שאלון

Prue 4 u

New member
טרולולו

אכלת: הדבר האחרון הכוונה? אז.. אמ.. סלט! וטוסט בלתי כשר! שתית: מים /m\ השתכרת: אממ בל"ג בעומר בקטנה הקאת: נבר. שמעת דיסק: שלם? פיי לא זוכרת.. לפני כמה ימים בטח.. אולי שבוע.. איזה דיסק? נראהלי של בילי טאלנט היית בהופעה: אממ של עדי אשכנזי ביומ"צ.. או בהופעת מגמת מוזיקה של ביצפר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול בטח.. היית בתל אביב: וואו מזמן לא הייתי ;[ אע בעצם הייתי ביום שישי XDDD התקשרת למישהו: מוקדם יותר בתימרוני הרופא התקשרו אלייך: לפני איזה שעתיים שיר שמתנגן ברקע: handsome awkward של דה יוזד! אומייגאד זה כזה יפה! מה המידה שלך בנעליים? 38-9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בתחתשך מה המקצוע האהוב עלייך? באמת שאין לי מושג.. בעצם מנהל עסקים זה נחמד עיר/ים אהובות: תלאביב זה נחמד.. זכרון זה גם נחמד.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פיי לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון? באיזה מסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה, מסיבות.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 |: יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כעכע.. מה היה המבחן האחרון? פחח לא זוכרת XD כמה קיבלת בו? הממ.. היית פעם אצל פסיכולוג? כע! כשהייתי בת 5 וחצי ועשו לי אבחון אם אפשר להעלות אותי לביצפר בגיל מוקדם D: ואצל פסיכיאטר? נוופס חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? .. מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? כי הזכרון האנושי הוא זכרון סלקטיבי ו... כן. לקחת סמים מתישהו? מלא! סתם, לא אתה מעשן? לא. פיכס. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כתבתי כבר >< איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משו של FOB שהכריחו אותי.. אממ.. משו עם באנג XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא עניינכם ולחבק? ): she knows.. ולנשק? לא עניינכם בעליל D: ולספר לו משהו מהלב? חברה.. יש לך חברה? מלא חברות!!1 את מי היית לוקח לאי בודד? זה רק אני והגלשן שלי.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ארר מה זה השאלות החוזרות האלה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן. עם צ'אי שם מיוחד לבן? מיוחד? לא יודעת.. אבל אני אוהבת "אסף" ו"איתי".. שם מיוחד לבת? כנ"ל.. "רותם" ,"ליאור".. ועוד כמה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא זוכרת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיות סבא.. או הג'ינס הקרוע שלי אתה לומד ביום שישי? לא ^^ מה הספר האחרון שקראת? בטח משו לבוקריפורט אהבת? אממ הגרסא המקוצרת חירבה את זה.. אבל היה חביב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עכשיו עם צ'אי על מה דיברת איתו? עד כה זה "מה קורה?" XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ממ נראהלי שמיכל.. על מי אתה יודע הכי הרבה? ^ מה הדבר האחרון שקנית? הארטיק הראשון של הקיץ. איזה כיף!!1 כמה הוא עלה? 10 ש"ח O: עשקו אותי ממי הsms האחרון שקיבלת? "יצאתי" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לז מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "איזה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? משו מלוח יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. עשית ישור שיניים? כע! מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כשתיקנו לי את הקיבוע.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ב"יד ושם".. נראהלי בפברואר זה היה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמה"ש! למה הלכת לשם? רופא.. איך קוראים לאמא שלך? מה XD מה הקשר עכשיו יש לך שם שני? מהו? לא.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאאא אתה אוהב ילדים קטנים? לא XD סתם אממ.. תלוי במצב הצבירה שלהם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מה זה השאלות האלה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מישהו שלא לומד למה? כי המוח שלי קורס תחת הנאצים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 הלכת פעם להפגנה? לא נראהלי מתי זה היה? מחרתיים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא סגורה על העניין.. אבל יש רעיונות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת. תמיד כשקורים לי האירועים המשמחים האלו אני אומרת לעצמי שעכשיו אני אזכור את זה לשאלונים אבל תמיד שוכחת XD באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "ויי זמיר" מה עושה לך טוב? חברים קרובים/ התחלות חדשות מה מעצבן אותך? המווון דברים. אפילו לא נתחיל. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף-מפתח-פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה כלשהי מה הפריט הכי יקר שיש לך? כספית? אני מניחה שהמחשב.. או משו.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב!!11 [עם מים XD סתםסתם] מה היית לוקח לאי בודד? חמוס תכול-זנב המלצה לסרט: אממ "תחושה מוקדמת" האחרון שראיתי היה לא רע בכלל!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? וואלה לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה.. סדרות מצחיקות הטלוויזיה.. חברים אם אני יודעת שהם ישפרו ולא רק יגמרו לי להתפרץ עליהם.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק! וזה עודמעט קורה!!!11 איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וחורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כע XD אבל במינון.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יכול להיות.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ברור נפגשת איתו/ איתה? באאאארור מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי במקרה, לאחרונה אני מגלה הרבה מקרים שאני לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות בקרבת אנשים שאוהבים אותי ושאיכפת להם ממני [ושהם מראים את האכפתיות הזו.. כי לא מספיק בתיאוריה] את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במקרה.. אבל אני אוהבת להתפשר, כי בהרבה מקרים עשקנות זה על אגו אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? במידה.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו כבר היה כזה דיי לשגע ): האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? מסוגלים להיות בהחלט מה תעשה כשתסיים את השאלון? ממ אמשיך קצת להיות במחשב ואז בטח אלך לי להתארגנות שיר ברקע: אין שעת סיום: 21:33

kittycatbone

New member
אומייגוד

למה אני עונה לזה?XD שם מלא:
יסמין ט גיל:
17 מקום מגורים:
ג. אלה סטרייט/גיי/ביי:
אני חושבת שסטרייטית אבל אני לא פוסלת שום דבר. אתה צמחוני?
בארור!!!!
מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
הצבע של השיער שלי עכשיו. (תחכמתי!) נו חום...
אוהב אותו?
די.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
בין מתולתל לגלי. אוהב את זה?
הה. האמת שונאת את השיער שליXD מה צבע העיניים שלך?
חום. אוהב אותו?
לא ממש.. מה צבע העור שלך?
בעקרון אני טיפהלה שחומה, אבל בגלל שאני סגורה מול המחשב שלי כל החיים בערך אז אני די בהירהXD כמה אחים?
שניים. אוהב את המשפחה?
הם סבבה. פירסינג:
לא. קעקועים:
הייתי רוצה! אוהב את עצמך?
לא. חושב שאתה בנאדם יפה?
ממש לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
הממ.. כלום.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?
לא יודעת. לדעתי אנשים מנסים להיות נחמדיםXD עברת פעם על החוק?
רק הורדות וכאלה. X: גנבת פעם?
חס וחסה.! אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
לאאאאאאא. אתה לוקח ריטלין?
לאXD אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני?
חילונית. מתנחל?
לא?XD כמה קומות בבית?
2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
1. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
שלי. כמה מחשבים יש בבית?
2 בעקרון, אם נחשיב את הבית של אבא אז 3. איזה כתה סיימת?
סיימתי את א', ב', ג', ד', ה', ו', ז', ח', ט', י', י"א, ועוד מעט י"ב? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
אין לי לב לפטר אנשיםXD איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
שעברה כאילו י"א? סבבה. מחכה לשנה הבאה?
האמת כן! מה מיקצועות ההרחבה שלך?
מוזיקה (שנגמר
) אמנות (שהיום נגמר
) ומדעי המחשב (שביום חמישי נגמר
) כמה יח"ל מתמטיקה?
5. כמה יח"ל אנגלית?
5. עשית בגרויות השנה? במה?
עשיתי במוזיקה- הרמוניה ותולדות. אמנות- מעשי ותולדות. חקלאות
ו..זהו אני חושבת. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
בית ספר לחיים! יש תיכנונים לחופש?
כן! יש חבר/ה?
לא. היית מאוהב?
הייתי? מה ואם אני עכשיו אז לא נחשב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
XD מה הכי מושך אותך בבן המין השני?
כלמיני! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
לא חושבת..XD האם אמא נכנסה פעם באמצע?

kittycatbone

New member
'משך

אכלת:
כן? שתית:
כן? השתכרת:
לא. הקאת:
מתישהו? האם זה רשימת המתי פעם אחרונה? שמעת דיסק:
נניח שכןXD הממ היום. איזה דיסק?
radiohead - airbag / how am i driving? היית בהופעה:
לפני שבועיים בערך אני חושבת.. אולי יותר? היית בתל אביב:
הממ בפסח? התקשרת למישהו:
היום? התקשרו אלייך:
היום. שיר שמתנגן ברקע:
red hot chili peppers - road trippin' מה המידה שלך בנעליים?
38/9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
מקווה שבחיים! מה המקצוע האהוב עלייך?
היה מוזיקה ואמנות
עיר/ים אהובות:
הממ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?
המון! איפה חגגת יומולדת אחרון?
בבית! איך אתה הכי אוהב לבלות?
לא יודתע. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?
12 או יותר מאוחר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?
7:50 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
כן
מה היה המבחן האחרון?
היום בבוקר.! כמה קיבלת בו?
הייתי רוצה לדעת אבל רק בסוף אוגוסט.. היית פעם אצל פסיכולוג?
לא ואצל פסיכיאטר?
לא חשבת פעם על התאבדות?
לא. אם כן - סיפרת למישהו?
אם הייתי עונה כן אז הייתי אומרת שעכשיו
מתי פעם אחרונה שבכית?
אתמול? מדוע?
לא יודעת טלוויזיה אולי. אני תמיד בוכה מסרטיםXD לקחת סמים מתישהו?
לא. אתה מעשן?
לאאאאאאאאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?
The Cardigans - Erese rewind מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?
לא זוכרת ולחבק?
לא זוכרת! יש לך חברה?
יואו איזה חפירה דפוקהXD את מי היית לוקח לאי בודד?
אותך! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אותך!! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
עם אנשים מפורום פסנתרנים, וליעאהב עד לפניכ מה רגעיםXD בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
יש כאלה לא זוכרת מי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?
כמעט כל מה שיש ליXD שזה לא הרבה.. אתה לומד ביום שישי?
לא. מה הספר האחרון שקראת?
לא זוכרת! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?
אבא. על מה דיברת איתו?
על.. הממ לא יודעת. ארוחת ערב וכאלה! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?
שהאדם הזה יגיד. על מי אתה יודע הכי הרבה?
לא יודעת כלום. מה הדבר האחרון שקנית?
דיסק! אולי.. כמה הוא עלה?
60 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת?
"לא יודעת.. אז לא משנה.." מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
שחף. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
"היי" XD מה ממש בא לך לאכול עכשיו?
תותים עם קצפת!#%!%!@!! יש לך עדשות/ משקפיים?
לא. עשית ישור שיניים?
לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?
הממ. הממ
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
בסוף פסח בסיור אמנות. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?
טבעון?XD למה הלכת לשם?
חזרת רביעייה אצל נתנאל. איך קוראים לאמא שלך?
קתרין
יש לך שם שני? מהו?
לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי?
לא. אתה אוהב ילדים קטנים?
מטריד
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?
18! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
הממ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')
פעולה, מתח, דרמה וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
כל אחד אחר? טוב לא כולם. הממ למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
מקווה שלפחות אחד? הלכת פעם להפגנה?
לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:
אחיה! מה הרגע המאושר ביותר בחייך?
הממ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
כאילו, הממ, בלופ! מה עושה לך טוב?
הרבה דברים. מה מעצבן אותך?
השאלון הזה! מה תמיד צריך להיות בכיס?
כסף!! מוחעחע. הממ סתם. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
מוזיקאלי. מה הפריט הכי יקר שיש לך?
הכינור שלי האמתXD מה נמצא אצלך תמיד במקרר?
קולה
מה היית לוקח לאי בודד?
מוזיקע, כינורשלי.. מחברת ועפרון (עם מחדד כמובן!) המלצה לסרט:
רמבו 3! ראיתי היום וזה חבל על הזמן
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?
היו האמת, לא זוכרת. איך את/ה מתגבר על באסה?
אני מוצאת לי איזה עיסוק.. איפה היית רוצה לבקר בעולם?
נורווגיה!$@!!! איזה עונה בשנה אהובה עליך?
חורף.! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
על אנשים לא. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
אולי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
הממ המון
נפגשת איתו/ איתה?
המון
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
לא יודעת. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?
לא כל כך מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?
דברים שאני אוהבת- מוזיקה, ציור.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?

kittycatbone

New member
><

את/ה אוהב/ת להיות בבית?
יא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?
אני מתארת לעצמי! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?
טוטאלי עקשניתXD אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
לא.. אולי קצת! את/ה בחור/ה קנאי/ת?
כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
הממ האם את/ה מאמינ/ה בה´?
כן החיים טובים לדעתך?
לפעמים מה תעשה כשתסיים את השאלון?
אני אצעק ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש שיר ברקע:
שוב?XD keith jarret - what is this thing called love שעת סיום:
22:26 (23 דקות) יששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!

A t a s h i

New member
יאי, שאלון.~ D:

שם מלא: בר. גיל: 16 וחצי. מקום מגורים: מודיעין. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. אתה צמחוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני. אוהב אותו? לפעמים. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אף פעם. שוקלת לצבוע לשחור. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? לפעמים. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? לא במיוחד. מה צבע העור שלך? בהיר. מאוד. כמה אחים? אח ואחות. אוהב את המשפחה? לרוב, חח. ^^ פירסינג: אין, מתכננת בגבה. קעקועים: אין. אוהב את עצמך? לא במיוחד. חושב שאתה בנאדם יפה? לא. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? אין משהו שאני אוהבת במיוחד. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? מניחה שכן. גנבת פעם? לא חושבת. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסטית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? שתיים ומרתף. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? עליונה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 4. איזה כתה סיימת? מסיימת י"א. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לא יודעת, יש הרבה, חח. XD איך היית מגדיר את השנה שעברה? סבירה, אני מניחה. זה מתחלק לתקופות, אני חושבת. מחכה לשנה הבאה? לא ממש. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כימיה, פיסיקה וערבית, לצערי. כמה יח"ל מתמטיקה? 5. כמה יח"ל אנגלית? 5. עשית בגרויות השנה? במה? עושה בקרוב - אנגלית, ערבית, מתמטיקה, תנ"ך, היסטוריה, כימיה ופיסיקה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בבית ספר שלי, אני מניחה. יש תיכנונים לחופש? עוד לא. יש חבר/ה? אין. היית מאוהב? כן. גם עכשיו. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? תלוי מה מחשיבים. היה אחד שהיה בערך, סיפור קצת משונה. כמה מתוכם היו רציניים? קשה לומר. מתי היה האחרון? כיתה ז'-ח'. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 9 חודשים. למה ניפרדתם? אהב מישהי אחרת. בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? לא יודעת. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני? לא יצא לי להתנסות, חח, אבל אני לא חושבת. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? הממ. כן. |מושפלת|. ^^" האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא. אכלת: לפני שעתיים בערך. שתית: לא זוכרת. השתכרת: אף פעם. הקאת: לא זוכרת. שמעת דיסק: ברגע זה. איזה דיסק? Within Temptation - The Heart of Everything. היית בהופעה: מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת. גם די מזמן, אני מניחה. היית בתל אביב: לפני הרבה יותר מדי זמן. התקשרת למישהו: בצהריים. התקשרו אלייך: בצהריים. שיר שמתנגן ברקע: Nightwish - Romanticide. מה המידה שלך בנעליים? 38-39. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה. בסיבוב הופעות, אני מקווה, חח. :} מה המקצוע האהוב עלייך? כימיה, אני חושבת. או מתמטיקה. עיר/ים אהובות: לא יודעת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודעת. איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה, עם חברות. איך אתה הכי אוהב לבלות? כל פעם משהו אחר. תלוי מי, מתי, ומה מתחשק. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? מתכונת בתנ"ך, היום. כמה קיבלת בו? עוד לא יודעת. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול, אני חושבת. מדוע? בגללו, סביר להניח. ואולי בלי סיבה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת, אני מורידה כמה במקביל. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת. ולחבק? הוא. ולנשק? הוא. ולספר לו משהו מהלב? הוא. יש לך חברה? אין חבר. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? איה וטל, שתי חברות. שם מיוחד לבן? לא יודעת. שם מיוחד לבת? תום. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש הרבה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? "במרחק נגיעה". אהבת? כן, די. הוא נחמד כזה. :} מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? איה וטל, עכשיו. על מה דיברת איתו? שטויות, בעיקר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. כמה הוא עלה? לא זוכרת. ממי הsms האחרון שקיבלת? אבא. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "קומפ!" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יודעת. יש לך עדשות/ משקפיים? לא, אבל סביר להניח שיהיו בקרוב. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה בערך, אני חושבת. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה חודשים, ב'מסע בראשית'. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד. למה הלכת לשם? בית-ספר. איך קוראים לאמא שלך? רונית. יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים, חח. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. לא חושבת שהייתי משנה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אצל כל חברה משהו אחר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? הכל. תלוי מה מתחשק. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איימי לי. 3> או איתה. למה? איימי לי - כי היא נסגדת ואני רוצה את הכישרון שלה, חח, ואיתה - בגללו, חח. מותר לי להיות פתטית לפעמים, נו. >< כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת. אולי 4. הלכת פעם להפגנה? לא. מתי זה היה? לא היה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה להיות מוסיקאית. בטח אהיה מורה או משהו כזה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לא יודעת". סתם, יש הרבה. :} מה עושה לך טוב? הרבה דברים. מה מעצבן אותך? הרבה דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף, פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקליות. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לי אישית - הגיטרה שלי, אני חושבת. 10,000 ש"ח. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הרבה דברים, חח. מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. המלצה לסרט: ממ. יש כל מיני. שיהיה 'טיסת לילה'. ^^ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע. איך את/ה מתגבר על באסה? משתנה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארצות הברית, אני חושבת. אבל יש כל מיני. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף, נראה לי. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים, חח. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מניסיון אישי, כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. לרוב. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? לעפמים כזו ולפעמים כזו. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. לרוב לא, לא חושבת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא מצליחה לחשוב על משהו עכשיו. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לפעמים. כרגע לא במיוחד. מה תעשה כשתסיים את השאלון? שאלה טובה. שיר ברקע: Stream of Passion - Haunted. שעת סיום: 23:07. ^^

Freak Mor

New member
אממ..

ההודעה שלי הייתה אחרי ההודעה של Firelnsaid "אפצ'" או משהו כזה.. והיא כבר לא שם.. XD

yotem 16

New member
כבר כמה ימים יש תקלות בתפוז../images/Emo83.gif

בפורום הזה לא כ"כ ראיתי את זה, אבל באחרים היו...למשל שהכל פתאום הופך לסימני שאלה, הודעות נעלמות וחוזרת אח"כ, משתרשרות להודעות אחרות וכו'. אז אל תדאגי, זה יחזור P:

Freak Mor

New member
זה יחזור. ../images/Emo6.gif

בומרנג? XD תפוז מעצבן אותי לאחרונה. ><

Shaniequa

New member
האופטימיות../images/Emo98.gif..

תפוז תמיד עושה בעיות! ררררר.

darkDork

New member
מה הקשר בין סוציו לאקסל ולמה? ;[

שם מלא: ליאת גיל: 18 מקום מגורים: צפון הארץ ^^ סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? כע מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? חביב אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כע..שחור השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? אני מניחה שכע מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? אע כע מה צבע העור שלך? חום קקי <_< כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? מאוט ^^ פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? לאדעת o0 חושב שאתה בנאדם יפה? לאדעת מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? ... XD חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? חלק כע עברת פעם על החוק? אכן עם מאיה ורוני XD גנבת פעם?... XD אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? איכ טפוי לא אתה לוקח ריטלין? וואו לא XD אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? אצל ז'סמה! כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שילי כמה מחשבים יש בבית? 3 וכשאח שלי פה 4 XD יותר מיידי XDDD איזה כתה סיימת? י"ב ^^ אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? היא יכולה לפטר מישו? היא כבר לא שרת החינוך הרי XDDDDD איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה =] מחכה לשנה הבאה? כעעע! נראלי XD מה מיקצועות ההרחבה שלך? תיאטרון ומדעי החברה שהולכים ואוזלים ;[[[ כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? -_- באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בה"ד חיל הים? XDDDD ראר. יש תיכנונים לחופש? חופש? מה? מה זה חופש? יש חבר/ה? לא ממש היית מאוהב? כע היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא XD כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? שאלות מיותרות XD ולא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים ^^ וחיוך ^^ ושיער אם יש ^^ האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ;[ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא XD האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא D: האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נוופ האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא D: האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא D:

darkDork

New member
היימשך

אכלת: כזה קודם..ארוחת ערב שתית: בסביבות אותו זמן השתכרת: לא קרה D: הקאת: לפני כמה חודשים שמעת דיסק: בדרך חזרה מבצפר איזה דיסק? בילי טאלנט היית בהופעה: קרן פלס ביומעצמאות XD אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול XD היית בתל אביב: פיי במפגש האחרון התקשרת למישהו: אחרי בצפר לאמא התקשרו אלייך: מישהי מהצבא שיר שמתנגן ברקע: כרגע כלום מה המידה שלך בנעליים? 39-40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במקום טוב?.. מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון [שנגמר O_O], מדעי החברה וספרות עיר/ים אהובות: אין ממש מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כולן ^^ איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית D: איך אתה הכי אוהב לבלות? כזה עם חברים..לאמשנה איפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11?..אולי אחרי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שעור? בצפר? מה? XD יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע P: מה היה המבחן האחרון? בגרות בספורטטט אללה XD כמה קיבלת בו? לאדעת..מה זה משנה XD היית פעם אצל פסיכולוג? נוופ ואצל פסיכיאטר? נוופ חשבת פעם על התאבדות? לא ממש אם כן - סיפרת למישהו? לא D: מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כזה כמה זמן מדוע? כי היה לי עצוב?.. XD סתם לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? ברור..לא אתה מעשן? איכ לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קרה ^^ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? דברים ממיוזיקאלז XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אין לי מושג ולחבק? הו..אנשים טובים ^^ ולנשק?.. XD ולספר לו משהו מהלב? לאנשים טובים? ^^ יש לך חברה? יש לי אפילו כמה O: את מי היית לוקח לאי בודד? את נימו כי הוא יודע לשחות [?? XDD] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את דודידו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רוני ועמרי שם מיוחד לבן? ג'וש XDDD שם מיוחד לבת? לאדעת D: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הממ...לאדעת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הנוחים שבהם אתה לומד ביום שישי? אני לומדת יותר מידיי <_< אבל נוט פור לונג ^^ מה הספר האחרון שקראת? וואו לא יודעת XDDD אהבת? שאלה טובה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי על מה דיברת איתו? על המצאות הפלאפון שלי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא? D: על מי אתה יודע הכי הרבה? על אנשים ששווה לדעת עליהם! חעחע!! מה הדבר האחרון שקנית? קרטיב קרח ^^ כמה הוא עלה? לא זוכרת
ממי הsms האחרון שקיבלת? שני XD מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אני מצטערת. הגיע לך להתקבל." <_< צבא עילג. כן. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי לאכול עכשיו ;[ יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אצל האורטודנט לפני כמה חודשים
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פיי לא זוכרת..נראה לי ששנה שעברה בטיול מהבצפר D: מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה למה הלכת לשם? ל"ג בעומר לייק דה איך קוראים לאמא שלך? סמדר ^^ יש לך שם שני? מהו? נוופ אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? בעיוות קל D: אחות של סבתא רבא אתה אוהב ילדים קטנים? כעעעעעעעע!!!!1 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו עכשיו זה טוב לי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי מושג D: איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מאימה אבל בעיקר קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לאדעת O: למה? XD כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שלוש ומעלה XDDD כזה הרבה שיהיה שמח הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? אתמול מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: הרבה דברים טובים ^^ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאדעת יש כמה D: באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לאדעת"? ;[ מה עושה לך טוב? להיות בחברת חברים ^^ מה מעצבן אותך? אין לי מושג מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לצייר..אפילו קצת XDDD מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת XD מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קרח! מה היית לוקח לאי בודד? ס"ג XD המלצה לסרט: אמממממ לא עולה לי אחד ספציפי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לאדעת ;[ איך את/ה מתגבר על באסה? ממשיכים הלאה! ^_^ איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"בבבבב איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף ואביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חס וחסיסה מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הממ סוג של הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מאוד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לצחוק ^^ את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בהחלט את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לאדעת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: משפטים דפוקים כאלה בלי הרבה משמעות לרוב XD האם את/ה מאמינ/ה בה´? סוג של..בצורה כזו או אחרת החיים טובים לדעתך? מאוד טובים! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנסה לתקשר עם האקסל שיר ברקע: אין כרגע XD שעת סיום: 21:52

Rose Madder

New member
לא רוצה לעשות עבודה בשל"ח.

זה ממש חרא.
שם מלא: אורית משהו משהו
מקום מגורים: חיפה
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט
אתה צמחוני? אממ כן. כן בהחלט.
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אפור
אוהב אותו? לפעמים
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בטח: שחור, ג'ינג'י, בלונד קקה, וחום
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק מאוד
אוהב את זה? כן
מה צבע העיניים שלך? ירוק זית
אוהב אותו? לא
מה צבע העור שלך? לבן.
שמש, הביאו שמש באג|כמה אחים? 0 באג|אוהב את המשפחה? כן *הססני* באג|פירסינג: היום קראו לשלושת החורים באוזני פירסינג, אז שיהיה- כן
באג|קעקועים: ממש ממש לא באג|אוהב את עצמך? אני חושבת שכן
באג|חושב שאתה בנאדם יפה? מה זה השאלות האלה? באג|מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? וזה? באג|חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מידי פעם. באג|עברת פעם על החוק? דעע באג|גנבת פעם? כן
באג|אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא באג|אתה לוקח ריטלין? למה לי
באג|אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כדור להשתלת שכל, אולי באג|אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתי חיולני. לא סגורה על זה. אוקיי, חיולוני. באג|מתנחל? יו"ש|גאוה| באג|כמה קומות בבית? 1 באג|באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי באג|כמה מחשבים יש בבית? 1 זה ארוך! באג|איזה כתה סיימת? י', אמאלה אני עוד מעט י"א
באג|אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה לפטר, גם ככה אין מורים באג|איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה תחת באג|מחכה לשנה הבאה? לא באג|מה מיקצועות ההרחבה שלך? פיזיקה כימיה באג|כמה יח"ל מתמטיקה? 5 באג|כמה יח"ל אנגלית?5 באג|עשית בגרויות השנה? במה? צרפתית, מ"מ, הסטוריה, לושן. אמאלה
באג|באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד באג|יש תיכנונים לחופש? ג'נסיס בברנדייס! באג|יש חבר/ה? לא באג|היית מאוהב?לא, כנראה לעולם לא באג|היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא וכאן מגיעות השאלות עם התשובות -לא- אף פעם, אני פסימית. בחיאת, אין לי כוח לענות יותר. אני בטטה היום>< (בטח נהרסנ לי ההדגשה). באג|הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה