שאלון..

Sunnaiko

New member
הפדופיל הזה כל-כך יפה P:

ויאי, גם המגן בלשון שלי הוא 95! 3:

Ashaman

New member
../images/Emo65.gif

שם: אופיר מין(בת..בן..): בן גיל: 17.5 עיר: קרית ים דמות אהובה(בנארוטו): ג'יראיה דמות שנואה: קונוהמארו זוג אהוב: טמארי ושיקאמארו, סאדו FTW! באיזה פרק אתה: 138 מאיפה שמעת על נארוטו: נראה לי מעומר או ממישהי אחרת
עוד אנימות אהובות: לאב הינה XD איסיקיו: 164377474

Kakashi Sensei

New member
מי אמר אני ולא קיבל?

שם: קיריל מין(בת..בן..): זכר עם שילוב של נקבה XDD, בן! גיל: עוד מעט 19 עיר: ראשל"צ דמות אהובה(בנארוטו): קאקאשי דמות שנואה: סאסקה זוג אהוב: אמממממ... האקו וזאבוזה(לא איכפת לי מה תגידו, ולא, אני לא פדופיל!) באיזה פרק אתה: האחרון שיצא מאיפה שמעת על נארוטו: חבר המליץ לי! עוד אנימות אהובות:טוב, יש הרבה: Bleach, Tsubasa Chronicle, FMA, Tri Gun, Hellsing, Berserk, Trinity Blood, ויש עוד הרבה, אני לא ממש זוכר!תיאור עצמי: מ' 1.89, אמממ... די רזה( שזה לא הגיוני בהתחשב בכמויות שאני אוכל...), לאחרונה לובש ירוק(המבין יבין) ואת השאר צריך לראות(חבל שאין לי תמונה כרגע)... איסיקיו: 209-117-206 מסנג'ר:[email protected] ואם אתם רוצים אז תמונה:) בכיף רק לא שלי

0Onegaineko0

New member
../images/Emo181.gif

שם: מאיה גיל: 14 עיר: רעננה דמות אהובה: דיידארה! דמות שנואה: כל הדמויות של הפילרים זוג אהוב: שינו והדבורה XD (מי שהמציא את זה גאון!) באיזה פרק את: בפרק הכי חדש של המאנגה מאיפה שמעת על נארוטו: ענבל הראתה לי עוד אנימות אהובות: וואו! רשימה! אוקיי! אינויאשה, בליץ', קארד קאפטור סאקורה, פרינסס טוטו, גאקואן אליס, טסובאסה קרוניקלס, ויש עוד מלא שראיתי אבל הם לא אהובות ?= (כגון מאנסטר (מפחיד מדי!) דב"ז (משעמם מדי) צ'וביטס (...) ועוד כמה!)

HELLrider

New member
אני :)

שם: אורן נוי מין(בת..בן..):בן גיל:18 עיר:רמת גן
דמות אהובה(בנארוטו):גאאאאאאאאארררררה וג'יראאאאיה. דמות שנואה:סאקורה, רוק-לי, אירוקה, קאבוטו, הינאטה, אינו. זוג אהוב:בעעע וואטאבר כולם ביחד ^_^ באיזה פרק אתה:134 מאיפה שמעת על נארוטו: אממ זה היה לפני מלא זמן בערך בפרק 23 שמעתי על זה עוד אנימות אהובות: ברסרק, אלפן לייד, כרונו כרוסייד, טנצ'י , טנג'ו טנגה תיאור עצמי:[מצורפת תמונה(לא הכי עדכנית)] איסיקיו:166672370 מסנג'ר:eek:[email protected]

hadarisan

New member
תשובות שלי!

שם: הדר מין: עדיין לא תודה...סתם סתם אני נקבה... גיל: 17 עיר: קריית גת דמות אהובה: סאסקה (נו מה הוא בעלי זה ברור) דמות שנואה: יש לי בעיה עם החזיר של טוסנאדה והעוזרת שלה... זוג אהוב: אני וסאסקה ברור...סתם סתם ברור שטאמרי ושקימרו באיזה פרק אתה: אני בפרק 138 מאיפה שמעת על נאורטו: ידיד שלי המליץ מי אני שאסרב? עוד אנימות אוהבות: דרגון בול

למעלה