המשך...../images/Emo122.gif../images/Emo189.gif
אכלת:
שתית:
השתכרת:
הקאת:
שמעת דיסק:
איזה דיסק? ... היית בהופעה:
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
היית בתל אביב:
התקשרת למישהו:
התקשרו אלייך:
שיר שמתנגן ברקע: טורנקיט
מה המידה שלך בנעליים? 41-40. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לאדעת.
מה המקצוע האהוב עלייך? כלבנות מעשית
עיר/ים אהובות: ת"א?><" מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3 איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת.><" מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10-11... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? היסטוריה. כמה קיבלת בו? 97
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו?
מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת><" מדוע? ... לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? The Fray - How To Save A Life
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? איזבל.S: ולחבק? אמא! ולנשק? ... ולספר לו משהו מהלב? אדוה! יש לך חברה?
את מי היית לוקח לאי בודד? את עוגיפלצת!
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדברת. שם מיוחד לבן? בן?
סתם, אממ, לא יודעת... שם מיוחד לבת? ריאנון. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורים. אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת? ... אהבת? ... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? סתם, היא נתקעה בקיר.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא ואוריה. וגם תאיר. וגם לירון. על מי אתה יודע הכי הרבה? אוריה?... מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת><" כמה הוא עלה? ... ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת, אני סנילית><" מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא. יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואו, לפני הרבה שנים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בפברואר. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון. למה הלכת לשם? דוד שלי. איך קוראים לאמא שלך? חנה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת, להישאר בגיל הזה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? וכחנות! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, אקשן ואימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איימי!
למה? כי, כי, כי, זאת איימי!
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3?... הלכת פעם להפגנה? לא. מתי זה היה? ... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מאלפת כלבים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מאיפה אני זוכרת...? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "נה." זה ביטוי?
מה עושה לך טוב? ... מה מעצבן אותך? ... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור! מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יש הרבה.><" מה היית לוקח לאי בודד? מטוס עם טייס חתיך! המלצה לסרט: "רובטס". מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שיש לי עיניים יפות! איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה לא לחשוב על זה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת. את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הא?
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ... האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים. החיים טובים לדעתך? עד כה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אסגור את החלון ואדליק מזגן.
שיר ברקע: וויספר
שעת סיום: 18:16 הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרעלוש!
אכלת: