שאלון!

Lp Fairy

New member
אולי במקום לרדת

לאנשים..בואו כולנו נעלה....רמה....:) אז נכון זה לא אמין והכול..אבל יש לי אח בבית שהוא בן 13..ולשמוע איך הוא מתלהב מטמפונים ואיך הוא מספר את הסקס שלו..(למרות שאני מאמינה שהוא לא עשה..כי אפילו אני עדיין לא עשיתי!!) אז תנו לה ת'הרגשה שאנחנו מאמינים..ותומכים בה... (אני תחת השפעה של ג'ואן מארקדיה...חיחי...אלוהים שלח אותי לרשום את ההודעה...)

whatsername 234

New member
אני

שם:יוליה אוהב ת'שם שלך? מממ הוא בסדר כינוי של חברים: יו,שבלולית... כינוי של המשפחה: אין מין:נקבה
שנת הולדתך: 1992 שזה אומר שאתה בן..? 13 גובה: 150+ מקום מגורים: אשדוד לאיזו עיר זה קרוב? נו מי לא מכיר אשדוד? אוהב את העיר שלך? כע היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ניו יורק אוהב את הבית שלך? כע איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר הישן שלי... מהי שפת האם שלך? רוסית, עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית יתום מאב/אם? לא טפו טפו טפו כמה אחים יש לך? אין לי איך קוראים לאחים שלך? אין לי בני כמה הם? אין לי חבר/ה? נייט מה שם הביצפר שלך? - יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: - היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לאפ צבע אהוב:שחור צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? מממ כע אובססיבי? אם כן, למה? לא ממש חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, אף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודעת להקה אהובה:גרין דיי! <סורי...> זמרת אהובה:אבריל זמר אהוב:ג'סי מקארטני <חתיייייך> בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: גרין דיי מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) חצי שנה איך זה קרה? מממ קראתי עליהם...ראיתי קליפ באם טי וי איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ממ בעיתון הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? מממ מי? מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) give me novocaine מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? ההתחלה יחד עם המילים והלחן שורה אהובה מתוך השיר: "Take away the sensations inside" מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? נמנמנמ...אוהבת הכל בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: ^ כמה דיסקים יש לו? 9 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לאפ... מה הדיסק האהוב עליך? ums של אבריל יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') בטח כן?! איך קוראים לאמא שלו? ג'ודי נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? היתי בשוק לא הייתי יכולה לדבר האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? לא הולך להופעות שלו? לא לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: לין,יוליה החבר הכי מצחיק: יוליה החבר הכי מציק: קרן... החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: דניאלה החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: יוליה החבר ששר הכי יפה: מממ...עדן חושק באחד מהחברים? מה זה? בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? קצת מכל דבר החבר האחרון שישן אצלך: קרן החבר האחרון שישנת אצלו: מורן הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: שלשום נכשלת במבחן: בחשבון בכיתה ג' היית בים: מממ לפני כמה שבועות היית בבריכה: לפני כמה חודשים עישנת: לא מעשנת שתית:לא שותה השתכרת:^ קנית בגדים: לפני שבוע היית מאוהב: - אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: - אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: - התנשקת:- ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):- עשית פירסינג:- התקשרת למישהו: היום התקשרו אליך: היום וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? בעע

אני עונה..

