שאלון

Blue Aura

New member
המשך...../images/Emo122.gif../images/Emo189.gif

אכלת:
שתית:
השתכרת:
הקאת:
שמעת דיסק:
איזה דיסק? ... היית בהופעה:
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
היית בתל אביב:
התקשרת למישהו:
התקשרו אלייך:
שיר שמתנגן ברקע: טורנקיט
מה המידה שלך בנעליים? 41-40. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדעת.
מה המקצוע האהוב עלייך? כלבנות מעשית
עיר/ים אהובות: ת"א?><" מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3 איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת.><" מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10-11... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? היסטוריה. כמה קיבלת בו? 97
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת><" מדוע? ... לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? The Fray - How To Save A Life
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? איזבל.S: ולחבק? אמא! ולנשק? ... ולספר לו משהו מהלב? אדוה! יש לך חברה?
את מי היית לוקח לאי בודד? את עוגיפלצת!
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדברת. שם מיוחד לבן? בן?
סתם, אממ, לא יודעת... שם מיוחד לבת? ריאנון. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורים. אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת? ... אהבת? ... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? סתם, היא נתקעה בקיר.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא ואוריה. וגם תאיר. וגם לירון. על מי אתה יודע הכי הרבה? אוריה?... מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת><" כמה הוא עלה? ... ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת, אני סנילית><" מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא. יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואו, לפני הרבה שנים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בפברואר. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון. למה הלכת לשם? דוד שלי. איך קוראים לאמא שלך? חנה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת, להישאר בגיל הזה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? וכחנות! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, אקשן ואימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איימי!
למה? כי, כי, כי, זאת איימי!
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3?... הלכת פעם להפגנה? לא. מתי זה היה? ... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מאלפת כלבים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מאיפה אני זוכרת...? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "נה." זה ביטוי?
מה עושה לך טוב? ... מה מעצבן אותך? ... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור! מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יש הרבה.><" מה היית לוקח לאי בודד? מטוס עם טייס חתיך! המלצה לסרט: "רובטס". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שיש לי עיניים יפות! איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה לא לחשוב על זה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת. את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הא?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ... האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים. החיים טובים לדעתך? עד כה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אסגור את החלון ואדליק מזגן.
שיר ברקע: וויספר
שעת סיום: 18:16 הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרעלוש!

FireInsaid

New member
את ממש יפה ../images/Emo99.gif

"סטרייט/גיי/ביי: אמ..." מזה אמור להגיד?XD

ננסה..../images/Emo26.gif

שם מלא: אלי. לא דמי! אלייייייייייי@#$!@$#@@# גיל: 18 מקום מגורים: צפון. סטרייט/גיי/ביי: מה שבא לכם אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? לא אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי כזה תלוי באורך אוהב את זה? לא מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? :| מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? לא פירסינג: לא קעקועים: לא אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה?
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. ואני בטוח. אמרו לי ^_^ עברת פעם על החוק? כמו כולם גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2..וחצי..לא יודע להסביר.. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בחלק העליון של הקומה השניה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אח שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י'ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אף אחד. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גיהנום עם נגיעות של גן עדן מחכה לשנה הבאה? מחכה לעוד 3 שנים מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכו'/סוציו'/ תושבע כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 4 עשית בגרויות השנה? במה? בהכל באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בבסיס יש תיכנונים לחופש? אין חופש יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 0 כמה מתוכם היו רציניים? 0 מתי היה האחרון? לא היה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? חזה האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? מה מיני? מי מיני? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כמעט האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא האם התנשקת עם בן מינך? כמעט האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: לפני דקה שתית: כנל השתכרת: מעולם לא הקאת: לא זוכר שמעת דיסק: לא איזה דיסק? הכל בפלאפון היית בהופעה: של אוונסנס בקרוב אי"ה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא היית בתל אביב: כן התקשרת למישהו: לפני 5 דקות התקשרו אלייך: דקה שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 44-5 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכו' עיר/ים אהובות: ירושלים, ת'א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פלאפון איפה חגגת יומולדת אחרון? אממ אצל ידידה שלי...יש לנו אותו יום איך אתה הכי אוהב לבלות? העיקר שזה יהיה בילוי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? מי לא אם כן - סיפרת למישהו? למי לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? your star מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד מהקורס שלי ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? לאף אחד את מי היית לוקח לאי בודד? ... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברים שם מיוחד לבן? עדן שם מיוחד לבת? חושן בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה כחולה ארוכה אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? המפקד שלי על מה דיברת איתו? על לצאת הביתה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ידידה על מי אתה יודע הכי הרבה? על החברים הקרובים מה הדבר האחרון שקנית? בורקס, מת'א כמה הוא עלה? 5 שקל! ממי הsms האחרון שקיבלת? מחבר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותו אחד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אלי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? טוסט יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מעולם מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מלפני מלא זמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת'א למה הלכת לשם? לג בעומר אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? לא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קצת חפרן איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם כל ילד שמתחת ל18 למה? כי הוא בטוח לא בצבא כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו ואם כן, 1. הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? אנשים טובים מה מעצבן אותך? כל מה שמעצבן מה תמיד צריך להיות בכיס? חוגר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא משנה. העיקר שיהיה משו מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב המלצה לסרט: רק אל תראו בופור מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכר... איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגבר איפה היית רוצה לבקר בעולם? קליפורניה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מן הסתם נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודע אף פעם לא קרה לי משו שיוכיח את זה את/ה אוהב/ת להיות בבית? רק לבד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא היה לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אין לי כח" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?לא מה תעשה כשתסיים את השאלון? נלך לשתות שיר ברקע: אין שעת סיום: 19:37

