שאלון..

t a i

New member
*דופקת תראש במחשב*

=_=" אני מנסה שעות לכתוב הודעה וכשאני שולחת אותה.. אז במקום מה שכתבתי זה מציג "ללא נושא"

goro123

New member
ME ^___^

שם:יונתן מין(בת..בן..): זכר גיל:16 וחצי עיר:ראשל''צ העיר שיכולה לשווק ערסים בכמויות! דמות אהובה(בנארוטו):רוק לי כי הוא שלייי! שיקאמרו מקום שני וקאקשי ונג'י שלישי דמות שנואה:סאקורה! מתי היא תמות כבר?! זוג אהוב:הינאטה ונארוטו באיזה פרק אתה:הפרק האחרון מאיפה שמעת על נארוטו:חבר עוד אנימות אהובות:FMA, 12 KINDOMES, cowboy bebop תיאור עצמי: תן חיוך זה בחינם אבל שווה זהב! איסיקיו:121262566 אנשים תוסיפו אותי משעמם לי... מסנג'ר:[email protected]

לוניד

New member
../images/Emo6.gif

שם: ענבל מין: בת גיל: 17 עיר: רעננה דמות אהובה: גארה? נארוטו? או אוליח סאסורי...
דמות שנואה: הדמויות בפילרים של האנימה. >_> זוג אהוב: סבתא צ'יו וקאקאשי!!1
פרק: 262 מאיפה שמעת על נארוטו: נתקלתי בסריקות של המנגה באיזה את אקראי... עוד אנימות אהובות: האנטרXהאנטר, פאראנויה אייג'נט, בליץ' (יותר המנגה...) ו... המממ.... עוד מלא שאני זוכרת עכשיו. תיאור עצמי: לא חשוב איציק: 154700342 מסנג'ר: [email protected]

hamush

New member
אהמ...כן...

שם:ron...hamush....mushroom <----מה שבא לכם.. מין(בת..בן..): בן... גיל:17 וחצי עיר:תל אביב c-t דמות אהובה(בנארוטו):אמממ אמממ כולם?...שיהיה דמות שנואה: המנהיג של השודדים ב137 עם האף המוזר כמו שופר בחיי זוג אהוב:אממ ג'יראיה וטסונדה..אבל בתכלס.... כולם עם כולם...מה שיש.. {לא מה שאתם חושבים} באיזה פרק אתה: 138... מאיפה שמעת על נארוטו: מאחי הגדול { dozz} עוד אנימות אהובות: אקס,אינויאשה יאדה יאדה... דמות אהובה: בנתיים כמעט כל נארוטו וסשומארו תיאור עצמי: "רק על עצמי לספר לא ידעתי..." רחל\ספר שירי הלבן {נראה לי} איסיקיו: 166700553 מסנג'ר: [email protected]

SasuNaru

New member
:}

שם:שרון O.ם השם הדפוק במדינה מין(בת..בן..):אמממ...רגע *הולכת לשאול את אחותי הגדולה* אוקי נראה לנו שאני בת גיל:13 >>;; עיר:חיפה XP דמות אהובה(בנארוטו):אממ....לא יודעת... דמות שנואה:השודדים שניסו לשדוד את ג'יראיה @___@ מכוערים!! זוג אהוב:נחשו >>;; [sasunaru[ באיזה פרק אתה:אני בפרק האחרון שיצא מאיפה שמעת על נארוטו:מאחותי הגדולה [sasukegirl-אני בחרתי לה תשם ^^] עוד אנימות אהובות:יש רשימה ארוכה...אויש..אתם חושבים שיש מקום למאה ומשו אנימות פה? תיאור עצמי: 'כוערת...אממ...אוזני דמבו @_____@ ו...מוזרה איסיקיו:אין לי -_____-; מסנג'ר:[email protected] ותמונה..אממ...אני צריכה לשאול את אחותי אם יש לה אחת שלי @_____@

ayana

New member
נעים להכיר...