שם:דוד אוהב ת'שם שלך? לא ממש כינוי של חברים:דודן כינוי של המשפחה:דוידי מין:זכר שנת הולדתך:1990 שזה אומר שאתה בן..? 14 וחצי גובה:1.74 (לעזעזל) מקום מגורים: פרדס חנה-כרכור לאיזו עיר זה קרוב? חדרה אוהב את העיר שלך? ממש לא!!! מוצף בערסים ופאקצות.. היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? ארה"ב, איפה שהוא בארה"ב.. אוהב את הבית שלך? אמממ..כן.. איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית, ממש קצת גרמנית.. יתום מאב/אם? לא כמה אחים יש לך? 5 ($^@$¢¶£¥®©§$&₪₣₫€→8#&*$%74) איך קוראים לאחים שלך?יוני,עומר,נועם מאיר ויעל. בני כמה הם? 19,13,10,5, ואחת בת חודש בערך
חבר/ה?אין.. מה שם הביצפר שלך?חקלאי פרדס חנה-כרכור יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה:חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה?כי זה בצפר חראאאא!!! צבע אהוב:שחורררר צבע שנוא:ורוד אוהב את עצמך?לא אובססיבי? אם כן, למה? אמממ..כן, לא יודע למה.. חושב שאתה בנאדם יפה? ממש לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודע, אולי העיניים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא יודע
להקה אהובה: לינקין פארק!! זמרת אהובה:אפשר סולנית של להקה? איימי לי זמר אהוב:צ'סטר, בגלל הקול שלו.. בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) איך זה קרה? לא מזמן, בתחילת השנה, בזכות חברים שהשמיעו לי.. איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ילד שישב על ידי.. הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? כן,מאוד. מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) NUMB מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? את השילוב ביניהם שורה אהובה מתוך השיר: מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אני אוהב את כל השירים. בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: כמה דיסקים יש לו? 5 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? לא את כולם.. מה הדיסק האהוב עליך? הייבריד ומטאורה יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') לא ממש.. כן?! איך קוראים לאמא שלו?... נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? קודם שיבוא אלי הבייתה (חחחחחחחחחחחחח אין לי מה להגיד) האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? אמממ לא.. הולך להופעות שלו? אם הייתי יכול אז בטח שכן!!!!!!! לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? לא הייתי נהנת? בטח, לשבת מול הטלויזיה ולראות את הדיודי של לייב אין טקסס באיזו הופעה הכי נהנת? לראות את הדיוידי של לייב אין טקקס הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? גאד שט אפ!!!!! קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? לאאאא!!!!!!!!!!!!! הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: לינקין פארק ההופעה הכי יקרה שהיית בה: לייב אין טקסס בדיוידי חחחחח ההופעה הכי רחוקה: הטלויזיה ההופעה האחרונה שהיית בה? מסיבה אצל חבר גאד דמט היית ברוק עצמאות השנה? לא ושנה שעברה? לא ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: לא הייתי אם היית, באיזה הכי נהנת? שאט אפ!! יש לך חברים שהכרת בהופעות? לא אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב:אמממ..ברק החבר הכי מצחיק: ביב (זה באמת אביב) בלנדר החבר הכי מציק: מתן שנהפך להיות מניאק חבל על הזמן החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: זו ילדה מפגרת שכל השיכבה שונאת אותה ואת חברות שלה וכולם מרביצים להן (גם הערסים, הדבר היחידי שטוב ביצורים האלה) החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו:ברק החבר ששר הכי יפה: מאיפה אני יודע? אולי דודו חושק באחד מהחברים? אתה חושק בחבר שלך.. בגדת בחבר? מה לעזעזל? חבר בגד בך? WTF? מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? המתנחל.. החבר האחרון שישן אצלך: לא יודע, זה היה בכיתה ו'.. החבר האחרון שישנת אצלו:ברק בלג בעומר, היה קטעים.. הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן:לא יודע.. נכשלת במבחן:לא יודע.. היית בים:לפני שבועיים היית בבריכה: לא יודע עישנת: לא עישנתי שתית:לא יודע השתכרת:לא השתכרתי קנית בגדים:אתמול!! בגיס וחולצה של ג'נקו חדשים.. היית מאוהב:אני עדיין מאוהב, זה מה שהרס לי את החיים... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכר.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: לא זוכר.. התנשקת:לא זוכר.. ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.):WTF? זה שאלון גם לבנים לא? עשית פירסינג: לא עשיתי בחיים שלי התקשרת למישהו:היום בצהריים התקשרו אליך:היום בצהריים וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון?נחמד, אבל לבנים הוא קצת הומואי

