שאלון!

giant G

New member
גם אני גמד אני רק 1.73 :[ אני שורטי

זה לא הוגן אני רוצה עוד עשר... אני רוצה מינימום 83 :[ אני גמדדד אבל לא רואים עליי כי אני רחב וגדול P: גל יכולה לספר לכם כמה שאני מפחיד אפילו היא ברחה P: P: P:

loligoth

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo12.gifלמה?!

זה לא יפה להיות גבוהה מידי... והגובה שלך זה בסדר.

SAMAR

New member
זה מאוד יפה להיות גבוה!../images/Emo99.gif

אבל מה אני מדברת? לידי שי נראה כמו ג'ירפה! אתה קצת נמוך....וזה מתאים....יודע מה? בגלל שאתה בן אתה גם מוזמן להצתרף....בנות 160- בנים 175- יאללה, מועדון הנמוכים!

pookacha1

New member
אני לא חושבת ששי נמוך

ועוד דבר לא קשור..... שמתם לב איזה עניין הלך ביני לבין לינקיני בשרשור למטה שהוא פתח? של התווים שהוא רוצה...

loligoth

New member
../images/Emo54.gifלא אמרתי שזה לא יפה...

זה פשוט לא יפה להיות גבוה *מידיי*.

pookacha1

New member
אלוהים ישמור!!

אתה בהחלט לא נכנס בקטגורית הנמוכים!!

giant G

New member
אני כן גמד ואני מצטרף לאגודת קבלו..

"אגודת תן לגמד סטראודי גביהה" נכון שם איכותי אני יארגן לנו גם שלט כזה ואני יעלה את זה עוד כמה ימים לפורום... חחחחחחח איזה ענק זה וואי ואני רציני זה יהיה ממש משעשע XDXDXD

SAMAR

New member
נשלב את שני האגודות....

אני גם רוצה לגבוה!!!! אני קטנה....

loligoth

New member
../images/Emo54.gifמשום מה גם אני מרגישה נמוכה..

כי כולם יותר גבוהים ממני :/ למרות שאני בגובה בסדר...

