אני עונה..
שם:דוד אוהב ת'שם שלך? לא ממש כינוי של חברים:דודן כינוי של המשפחה:דוידי מין:זכר שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..? 14 וחצי גובה:1.74 (לעזעזל) מקום מגורים: פרדס חנה-כרכור לאיזו עיר זה קרוב? חדרה אוהב את העיר שלך? ממש לא!!! מוצף בערסים ופאקצות.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ארה"ב, איפה שהוא בארה"ב.. אוהב את הבית שלך? אמממ..כן.. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ממש קצת גרמנית.. יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 5 ($^@$¢¶£¥®©§$&₪₣₫€→8#&*$%74) איך קוראים לאחים שלך?יוני,עומר,נועם מאיר ויעל. בני כמה הם? 19,13,10,5, ואחת בת חודש בערך
חבר/ה?אין.. מה שם הביצפר שלך?חקלאי פרדס חנה-כרכור יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כי זה בצפר חראאאא!!! צבע אהוב:שחורררר צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא אובססיבי? אם כן, למה? אמממ..כן, לא יודע למה.. חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודע, אולי העיניים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודע
להקה אהובה: לינקין פארק!! זמרת אהובה:אפשר סולנית של להקה? איימי לי זמר אהוב:צ'סטר, בגלל הקול שלו.. בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? לא מזמן, בתחילת השנה, בזכות חברים שהשמיעו לי.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ילד שישב על ידי.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן,מאוד. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) NUMB מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את השילוב ביניהם שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אני אוהב את כל השירים. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 5 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את כולם.. מה הדיסק האהוב עליך? הייבריד ומטאורה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא ממש.. כן?! איך קוראים לאמא שלו?... נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? קודם שיבוא אלי הבייתה (חחחחחחחחחחחחח אין לי מה להגיד) האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? אמממ לא.. הולך להופעות שלו? אם הייתי יכול אז בטח שכן!!!!!!! לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא הייתי נהנת? בטח, לשבת מול הטלויזיה ולראות את הדיודי של לייב אין טקסס באיזו הופעה הכי נהנת? לראות את הדיוידי של לייב אין טקקס הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? גאד שט אפ!!!!! קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לאאאא!!!!!!!!!!!!! הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לינקין פארק ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לייב אין טקסס בדיוידי חחחחח ההופעה הכי רחוקה: הטלויזיה ההופעה האחרונה שהיית בה? מסיבה אצל חבר גאד דמט היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? שאט אפ!! יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אמממ..ברק החבר הכי מצחיק: ביב (זה באמת אביב) בלנדר החבר הכי מציק: מתן שנהפך להיות מניאק חבל על הזמן החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: זו ילדה מפגרת שכל השיכבה שונאת אותה ואת חברות שלה וכולם מרביצים להן (גם הערסים, הדבר היחידי שטוב ביצורים האלה) החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:ברק החבר ששר הכי יפה: מאיפה אני יודע? אולי דודו חושק באחד מהחברים? אתה חושק בחבר שלך.. בגדת בחבר? מה לעזעזל? חבר בגד בך? WTF? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל.. החבר האחרון שישן אצלך: לא יודע, זה היה בכיתה ו'.. החבר האחרון שישנת אצלו:ברק בלג בעומר, היה קטעים.. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:לא יודע.. נכשלת במבחן:לא יודע.. היית בים:לפני שבועיים היית בבריכה: לא יודע עישנת: לא עישנתי שתית:לא יודע השתכרת:לא השתכרתי קנית בגדים:אתמול!! בגיס וחולצה של ג'נקו חדשים.. היית מאוהב:אני עדיין מאוהב, זה מה שהרס לי את החיים... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכר.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא זוכר.. התנשקת:לא זוכר.. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):WTF? זה שאלון גם לבנים לא? עשית פירסינג: לא עשיתי בחיים שלי התקשרת למישהו:היום בצהריים התקשרו אליך:היום בצהריים וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?נחמד, אבל לבנים הוא קצת הומואי