me myself and i
שם: שרה אוהב ת'שם שלך? לא כינוי של חברים: שושה כינוי של המשפחה: שורל מין:
שנת הולדתך: 1989 שזה אומר שאתה בן..? 15 וחצי גובה: מטר 58 מקום מגורים: צור הדסה לאיזו עיר זה קרוב? ירושלים אוהב את העיר שלך? בטחחח היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אממ כן באיזור בקעה אוהב את הבית שלך? כן בערך לא משו איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? גרמנית ואנגלית יתום מאב/אם? לא לגמרי ההורים שלי גרושים ואני לא ממש בקשר עם אבא כמה אחים יש לך? אין לי
איך קוראים לאחים שלך?
בני כמה הם?
חבר/ה? הלוואייייייייייי מה שם הביצפר שלך? חקלאי עין כרם בעע
יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: בנתיים חטיבה שנה הבאה תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אני רוצה!!! כדי ללמוד תאטרון צבע אהוב: שחור ירוק כתום צבע שנוא: וורוד ותכלת
אוהב את עצמך? אממ לפעמים אובססיבי? אם כן, למה? ל ללכת לשירותים חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים יש ימים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אממ את אמממממ הפנים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לאדעת...לא ממש אכפת לי להקה אהובה: אוונסנס!!!!!! זמרת אהובה: איימי לי זמר אהוב: אמממפ אמינם בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפניי שנתיים איך זה קרה? פשוט ראיתי אם טי וי והיה שיר יפה מאוד שלהם ואז הורדתי אותו בקאזה ואז קניתי ת'דיסק איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? באם טי וי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? בטח!! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) everybodys fool מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את הכלללל שורה אהובה מתוך השיר: אממ אין לי ת'ליריקס מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? my immortal בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין לי כמה דיסקים יש לו? אממ יש אחד רשמי כל השאר לא יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? בטח... מה הדיסק האהוב עליך? fallen מן הסתם יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אממ בקושי כן?! איך קוראים לאמא שלו? לאדעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? לא הייתי אומרת הייתי צורחת: אווווווו מיי פאקינג גאד!!!!!!!!!!!!!!1 האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? להה הולך להופעות שלו? הלוואיייייייייייייי לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: רותם!
החבר הכי מצחיק: נבו!!!!! יההה
החבר הכי מציק: שחר!!!!!!!!!!!!! וואי אני לא יכולה לסבול את ההצקות שלו החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: סתיו!!
החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אממ רותם! דההה החבר ששר הכי יפה: אממפ אין כזה...אהה לא בעצם טופז חושק באחד מהחברים? אממ...כן
בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? כן
מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? שניהם! החבר האחרון שישן אצלך: אמממ רותם נראה לי החבר האחרון שישנת אצלו: רותם חחחח
הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: אמממ ואווווואוואואווא לפני שנה שנתיים נכשלת במבחן: בטח היית בים: אוווו כן!!
היית בבריכה: יאס!! עישנת: כן שתית: יאפ השתכרת: אוהו!! בוודאי ובוודאי שכן!! קנית בגדים: חח לא! אני הולכת ערומה! היית מאוהב: אני מאוהבת עכשיו
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בטח! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: כן! התנשקת: יאס אינדיד ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):
עשית פירסינג: יאפ התקשרת למישהו: כן התקשרו אליך:כן וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? אמממפ חביב