שאלון..

Reyoga

New member
לא יכלתי לסדר את השיער, ונמאס מכובע

אפילו הספר אמר: "בואנה! הפעם הגזמת" ונאלצתי ללכת לגוזז כבשים...

ketty the sheep

New member
*מתחמקת מלמידה לספרות*

שם: קטי. מין: נקבה. עיר: אשדוד. דמות אהובה(בנארוטו): גאארה (נו, התחלתי לחבב את אקירה אישידה לאחרונה, אז נלך עליו). דמות שנואה: לא יודעת. זוג אהוב: סאסקה ו... כולם? XD באיזה פרק אתה: זה קצת מסובך. כאילו, ראיתי את פרק אחד, ואז ענת הראתה לי מפרק 128 ומעלה וספיילרה לי את כל העלילה באמצע. מאיפה שמעת על נארוטו: מהאינטרנט? כלומר, מדברים על זה ברוב פורומי האנימה/מנגה ברשת, אז קצת קשה לא לשים לב. עוד אנימות אהובות: FMA, Tsubasa Chronicle ולאחרונה גם Prince of Tennis. תיאור עצמי: אומו. איסיקיו: 228819978. מסנג'ר: [email protected]

Galmon

New member
^-^ פם פם!

שם: גל בורנשטיין. מין: זכר. גיל: 16... עיר: שכניה... ממש עיר...>< דמות אהובה: נג'י! דמות שנואה: אין..... זוג אהוב: נג'י וקיבה...^__^ פרק: 137 ואני גם קורא מנגה! בווהאהאהאה..... מאיפה שמעת על נארוטו: ידידה טובה המליצה לי! *מצביע על עינת* עוד אנימות אהובות: ברזרק, בליץ', צ'וביטס וכל מיני ~ניא!~ תיאור עצמי: מממ... שיער חום... לפעמים משקפיים... צלקת מעל העין (ממש קטנה XD) ואוזניים גדולות ~ניא!~ ICQ: שכחתי את המספר, עצלן מכדי לבדוק...*-* מסנג'ר: [email protected]

נייייייי......

שם:ענבר ^^ מין:נקבה... גיל: 17 עיר: אשדוד דמות אהובה(בנארוטו): אממ נארוטו, שיקאמרו, קאקאשי, קיבה, הינאטה, נג'י... יש עוד... דמות שנואה: כרגע אין
זוג אהטב: הינאטה ונארוטו... אני בפרק 76 סוף סוף אחרי הרבה זמן (חודשיים בערך) ללא התקדמות... שמעתי על נארוטו בפעם הראשונה שנכנסתי בכלל לעניין האנימה שזה היה בפורום אנימס... אנימות אהובות: בליץ', קאנדוקי נו מיקו, כרונו, פול מטאל, סוקישו, גרוויישן ... איי גס.. תיאור עצמי:אמממ נאממממ.... שיער חום מתולתל ומשקפיים
אייסי: 312992140 מסן: [email protected] תמונה: לא שלי... סתם תמונה שאני אוהבת...

Adi Chan

New member
^_^_^_^_^

שם: עדי מין(בת..בן..): בת גיל:16 עיר:אשקלון דמות אהובה(בנארוטו): קאקאשי סנסיי*_* דמות שנואה: אלה... ה-4 המוזרים האלה של אורוצ'י זוג אהוב: אירוקה\קאקאשי*_* באיזה פרק אתה:124^^'.. מאיפה שמעת על נארוטו:מקום...0.0 עוד אנימות אהובות: הרבה הרבה^_^ אבל בנתיים לאבלס מקום ראשון*_* תיאור עצמי: ...*נמנעת* איסיקיו: נגד0.0 מסנג'ר:[email protected] ואם אתם רוצים אז תמונה:)

kikome

New member
צ'וווווו -^_^-

שם: ענת מין(בת..בן..): בת גיל: עוד חודש 18עיר: אשדוד דמות אהובה(בנארוטו): נארוטו דמות שנואה: סאקורה. קצת מעצבנת. זוג אהוב: שיקאמארו וטמארי באיזה פרק אתה: האחרון שיצא מאיפה שמעת על נארוטו: ריי- צ'אן (tai) עוד אנימות אהובות: FMA, אינויאשה... תיאור עצמי: עיניים ירוקות, 160 ומשו איסיקיו: לא משתמשת. יש אבל בקושי מסנג'ר: [email protected]

Hikaru

New member
^o^

שם: חן מין(בת..בן..): בן גיל: 16.5 עיר: פרדס חנה (פחח XDD) דמות אהובה(בנארוטו): היוגה נג'י~! אחריו גאארה ^O^ ואז נארוטו! דמות שנואה: אטו....... באנימה סאקורה, במנגה... אני לא אגיד כדי שלא יהיו ספוילרים @@ זוג אהוב: אם יש זוג שאני מעריץ? לא ממש... יש זוגות שאני חושב שהם מתאימים אבל אין זוג שאני חופר עליו חומר =S אני תומך למשל ב...נארוטו X סאסוקה, כי הם פשוט מתאימים.. XD באיזה פרק אתה: 135 באנימה, 262 במנגה - אני לא רואה את האנימה עד שהפילר נגמר... קאקאשי גאידן... doko na no ;-; מאיפה שמעת על נארוטו: חבר שלי גיא (Kurayami) המליץ לי לראות עוד אנימות אהובות: Hagaren (FMA), Bleach, גם Tsubasa Chronicle... פעם אהבתי גם דיג'ימון והיה לי על זה אתר ^_^ (דיג'ימון נטוורק אם מישהו זוכר) תיאור עצמי: אמ... i'm just me <_< אין משהו מיוחד או משהו... סתם אחד משעמם ^O^ איסיקיו: 217240755 (אני חושב לפחות @@ אני בקושי נכנס אליו~! מסנג'ר: [email protected]~! מצורף למטה אחד מהדברים שאני הכי אוהב לאכול!!!! BOW BEFORE THE HOLY POCKY TTE BA YO!!!!!!!!!!!!!!!!!

A K I R A

New member
הפוקים האלה לא יקרים? אבל ממש :X

דיג'ימון נטוורק...מממ אם זה היה אתר גדול כזה אז יתכן שאני מכירה ^^

חן!~ :}

'ני מכירה את דיג'ימון נטוורק P; אגב.. אתה לא משעמם! ;; ופוקי זה באמת דבר טעים! *O* קייה.. אכלתי כזה בפורים שעבר!~ ^O^

t a i

New member
^..^

שם: ריי מין(בת..בן..): בת גיל: 17 עיר: אשדוד דמות אהובה(בנארוטו): אין דמות שנואה: אין זוג אהוב: שיקא ואינו באיזה פרק אתה: אחרון שיצא מאיפה שמעת על נארוטו: איזה ילד מהכיתה עוד אנימות אהובות: אני אוהובת את רוב האנימות שאני רואה..... תיאור עצמי: צמחונית ושונאת חרקים.....(עכבישים....) איסיקיו: אין מסנג'ר: גם

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאומיגוד!!!!!

לא אייסי ולא מסן? את מיוחדת P=

למעלה