KaUrO DoNo

New member
מיאו

שם:הילית אוהב ת'שם שלך? הוא מיוחד אז כן כינוי של חברים: היליתה,ליתוש כינוי של המשפחה:היליתה.תיתוש מין:בכיף..חחחח סתם נקבה שנת הולדתך: 1986 אני מהזקנים שזה אומר שאתה בן..? 18 וחצי גובה: מטר 60 אני נמוכה :( מקום מגורים: אילת לאיזו עיר זה קרוב? מממממממ מצפה רמון הכי קרוב אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? איזור חיפה אוהב את הבית שלך? כיין איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית וספרדית למדתי לבד יתום מאב/אם? חס ושלום כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? רודד ויותם בני כמה הם? 25 ו23 וחצי חבר/ה? יאפ מה שם הביצפר שלך? גולדווטר יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: תיכון היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אין לי כבר למה אבל רציתי צבע אהוב: ירוק,כתום,שחור צבע שנוא: אפור אוהב את עצמך? ככה אובססיבי? אם כן, למה? אממממ אני לא חושבת שאובססיה זה דבר טוב חושב שאתה בנאדם יפה? ככה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק להקה אהובה: לינקין זמרת אהובה: ממממ נגיד שאבריל למרות שלא הכי זמר אהוב: ואי קשה... בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? זה היה מזמן...זה היה יום גשום (סתם מי זוכר ביכלל באיזה יום) אבל התחלתי לשמוע לינקין בכיתה ז' או ח' ככה איך זה קרה? חברה שלי קנתה את הדיסק והשמיעה לי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? מחברה בכיתה ז' או ח' הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? כרגע numb מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? גם וגם שורה אהובה מתוך השיר: אין לי כוח מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? ממממממ השירים עם ג'ייזי בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: what the hell r u waiting for?! כמה דיסקים יש לו? ממממ 4 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את כולם אבל את רובם מה הדיסק האהוב עליך? מטאורה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') ככה ככה לא מתעניינת יותר מידי בחיים הפרטיים כן?! איך קוראים לאמא שלו? אין לי מושג נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? הייתי מתעלפת ואז אחרי שהייתי מתעוררת היה לי מרוח חיוך על הפנים ובטח הייתי מגמגמת כל הזמן האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? לצערי לא הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? אני יחסוך ממכם פרטים קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לא שזכור לי הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לינקין ההופעה הכי יקרה שהיית בה: אמממממ נגיד שהיהודים ההופעה הכי רחוקה: היהודים ההופעה האחרונה שהיית בה? של כת השפן ניראה לי (להקה אילתית) היית ברוק עצמאות השנה? לא :( ושנה שעברה?לא :( ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית:לא הייתי באף אחד אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:מור החבר הכי מצחיק:שבילס החבר הכי מציק:אין כזה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא:ממ לא יודעת החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:מור,מעיין,נילס ומתן החבר ששר הכי יפה:מור חושק באחד מהחברים?לאא בגדת בחבר?לא חבר בגד בך?לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: פיייייייי חבר שלי נקרא?
החבר האחרון שישנת אצלו: ממממממממ ניל ניראה לי הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:במתמטיקה במחצית קודמת נכשלת במבחן: בתנ"ך ובכלכלה לפני כמה שבועות היית בים: לפני כמה ימים היית בבריכה:כנ"ל עישנת:איכ שתית:בל"ג בעומר השתכרת:כמעט השתכרתי בל"ג בעומר קנית בגדים: פסח היית מאוהב: אני עדיין מאוהבת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לחבר שלי כל יום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לחבר שלי התנשקת: ביום שבת לפני שחבר שלי נסע :( ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): ?!?!? עשית פירסינג: בפסח באף התקשרת למישהו: לאבא שלי התקשרו אליך: המורה שלי לתנ"ך..חחח להגיד לי שאין תגבור מחר (יששששששששש) וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?סתם ארוך

walk alone

New member
אני.. למרות שאף אחד לא באמת קורא..

שם:שיר אוהב ת'שם שלך? לא אוהבת במיוחד אבל אין לי בעיה איתו חוץ מהמבוגרים המעצבים שאומרים כמו מפגרים "שיר תשירי לנו שיר" ואז דופקים חיוף דבילי כינוי של חברים: שיגעוני כינוי של המשפחה: שוש (אמא) מין: לא ידוע.. סתם בת שנת הולדתך: 1991 שזה אומר שאתה בן..? 14 לפני שבוע
גובה: אין לי מושג
מקום מגורים: כפר סבא לאיזו עיר זה קרוב? רעננה הוד השרון אוהב את העיר שלך? אמ.. איכשהו אבל שונאת תשכונה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? אמ.. לא יודעת אני לא חושבת על זה אבל בטוח שבארץ!! אולי בגוש קטיף.. אוהב את הבית שלך? נראה לי שכן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מטבח!!!!! חח סתם תחדר שלי ברור!! מהי שפת האם שלך? אנגלית חחחחחחח עלק אני בקושי יודעת מה זה I.. עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? ספרדית קצת ואנגלית ממה שאני לומדת בבצפר אבל אני לא לומדת בבצפר אז כלום.. יתום מאב/אם? לא בלי עין הרע כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחד שאני לא יודעצת אם לקרוא לו אח איך קוראים לאחים שלך? אלחי וליאור (עידו) בני כמה הם? אלחי- 20 וחצי ליאור- 5 עוד מעט (עידו- 19 עוד מעט) חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? הראל יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה ותיכון ביחד היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? אמ.. לא חושבת שכרגע.. צבע אהוב: שחוררר ואדום צבע שנוא: ורוד!!! אוהב את עצמך? אמ.. חיצונית לא אני שמנההה אובססיבי? אם כן, למה? לגיטרה שלי חושב שאתה בנאדם יפה? אני לא אוהבת להתעסק במראה החיצוני שלי כי זה שחצני מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כנ"ל חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא חושבת אבל אמרו לי חלק מהאנשים להקה אהובה: וואי פווול אבל הכי נירוונה לינקין פארק גרין דיי ומטאליקה זמרת אהובה: אין זמר אהוב: אין (זמר בודד אין מתוך להקות קורט קוביין וצ'סטר) בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: לינקין פארק מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) תחילת השנה הזאת איך זה קרה? בערך מאז הבנתי שרוק זה הסגנון מוזיקה שאני הכי אוהבת ואני יודעת שלינקין הם רוק.. אז קניתי תדיסק שלהם והכרתי רק את נאמב ובריקינג דה הביט ואז שמעתי תדיסק וממש אהבתי ואז את כל שאר השירים איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אמ טי וי נראה לי הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? לא נראה לי.. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) אני חושבת שפרום דה אינסייד אבל יש עוד המון שאני מאוד מאוד אוהבת מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? המילים של השירים של לינקין לדעתי מאוד יפוווות והלחן אני גם מאוד אוהבת אז זה שילוב של שניהם ובשיר הספציפי הזה (פרום דה אינסייד) אז את השילוב של המוזיקה והשירה שורה אהובה מתוך השיר: הפזמון אני חושבת והקטע שהוא צורח מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? היט דה פלור בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: לא זוכרת תשיר עכשיו.. כמה דיסקים יש לו? 4 לא? לא כולל עם ג'י זי יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא מה הדיסק האהוב עליך? בין מטאורה להיבריד אין לי החלטה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אמ.. לא על כולם אבל על החיים הפרטים שלהם אני לא כ"כ יודעת וזה לא כ"כ מעין אותי העיקר המוזיקה כן?! איך קוראים לאמא שלו? ^ נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שאני ממש מעריכה תמוזיקה שלהם ושהיא מאוד יפה לא לפני שהייתי מתעלפת האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? הלוואיייי אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: שירוש (יש לנו אותו שם למי שלא הבין וחשב שזה אני..) החבר הכי מצחיק: היא.. היא לא ממש מצחיקה אבל תמיד יש לנו צחוקים ביחד החבר הכי מציק: לא חברה אבל ילדה מהכתה שלי שדורשת צומי כל היום.. החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אמ.. אני לא זונאת אף אחד נראה לי (חוץ מאח שלי) החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: שיר החבר ששר הכי יפה: אמ.. צליל נראה לי וקארין חושק באחד מהחברים? מזהההה???? בגדת בחבר? לא ואני לא יעשה את זה חבר בגד בך? מיליון פעם מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: שיר החבר האחרון שישנת אצלו: שיר הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: מתמתיקה נכשלת במבחן: אמ.. לא זכור לי השנה.. היית בים: לפני שנה בערך היית בבריכה: לפני שלוש שנים או משהו כזה עישנת: כן פעם.. שתית: בטיול שנתי אבל בד"כ אני א שותה השתכרת: לא קנית בגדים: הפעם האחרונה זה לפני הטיול שנתי היית מאוהב: לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא (אולי לאמא..) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא אמרתי בכלל התנשקת: לא ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): לאא עשית פירסינג: לא התקשרת למישהו: מז"א? התקשרו אליך:^ וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? חביב

התשובות שלי-

שם: הדר אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: מוזס (כמו איך שאומרים משה באנגלית) , הדרושק'ה, דרנו מנדרה כינוי של המשפחה: שון מין: נקבה שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? 15 גובה: לא יודעת מקום מגורים: טירת כרמל לאיזו עיר זה קרוב? עתלית וחיפה אוהב את העיר שלך? לא היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? תל אביב אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ערבית (מה לעשות... חייב...) אהההה ואני אדע יפנית :) יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? אחות גדולה איך קוראים לאחים שלך? ___ בני כמה הם? 17 חבר/ה? אין מה שם הביצפר שלך? _____ יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? כן בתיכון לבית בירם צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? לעפמים אובססיבי? אם כן, למה? לאינויאשה ולציור חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ממממממ כלום חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה: אביב גפן, היהודים, לינקין, ויט'ין טמפטאשן, נייטוויש, לאקונה קויל, אניגמה ,רדיוהאד, בלינק 182, משינה, מוניקה סקס, דנה ברגר, אפרת גוש,שוטי הנבואה,פינק פלויד, לד זפלין, גאנס אנד רוסס, הים, סליפנוט, שייגעצ. זמרת אהובה: שרון, טיטי, טאריה, כריסטינה (לא אגילרה... כריסטינה מלאקונה קויל :) זמר אהוב: צ'סטר בנינגון, תום, אביב גפן, יהלי סובול, יובל מנדלסון. בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) את אביב גפן מכיתה ה' אני חושבת... איך זה קרה? אחותי הנפלאה :) איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? אחותי :) הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מאד! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) כולם! מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? לחן יוצר מילים מילים יוצרות לחן, איזה שאלה טפשית... שורה אהובה מתוך השיר: "הכי קרוב לבד הלכתי לי לישון" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אין דבר כזה... בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? אממממ הרבה... יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? יש לי את- חלולים, עכשיו מעונן, אביב גפן III ועוד כמה ששכחתי... מה הדיסק האהוב עליך? חלולים :) יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') אמממממממ ככה ככה כן?! איך קוראים לאמא שלו? לא יודעת נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? למה אתה לעזאזל לא מוציא עוד אלבום ולמה לעזאזל הפסקת להתאפר? למה לעזאזל אתה לא כמו שהיית אביב גפן דאט' איי יוז טו נאו?? האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? ברור :) לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? אחת... מתכננת ללכת לעוד הופעה... נהנת? מאד! באיזו הופעה הכי נהנת? אהההה זאתי שהייתי בה... הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? הייתי בעיר הנוער והיו את מסיקה וזה שרואה ולא נראה... אז היה חרא... ובעיר הנוער היה את אביב גפן ... קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? קבלתי כרטיס מתנה להופעה של היהודים מאמאבא... הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: יאפ! רציתי לרוק עצמאות כדי לראות את מוניקה סקס... לא הלכתי בסוף... ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לא יודעת ההופעה הכי רחוקה: לא יודעת ההופעה האחרונה שהיית בה? לא זוכרת היית ברוק עצמאות השנה? לאאאאא לא הלך :( ושנה שעברה? לאאאא הייתי קטנה מדי... ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי! אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא... אני ביישנית תחת... אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: דניאל ודניז החבר הכי מצחיק: דניז החבר הכי מציק: אין כזה החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: אין אדם ספציפי שאני שונאת החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אין כזה החבר ששר הכי יפה: חברות שלי לא שרות... חושק באחד מהחברים? לאא בגדת בחבר? מממממ.... בעעעע חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם זה וגם זה... נראה לי יותר המתנחל... החבר האחרון שישן אצלך: לא זוכרת החבר האחרון שישנת אצלו: לא זוכרת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: לא זוכרת נכשלת במבחן: היום... בע.... היית בים: הייתי... הלכתי על שפת הים היה כיף! היית בבריכה: לא הייתי עישנת: לא עשנתי שתית: באירואים משפחתיים זה הכי כיף! השתכרת: לא השתכרתי קנית בגדים: לפני מליון שנה אני מוצאת את עצמי עם אותו בגד כל החיים שלי... היית מאוהב: עכשיו :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ממממ ביישנות יתר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: מממ ביישנות יתר התנשקת: לא התנשקתי ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): עשית פירסינג: לא עשיתי... התקשרת למישהו: לא זוכרת התקשרו אליך: אתמול וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? ממממ נייס...

Ro¥aL

New member
מיי אנסרס

שם: רועי אוהב ת'שם שלך? מעדיף רוי כינוי של חברים: הצלצול סמארוי סמארויאל וכאלה... כינוי של המשפחה: רועי מין: זכר שנת הולדתך: 21.1.90 שזה אומר שאתה בן..? 15 גובה: מטר שבעים ו.. כבר הפסקתי לספור מקום מגורים: ירושלים לאיזו עיר זה קרוב? נחשו אוהב את העיר שלך? סבירה היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא יודע.. אוהב את הבית שלך? מאוד! חוץ מזה שהייתי רוצה את החדר שלי במקום אחר בבית והייתי רוצה מקלחון שמתחבר לחדר איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? מיי רום מהי שפת האם שלך? היברו איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אינגליש וערבית יתום מאב/אם? חס וחלילה לא!!!!
כמה אחים יש לך? 2- אח גדול ואחות עוד יותר גדולה איך קוראים לאחים שלך? אחות $#@ ואח שי בני כמה הם? אחי 19 כמעט 20.. אחותי עשרים ו.. חבר/ה? לא
מה שם הביצפר שלך? זיו יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:תיכון שנה הבאה
היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? בגלל החברים שעוזבים
צבע אהוב: שחור
צבע שנוא: של פקצות למיניהן אוהב את עצמך? לא אובססיבי? אם כן, למה? בטח!! לצלצול חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אף:-> חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כמה אמרו לי אבל אני לא מאמין להם.. אחמ נעמה להקה אהובה: לינקין פארק, בלק אייד פיז ואוונסנס זמרת אהובה: אנסטסיה
זמר אהוב: אמינם כתוב בבלוג שלי) בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: אנסטסיה מתי התחיל ה'רומן' בינכם? אחי הדביק אותי איך זה קרה? שמע אותה הרבה איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? בMTV מזמן מזמן!! עוד שהיה את 'איימ אווטה לוב' הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כןכןכןכןכן! כשאני רץ אני שם שרים שלה בMP3 וזה ממש עוזר! מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? באמת שקשה! אבל יש את SAT SC ID LOA ועוד כמה מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? אווווו שאלה קשה.. שילוב מנצח! שורה אהובה מתוך השיר: I'm floating on air, Seasons seasons change, IDOIDOIDOOOOOOOO, And I wonder if you know מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? PLDD בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: אין כמה דיסקים יש לו? 3 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא
מה הדיסק האהוב עליך? אנסטסיה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא ממש
אני רק אוהב ת'מוזיקה שלה כן?! איך קוראים לאמא שלו? ... נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? שלום האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך? וואלה לא הולך להופעות שלו? לא לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: סהר אבל רבתי איתו החבר הכי מצחיק: גם סהר החבר הכי מציק: המממ אין... החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: יש כמה שאני מאחל להם מוות איטי ארוך וכואב החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: אמיר החבר ששר הכי יפה: XDDDDD חושק באחד מהחברים? בעעע לא
בגדת בחבר? הממ... אי אחזור אליכם חבר בגד בך? אולי מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? גם וגם החבר האחרון שישן אצלך: כמה חברים החבר האחרון שישנת אצלו: בן-דור הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: ווואוו כמה שים טובות נכשלת במבחן: ערבית היית בים: מזמן!! היית בבריכה: לא יודע אבל אני אהיה בקרוב עישנת: לא מזמן שתית: גם השתכרת: אפעם לא הצלחתי קנית בגדים: לא יודע
היית מאוהב: ... אמרת למישהי שאתה אוהב אותה: כיתה ח' אמרת למישהי שאתה אוהב אותה ובאמת התכוונת: כיתה ח' התנשקת: לא מזמן ירדת למישהי (סתם, אתם לא חייבים לענות.): לא יצא לי עדיין עשית פירסינג: אני רוצה בגבה
התקשרת למישהו: חחחחחחחחח לבן-דור בצהריים התקשרו אליך: בן-דור בבצפר וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? משעשע

למעלה