®NuLy®

New member
עונה לעצמי.... *בדיליי*

אני - שם: גל אוהב ת'שם שלך? כן כינוי של חברים: נולי גלילה ג'לי כינוי של המשפחה: גוגה מין: שנת הולדתך: 1990 שזה אומר שאתה בן..? 15 גובה: 1.75 מקום מגורים: אזור ירושלים לאיזו עיר זה קרוב? ^^ אוהב את העיר שלך? ממש לא... היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? כל מקום שהוא עיר מרכזית נורמלית אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? החדר שלי ות'חדר מחשב מהי שפת האם שלך? עיברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית וספרדית יתום מאב/אם? חס וחלילה כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים לאחים שלך? יעל ואסף בני כמה הם? 10, 5 חבר/ה? לא מה שם הביצפר שלך? עין כרם יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חטיבה היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? עוברת!!! צבע אהוב: סגול ושחור צבע שנוא: חום אוהב את עצמך? כן אובססיבי? אם כן, למה? לאמינם ובכלל למוזיקה מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את העיינים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?תישאלו אותם לא אותי להקה אהובה: לינקין פארק זמרת אהובה: אבריל לאבין זמר אהוב: אמינם בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: אמינם מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) סוף ז' איך זה קרה? מאז השיר Lose Youreself איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? תמיד ידעתי שהוא קיים אבל לא ממש הקשבתי לו הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחחחחחחחחח ברור כל יום יש לי שיחת נפש איתו מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) Lose Yourself מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? אצל אמינם את המילים שורה אהובה מתוך השיר: You can do anything you set your mind to, man מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? Jusr Lose It ממש ממש שונאת!! בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: It's Friday and it's my day Used to party all the way to sunday Maybe till monday, i dunno what day Everday's just a holiday כמה דיסקים יש לו? אם מחשיבים את אלה עם די 12 אז 7 יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? יש לי 4 מה הדיסק האהוב עליך? The Marshall Mathers LP יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') כן! כן?! איך קוראים לאמא שלו? דבי מאת'רס נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? I LOVE YOU האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? ממש לא... החיים שלו ממש רחוקים משלי.. אני מתכוונת בכיוון הצרות הולך להופעות שלו? הלוואי לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: מעיין החבר הכי מצחיק: דודי החבר הכי מציק: אסף הוא צייר לי היום על הג'ינס החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: דניאל פרש!!!!!!! החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: מעיין החבר ששר הכי יפה: אנחנו ממש לא זמרים טובים חושק באחד מהחברים? חחח לא בגדת בחבר? לא חבר בגד בך? לא מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? פעם ככה פעם ככה החבר האחרון שישן אצלך: מעיין החבר האחרון שישנת אצלו: ענת הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: היום!! אבל בעבודה נכשלת במבחן: מחר, בג"ג היית בים: יום חמישי היית בבריכה: לא זוכרת עישנת: NEVER שתית:
השתכרת:
קנית בגדים: לא זוכרת היית מאוהב:לפני כמה חודשים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: בחופש הגדול של שנה שעברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: אף פעם התנשקת:
ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחחחחחחחחח אף פעם עשית פירסינג: לא התקשרת למישהו: לפני כמה דקות התקשרו אליך: לפני כמה דקות גם וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? נחמד ביותר

crZy

New member
בלע

שם: נעמה אוהב ת'שם שלך? לא! כינוי של חברים: יש הרבה כינוי של המשפחה: אין מין: F שנת הולדתך: 91 שזה אומר שאתה בן..? מה? גובה: נמוכה מקום מגורים: מרכז לאיזו עיר זה קרוב? לעמו אוהב את העיר שלך? כן היית מעדיף לגור במקום אחר? איפה? לא אוהב את הבית שלך? כן איזה מקום אתה הכי אוהב בבית? לא יודעת מהי שפת האם שלך? עברית איזה שפות אתה יודע חוץ משפת האם שלך? אנגלית טיפה ספרדית וערבית יתום מאב/אם? לא חלילה כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים לאחים שלך? מ' בני כמה הם? 15 חבר/ה? נופ.. מה שם הביצפר שלך? יסודי/חטיבה/תיכון/אוניברסיטה: חח יסודי.. אצלינו זה עד ח' היית רוצה לעבור ביצפר? במידה וכן, למה? לא צבע אהוב: שחור ותכלת צבע שנוא: צהוב? אוהב את עצמך? חצי חצי אובססיבי? אם כן, למה? למוזיקה ולצלצולללל
חושב שאתה בנאדם יפה? לאאא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אולי להקה אהובה: לינקין
זמרת אהובה: אבריל זמר אהוב: אשר בחר אחד מהאמנים שכתבת למעלה וענה על השאלות: מתי התחיל ה'רומן' בינכם? (מתי התחלתם לשמוע אותו למתקשים) לפני 4 שנים בערך איך זה קרה? ש- In the End הגיע לMTV איפה שמעתם עליו בפעם הראשונה? ^ הוא עזר ותמך בכם ברגעים קשים? חחח מה השיר האהוב עליכם של אותו אמן? (חובה לבחור אחד, אל תגידו שקשה.) לא יודעת אני מתה על כל השירים מה אתם יותר אוהבים בשיר, את המילים או את הלחן? ביחד
שורה אהובה מתוך השיר:.. מה השיר שאתם הכי פחות אוהבים (שלא נגיד שונאים) של אותו אמן? אמממ... היט דה פלור והפתיחה של ראנישמיין חחחחח בכל זאת, שורה אהובה מתוך השיר: הפזמון כמה דיסקים יש לו?5 (יש עוד.. אבל לא של אולפן) יש לך את כולם (מקוריים כמובן)? כן :) מה הדיסק האהוב עליך? מטאורה וראנימיישן יודעים על הזמר/ת/להקה דברים מעבר לשמו הפרטי? (שם אבא, שם הלהקה שלו, איפה הוא גר וכו') ברור כן?! איך קוראים לאמא שלו? חחחחח נניח ועכשיו הוא היה עושה לך הפתעה ובא אליך הבייתה, מה היית אומר לו? ררררררר האם פעם הרגשת שאתה ממש מכיר אותו, כאילו הוא חבר שלך ? הלוואי הולך להופעות שלו? הלואיייייייי לאלו שענו כן.. (אם לא הלכתם תדלגו על החלק הזה) הופעות: (לא חובה של אותו אמן) בכמה הופעות כבר היית? נהנת? באיזו הופעה הכי נהנת? הייתה הופעה שלא נהנת בה? של מי? קיבלת כרטיס חינם לאחת ההופעות? מאיפה? הופעה של מישהו שרצית ללכת, אבל עוד לא יצא: ההופעה הכי יקרה שהיית בה: ההופעה הכי רחוקה: ההופעה האחרונה שהיית בה? היית ברוק עצמאות השנה? ושנה שעברה? ולפני כן? נו, פשוט תגיד בכמה היית: אם היית, באיזה הכי נהנת? יש לך חברים שהכרת בהופעות? אם כבר מדברים על חברים.... החבר הכי טוב: ג' שאני אוהבת אותה הכי בעולם החבר הכי מצחיק: ג' החבר הכי מציק: חחחחח מ ו-ד החבר (טוב, לא חבר) הכי שנוא: ס ו-י' החבר שאתה הכי אוהב להיות איתו: כולם אחרת הם לא היו חברים שלי החבר ששר הכי יפה: ד', י' חושק באחד מהחברים? פחעע לא בגדת בחבר? לא!!!!! חבר בגד בך? לא!!! מאיזה סוג אתה, החבר המתנחל, או החבר המתונחל (שמתנחלים אצלו)? בדר"כ המתנחלת :) החבר האחרון שישן אצלך: ה' החבר האחרון שישנת אצלו: א' הפעם האחרונה ש.... קיבלת 100 במבחן: פייייי משו כמו בשליש הקודם נכשלת במבחן: חיחי.. השבוע היית בים: לפני חודש ככה היית בבריכה: כנ"ל עישנת: פיכס.. חחח בכיתה ו' (לא עם חברים) שתית: . השתכרת: . קנית בגדים: לפני יום העצמאות זה פעם אחרונה שקניתי בערך היית מאוהב: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: נבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו ובאמת התכוונת: התנשקת: לא זוכרת ירדת למישהו (סתם, אתם לא חייבים לענות.): חחח עשית פירסינג: התקשרת למישהו: לפני רגע התקשרו אליך: לפני זה וסתם ככה בכללי, מה אתם אומרים על השאלון? משמעם אבל אין לי כוח ללמוד

pookacha1

New member
ההודעה הזאת......./images/Emo70.gif

היא סתם כדיי שאני אהיה ההודעה המאה!!

SAMAR

New member
103

לכי תכינו סלט! יה......מושלמים!!!!חחחחחחח, איזו לא קשורה אני...פחחחחח

SAMAR

New member
גאד דמאט!!!!!!

תראו כמה צומי אנחנו נותנים לה!!!!!!! זה מה שהיא רוצה!!!!! יאללה, כולם לכתוב הודעה אחרונה ובזה סגרנו, ירדת, עלית, הרבצת, בכית, יופי סיימנו? אחלה! כולם לחזור לבתים....אין יותר מה לראות.... ומי זה עידן ומי זו עולגה? מעניין את השפם של הכלבה שלי [לא...זה לא...] יאללה חברס, נתנו את השואו [שי אתה אימפריה] וזהו סופשבוע רגוע/פרוע/גרוע לכולם!!!!!!!!!!! לאב יה אול!!!

amy lee 4 life

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מסכימה....חחח למרות שאני בעצמי רשמתי דיי הרבה אבל חפיף....פעם הבא לא מתייחסים גם אם אתם מתים לקטול מישו!! יאללה סלמאת אנשים-----------------> היום צוללת אני הולכת להשתגייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איזה כיף!

SAMAR

New member
חחחחחח, גם אני...

חשבתי ללכת...אבל יש לי בית יקר עם מיטה חמימה ונעימה....ואני לא מפספסת את רוברט [מישו.....
] אז וויתרתי....חוץ מזה אני לא מתה על הצוללת...לא יודעת למה=/.... חבר'ס תהנו בצוללת או בבית ושיהיה לכולם סופשבוע פרוע/רגוע!!!

amy lee 4 life

New member
אווווווו

פרוע במיוחד!!! איך היה כיף בצוללת היה ממש בסט!! כל כך הרבה אנשים יפים שאני מכירה!

SAMAR

New member
חחחחחח, אחלה בחלה צוללות!!!

אני ראיתי את רוברט
[סוף סוף] .....אח....השלמות!!!!!! חחחחחח, גם כאב לי הראש בטירוף...ואני עדיין חולה=/....בלעעעעע אמרו לי שהיה שולט!!!! אגב....מאיזה בי"ס את? את ממש מוכרת לי...=] סופשבוע פרוע/רגוע!!!

למעלה