שאלון

yotem 16

New member
שאלון../images/Emo83.gif

יש לי יום מרוכז בביולוגיה במחשבים (מחר הבגרות), ואני גרוע בזה גם ככה אז ננצל את הזמן לעשות דברים חשובים P: שם מלא: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? היית מאוהב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

yotem 16

New member
ננסה לענות../images/Emo83.gif

בלי שהמורה תגלה
שם מלא: יותם היפה גיל: 17 מקום מגורים: צפון סטרייט/גיי/ביי: גיי אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? סגול, שחור, עכשיו גוונים השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק למעלה ובקבוקים למטה אוהב את זה? זה פסדר. קשה לסדר אותו בגלל זה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? שחום כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג: גבה נזם אוזניים קעקועים: אין אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מעבדתמחשבים בבית ספר PP: כמה מחשבים יש בבית? שלושה איזה כתה סיימת? מסיים בקרוב, י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אורטל טוויל הכלבה (ביולוגיה) איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? גרועה מחכה לשנה הבאה? כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? אומנות כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? בינתייםחלק בביולוגיה, ובקרוב יש עוד שבע באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בית ספר יש תיכנונים לחופש? כרגע רק לעבוד ולסיים עם הרישיון יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן כמה בני זוג היו לכם? שלושה כמה מתוכם היו רציניים? אחד מתי היה האחרון? צצ מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? צצ למה ניפרדתם? ככה יצא בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא חח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? סוד האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא גאד לא הייתה כותרת, אז נניח שזה מתי בפעם האחרונה...: אכלת: בבוקר שתית: אתמול השתכרת: חצי השתכרתי ביום שבת בלילה הקאת: כמה שנים שמעת דיסק: שומע במחשב איזה דיסק? היית בהופעה: יום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: יום ראשון התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 45 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נקווה שחי מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות בעיקרון עיר/ים אהובות: ת"א, כרכור מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ה-DVD של אוונסנס בין היתר איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, במיטה, חולה איך אתה הכי אוהב לבלות? בית קפה עם חברים או מסיבה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? שתיים עשרה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתכונת במתמטיקה כמה קיבלת בו? לא ידוע אבל לא משהו היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אבל לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה מדוע? כי אהבה זה כואב :) לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? רק פעם בכמה זמן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? היה את זה כבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? She will be loved של מארון 5 מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאדע ולחבק? עומר ולנשק? אוהד ולספר לו משהו מהלב? אוהד יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד נראה לי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עומר אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? יהונתן זה שם אני ממש אוהב שם מיוחד לבת? אלה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כרגע איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה כלשהי אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? המאהב אהבת? לא סיימתי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? טל קנטה על מה דיברת איתו? "טל בואי למעבדה" P: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע על מי אתה יודע הכי הרבה? - מה הדבר האחרון שקנית? אוכל ביום ראשון בבוקר כמה הוא עלה? 20 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אמנון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עומר ישמצב או אליאור או מישהו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? שלושה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?פסטה ברוטב פסטו יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א ובנימינה למה הלכת לשם? ל"ג בעומר איך קוראים לאמא שלך? שקר כלשהו יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? יותם ממשל יותם בתנ"ך אתה אוהב ילדים קטנים? לא באופן הזה P: אבל כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מתאים לי ככה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איימי לי למה? כי זה מגניב כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? ארבעה אני מקווה הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאתט מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? אטימות וטימטום ואנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה על גיטרה או פסנתר מה הפריט הכי יקר שיש לך? מעיל עור ב- 900 ש"ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? MP4 ויומן המלצה לסרט: ללמד את גברת טינגל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? מצונזר איך את/ה מתגבר על באסה? אלוהים יודע איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אני חושב שזה יכול להיות קיים, אבל בפועל זה לא משהו שיימשך יותר מדי זמן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שניהם ביחד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יודע מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כלבה זונה פאתא כאפות האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודע החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? אבריז מהשיעור שיר ברקע: אין שעת סיום: 09:18

