שאלון

Young MC

New member
../images/Emo192.gif

כללי: שם: מאיר כיל: 18 אזור מגורים: פתח תקוה
ימני/שמאלי (בידיים): ימני ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: אדום P: צבע שבחיים לא תלבש: ורוד צבע המקלדת שלך: לבן! הצבע של המכונית של השכן שלכם: מה אכפת לי מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח, היא מתה בסוף
מה הסרט האהוב עליך? כל טרילוגיית המאטריקס מה הסגנון סרטים האהוב עליך? אין סיגנון מוגדר P: מה הספר האחרון שקראת? "פקח את העיניים" אהבת אותו? כה למה אתה הולך להתחפש השנה? אני לא איזה חג אתה הכי אוהב? כולם גרועים P: מה השם האהוב עליך לבנים? ולבנות? יש מצב שתרד מהארץ? לא P: באיזה קופת חולים אתה? לאומית מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? המון המון זמן למה? כי רופאים זה קקה אתה עייף? לא מה עשית היום? ביד היה נחמד?
מבחן אחרון שלמדת אליו: ווא מי זוכר, בטח בגרות באיזה משהו P: ציון אחרון שקיבלת: לא מדברים על זה
בגד אהוב: יש לי איזה ג'ינס שאני אוהב במיוחד מה אתה לובש עכשיו? בגדים P: משפחה: כמה אחים יש לך? 2 איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) אחרון P: כמה סבים יש לך? אין כמה סבתות יש לך? אחת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין לי כח לספור
איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא אוהב את כולם במידה שווה P: כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אממ חודש בערך P: מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? מי זוכר יש לך קרובים בחו"ל? כה איפה? צרפת
חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? מה זה כיתה?
ליד מי היית רוצה לשבת? מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? מי החבר הכי מצחיק שלך? דור P: מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים?
מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? לימודים:
!!!! מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מגמה: מורה אהובה: מורה שנואה: יום אהוב בשבוע: יום שנוא בשבוע: מתמטיקה או אנגלית? תנ"ך או היסטוריה? איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? באיזה מגמה אתה? אתה נוהג להבריז הרבה? יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? מה המבחן הבא שיש לך לעשות? אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? אוכל: מאכל אהוב: ירקות מוקפצים
צ'יפס או פירה? צ'יפס קיווי או אגס? אגס, קיווי מגעיל לי את הנשמה פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירות[?] בשר או צמחוני?
חביתה רגילה, מקושקשת או עין? הכל רק לא עין
זה גם מגעיל לי את הנשמה חביתה או ביצה קשה? הראשון P: אורז לבן או מלא? לא יודע:| פיתה או לחמנייה? לחמנייה! פלאפל או פיצה? פיצה P: שתייה- מוגז או לא? בטח מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני שלוש שעות? P: שתית? עכשיו אני שותה התקשרת למישהו? עשר דקות התכתבת? גם עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 התנשקת? יום שני P: נכשלת במבחן? בטח לפני שנה קיבלת ציון מעל 90 במבחן? בבגרות בספרות
הלכת מכות? כיתה י'
צחקת? אתמול רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? לא זכור לי P: התקלחת? לפני רבע שעה הסתפרת? שמונה חודשים משהו כזה

בו

כללי: שם: הילה. כיל: כיל DDDD:::: אזור מגורים: טבריה היפה ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): לא צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוק צבע אהוב: תכלת, כחול וכאלו צבע שבחיים לא תלבש: דברים זוהרים :( צבע המקלדת שלך: אפור-דוחה הצבע של המכונית של השכן שלכם: מאיפהלי מה הסרט האחרון שראית? הממ. לא יודעת >< בטח עידן הקרח כשדור ומאיר היו פה. מה הסרט האהוב עליך? שלוש עשרה, שחקי אותה מותק מה הסגנון סרטים האהוב עליך? כלמיני >< רק לא אקשן ודם ואיכסה כזו. מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת את "בילי בלום אוהבת ככה" ולפני זה קראתי את "השפחה" ;[ אהבת אותו? יאס!!!!!!! הכי בעולם למה אתה הולך להתחפש השנה? אני לא
איזה חג אתה הכי אוהב? הע. לא יודעת. פעם זה היה פורים. מה השם האהוב עליך לבנים? דניאל, מתן, דור, אריאל ולבנות? כנ"ל + לין יש מצב שתרד מהארץ? אולי באיזה קופת חולים אתה? לאומית >< מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? הממ לפני חצי שנה אולי למה? למלא תחרא הזה של הצו הראשון
אתה עייף? כן, מאוד מה עשית היום? למדתי, ראיתי טלויזיה, דיברתי בטלפון, קראתי, ישנתי היה נחמד? כן. מבחן אחרון שלמדת אליו: ספרות ;[ ציון אחרון שקיבלת: לא זוכרת >< בגד אהוב: אנאערף מה אתה לובש עכשיו? חולצה של דור
ומכנס כזה. משפחה: כמה אחים יש לך? 2 וחצי [נו] איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) בכורה כמה סבים יש לך? 2? כמה סבתות יש לך? 1 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שאלה מעולה. ס0 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אלין
כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? 1 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? אנאערף. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? כנ"ל יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? כל מיני מקומות. אוסטרליה למשל! חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? ספיר/אירנה תלוי ליד מי היית רוצה לשבת? כנ"ל מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? דור וספיר? :< מי החבר הכי מצחיק שלך? מאיר, דור, דניאל, נחמי, ספיר [שלא תעלבי][סתם, את מצחיקה לפעמים]["אבל את מכוערת. מה נעשה? מה נעשה בנידון?][טובדיי
] מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? ספיר D: מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? ספיר [אבל זה בקושי] מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? ספיר!1 מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? איזה טיולים מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? אנאערף O: מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? לא יודעת ;[ לספיר יש טעם דוחה [לרוב, נו] ושל יארה משתנה כל כמה חודשים ושני לא יודעת. ולא יודעת בקיצור בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו? כלמיני לימודים: מקצוע אהוב: ציורורישום. גראפיקה מקצוע שנוא: ספורט, לשון מגמה: אומנות מורה אהובה: יפעת3>, אוסנת, מילה מורה שנואה: טלי, אתי יום אהוב בשבוע: שישי יום שנוא בשבוע: הכל מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה *-) [אני לא מאמינה שכתבתי את זה!!] תנ"ך או היסטוריה? היסטוריה >< איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מה שוב? ואיזה הכי שונא? באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? תמיד באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? שישי באיזה מגמה אתה? שוב?~$23 אתה נוהג להבריז הרבה? כן >< יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? ספורט D: מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) אי פעם? לא יודעת :[ מה המבחן האחרון שעשית? ספרות כמה קיבלת בו? אנאערף, עשיתי אותו היום מה המבחן הבא שיש לך לעשות? שאלה מעולה ולא מעניינת אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? לא:[ מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? מבחן בספרות אוכל: מאכל אהוב: שניצלתירס/שוקולד צ'יפס או פירה? לאיודעת, זה קשה קיווי או אגס? אגס כמובן פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? תלוי בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? תלוי חביתה או ביצה קשה? ביצהקשה אורז לבן או מלא? אנאערף פיתה או לחמנייה? לחמניה פלאפל או פיצה? פיצה שתייה- מוגז או לא? קולה
מתי בפעם האחרונה... אכלת: לפני כמה שעות שתית? לפני שעה התקשרת למישהו? לא :[ התכתבת? כעת התנשקת? הממ, שני נכשלת במבחן? בטח נכשלתי בלשון :< קיבלת ציון מעל 90 במבחן? מי זוכר הלכת מכות? מזמן D: צחקת? היום רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? אנאערף התקלחת? אתמול הסתפרת? מזמן מהזה

לא, עדיין לא הייתה לי הזדמנות להכשל

בבגרות בלשון. לעומת זאת במבחנים כמעט תמיד

little WhiSper

New member
דוגרי אפחד לא באמת קורא את זה

כללי: שם: אדווה גיל: 17 אזור מגורים: איזור ירושלים ימני/שמאלי (בידיים): ימנית ימני/שמאלני (בדעה פוליטית): ימנית צבע שיער: חום? צבע עיניים: חום! צבע אהוב: כחול, שחור, וכאלה... צבע שבחיים לא תלבש: אולי צהוב.. צבע המקלדת שלך: לבן, אבל היא מלוכלכת... הצבע של המכונית של השכן שלכם: לוידעת\: מה הסרט האחרון שראית? יעד סופי 3 ! מה הסרט האהוב עליך? אין.. מה הסגנון סרטים האהוב עליך? בעיקר קומדיה, אבל גם דרמה וסרטי בנות כאלה.. מה הספר האחרון שקראת? "האלכימאי" אהבת אותו? נראה לי.. למה אתה הולך להתחפש השנה? לא מתחפשת איזה חג אתה הכי אוהב? אהההההההההה.ה..... לוידעת. מה השם האהוב עליך לבנים? דניאל! ולבנות? דניאל! יש מצב שתרד מהארץ? לא באיזה קופת חולים אתה? לוידעת מתי הפעם האחרונה שביקרת בה? לוידעת למה? לוידעת אתה עייף? ברור שכן! מה עשית היום? אכלתי, ישנתי, הייתי אצל סבתא. היה נחמד? האמת שכן. מבחן אחרון שלמדת אליו: ספרות ציון אחרון שקיבלת: מממ.. 70 בגד אהוב: ג'ינס מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה משפחה: כמה אחים יש לך? חחח שאלה קשה, עוד 2 רגילים, 4 חורגים, 2 חצאים. איפה אתה נמצא ברשימה? (בכור, שני, שלישי, וכו'..) שניה באמצע. כמה סבים יש לך? 1 ;( כמה סבתות יש לך? חח 4 ! [2 סבתא רבה] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחחחח 24 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? חחחחחחח עוד 45 איזה בן דוד/ בת דודה אתה הכי אוהב? אורי! תינוק בן 3 חודשים. כמה בני דודים יש לך בגיל שלך? מממ... עוד 2-3 מתי בפעם האחרונה ביקרת קרובים? כל שבת בערך.. מתי בפעם האחרונה קרובים ביקרו אותך? כנ"ל. יש לך קרובים בחו"ל? כן איפה? מיאמי וניו יורק חברים: מי יושב לידך (בכיתה)? דבורה ליד מי היית רוצה לשבת? דבורה זה סבבה מי החבר/ים הכי טוב/ים שלך? אינלי. מי החבר הכי מצחיק שלך? חח לכולם יש יציאות מצחיקות.. מי החבר שאתה לומד אצלו הכי הרבה למבחנים? ליאור החרשנית! מי החבר שהכי הרבה שורץ אצלך בבית? אפחד, פנימיה וכאלה.. מי החבר שאתה שורץ אצלו הכי הרבה בבית? אפחד, פנימיה וכאלה.. מי החבר שאתה הולך איתו הכי הרבה לטיולים? - מי החבר שאתה הכי הרבה רב איתו? לוידעת... מי החבר שיש לו טעם הכי דומה לשלך? במה? אני מגוונת ולא מתאימה לשם. בן אדם חשוב שאתה לא מתאר את החיים שלך בלעדיו?- לימודים: מקצוע אהוב: אין. מקצוע שנוא: אקולוגיה והסטוריה מגמה:אקולוגיה מורה אהובה: צורי מורה שנואה: אין אחד מיוחד.. יום אהוב בשבוע: שישי! יום שנוא בשבוע: רביעי מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה.. תנ"ך או היסטוריה? תנ"ך! [כי סיימנו ללמוד P: ] איזה מקצוע אתה הכי אוהב? לא הייתה ת'שאלה הזאת כבר?! ואיזה הכי שונא? לא הייתה ת'שאלה הזאת כבר?! באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת? מממ לוזוכרת ת'מערכת.. באיזה יום אתה גומר הכי מוקדם ללמוד? חמישי באיזה מגמה אתה? לא היו ת'שאלות האלה כבר?!?! אתה נוהג להבריז הרבה? לא... יש שיעור/ים שממנו/מהם אתה נוהג להבריז בקביעות? חח ספורט! אבל כבר לא.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת אי פעם? (חוץ מ-0) 20 מה המבחן האחרון שעשית? שוב, הייתה כבר ת'שאלה הזאת.. [ספרות] כמה קיבלת בו? עודלא קיבלנו. מה המבחן הבא שיש לך לעשות? מתכונת בתושב"ע!! אם כבר עשית בגרות בלשון- כמה קיבלת? שנה שעברה עשיתי ואינלימושג כמה קיבלתי. מה היה השיעור האחרון שלמדת היום? לא למדתי היום!!!! [: אוכל: מאכל אהוב: לצערי יש הרבה צ'יפס או פירה? צ'יפס שולט!! קיווי או אגס? ממ... קווי פרות מיובשים או חיים? חיים פירות או ירקות? פירווות בשר או צמחוני? בשר חביתה רגילה, מקושקשת או עין? ממ... מקושקשת [: חביתה או ביצה קשה? חביתה אורז לבן או מלא? לבן? פיתה או לחמנייה? אממ... לחמניה! פלאפל או פיצה? פיצההה! שתייה- מוגז או לא? מוגז... קולה טעם החיים! מתי בפעם האחרונה... אכלת: עכשיו.. שתית? עכשיו.. התקשרת למישהו? אתמול... התכתבת? מקודם התנשקת? נכשלת במבחן? אהה כל הזמן? סתם לוזוכרת... קיבלת ציון מעל 90 במבחן? חחחח... הלכת מכות? יומשלישי צחקת? לפני שעתיים רצית לעשות משהו מאוד מאוד ולא עשית בסוף? תמיד. התקלחת? לפני כמה שעות... הסתפרת? מזמן! לפני כמה חודשים...
מה זה הפאקינג שאלון ארוך הזה?! הרי גמככה אפחד לא קורא ת'תשובות, במיוחד שהם כאלה משעממות כמו שלי... נו טוב העברתי כמה שעות. לילה טוב!!

little WhiSper

New member
כי לא הצלחתי להכנס לדבר הזה

באינטרנט שבודקים בו, ואחרי זה שכחתי... \:

למעלה