התשובות שלי-
שם: הדר אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: מוזס (כמו איך שאומרים משה באנגלית) , הדרושק'ה, דרנו מנדרה כינוי של המשפחה: שון מין: נקבה שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? 15 גובה: לא יודעת מקום מגורים: טירת כרמל לאיזו עיר זה קרוב? עתלית וחיפה אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? תל אביב אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ערבית (מה לעשות... חייב...) אהההה ואני אדע יפנית

יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? אחות גדולה איך קוראים לאחים שלך? ___ בני כמה הם? 17 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? _____ יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן בתיכון לבית בירם צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? לעפמים אובססיבי? אם כן, למה? לאינויאשה ולציור חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ממממממ כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה: אביב גפן, היהודים, לינקין, ויט'ין טמפטאשן, נייטוויש, לאקונה קויל, אניגמה ,רדיוהאד, בלינק 182, משינה, מוניקה סקס, דנה ברגר, אפרת גוש,שוטי הנבואה,פינק פלויד, לד זפלין, גאנס אנד רוסס, הים, סליפנוט, שייגעצ. זמרת אהובה: שרון, טיטי, טאריה, כריסטינה (לא אגילרה... כריסטינה מלאקונה קויל

זמר אהוב: צ'סטר בנינגון, תום, אביב גפן, יהלי סובול, יובל מנדלסון. בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) את אביב גפן מכיתה ה' אני חושבת... איך זה קרה? אחותי הנפלאה

איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אחותי

הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מאד! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) כולם! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? לחן יוצר מילים מילים יוצרות לחן, איזה שאלה טפשית... שורה אהובה מתוך השיר: "הכי קרוב לבד הלכתי לי לישון" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אין דבר כזה... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? אממממ הרבה... יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? יש לי את- חלולים, עכשיו מעונן, אביב גפן III ועוד כמה ששכחתי... מה הדיסק האהוב עליך? חלולים

יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אמממממממ ככה ככה כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? למה אתה לעזאזל לא מוציא עוד אלבום ולמה לעזאזל הפסקת להתאפר? למה לעזאזל אתה לא כמו שהיית אביב גפן דאט' איי יוז טו נאו?? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? ברור

לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? אחת... מתכננת ללכת לעוד הופעה... נהנת? מאד! באיזו הופעה הכי נהנת? אהההה זאתי שהייתי בה... הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? הייתי בעיר הנוער והיו את מסיקה וזה שרואה ולא נראה... אז היה חרא... ובעיר הנוער היה את אביב גפן ... קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? קבלתי כרטיס מתנה להופעה של היהודים מאמאבא... הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: יאפ! רציתי לרוק עצמאות כדי לראות את מוניקה סקס... לא הלכתי בסוף... ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא יודעת ההופעה הכי רחוקה: לא יודעת ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת היית ברוק עצמאות השנה? לאאאאא לא הלך

ושנה שעברה? לאאאא הייתי קטנה מדי... ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי! אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא... אני ביישנית תחת... אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: דניאל ודניז החבר הכי מצחיק: דניז החבר הכי מציק: אין כזה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אין אדם ספציפי שאני שונאת החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אין כזה החבר ששר הכי יפה: חברות שלי לא שרות... חושק באחד מהחברים? לאא בגדת בחבר? מממממ.... בעעעע חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם זה וגם זה... נראה לי יותר המתנחל... החבר האחרון שישן אצלך: לא זוכרת החבר האחרון שישנת אצלו: לא זוכרת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לא זוכרת נכשלת במבחן: היום... בע.... היית בים: הייתי... הלכתי על שפת הים היה כיף! היית בבריכה: לא הייתי עישנת: לא עשנתי שתית: באירואים משפחתיים זה הכי כיף! השתכרת: לא השתכרתי קנית בגדים: לפני מליון שנה אני מוצאת את עצמי עם אותו בגד כל החיים שלי... היית מאוהב: עכשיו

אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ממממ ביישנות יתר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: מממ ביישנות יתר התנשקת: לא התנשקתי ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: לא עשיתי... התקשרת למישהו: לא זוכרת התקשרו אליך: אתמול וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? ממממ נייס...