McFreaKy

New member
*מתחמק מריצה* ../images/Emo3.gif

שם מלא: גל אלהים. גיל: 19. מקום מגורים:חדר שלי - חיפה.
סטרייט/גיי/ביי: א-מיני. אתה צמחוני? ההפך הגמור בערך. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה. אוהב אותו? יאפ. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? בלונד.
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? יאפ. מה צבע העיניים שלך? חום הייזל. אוהב אותו? הייתי מעדיף כחול או ירוק, אבל זה גם בסדר. מה צבע העור שלך? רגיל?
כמה אחים? אחת. אוהב את המשפחה? X: פירסינג: לשון וגבה. קעקועים: נופ. אוהב את עצמך? הכי בעולם. חושב שאתה בנאדם יפה? הכי בעולם. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הכלללללל.
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? ברור, אם יש להם קצת שכל. עברת פעם על החוק? כה. גנבת פעם? כה. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? נופ. אתה לוקח ריטלין? לא, אבל נראה לי שאני צריך.
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? שוקולד.
אתה דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסט. מתנחל? בחדר שלי.
כמה קומות בבית? אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באותה אחת.
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי, לייק, דה? כמה מחשבים יש בבית? שניים. והלפטופ של אבא לפעמים. איזה כתה סיימת? י"ב?
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לפיזיקה.
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? קקה בלבן. מחכה לשנה הבאה? אני מניח. מה מיקצועות ההרחבה שלך? היו תיאטרון ופיזיקה. אה וצרפתית, אני תמיד שוכח. כמה יח"ל מתמטיקה? 5. כמה יח"ל אנגלית? 5, דוברים.
עשית בגרויות השנה? במה? לא.
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? שום בית ספר? יש תיכנונים לחופש? אני תמיד בחופש.
יש חבר/ה? נופ. היית מאוהב? נופ. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? לא היו ממש... כמה מתוכם היו רציניים? אף אחד. מתי היה האחרון? ^ מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? אני חושב שזה היה בגן.
למה ניפרדתם? הלכנו לבתי ספר יסודיים שונים.
בגדו בך פעם? נופ. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?
מה הכי מושך אותך בבן המין השני? העוגיה. לא'דע, אין לי כוח. X: האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא נראה לי. @__@ האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? נופ. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך? איכ, חס וחלילה. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? מה זה עניין של מישהו כאן?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? בטח, אונס מרובה משתתפים. האם אמא נכנסה פעם באמצע? @___@ אכלת: מעדן.
שתית: מים.
השתכרת: לפני 3 חודשים. הקאת: אני חושב שאז.
שמעת דיסק: באוטו אתמול? איזה דיסק? של המון שירים שאני אוהב.
היית בהופעה: סינרגיה לפני איזה 3 חודשים... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא יודע. היית בתל אביב: יום שישי. התקשרת למישהו: אתמול אולי? התקשרו אלייך: לפני דקה. שיר שמתנגן ברקע: אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך. מה המידה שלך בנעליים? 45.5-46.5. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקבר? X: מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון. עיר/ים אהובות: לוס אנג'לס, ניו יורק, יורק (באנגליה)... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודע, לא קבלתי הרבה מתנות. X: איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממש חגגתי.. איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון.
וטלויזיה. ולרוץ. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי בדר"כ. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8.30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה.
מה היה המבחן האחרון? מאיפה אני זוכר?
כמה קיבלת בו? ^ היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? חודש ומשו... מדוע? כי פגעו בי. לקחת סמים מתישהו? בחיים לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כבר עניתי על זה.
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? the veronicas - a teardrop hitting the ground. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד.
ולחבק? לא רוצה. X: ולנשק? חלאס.
ולספר לו משהו מהלב? המ.
יש לך חברה? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את המחשב. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את באפי. @__@ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא בא לי לדבר.

McFreaKy

New member
לא שרשרתי נכון. ../images/Emo7.gif

שם מיוחד לבן? לא'דע. שם מיוחד לבת? טארה, אולי. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יותר מידי... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס. אתה לומד ביום שישי? למדתי.
מה הספר האחרון שקראת? 5 אנשים שתפגוש בגן עדן, עדיין. X: אהבת? כה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? תום. על מה דיברת איתו? על זה שאין לי כוח לדבר. X: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? וואלה, אני לא יודע, זה קצת מפחיד. על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע... מה הדבר האחרון שקנית? אנערף, לא זוכר. כמה הוא עלה? ^ ממי הsms האחרון שקיבלת? האחרון שלא נמחק ממאי.
והיה אחד מאור.
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קרן. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אתה". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בא לי להקיא. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא יודע.
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא'דע. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן אולי? למה הלכת לשם? על האש עם "חברים". איך קוראים לאמא שלך? הלו, קצת פרטיות. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם הגלים בים.
אמא אוהבת. אתה אוהב ילדים קטנים? כה.
(אבל לא בצורה שמייקל ג'קסון אוהב אותם) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלא קיימים בו. X: או ממש קטן, ככה 1-5. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כשאדע מי החבר הכי טוב שלי,אחזור עם תשובה.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא משנה.
למה? כי נראה לי שחייו נחמדים? X: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא'דע. קודם שאני אהיה גדול. הלכת פעם להפגנה? כה. מתי זה היה? כתה ד'?
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביד. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שבו שכבתי עם באפי! אה, לא, זה של אנג'ל. לא יודע. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודע.
מה עושה לך טוב? באפי.
מכושפות.
האנטומיה של גריי.
סמולוויל.
אני חושב שהבנתם את הרעיון... מה מעצבן אותך? בני אדם. מה תמיד צריך להיות בכיס? כדור הרגעה? X: שוקולד? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנערף, אולי שמיכה ב-400 דולר?
והמחשב והמצלמה (למרות שטכנית היא לא שלי). מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הרבה דברים?
אמא פולניה. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב. המלצה לסרט: ספיידרמן 3, קומדיית השנה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודע. איך את/ה מתגבר על באסה? דופק את הראש בקיר, ישן, טלויזיה... איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זינלנד ואוסטרליה. והמון מדינות בארה"ב. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף.
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, אבל אם יש על מה לצחוק, צוחקים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה. נפגשת איתו/ איתה? כה. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? טלויזיה.
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אני מניח שאהיה כשתהיה לי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חלילה. מקסימום אהרוג אותך. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי באיזה הקשר. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: השאלון הזה חוזר. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? לא. מה תעשה כשתסיים את השאלון? מתלבט בין להתחפר במיטה ללרוץ. שיר ברקע: Evanescence - Lacrymosa. שעת סיום: 18.50.