ayala65

New member
מאוד קצר ../images/Emo178.gif

שעת התחלה: 19:57 שם מלא: איילה גיל: 16.5 מקום מגורים: חולון סטרייט/גיי/ביי: בי, כנראה אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? מאוד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פסים אדומים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי אוהב את זה? נחמד, כן מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? מתרגלים מה צבע העור שלך? בהיר אוהב אותו: לא
כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? הכי בעולם
פירסינג: - קעקועים: - אוהב את עצמך? לא משהו חושב שאתה בנאדם יפה? לא משהו מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? את השיער חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? טחח ,לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כרגע כן אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. אבל בזמן האחרון אני נוטה קצת לדת >< מתנחל? לא כמה קומות בבית? בבניין כאילו? 5 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? טחח, בקומה 1 איפה שכל הדירה נמצאת Oo באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? כרגע אני מסיימת י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יוסי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעולה
מחכה לשנה הבאה? מאוד :] מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות ומדעי החברה [פסיכולוגיה סוציאולוגיה] כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה ואנגלית. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? ק"ש יש תיכנונים לחופש? פוליןפוליןפולין. וטורקיה אולי, או יוון. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? המ, לא כמה בני זוג היו לכם? 5 כמה מתוכם היו רציניים? 1 מתי היה האחרון? הממ, אני לא זוכרת לומר מתי. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 3 למה ניפרדתם? כי אנחנו לא מתאימות. בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? כן מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא, למרות שהמ, זאתי, המ. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האמת שלא. זה עוד יבוא ^^ האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? יאפיאפ ^^ האם התנשקת עם בן מינך? איכ, לא. סתם, כן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן Oo האם אמא נכנסה פעם באמצע? בערך. הפעם האחרונה ש: אכלת: בבוקר שתית: לפני כמה דקות השתכרת: שנה שעברה הקאת: השבוע מתישהו. [איזה יום היום?] שמעת דיסק: כל הזמן איזה דיסק? שצרבתי לי היית בהופעה: ברוק"צ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: פיייי, מי זוכר XD היית בתל אביב: לאזוכרת. אבל מחר עם קובי בעזרת השם
התקשרת למישהו: המ, 7:12, לענבלי לספר לה על רעיון גאוני. התקשרו אלייך: 7:17, תומה
שיר שמתנגן ברקע: "קח את הזעם"/ אלג'יר. מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באוסטרליה בעזרת השם. מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה. ומתמטיקה,כי סיגל
עיר/ים אהובות: אני אוהבת את חיפה :] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פו הדוב, מדייזי וגם על המתנות של הבנות מהשנה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, ואז יצאנו להסתובב איך אתה הכי אוהב לבלות? בשברולט ^^ מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 11 ל-2 בדר"כ. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מתכונת באזרחות כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלנו, אבל אני מקווה שמעל 90. היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? פעם אחת חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? מסתבר מתי פעם אחרונה שבכית? הלילה מדוע? כי רבתי עם בר. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא באופן קבוע מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שנה שעברה, שאלתם כבר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? fallen leaves של בילי טאלנט. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חחחח, כל הכיתה בערך. ולחבק? מעייני ולנשק? אף אחד :] ולספר לו משהו מהלב? למה שאני אספר למישהו משהו מהלב? Oo יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי והרובה :] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מעייני וקובי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נוי, גלעדי והגר. שם מיוחד לבן? אני אוהבת איתן, אבל זה לא מיוחד. שם מיוחד לבת? יש כמה,נו, אנלא זוכרת. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד. מי שניתקתי איתו קשר היה שווה את ניתוק הקשר, מסתבר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? המ, משהו מטרה נסתרת או דומה לזה Oo אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון כאילו? המ, תומה על מה דיברת איתו? על זה שהחיים יפים
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אף לא אחד. על מי אתה יודע הכי הרבה? אולי בר. אולי אולי. מה הדבר האחרון שקנית? קולה נראהלי כמה הוא עלה? 4 וחצי. [זול אחושילינג] ממי הsms האחרון שקיבלת? תומה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בר P: מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? tried מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לחמניה יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן פחות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה! למה הלכת לשם? בי"ח. איך קוראים לאמא שלך? ציפי
יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי ז"ל. אתה אוהב ילדים קטנים? כן, יא
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16.5 O: איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אדישות יתר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תלוי במצברוח. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד. למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1-2 הלכת פעם להפגנה? רציתי יומחמישי
מתי זה היה? אפעם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה עורכת דין. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אניודעת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אחושרמוטה, אחושילינג, כוסעמק. מה עושה לך טוב? לקלל
. סתם,המ, שנחמדים אליי ומתייחסים אליי לא כזבל ^^ מה מעצבן אותך? וואו, זו שאלה מצוינת. המ, הכל :] מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? התמדה. כן, זה כישרון. מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון אולי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים וחלב. מה היית לוקח לאי בודד? רובה, כבר דיברנו על זה. המלצה לסרט: חיוך של מונה ליזה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מושלמת ושאני מדהימה. ושאני עושה לאנשים טוב. איך את/ה מתגבר על באסה? always look on the bright side of life :] איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? לא'דעת האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד :] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא וירטואלי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן, הבחלט מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ממש ממש ממש לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא משהו מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ציניות. סתם, אנשים מסויימים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן :] כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כשאני מאוהבת באמת אז כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בדר"כ עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. מקסימום נתפוס ספייס. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כתוב למעלה
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מאוד :]] מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול שיר ברקע: "צליל מכוון" :] שעת סיום: 20:24

Aragollum

New member
אני אוהב אותך ^^../images/Emo23.gif

"חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא" מהמה, אני חושב שאת יפה

יאיי ^^

שם מלא: מאיה *שםאמצעישלאאגלה* יוגב גיל: 15 וחצי מקום מגורים: חיפה סטרייט/גיי/ביי: ביי. (נכון לעכשיו XD) אתה צמחוני? איכ לא XD מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום קקי כזה אוהב אותו? נופ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? שחור סיני
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל-גלי שכזה אוהב את זה? לא XD מה צבע העיניים שלך? חום כהה אוהב אותו? כן ^^ מה צבע העור שלך? חצי לבן חצי חום XD כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? ממש לא פירסינג: לתאר? XD הרחבות באוזן ימין ואוזן שמאל, קונץ', הליקס, אינדאסטריאל, טראנסברס קעקועים: עוד כמה חודשים, עוד כמה חודשים ^^ אוהב את עצמך? האמת שכן חושב שאתה בנאדם יפה? יש לי ימים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים וידיים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. רק אלה שהם בני\בנות זוג שלי חושבים ככה משום מה, ואני לא מבינה את זה XD עברת פעם על החוק? לשתות ולעשן נקרא? :$ סתם. אבל יצא לעבור על החוק. (שוש! אל תגלו למשמר האזרחי!! XDD) גנבת פעם? אפילו הרבה פעמים XD אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא קבוע, אבל תלוי ביום. לפעמים 1,2 ולפעמים 5 אתה לוקח ריטלין? נופ אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אלרגיות ואסטמה XD (אני כזה בנאדם חולני...XD) אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני (ת) מתנחל? בבית של לי XD כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? באיזשהו חור בין המרפסת לחדרים? XD כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? שנה שעברה סיימתי ט' XDDD אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יעל שושני, בגלל שאי אפשר להקשיב לה כי נרדמים. ומירי וולף, בגלל שגם לה אי אפשר להקשיב כי הקול שלה מחריש, וכי היא חתיכת בתזונה צבועה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? ט' היה...לימודי ביותר. כן. אפשר לקרוא לזה ככה. מחכה לשנה הבאה? לא ממש מה מיקצועות ההרחבה שלך? פסיכולוגיה-סוציולוגיה, תקשורת כמה יח"ל מתמטיקה? 3 XD כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה, לשון, והיסטוריה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? ליאובק יש תיכנונים לחופש? לראות את אבא בארה"ב ולהישאר בארה"ב המון זמן. וכמובן ההופעה. ואם יהיה אפשר אז גם הופעה של דה יוזד ^^ יש חבר/ה? יש.
היית מאוהב? אני מאוהבת. והייתי מאוהבת. אפילו יותר מפעם אחת
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. לא יצא לי. אבל בטוח יצא מתישהו XD כמה בני זוג היו לכם? 3 (כולל זו שכרגע) כמה מתוכם היו רציניים? כולן מתי היה האחרון? הוא כרגע מה XD מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? מה? מה זה חברות? XD יענו קשר רומנטי? גם כרגע. עוד מעט חצי שנה. למה ניפרדתם? האלו!! בלי עין הרע! בגדו בך פעם? כן. אפילו פעמיים. ואפילו אותו בנאדם!! היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? בטח!!! שוטים אזיקים בגדי עור ומטפחות לסתום לאנשים את הפה!! האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? שתקו נו. XD (כן *מסמיק*) האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא O: חלמתי שאני עושה אנשים אחרים XD האם התנשקת עם בן מינך? אפילו מאז כיתה ט' כל מה שעשיתי (רוב הזמן) היה לנשק אנשות בנות מיני XD האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן XD האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? די נו (כן >< מה זה השאלון החודרני הזה?? ;[) האם אמא נכנסה פעם באמצע? ממ. הדלת הייתה נעולה. אבל אפשר לומר שכן (ג'יזס. אני מסמיקה פה. XD) אכלת: שניצל תירס שתית: לימונדה ^^ השתכרת: יום שבת X: הקאת: ממזמן שמעת דיסק: יום שבת איזה דיסק? TOD היית בהופעה: אביב גפו ומוניקה סקס ביום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: יכול להיות שהיום. אבל בטוח שאתמול. היית בתל אביב: מפגשפורום כנראה התקשרת למישהו: ללי ב18:07 התקשרו אלייך: נועם כפרעליו ב18:37 שיר שמתנגן ברקע: winners - k's choice מממ...עושה להתגעגע...
מה המידה שלך בנעליים? 39 נראה לי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בתקווה עם שם חשוב בטלוויזיה\רדיו\סרטים וכו'. מה המקצוע האהוב עלייך? כרגע, היסטוריה... עיר/ים אהובות: גם ארה"ב נחשב? אז אם כן סיאטל וניויורק מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? זיפו
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. התנחלולדת!! איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית, מתחת לפוך, עם סרט טוב, פופקורן ו2 בקבוקי קולה (ואולי קצת אלכוהול
) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12-1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא ^^ מה היה המבחן האחרון? היום. בערבית כמה קיבלת בו? שניה, חכו לתוצאות, אני יודעת שאתם נרגשים ^^ היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ ואצל פסיכיאטר? לא

להלהלה המשך

חשבת פעם על התאבדות? מי לא? אם כן - סיפרת למישהו? בטח. למלא אנשים XD מתי פעם אחרונה שבכית? יום שבת וראשון מדוע? יש לי את הסיבות שלי. לקחת סמים מתישהו? נופ. אבל אל דאגה, זה עוד יגיע ^^ אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נו כבר שאלתם XD יום שבת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בטח גירלפרנד של אבריל XD מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לעצמי ולחבק? לי
ולנשק? לי
ולספר לו משהו מהלב? צ'אקי גל ועדן יש לך חברה? וואו שאלתם XD כן. את מי היית לוקח לאי בודד? לי
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ג'יזס, זה היה לפני 5 שאלות XD אתם כאלה סניליים?? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נטע אמא שלי ^^ שם מיוחד לבן? אלכס שם מיוחד לבת? פרקר ואלכס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ג'וי ומיכאל איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל החולצות השחורות, הג'ינסים, החזיות (XD) ובטח החגורת ניטים XD אתה לומד ביום שישי? לצערי כן מה הספר האחרון שקראת? New Moon אהבת? חכו אני עוד באמצע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? במחשב - נטע, בטלפון - נועם על מה דיברת איתו? על המתנה של לי XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לי וארגו על מי אתה יודע הכי הרבה? אני מניחה שעל לי מה הדבר האחרון שקנית? אומייגאד. היום היה לי יום מטורף בקניון. ואסור לפרסם פה, שמא היא תדע. אע בעצם מותר. האחרון האחרון היה ביריות כמה הוא עלה? 50 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? טל. מתוק שכמוהו. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? טל XD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "חח.." אחריו זה "אוי" ואחריו זה "סקסית" XDDD מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ווק יש לך עדשות/ משקפיים? לא. וחבל שלא. משקפיים זה סקסי לחלוטין... עשית ישור שיניים? נופ אבל אני צריכה XD מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אומייגאדדד זה כמו לשאול מתי פעם אחרונה לבשתי חיתול (כנגד רצוני
) מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בהשבעה של אח שלי בצבא מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מצפה עדי. אבל זה לא עיר XD למה הלכת לשם? כי לליאטי היה יומולדת ורציתי לראות אותה ואנשים ^^ איך קוראים לאמא שלך? תמר יש לך שם שני? מהו? אני כל כך לא מגלה לכם. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא משנה XD אתה אוהב ילדים קטנים? אוי גאד לא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אגואיסטיות, טיפשות, בורות, חוסר טאקט, ויש עוד הרבה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קיטש, מתח, פעולה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי. למה? כי היא הדבר הכי מושלם שקיים. והיא ובראד פיט ביחד. והיא יכולה להשיג כל מי שהיא רוצה. אז למה לא?? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני לא אוהבת ילדים ;[[ הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אמרתי, אהיה משהו בתקשורת, בטוח. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה. אבל המון רגעים מתחילת השנה הזו. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסית, ג'יזס. מה עושה לך טוב? לי, לנגן, לשמוע מוזיקה (דה יוזד, אוו, ודרים
) מה מעצבן אותך? ריבים מטומטמים וחסרי פואנטה. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף אייפוד פלאפון ומסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן על פסנתר, לצייר ולשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? המארז של באפי והגיטרות מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב וביצים XD מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם. את לי. ובטח איזו גיטרה
המלצה לסרט: מעודדות צמודות!
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? יש כל כך הרבה. איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם אנשים\שומעת מוזיקה\מנגנת איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון ואוסטרליה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ וחורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים, כן. אבל הכל עד גבול מסויים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חחח, כל הפורום בערך? נפגשת איתו/ איתה? ^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. לפעמים נשברים, אבל זה קורה גם לטובים מבינינו
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה ומוזיקה את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. הכי בעולם. אני לא מוותרת על כלום. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן. סביר להניח שכן. וברגע שאבין שזה לא עובד, אקבל אותך כמו שאתה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? הכי בעולם >< מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: למעלה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? יש רגעים טובים ויש רגעים רעים מה תעשה כשתסיים את השאלון? כנראה אלך לנגן או לראות טלוויזיה שיר ברקע: everywhere - הקאבר של ילוקארד שעת סיום: 20:54

Aragollum

New member
XDDD

"איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אגואיסטיות, טיפשות, בורות, חוסר טאקט, ויש עוד הרבה" וואו, אני ממש מקווה שאני לא החבר הכי טוב שלך XDDDD [והממ, אבחר להתעלם מהשאלה על הסמים כרגע
]
.

SexyMexicanMaid

New member
לבעוט בך... :]

עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי. למה? כי היא הדבר הכי מושלם שקיים. והיא ובראד פיט ביחד. והיא יכולה להשיג כל מי שהיא רוצה. אז למה לא?? למה לא להתחלף עם בראד פיט? הוא עושה את אנג'לינה!!!!111 [ו.. אמ. כן. יש לנו שיחה לעשות.
]

La InoLviDable

New member
עניתי בבוקר ולא שלחתי../images/Emo199.gif

שם מלא: מיכל
גיל: 18 [נו מה, כבר אפשר להגיד!] מקום מגורים: נס ציונה סטרייט/גיי/ביי: גיי כנראה אתה צמחוני? נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? הוא בסיידר אי פעם צבעת אותו? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? זה נחמד שכזה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? לא ממש מה צבע העור שלך? חום [וואו, חיי מלאים צבע.] כמה אחים? חום. [3 אחיות] אוהב את המשפחה? הכי בעולם
פירסינג: אין קעקועים: אין אוהב את עצמך? לפעמים חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הממ.. את התנוך הימני שלי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לפעמים עברת פעם על החוק? כע
גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? הו.. כן
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית שעושה קידוש ביום שישי אחרי כניסת השבת, על ארוחת הכוללת בתוכה בשר וחלב השוכנים יחד בהרמוניה. מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 וחצי באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 [אחרי החצי P:] באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר הנגינה! כמה מחשבים יש בבית? אחד + לפטופ איזה כתה סיימת? מסיימת י"ב
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? שרה, המורה לספרות שאיבדה לי את המגן
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה שכזאת מחכה לשנה הבאה? בערך, הולכים לקרות הרבה דברים חדשים. מה מיקצועות ההרחבה שלך? מוסיקה וביולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? כן, בחיבור... [ונשאר לעשות בהיסטוריה, אזרחות, ספורט, מוסיקה, ביולוגיה, אנגלית ומתמטיקה] באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? האוניברסיטה הפתוחה כנראה
יש תיכנונים לחופש? כן, הרבה מהם. יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 2 כמה מתוכם היו רציניים? 2 מתי היה האחרון? עד לפני חודשיים וחצי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנתיים וחצי למה ניפרדתם? כי נהיה רע בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? הממ.. זיפים[?] האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא, זה כואב ;[ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? הממ.. לא נראה לי האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? עשיתי יותר מנשיקה אחת?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא, אבל אחות הגיעה במצב מביך כשעוד היינו בארון :X

La InoLviDable

New member
אז הנה עכשיו ../images/Emo3.gif

[אני חושבת שהיה אמור להיות כאן:]מתי בפעם האחרונה? אכלת: עכשיו שתית: גם השתכרת: אף פעם הקאת: לפני 20 ומשהו ימים :X שמעת דיסק: אתמול, באוטו איזה דיסק? רונה קינן - עיניים זרות היית בהופעה: לפני יותר מדיי זמן [תיכף רונה, בעזרת ה' P: ] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני כמה ימים [שיחתנפש עם אחות P: ] היית בתל אביב: שבוע שעבר התקשרת למישהו: אתמול מתישהו התקשרו אלייך: אתמול מתישהו שיר שמתנגן ברקע: אין, אבל בראש - "הפעם האחרונה" מה המידה שלך בנעליים? 39-40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? איזו רופאה איפשהו אני מניחה מה המקצוע האהוב עלייך? מוסיקה עיר/ים אהובות: נס ציונה
