../images/Emo192.gif
כללי: שם: מאיר כיל: 18 אזור מגורים: פתח תקוה
ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: אדום P: צבע שבחיים לא תלבש: ורוד צבע המקלדת שלך: לבן! הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה אכפת לי מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח, היא מתה בסוף
מה הסרט האהוב עליך? כל טרילוגיית המאטריקס מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אין סיגנון מוגדר P: מה הספר האחרון שקראת? "פקח את העיניים" אהבת אותו? כה למה אתה הולך להתחפש השנה? אני לא איזה חג אתה הכי אוהב? כולם גרועים P: מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? לא P: באיזה קופת חולים אתה? לאומית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? המון המון זמן למה? כי רופאים זה קקה אתה עייף? לא מה עשית היום? ביד היה נחמד?
מבחן אחרון שלמדת אליו: ווא מי זוכר, בטח בגרות באיזה משהו P: ציון אחרון שקיבלת: לא מדברים על זה
בגד אהוב: יש לי איזה ג'ינס שאני אוהב במיוחד מה אתה לובש עכשיו? בגדים P: משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אחרון P: כמה סבים יש לך? אין כמה סבתות יש לך? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין לי כח לספור
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא אוהב את כולם במידה שווה P: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אממ חודש בערך P: מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מי זוכר יש לך קרובים בחו"ל? כה איפה? צרפת
חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? מה זה כיתה?
ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? דור P: מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? לימודים:
!!!! מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אוכל: מאכל אהוב: ירקות מוקפצים
צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס, קיווי מגעיל לי את הנשמה פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות[?] בשר או צמחוני?
חביתה רגילה, מקושקשת או עין? הכל רק לא עין
זה גם מגעיל לי את הנשמה חביתה או ביצה קשה? הראשון P: אורז לבן או מלא? לא יודע:| פיתה או לחמנייה? לחמנייה! פלאפל או פיצה? פיצה P: שתייה- מוגז או לא? בטח מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני שלוש שעות? P: שתית? עכשיו אני שותה התקשרת למישהו? עשר דקות התכתבת? גם עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 התנשקת? יום שני P: נכשלת במבחן? בטח לפני שנה קיבלת ציון מעל 90 במבחן? בבגרות בספרות
הלכת מכות? כיתה י'
צחקת? אתמול רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא זכור לי P: התקלחת? לפני רבע שעה הסתפרת? שמונה חודשים משהו כזה
כללי: שם: מאיר כיל: 18 אזור מגורים: פתח תקוה