אצל אנשים :[ מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? נתנאל מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית?נתנאל מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים?נתנאל מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו?נתנאל?:X מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך?לאיודעת בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?נתנאל לימודים: מקצוע אהוב:מדמח מקצוע שנוא:ספרות אזרחות תנ"ך וכל מקצוע הומני אחר מגמה:טכם מורה אהובה:אין אהובה, רק אהוב
מורה שנואה:כולן. המחליפה בתנך במיוחד יום אהוב בשבוע:רביעי יום שנוא בשבוע:שלישי? מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה תנ"ך או היסטוריה?תנך איזה מקצוע אתה הכי אוהב?היה כבר ואיזה הכי שונא?היה כבר! באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת?לאיודעת. שלישי לדעתי באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד?רביעי, 4 שיעורים (H) [למרות שתקעו שעתיים תנך בבוקר :|] באיזה מגמה אתה?טכ"ם [למה השאלות חוזרות על עצמן הילה] אתה נוהג להבריז הרבה?חס וחלילה! אני הולכת הביתה רק כשכואב לי משו יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות?מתמטיקה ביום ראשון? :$ מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0)26 נראה לי מה המבחן האחרון שעשית?אזרחות כמה קיבלת בו?40 ומשו מה המבחן הבא שיש לך לעשות?לאיודעת אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת?70 סופי מה היה השיעור האחרון שלמדת היום?לא למדתי היום אוכל: מאכל אהוב:בשר צ'יפס או פירה?פירה קיווי או אגס?קיווי פרות מיובשים או חיים?תלוי מתי פירות או ירקות?פירות בשר או צמחוני?בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין?מקושקשת חביתה או ביצה קשה?חביתה אורז לבן או מלא?לבן פיתה או לחמנייה?פיתה פלאפל או פיצה?פלאפל שתייה- מוגז או לא?תלוי מי מתי ולמה מתי בפעם האחרונה... אכלת:עכשיו [מישו רוצה סושי?] שתית?לפני שעה ככה התקשרת למישהו?אתמול התכתבת?איפה התנשקת?לפני שעה נכשלת במבחן?לא מזמן קיבלת ציון מעל 90 במבחן?מזמן הלכת מכות?ממש ממש ממש מזמן? צחקת?לפני כמה דקות רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף?לאיודעת התקלחת?לפני רבע שעה הסתפרת?מזמן
כללי: שם: כיל:כיל? כיל?!!!11; אזור מגורים:החור המלא ערסים ימני/שמאלי (בידיים):ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער:שחור צבע עיניים:שחור צבע אהוב:כחול צבע שבחיים לא תלבש:ורוד צבע המקלדת שלך:שחור הצבע של המכונית של השכן שלכם:איזה מהם מה הסרט האחרון שראית?לאיודעת מה הסרט האהוב עליך?לאיודעת מה הסגנון סרטים האהוב עליך?לאיודעת מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת אהבת אותו?לא למה אתה הולך להתחפש השנה?לכלום איזה חג אתה הכי אוהב?סיום הלימודים מה השם האהוב עליך לבנים?לאיודעת ולבנות?לאיודעת יש מצב שתרד מהארץ?לא באיזה קופת חולים אתה?לאומית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה?לפני יומיים למה?פיזוטרפיה אתה עייף?כה מה עשית היום?הייתי עם נתנאל