שאלון..

inulove

New member
שאלון..

אני לא מכירה פה את הרוב..אז אני יכיר אתכם כשתענו על השאלון! שם: מין(בת..בן..): גיל: עיר: דמות אהובה(בנארוטו): דמות שנואה: זוג אהוב: באיזה פרק אתה: מאיפה שמעת על נארוטו: עוד אנימות אהובות: תיאור עצמי: איסיקיו: מסנג'ר: ואם אתם רוצים אז תמונה:)

dsol

New member
תשובוץ

שם: דודי מין(בת..בן..): בן גיל: עוד שבוע 17 עיר: אשדוד דמות אהובה(בנארוטו): שינו/הינאטא דמות שנואה: סאסקה זוג אהוב: שינו+הינאטא באיזה פרק אתה: עם הסידרה שיוצא פרק.... מאיפה שמעת על נארוטו: לא זוכר עוד אנימות אהובות: NGE,BECK,BLEACH ועוד... תיאור עצמי: חתיך מקסים חמוד וצנוע (עדי תשתקי אני ימשיך להחמיא לעצמי תמיד ! איסיקיו: יש בחתימה מסנג'ר: נ"ל ואם אתם רוצים אז תמונה:) (עברי ליד המלך !!!)

inulove

New member
עונה..

שם:דנה מין(בת..בן..):בת גיל:13 עיר:אריאל דמות אהובה(בנארוטו):נארוטוווו,וסאקורה.. דמות שנואה:אממ..אממ...אין עדיין.. זוג אהוב:.... באיזה פרק אתה:8 מאיפה שמעת על נארוטו:כל הזמן דיברו על הסידרה הזאתי באנימה ומאנגה..אז חשבתי לנסות אותה.. עוד אנימות אהובות:אינויאשה,טוקיו מיו מיו,קנשין,d.n angel..אמ..ויש עוד.. תיאור עצמי:סתם ככה...ילדה רגילה.. איסיקיו:(289803275 מסנג'ר:[email protected]

sasuke girl

New member
...

שם: ליאת מין(בת..בן..):בת... גיל:15 עיר:חיפה דמות אהובה(בנארוטו):סאסקה וסאקורה דמות שנואה: אינו זוג אהוב:סאסקה וסאקורה באיזה פרק אתה: הכי אחרון שיצא מאיפה שמעת על נארוטו: פשוט ראיתי תמונה של זה באינטרנט עוד אנימות אהובות: המון אין כח לכתוב תיאור עצמי: ג'ינג'ית... איסיקיו: 213-927-418 מסנג'ר [email protected]

ashkeloni

New member
נהמ נהמ

שם: נתן/נייתן מין(בת..בן..): זכר גיל: 17 וחצי עיר: תנחשי ^_~ דמות אהובה(בנארוטו): נהמ נהמ אני אוהב את כולם
דמות שנואה: לא שונא אף אחד ^_^; זוג אהוב: ללא ספק טסונדה וג'יראיה ^^ באיזה פרק אתה: הפרק האחרון שיצא
מאיפה שמעת על נארוטו: אווו זה היה לפני המון המון המון זמן, בתקופה שפורום DBZ עוד היה חי וגוגל גירל הייתה כותבת שם
עוד אנימות אהובות: היקארו נו גו, DB/Z, בליץ'. תיאור עצמי: שמןןןןןןןןןןןןן איסיקיו: 289697648 (לא משתמש הרבה) מסנג'ר: [email protected] ואם אתם רוצים אז תמונה:) סליחה על הגודל והאיכות, פשוט גזרתי אותה מתוך תמונה שעדי צילמה בלג בעומר ^_^;

dsol

New member
זה לא שעדי צלמת גרועה

נראה לי היו שם רוחות רפאים תראה את כל התמונות יש בהם גם כן השליות הזויות כאלו

Adi Chan

New member
הרבה תירוצים יש לנו למה זה לא אני

הצלמת הגרועה אלא המשהו האחר הזה0.0

עונה!~ D: (יתכנו ספויילרים, בשבילך)

שם: חופית =] מין: בת D: גיל: 16.. עיר: אילת :> דמות אהובה: שיקאמארו בעיקר, אבל גם קיבה, ג'יראיה, אירוקה ועוד ^^;; דמות שנואה: אין ממש.. אולי אורו, אבל גם אותו אני אוהבת O.O; הו!~ בעצם, טאמארי! אני שונאת אותה >O<; וגם את..נו.. מה שמה, עם השיער האדום.. שנלחמה מול שיקא ;; זוג אהוב: אינו\שיקאמארו, הינאטה\נארוטו, נארוטו\סאסקה, קיבה\הינאטה, קיבה\שיקאמארו.. להמשיך? ^^; באיזה פרק את: אמ..133 ^^; יש לי לראות את 134,135 ו136.. מאיפה שמעת על נארוטו? מעדי מפורום מנגה ואנימה ^^;; ~ עוד אנימות אהובות: אינויאשה, אשיטה נו נאדג'ה(למרות שאני תקועה בפרק 25 ;;),גראוויטישן ופרינסס טוטו P: תיאור עצמי: מתולתלת, עיניים ירוקות-חומות.. XP אייסיקיו: 169538276, למרות שאני בקושי נכנסת.. מסנג'ר: [email protected] למרות שאני כבר בקושי נכנסת.. P:

ניא~

שם: עומר. מין(בת..בן..): בן. גיל: 18... עיר: תל אביב. דמות אהובה(בנארוטו): שיקא/גאארה. דמות שנואה: סאסקה? כן שיהיה... זוג אהוב: שיקא/טמארי או שיקא/טאיויה. באיזה פרק אתה: האחרון שיצא. מאיפה שמעת על נארוטו: לא זוכר. עוד אנימות אהובות: Berserk, Trigun, Gantz. תיאור עצמי: ... איסיקיו: בחתימה. מסנג'ר: בחתימה.

lgmtk

New member
נאמ ../images/Emo26.gif

שם: ליאור. מין(בת..בן..): כל יום D: סתם, בן...אני חושב. גיל: 16.5 עיר: איכס אשקלון. דמות אהובה(בנארוטו): שינו & גאארה
//(^O^) דמות שנואה: לא יודע :X סאסקה D: זוג אהוב: מה אכפת לי V_V באיזה פרק אתה: האחרון...מנגה. מאיפה שמעת על נארוטו: www.animes.co.il עוד אנימות אהובות: חח מה? זה רשימה ענקית. תיאור עצמי: לא O_O איסיקיו: מזה משנה. מסנג'ר: נאמ V.V P:

SasuNaru

New member
קרציה אחותך...רגע..לא...

נו היצור הקטן שההורים נתנו לו חדר בבית ומשום מה הוא אוהב אותי ונדבק אלי >>;; לך היא לא מציקה כל יום T^T

A K I R A

New member
מה זה יוני ביפנית? O.O

שם: שירן מין(בת..בן..): בת גיל: 17 עיר: חולון דמות אהובה(בנארוטו): ססקה? סאקורה? טסונדה? אורוצ'ימארו? דמות שנואה: .... הרעים החדשים חיחי! זוג אהוב: אירוקה\קאקאשי! ^^ באיזה פרק אתה: 137 מאיפה שמעת על נארוטו: פורום "אנימה ומנגה" ועדן =] עוד אנימות אהובות: LOVELES!!! Kare kano, alchemist ועוד! תיאור עצמי: ~~~~~~> איסיקיו: בכרטיס

למעלה