שם: עיינה (רק כדי להבהיר איך לבטע את זה: AYANA) מין(בת..בן..): האקו טייפ XD גיל: 17 עיר: רמה"ש דמות אהובה(בנארוטו):נארוטו כמובן!^_^ (אבל גם גארה קאקאשי ואיטאצ'י) דמות שנואה:אינו זוג אהוב: שומדבר >< באיזה פרק אתה: לא זוכרת...האחרון שיצא במנגה ובאנימה מאיפה שמעת על נארוטו: לירון קרן וחן עוד אנימות אהובות: יש יותר מידיי...Bleach, Kenshin (MANGA!), Kodocha, Hikaru no GO, Saiyuki, ועוד רבים אחרים... תיאור עצמי: מה זאת אומרת?@@ פשוט קחו דמות אנימה ותנו לה גוף אמיתי וקיבלתם אותי... איסיקיו: החרמתי אותו מסנג'ר: מה זה משנה ?@@

רק עכשיו שמתי לב...XD

שם: שמעון חבריי הטובים קוראים לי שימי חבריי הטובים ביותר קוראים לי ש' וחבריי המגמגמים קוראים לי ש..ש..ש..ש..ש..ש..ש.ש.... מין : מזה בת/ בן אני גבר... גיל: כרגע 17 וחצי... אבל אני עוד אגדל... עיר: אשקלון.... דמות אהובה(בנארוטו): אממ אני מחבבב לא אוהב... דמות שנואה: אני לא שונא אף אחד לא מכיר אותם באופן אישי... זוג אהוב:עדיף שאני לא יספר שלא יסקלו אותי... באיזה פרק אתה: אמממ מה שיצא... מאיפה שמעת על נארוטו: חחח שאלה טובה משום מה יש אדם נחמד שקוראים לו נתן שחליט להכיר לי את עולם האנימות.... עוד אנימות אהובות: וואו בקלאסי כל dragon ball , וסתם ככה inuyasha,bleach, ichigo 100% ועוד ועוד... תיאור עצמי: אממממ כל יומיים בערך זקן אחר... עיניים ירוקות, שרירי בשבועות כשאני לא מתעצל, 1.78 מטר אמממ משום מה אנשים אומרים לי שאני נראה כמו רוצח עדיין אני לא מבין למה...? איסיקיו: שניייה תנו לבדוק... אההה 285929605 מסנג'ר:[email protected]

Broken Identity

New member
התשובות ותמונה יפה :)

שם: אפרו מין: זכר גיל: 17 עיר: מנצ'סטר דמויות אהובות: איטאצ'י \ סאסקה דמות שנואה: הכי קרוב ללשנוא את נארוטו, אבל גם לא זוג אהוב: סאסקה וסאקורה באיזה פרק אתה: האחרון מאיפה שמעת על נארוטו: חבר עוד אנימות אהובות: fma, hxh, dbz, hellsing, beyblade, and so on... תיאור עצמי: החתימה די מדויקת אם אינני טועה... איסיקיו: בכרטיס האישית מסנג'ר: לא תודה ואם אתם רוצים אז תמונה: אז זהו, תמונה של הדמויות האהובות עליי

Kawaii Me

New member
i'm back for good!!! ../images/Emo29.gif

חזרתי..אחרי הרבה זמן שנעדרתי (לא אני לא חרשנית דוד
זה בגרות זה לא נחשב חרשנות!!)חהחעחעחהחהחה יש לי מגן בלשון 95!!!!! מוהאהאהאהאהא >:} זהו יהיה טוב..ועכשיו לשאלון.. שם: עדן (odila wannabe) מין:
[יוו אני יכולה להכנס לסקו-בר!!)עיר: ._. דמות אהובה: קאקאשי דההה ^___^ דמות שנואה: סאסקה -.- סאקורה, אינו וכל הדמויות המטומטמות האחרות זוג אהוב: ._. הגעתי למסקנה שאין לי זוג, אבל יש אורגיה XD סאסקה\נארוטו\גאארה. אני אומרת לא לזוגות!!! באיזה פרק אתה: בעעע פילרים [לא רואה את זה] מאיפה שמעת על נארוטו: ראיתי אצל עדי פרק ראשון, התווכחתי שזה לא אנימה ושזה מוזר ושלא אהבתי, ואז ראיתי פרק 4 {קאקאשי} והתמכרתי רשמית. עוד אנימות אהובות: LOVELESS GTAVITATION ויש כלכך הרבה שהן לא שונן איי
אה ליאור ראיתי בלו סאבמרין *_*! אני אוהבת גם צ'וביטס, קנשין האובה ><!! [עדיין עדיין ברוגז עם הסוף] וכו' וכו' בקרוב טסוקיהימה!!!תיאור עצמי: פרנדלי, ווירדו, השגתי עבודה
, פאנגירל (מסורת אבות..אהה..אימהות*..) שונאת היסטוריה -.-; איסיקיו: 329-543-633 זה הפוך ואין לי כוח להפוך, תהפכו בעצמכם>< מסנג'ר: [email protected] תמונה..סובישי!! :>

למעלה