שאלון..

kaji to mizu

New member
אם את מתכוונת למילה YOUNI אז...

זה "כמו". למשל במשפט: Neko No Youni , את בעצם אומרת "כמו חתול".

Hikaru

New member
את מתכוונת "איך אומרים יוני ביפנית?

כי אם כן אומרים rokugatsu שש + ירח = חודש שישי = יוני :)

Snake Bandage

New member
*מפהקת*

שם: שי מין: בת גיל: 16 ושבעה חודשים עיר: דמות אהובה: יש כמה. גאארה, טמארי, קאנקורו, קיבה, לי, שיקאמארו... וכל אחד מחברי האקטסוקי. במיוחד קיסאמה. הו, קיסא. 3> דמות שנואה: אין ממש. כרגע אני שונאת את סאסקה, אבל בכל זאת, הוא דמות נהדרת. זוג אהוב: איטאקיסא!! 3> וגם שיקאטמא. וקצת קאקאשי/אירוקה ואסומה/קורנאי. ו... זה קצת דבילי מצידי. אאובה/שיזונה. באיזה פרק אתה: 135. אין לי כוח להוריד את הפרקים חסרי העלילה שבאים אחר כך. מאיפה שמעת על נארוטו: חבר שלי מאירלנד ניסה לשכנע אותי לראות נארוטו במשך חודשים ארוכים. הוא הצליח, בסופו של דבר. עוד אנימות אהובות: פוקימון (;;;<<), דיג'ימון אדוונצ'ר 02, דרגון בול זי, פולמטאל אלכמיסט, מונסטר תיאור עצמי: לא רוצה. ;-_- איסיקיו: אין. מסנג'ר: [email protected]

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמיפ.

עמרי
17 לחודש הקרוב.. ראשון לציון כרגע אני הכי אוהב את רוק לי אני מאז ומתמיד שונא את סאקורה טוב מפרק 4 ככה.. (שמתם לב שכל הסאקורות מתנהגות כמו פקצות קטנות ולא מועילות?) נארוטו והינאטה (רק בגלל הינאטה) אני בפרק 137 אנימות אהובות הן Wolf's Rain וFullMetall Alchemist 199 אממ לא זוכר את השאר... זה ברטיס האישי לא זוכר את המסנגר ואני גם ככה בקושי נכנס תמונה? שיהיה.. (יש לי עיגול כמו לגאי סנסיי ^^)

chatenoire

New member
קאגה..!

שם: אביב מין: נקבה גיל: 21 עיר: הרצליה דמות אהובה: קאקאשי (ושיקאמארו, לאחרונה) דמות שנואה: כן, סאקורה. זוג אהוב: אני וקאקאשי נחשב?... פרק: 135 מאיפה שמעתי: חברים. אחד מהם /כל הזמן/ צעק "קאגה בונשין נו ג'וטסו" עד שהייתי חייבת לראות על מה הוא מדבר. עוד אנימות: פול מטאל אלכמיסט וטריגאן. תיאור עצמי: אני פשוט לא יודעת מה אמורים לכתוב כאן.
אייסיקיו: 20739264

A K I R A

New member
OMG! איפה הצטלמת!?!?

יש שם הרבה הרבה קומיקסים! פרסומת סמויה למארוול!! :OO ויש אפילו בולבאזאור!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמה?!

אביב יש לך פוקימון בבית? ועוד אחרי Mitsy ?

chatenoire

New member
טיהי ^_^

זה בית של ידיד שלי. אכן יש לו הרבה קומיקס ואפילו כמה פוקימונים. מה שלא רואים, קצת יותר לימיני, הם מדפים מלאים בספרי משחקי תפקידים שעליהם שומרת בובה של קת'לוהו, אל האופל הנוראי מקרקעית הים. ארמ. כן, יש לו חדר מגניב.

Reyoga

New member
רציני זה תקופת מבחנים.. תשובות:

מין- בן. גיל- 18. עיר- ראש העין. דמות אהובה- הינטה . שנואה- סאסקה. באיזה פרק אני- 178 (מעודכן קבוע). מאיפה שמעתי על נרוטו- מאורן (HELLrider), אותו אחד שהכיר לי אנימה בכללי. אנימות שאני אוהב (עוד לא הסתיימו)- בליץ', דוקורו צ'אן וגאקואן אליס. עוד אנימות שאהבתי (ונגמרו)- ברסרק, מאי הימה אלפן לייד ואנג'ליק לייר. תיאור עצמי- ראש, 2 ידיים, ו2 רגליים..אמ... אה! וזנב!! איי סי קיו- 148400511. מסנג'ר- [email protected] (בקושי נמצא שם). נ.ב: נכון התמונה מהמפגש... אז הסתפרתי! גם לזה יש תמונה...

למעלה