, בוסטון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אחותי הקטנה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם כמה חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית [של מישהו אחר בד"כ] עם כמה חברים P: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 23:00-2:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מגן באזרחות כמה קיבלת בו? לאיודעת עדיין היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לפעמים מתי פעם אחרונה שבכית? שבת בערב מדוע? התרגשות לקחת סמים מתישהו? כל הזמן
אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נו, עברנו על זה כבר... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Cold war kids - Hang me up to dry מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אפחד ולחבק? הגר ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יעלי יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את סנדרה בולוק
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? נופ שם מיוחד לבן? פלא שם מיוחד לבת? אוצר [שניהם בני דודים שלי] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הג'ינס ההוא אתה לומד ביום שישי? טכנית, כן מה הספר האחרון שקראת? Cancer made me a shallower person אהבת? חביב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יערה על מה דיברת איתו? על הפנטזיות המוזרות שלה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? אני מניחה שגם מה הדבר האחרון שקנית? פלאפון
כמה הוא עלה? יותר מדיי ממי הsms האחרון שקיבלת? orange obox מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אסור לי לגלות
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי כוח ללכת לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בלינצ'ס עם שוקולד! יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן, יש לי תור לעוד שבוע
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שלשום מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קיבוץ פלמחים למה הלכת לשם? כדי להיות בים
איך קוראים לאמא שלך? יעל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי כאן איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לאיודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה וכאלה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מישהו חירש למה? כדי להרגיש איך זה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לאיודעת הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: דברים טובים מה הרגע המאושר ביותר בחייך? למה לחשוב שהוא כבר חלף? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כזה" מה עושה לך טוב? שמחה מה מעצבן אותך? טיפשות מה תמיד צריך להיות בכיס? סטרואידים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור, ריקוד, צילום מה הפריט הכי יקר שיש לך? איזה משהו שם בראש מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? סירה ממונעת ומתודלקת המלצה לסרט: לא עולה לי משהו כרגע מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ושיחה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אפריקה, דרום אמריקה, אוסטרליה, קנדה, סין, הודו, קוטב איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא על חשבונם מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינה שאהבה יכולה להתחיל באופן וירטואלי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? התאהבות אולי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים, תלוי באיזה תחום מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמרתי כבר
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "כזה", "שכאלה", "לפעמים", "משו משו", "הכל בסיידר" האם את/ה מאמינ/ה בה´? בדרכי החיים טובים לדעתך? אכן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אסיים את המתכונת באזרחות סופסוף שיר ברקע: עדיין "הפעם האחרונה" בראש שעת סיום: 11:58 הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aragollum

New member
חחח בהתחלה עוד העתקתי תשובות שממש אהבתי

אבל אז היו יותר מדי דברים נורא חמודים ומשעשעים, אז ויתרתי XD אנחנו צריכים לדבר המונים :] לאב יו

Prue 4 u

New member
ניקוי ראש קל

שם מלא: רוני. גיל: 16 ומשו.. מקום מגורים: הרצליה! [אולהאולה] סטרייט/גיי/ביי: סטרייטע אתה צמחוני? לא
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-שטני אוהב אותו? לא רע אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, לחום על גווניו האדומים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי.. אוהב את זה? תלוי במצברוח D: מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? מסתדרים מה צבע העור שלך? לבן O_O אני מחזירת-אור בימים האלו.. שמש ודחוף. כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? יאפס פירסינג: דאבל הליקס קעקועים: בקרוב.. אוהב את עצמך? אממ.. אני לא רעה חושב שאתה בנאדם יפה? לפעמים מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? כפות ידיים, רגליים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן.. חלק.. עברת פעם על החוק? יאפ! אני קרימינלית סדרתית גנבת פעם? אממ XDDDD [ליאטמאיה
] אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. טפוי. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני? טוטלי חילונית מתנחל? לא XD רק בבתים של חברים
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? "חדר עבודה" כמה מחשבים יש בבית? 2.. בעצם 3 איזה כתה סיימת? סיימתי? רגערגע עודלא נגמר.. אבל אני עכשיו בסוף י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לאנגלית. המורה לספרות. טיפשות. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? חביבה מחכה לשנה הבאה? תלוי מאיזה היבטים.. XD מהיבט לימודי ממש ממש לא, אבל מהשאר אני באופטימיות רבה מה מיקצועות ההרחבה שלך? פיזיקה ומנהל עסקים-כלכלה [רצינית אני..] כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? מתמטיקה בחורף, וצפוי לי עוד באנגלית, היסטוריה, ספרות ופיזיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד.. יש תיכנונים לחופש? בטח. יש חבר/ה? לא.. היית מאוהב? לא היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כע.. כמה בני זוג היו לכם? רציניים ארוכי טווח לא היו.. כמה מתוכם היו רציניים? הע מתי היה האחרון? לפנייי.. חודש ומשהו מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא הרבה למה ניפרדתם? כי ככה בגדו בך פעם? לא שידוע לי היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? מבט, כפות ידיים.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? רצוי שלא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא XD האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא.. האם התנשקת עם בן מינך? לא.. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא.. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? אעע כע האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא תודה לאל XD

למעלה