שאלון!

SAMAR

New member
האהאהאהא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מצחיק....

giant G

New member
אוקע דבר ראשון תודע לכולם חחח אולי

נהיה קומיקאי משעשע בארץ נחליף את שלום אסייג אותו סגנון :) ובתאל את פשוט חסרת תקנה משו בך לא יודע דפוק קצת אל תעלבי אבל משו בך לא נראה לי נורמאלי...

amy lee 4 life

New member
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את באמת אבל באמת ילדה עם דמיון מפותח!!! קודם כל הריב עם אמא שלך לא בדיוק מעניין את כל הפורום וגם אם היא באמת הרביצה לך תאמיני לא היית באה לפורום ומספרת את זה בכזאת קלות! דבר שני: לא נראה לי שילדה בת 12 תתפוס את הביטחון ללכת לישון ברחוב בגלל איזה ריב טיפשי עם אמא על המחשב!! דבר שלישי: לא מאמינים לך שירדת לסתם אנשים בפאקר!!! וגם לא אכפת לנו!! יאללה יא חתיכת ילדה משוגעת!! ת'סיפורים שלך לכי תספרי לחברות שלך! מותק אני מציעה לך לחשוב קצת יותר מפעמיים על מה שאת כותבת או אומרת לאנשים....למה לך לשקר סתם? למה?? מה את רוצה שנחשוב שאת "מגניבה" איזה טימטום זה!!! אם לא טוב לך עם איך שאת אז סבבה...אבל גאדדד אל תשקרי ובמיוחד אל תספרי סיפורים מפגרים שאף אחד גם ככה לא יאמין להם!! אני מציעה לך לדחוף בננות לאוזניים ולחשוב טוב טוב לפני שאת כותבת את ההודעה הבאה בפורום הזה!!

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif

בננות לא עוזרות.....ברוקולי עוזר! ברוקולי זה השחור החדש!!!! חחחחחחחחח, קרעת אותי!!!!

Lp Fairy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בננות לאוזניים..!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

WAHT THE?!?!?!

וואו איך ילדה בת 12 יכולה לדבר ככה?? "ובלעתי גם" אני בגיל כזה לא ידעתי מזה קונדום בכלל!! תחשבי בפעמיים אם את רוצה לשלוח הודעות כאלה עם מילים כאלה בפורום... *בהלם*

SAMAR

New member
חחחחחחחחחחחחח

ואני עוד כתבתי "להוריד את הזבל" חחחחחח, הייתי בטוחה שנשאל ירדת למשו....חחחחחחחחחח, איזו תמימה אני.... אני מופקרת ורוצחת....

crZy

New member
בתאל.....

רק שתדעי שאת לא נורמאלית... אם זה באמת למרות שזה בכלל לא נשמע אמין- את בכלל מבינה מה עשית???? ובלי קשר למה שעשית, את בת 12!!!!!!!!!!! לא עושים דברים כלאה!!!!!!!! ובמיוחד לא בגיל 12 ועוד לאנשים ברחוב שאת לא מכירההה WTFFFFFFFFFFFFFFFFF לברוח מהבית בגלל ריב עם אמא שלך? על המחשבבבבב? את חושבת שזה מעניין מישו? ומי בכלל יודע מי זה עידן? זה מעניין לי את הקלמר! גם אם כל מה שעשית זה אמיתי בבקשה אל תספרי את השטויותשלך פה!

לינקנית

New member
אמ תדעי שאכשיו אני צריכה רק אדם אחד

וזה רם אולגה היא דפוקה בסכל היא היתה החברה הכי טובה שלי כל יום אנחנו ההינו באות אחת לשניה עידן זה אחד מהקיטנה לא משנה שההיתי בא אז הביאו לו תאייסי שלי בקיצור סגרנו עינין?

SAMAR

New member
נמנמנמ...

ירדת ל8 בנים... ברחת מהבית... הרבצת לאמא שלך?.... משו אמר טלנובלה???

loligoth

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo6.gif

בת-אל יש לך דימיון מפותח... חשבת לעשות איתו משהו? איזה ספר מדע בידיוני...

למעלה