Honey girl17

New member
איזה ארוך!!../images/Emo129.gif

אפעם לא עניתי על אחד כזה... שם מלא:בר גיל:17 מקום מגורים:חדרה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית אתה צמחוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?אממ בסדר.. אי פעם צבעת אותו? כע אם כן לאיזה צבעים?שחור וחום-אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כעע! מה צבע העיניים שלך?חום כהה אוהב אותו?לא משהו מה צבע העור שלך?שוקולד חחח כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?אממ שאלה קשה פירסינג:לא קעקועים:לא אוהב את עצמך?כע חושב שאתה בנאדם יפה?כע מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?את הגוף חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?כע עברת פעם על החוק?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן?לא (סיגריות) כמה? לאאא אתה לוקח ריטלין?פחח לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?אממ תקופות... אתה דתי/מסורתי/חילוני?לא מגדירה את עצמי. מתנחל?חעחעחעחע אבוי כמה קומות בבית?אחד... באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?בקומה הראשונה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?סלון כמה מחשבים יש בבית?שניים איזה כתה סיימת?י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה ללשון איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?חברתית? מצויינת! לימודית?גרועה. מחכה לשנה הבאה? בהחלט! מה מיקצועות ההרחבה שלך?פסיכולוגיה,תנ"ך,תושב"ע כמה יח"ל מתמטיקה?כרגע 3 שנה הבאה ב"ה ארבע...משלימה. כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה?כמובן במה?אנגלית,מת',תושב"ע,פסיכו' באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בית ספר. יש תיכנונים לחופש?כרגע לא... יש חבר/ה?לא. היית מאוהב?בהחלט. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?כע. כמה בני זוג היו לכם?אממ הרבה... כמה מתוכם היו רציניים?שניים. מתי היה האחרון?לפני מספר חודשים. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חצי שנה. למה ניפרדתם?כי הוא היה מניאק! בגדו בך פעם?כע...יותר נכון אני הייתי המאהבת בלי לדעת. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לאאא!!! מה הכי מושך אותך בבן המין השני?גוף ואופי. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?כע...תלוי מה. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לאאא!! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?יאכ לא! האם התנשקת עם בן מינך?לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?כע. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?כע. האם אמא נכנסה פעם באמצע?חח לא. אכלת:היום? לא. שתית:כע השתכרת:כע בפורים. הקאת:יאכ כע...לפני הרבה זמן...שלא יחזור!! שמעת דיסק:כע איזה דיסק? הרבה... היית בהופעה: כע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:כע. היית בתל אביב:כעע,יום חמישי שעבר. התקשרת למישהו:וואלה לא. התקשרו אלייך:כע שיר שמתנגן ברקע:ששש שקט! מה המידה שלך בנעליים?36-37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בבית יולדות. מה המקצוע האהוב עלייך?פסיכולוגיה עיר/ים אהובות:עיר? ירושלים. ים? אממ מה שבא ברוך הבא מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כסף איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?ים,רגעים אינטימיים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כע אבל מי בא איתה בכלל?? מה היה המבחן האחרון?בגרות בפסיכו' כמה קיבלת בו?אינשללה 100! היית פעם אצל פסיכולוג?אני פסיכולוגית בעצמי. ואצל פסיכיאטר?לא. חשבת פעם על התאבדות?כע אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?שבוע שעבר מדוע?כי רבתי עם אמא לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?פורים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?וואלה אפחד ולחבק? ידיד ולנשק?ידיד ולספר לו משהו מהלב?ידיד יש לך חברה?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אפחד!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?כעע עם מי?ידיד שלי שם מיוחד לבן?הראל שם מיוחד לבת?לא יודעת... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?האקס..היה מת!!! איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חצאית ג'ינס ממש אהובה עלי וגופיה סטייליסטית בטרוף!! אתה לומד ביום שישי?לצערי מה הספר האחרון שקראת?לא קראתי אהבת?אמממ כע. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ידיד שלי על מה דיברת איתו?מה עדיף? חורף או קייץ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אין כזה. על מי אתה יודע הכי הרבה?על ידיד שלי מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס להופעה. כמה הוא עלה?360 ממי הsms האחרון שקיבלת?דילגתי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?נקסט! מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מה יהיה? מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום.בא לי להקיא יש לך עדשות/ משקפיים?עדשות עשית ישור שיניים?לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אממ שנה שעברה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אמממממ לפני 5 חודשים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?לקחת את הכרטיס איך קוראים לאמא שלך?עמליה יש לך שם שני?לא מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו?לא מי?אין אתה אוהב ילדים קטנים?כע בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?קשה קשה... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 הלכת פעם להפגנה?לא מתי זה היה?לא הלכתי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אין כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?פאקינג שיט מה עושה לך טוב?בגדים!! והרבה! מה מעצבן אותך?כשמעצבנים אותי! מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתחות,אמפי,וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לוידעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב,אמפי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל!! מה היית לוקח לאי בודד?אממ,ספר,אוכל,בגדים. המלצה לסרט:אין מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני מתוקה ומיוחדת איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?לונדון,ארה"ב איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף!!! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כע את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?בגדים,כסף אהבה. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כעע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כע מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אממ "מה אני אעשה???" האם את/ה מאמינ/ה בה´?כע החיים טובים לדעתך? לא. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך ללמוד. שיר ברקע:שש שקט. שעת סיום:9:57

SexyMexicanMaid

New member
אני חולה;[[[

שם מלא: עדן אביב גיל: 15 עוד חודש מקום מגורים: עפולה שמה סטרייט/גיי/ביי: גיי אתה צמחוני? כבר לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אוהב אותו? הוא נחמד אי פעם צבעת אותו? כן אם כן לאיזה צבעים? שחור סיני השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל אוהב את זה? לא ממש מה צבע העיניים שלך? חום-שחור אוהב אותו? אני מסתדרת עם זה מה צבע העור שלך? רגיל? כמה אחים? עוד 4 אוהב את המשפחה? רובם:] פירסינג: הליקס והורייזן קעקועים: עוד לא אוהב את עצמך? כן חושב שאתה בנאדם יפה? לא ממש מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? נכון לעכשיו? כלום. כולי חולה ונראת כמו מוות חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא ממש עברת פעם על החוק? כן גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? כבר לא:] אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? חס וחלילה כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באותה אחת באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 1 איזה כתה סיימת? אני עדין בט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? ממממ... ז'נט. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה פלוס מחכה לשנה הבאה? כל כך מה מיקצועות ההרחבה שלך? אני ארחיב תאטרון וביוטכנולוגיה כמה יח"ל מתמטיקה? *אני כבר החלטתי הכל יא אללה* 4 כמה יח"ל אנגלית? 5-7 עשית בגרויות השנה? במה? לא^^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בן גוריון יש תיכנונים לחופש? יותר מדיי יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא שזכור לי.. כמה בני זוג היו לכם? 4 כמה מתוכם היו רציניים? 4 נראה לי מתי היה האחרון? נגמר בפברואר אם אני לא טועה מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חצי שנה למה ניפרדתם? ככה. בגדו בך פעם? לא שאני יודעת היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? כלום
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא ממש.. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חחחחחחחחחחחחח האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? איך נראה לכם שכל עפולה יודעת עליי? X: האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא בדיוק.. התנשקתי עם מישהי ליד הבית שלה ואמא בדיוק עברה שם עם אחותי הגדולה.. מתי בפעם האחרונה [?] אכלת: לפני שעתיים שתית: ^ השתכרת: אף פעם הקאת: לפני כמה חודשים שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? לא זוכרת איך קוראים לו.. איזה אחד של דרים היית בהופעה: יום שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול בלילה היית בתל אביב: יום שישי התקשרת למישהו: ב8 וחצי התקשרו אלייך: לפני שעה שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 38-9 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אלוהים יודע. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית [אינה
] עיר/ים אהובות: ת"א משהו מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מיי ביוטיפול בס
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא זוכרת.. זה היה מזמן מדיי איך אתה הכי אוהב לבלות? אצל מתן/רעות [אותו מקום יא אללה..] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? פיזיקה כמה קיבלת בו?95 [גם אני הייתי המומה..] היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? שבועיים משהו מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הפתיחה של סיינפלד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שקד וסהר:] ולחבק? רעות ודן ולנשק? רעות ולספר לו משהו מהלב? רום יש לך חברה? לא ממש.. את מי היית לוקח לאי בודד? גיטרות ואותה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? וואייי אל תשגעו אותי על הבוקר... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רעות שם מיוחד לבן? רום [זה מיוחד מה.] שם מיוחד לבת? זיו בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? .... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? דגמחים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת אהבת? יכול להיות מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רעות.. על מה דיברת איתו? היא נשרפה..P: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בר, אח שלי, רום, רעות על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. מה הדבר האחרון שקנית? קולה כמה הוא עלה? 7 ממי הsms האחרון שקיבלת? רום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חחחחחחחחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן>< מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אף פעם? P: מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה למה הלכת לשם? ל"ג בעומר איך קוראים לאמא שלך? יפה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן.. על מישהו שהיה נורא חשוב ומשמעותי כזה בחיים של אחותי אתה אוהב ילדים קטנים? עד גיל מסויים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדיש מדיי לפעמים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות.. אבל מהטובות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה:] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 הלכת פעם להפגנה? נראה לי.. מתי זה היה? לא זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שיעשה אותי מאושרת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו המון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יש יותר מדיי.. מה עושה לך טוב? מוסיקה, חברים, היא.. מה מעצבן אותך? הפוסטמות מי"ב.. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? בס של 5000 שקל? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לא יודעת.. מה היית לוקח לאי בודד? וואי די לחזור על שאלות. המלצה לסרט: וואטר בוי! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? היו הרבה. אני לא זוכרת עכשיו נו. איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה.. חברים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק על חברים שלי:] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוסיקה, חברים ורעות את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא יותר מדיי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי שאפשר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: על הזין, יא אעעעלה.. כל מיני האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? שום דבר מיוחד שיר ברקע: אין שעת סיום:11:13

West Doll

New member
ווי, ארוך.

שם מלא: חן. גיל: עודמעט 18. מקום מגורים: יהוד. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני. אוהב אותו? שיהיה. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מסריח. אוהב את זה? לא. מה צבע העיניים שלך? כחול-ירוק-אפור. אוהב אותו? דווקא כן. מה צבע העור שלך? צבע של...עור
כמה אחים? 4 אחיות אוהב את המשפחה? למה לא. פירסינג: יש. קעקועים: אין. אוהב את עצמך? כפרעליי
חושב שאתה בנאדם יפה? כפרעליי
מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? הכל, כפרעליי
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? מה אכפת לי מה אחרים חושבים. כפרעליי
עברת פעם על החוק? נראה לי שכן. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כבר לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? מסורתית. מתנחל? לא. כמה קומות בבית? קומה אחת. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מתחת לאדמה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בסלון! כמה מחשבים יש בבית? 2. איזה כתה סיימת? עוד מעט אני מסיימת י"ב. חכו שהבגרויות יסתיימו
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה של מתמטיקה. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? נחמדה. מחכה לשנה הבאה? קצת. מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות. כמה יח"ל מתמטיקה? 3
כמה יח"ל אנגלית? 5. ירדתי מ-7
עשית בגרויות השנה? במה? במה שהיה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בשום בצפר. יש תיכנונים לחופש? לא. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? לא ממש. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא. כמה בני זוג היו לכם? 3. כמה מתוכם היו רציניים? 1. מתי היה האחרון? לפני איזה שנה. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים
למה ניפרדתם? כי אני אמרתי
בגדו בך פעם? לא. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים והגבות! שיראו נורמליות. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא, כולם מפגרים. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא.

West Doll

New member
המשך.

מתי בפעם האחרונה...: אכלת: אתמול בצהריים. שתית: היום בבוקר. השתכרת: במוצ"ש. הקאת: לפני שבועיים. שמעת דיסק: שלשום. איזה דיסק? לא זוכרת. היית בהופעה: לפני הרבה זמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. היית בתל אביב: וואו. שנים. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך: היום בבוקר. שיר שמתנגן ברקע: כלום. מה המידה שלך בנעליים? 40. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות ואנגלית. עיר/ים אהובות: לא יודעת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מלא דברים. איפה חגגת יומולדת אחרון? בחדר כושר
איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת באיזה גינה עם איזה 3 חברים, נרגילה ווודקה-רדבול
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כבר לא לומדים
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא. מה היה המבחן האחרון? היום, אבל לא הלכתי. אני לא מרגישה טוב. כמה קיבלת בו? לא עשיתי]: היית פעם אצל פסיכולוג? כן, כשהייתי בת 6. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע. מדוע? כי כואב לי. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? כבר לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? במוצ"ש. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אפחד
ולחבק? אחיין שלי. ולנשק? אפחד. ולספר לו משהו מהלב? אפחד. יש לך חברה? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את אמא. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אפחד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? נועם. שם מיוחד לבת? לא יודעת. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אפחד. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הכל
אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? אנשי הקש. אהבת? עוד לא סיימתי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מאיה. על מה דיברת איתו? על המבחן שיש היום בבוקר. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ענבר. על מי אתה יודע הכי הרבה? ענבר. מה הדבר האחרון שקנית? משחק לפלייסטיישן. כמה הוא עלה? 200 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? מאפרת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אפרת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? המילה הראשונה? אממ, אני. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לחם עם שוקולד. יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות, המשקפיים נמעכו. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אני אהיה ביום רביעי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואו. שנים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת גן. למה הלכת לשם? כי הייתי צריכה משו מהקניון שמה. איך קוראים לאמא שלך? ג'ודי. יש לך שם שני? מהו? בואו לא נדבר על זה. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? רק אם יש להם קירבה משפחתית אליי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה שאני עכשיו. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נרקיסיזם
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה ולפעמים קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד. למה? / כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. הלכת פעם להפגנה? כן. מתי זה היה? לפני שלוש שנים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוף. מה עושה לך טוב? שוקולד. מה מעצבן אותך? הכל. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? טלוויזיה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל. מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון. המלצה לסרט: דומינו. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אין לי כוח לחשוב. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו-יורק. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חס וחלילה. נפגשת איתו/ איתה? ה' ישמור. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שוקולד. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 11:31

NeT NiT

New member
עונהנה../images/Emo3.gif

שם מלא: נטע לי סלע גיל: עוד מעט 18 מקום מגורים: עמק יזרעאל סטרייט/גיי/ביי: גיי, למה לא כתבת את הבי באמצע?
אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני אוהב אותו? סבבה אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, ורוד השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי שכזה אוהב את זה? לא ממש מה צבע העיניים שלך? ירוק אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? בהיר-צהוב
כמה אחים? אחות גדולה אח קטן אוהב את המשפחה? כן פירסינג: גבה שמאלית קעקועים: אין עדיין אוהב את עצמך? אני בסדר עם עצמי
חושב שאתה בנאדם יפה? הממ כן מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיניים חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? יש ויש עברת פעם על החוק? לא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. פויה. אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? שתיים וחצי באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אחד וחצי
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? שניים נייחים ונייד איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את עצמי אבל זה לא אקטואלי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סבבה מחכה לשנה הבאה? אין! מה מיקצועות ההרחבה שלך? תיאטרון וצילום כמה יח"ל מתמטיקה? 4 איכ כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? רק בגרויות וסיימתי בצפר.. בהרבה מקצועות. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בית ספר לנ"מ
יש תיכנונים לחופש? לבלות, לעבוד קצת ולהרוויח כסף, לטוס לחו"ל.. יש חבר/ה? כן! היית מאוהב? מאוהבת עכשיו. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא כמה בני זוג היו לכם? 3 כמה מתוכם היו רציניים? הממ שתיים וחצי
מתי היה האחרון? הממ לפני שלושה חודשים בערך.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה למה ניפרדתם? . בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? בבנות מיני! עיניים וחיוך. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? תלוי האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא, צריך לעבוד על זה XD האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא ממש האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? בערך האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא!! טפו טפו.

NeT NiT

New member
המשך..

אכלת: שוקולד, סוכריה, טופי, ממתק רוסי, ארטיק וקרח
ארוחת בריאות! שתית: תה בבוקר ונסטי השתכרת: לא קרה הקאת: לפני כמה ימים כזה.. התייבשתי שמעת דיסק: היום בבוקר איזה דיסק? רונה קינן - עיניים זרות היית בהופעה: מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כל הזמן היית בתל אביב: מפגש אחרון התקשרת למישהו: היום בבוקר התקשרו אלייך: היום בבוקר שיר שמתנגן ברקע: אין מה המידה שלך בנעליים? 37 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בתקווה על במות הקאמרי. מה המקצוע האהוב עלייך? תיאטרון [ואין יותררררררררררררר
] עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה חשמלית
איפה חגגת יומולדת אחרון? בביתי הקט בהתנחלולדת איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים, בבית של מישהו או בבית קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי באיזה ימים ומה יש למחרת, אוהבת לישון הרבה בכלליות
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:50 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרות בתיאטרון! כמה קיבלת בו? עוד לא יודעת! אבל במתכונת קיבלתי 100
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא בדיוק מתי פעם אחרונה שבכית? לאזוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא! אתה מעשן? לא! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא משתכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאזוכרת ולחבק? נעמה
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? אין מישהו מסיום יש לך חברה? כן! את מי היית לוקח לאי בודד? נשנש את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נשנש ;[[[ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? יעלה ורוני שם מיוחד לבן? לאיודעת שם מיוחד לבת? לאיודעת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין חיה כזאת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני חולצות.. טי שירטס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "אני אוהב את תמיר" אהבת? מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? המנקה שלנו..אלה
על מה דיברת איתו? על זה שיש קרח במקפיא ושתשתה משהו קר
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הממ שירי ורוני על מי אתה יודע הכי הרבה? לאיודעת מה הדבר האחרון שקנית? ארטיק! כמה הוא עלה? לאזוכרת.. ממי הsms האחרון שקיבלת? נעמה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נעמה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "נטע" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה! אויי איזה קטע יש לי!!! ^_________^ יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? הייתה לי פלטה לשנה.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן.. אני צריכה לקבוע תור XD מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בסמינר הציוני שנה שעברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה למה הלכת לשם? מדורת ל"ג בעומר איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? כן, לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגילי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כבדות לעיתים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, דרמה, מד"ב, פנטזיה, קיטש, טימטום..
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם לוחם שייטת. למה? כדי לראות איך זה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שאני אהנה ממנו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כל מיני, אבל אין כמו הרגעים על הבמה! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שמן/שמנה/שומן/שמנים/שמנצי מה עושה לך טוב? נעמה. מה מעצבן אותך? נעמה >< [XD] מה תמיד צריך להיות בכיס? קוף! [פלאפון] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד.. שירה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המצלמה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סתם דברים רגילים.. מה היית לוקח לאי בודד? נשנש המלצה לסרט: לאיודעת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אני עוצמת עיניים ומפנטזת על החיבוק שלך.." איך את/ה מתגבר על באסה? מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מיני מקומות איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק בצחוק! מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בהידלקות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נעמה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח, אני מזל סרטן! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית לרוב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שמן/שמנה/שמנצי.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן פחות או יותר מה תעשה כשתסיים את השאלון? נראה לי שאני אלך לאכול שיר ברקע: אין שעת סיום: 11:58

שלי!

שם מלא: עדי (זיבי על המלא..) גיל: 18 עוד ממש טיפה! מקום מגורים: כפר אורנים.. סטרייט/גיי/ביי:
אתה צמחוני? חלילה. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור.. כן כן.. אוהב אותו? אהה.. לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? צבעתי.. למען האמת אני צובעת כל כמה זמן לאדום.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. אוהב את זה? יאפ. מה צבע העיניים שלך? חום חרא. אוהב אותו? איכס לא. מה צבע העור שלך? היו כאלה שהיו אומרים מוקה. אני אומרת צהוב. כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? בארור. פירסינג: בגבה...
קעקועים: אין.. אבל רוצה.. אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? תלוי איך קמתי בבוקר... מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? לא יודעת.. את הידיים השפתיים והמבנה של העיניים. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? אמרו לי שאנשים חושבים ככה, זה עונה על זה? עברת פעם על החוק? כע. גנבת פעם? בכיתה ג' מתוך אי הבנה מצערת. (זה חזר!) אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? כן.. כמה.. תלוי ביום. בד"כ איזה 10.. אתה לוקח ריטלין? אינדיד. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אינדיד. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל? חחחחחחחחח כן! כמה קומות בבית? 4 כולל העלית גג... באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? שלישית. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי
כמה מחשבים יש בבית? סוגיה מעניינת. המ... 5. איזה כתה סיימת? י"ב... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יולי תמיר קודם כל... ומורה ספציפית שלא מלמדת אותי עכשיו. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה:) מצויינת. מחכה לשנה הבאה? למה? לצבא? מה מיקצועות ההרחבה שלך? ביולוגיה ותיאטר! כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? ספורט, תיאטרון, ביולוגיה ו.. יש עוד בדרך... באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בית ספר לקצונה? יש תיכנונים לחופש? חו"ל, הרבה. וגם.. לנוח הרבה. יש חבר/ה? נואופ. היית מאוהב? נואופ. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? ישמצב. כמה בני זוג היו לכם? 2. כמה מתוכם היו רציניים 1? מתי היה האחרון? לפני חודש וקצת. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? חודשיים. (אני יציבה!) למה ניפרדתם? שטויות של אקסים... בגדו בך פעם? לא שידוע לי
היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? חלילה. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים ומבנה לסת. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו(?: אבוי. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כע... האם התנשקת עם בן מינך? כע. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כע
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא :-O האם אמא נכנסה פעם באמצע? חחחחחחח סוג של... אכלת: בזמן הבגרות בתיאטר... נגיד 10 ככה.. שתית: גם כן. השתכרת: נבר. (כן כן..) הקאת: וואו. לא זוכרת. מלאן זמן. שמעת דיסק: עכשיו.. איזה דיסק? Does This Look Infected? של Sum 41 היית בהופעה: ביוני שנה שעברה.... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לפני חודש וקצת.. היית בתל אביב: אהההההה... המ... ישמצב שבמפגש.. התקשרת למישהו: לאבא אחרי הבגרות
התקשרו אלייך: המ.. אתמול בלילה. שיר שמתנגן ברקע: סונג 2 של בלר מה המידה שלך בנעליים? 41-42 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה מצויינת. מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה ותיאטר.. עיר/ים אהובות: ת"א, אילת וכל ארה"ב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המחשב שלי.. סנננשמה. איפה חגגת יומולדת אחרון? במדבר! איך אתה הכי אוהב לבלות? עם החברות בכל מקום זרוק. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 וחצי 2. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. מה היה המבחן האחרון? הבוקר? כמה קיבלת בו? לא יודעת, נדע עוד חודשיים. היית פעם אצל פסיכולוג? יאפ. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? במובן שיטחי למדיי. אם כן - סיפרת למישהו? חחח לא.. מתי פעם אחרונה שבכית? המממ... לפניי שבועיים. מדוע? עזבו...

עוד אחד!

לקחת סמים מתישהו? איכס. בחיים לא. אתה מעשן? כן.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? נבר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של גארבג'... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי
ולחבק? דובי. ולנשק? המממ... ולספר לו משהו מהלב? לוידעת.. יש לך חברה? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את חברות שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? דובי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לירי
שם מיוחד לבן? תום. לא מיוחד אבל.. אני אוהבת. שם מיוחד לבת? לירי. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רורמן... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בגיז
אתה לומד ביום שישי? יאפ. מה הספר האחרון שקראת? עומדים בטור של יאיר לפיד. אהבת? יאפ. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על .. למה סבתא התקשרה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ככל הנראה דובי... על מי אתה יודע הכי הרבה? וואו. על כל כך הרבה.. גם על דובי נראה לי. מה הדבר האחרון שקנית? שקניתי.. המ.. אוכל. כמה הוא עלה? 10 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? דובי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דובי! מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "את" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. אני על רקטלין אז אין לי תאבון. יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם.. עשית ישור שיניים? נואופ. אני מושלמת מטבעי ;) מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חחחחח יום... אה... ראשון אם אני לא טועה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים. למה הלכת לשם? אימון... איך קוראים לאמא שלך? אורנה. יש לך שם שני? מהו? אין לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? החברה של המפקד של אמא שלי בצבא LOL אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי באיזה מצב צבירה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 85. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? פולניות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו): קומדיה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אולמרט. למה? כדי לעשות פה סדר. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 1-2.. לא גראנדיוזי. הלכת פעם להפגנה? סוג של. מתי זה היה? בכיתה ח' בערך.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה מעניינת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כרגע? הממממ... לא משנה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? זיבי! מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? מה לא... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כסף או יקר ערך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל
מה היית לוקח לאי בודד? שוב? את חברות שלי, אמרתי. המלצה לסרט: ואן הלסינג!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את רישמית הבנאדם העקרוני ביותר בחיי כיום" איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם דובי. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמריקה. כל כך. איזה עונה בשנה אהובה עליך? כל עונה אני אוהבת מרחוק, אבל שונאת עונות מעבר. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ממש לא. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אז מה אתם בידיוק? נפגשת איתו/ איתה? פחחח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא כל כך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שקורים דברים טובים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לגמריי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. תלוי מתי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זיבי, צ'בעי בגאד, ו.. אוכל! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? תלוי מתי חחח מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשלח אותו. שיר ברקע: חחחחח הארד רוק הללויה של לורדי. (נשבעת!) שעת סיום: 13:03 (לא שכתבתי את השעת התחלה אבל ניחא
)

TheRainMaker

New member
לוליד יש אקדח.

שם מלא: בר ריין. גיל:18 וכמה חודשים
מקום מגורים: עיירת פשע צפונית ;[ סטרייט/גיי/ביי: גיי. אתה צמחוני?hell no. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אוהב אותו? כן^^ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? פעם אחת, לסגולP: השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? ממ די גליX: אוהב את זה? לא ממש. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו?כן^^ כמה אחים?שניים. אוהב את המשפחה? דה. פירסינג:
קעקועים:
אוהב את עצמך?אהאה
חושב שאתה בנאדם יפה?בלילות של ירח מלא
חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? כן. ;[ גנבת פעם?כן
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל?
כמה קומות בבית?2. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? השניה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? החדר שירשתי מאחי הגדול שעזב את הבית ^^. כמה מחשבים יש בבית?1. איזה כתה סיימת? י"ב אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? מה הקשר לימור לבנת?
ממ ואת יונה
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? יש לי ברירה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? תאטרון. כמה יח"ל מתמטיקה?3 ^^ כמה יח"ל אנגלית?5 ^__^ עשית בגרויות השנה? במה?לא.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? צה"ל
יש תיכנונים לחופש? הופעה של אוו'
יש חבר/ה?
היית מאוהב?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם?2. כמה מתוכם היו רציניים?1. מתי היה האחרון? הרבה זמן;[ מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?חצי שנה. למה ניפרדתם? כי מאסתי.
בגדו בך פעם?לא שידוע לי.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? בבני המין השני? כלום?
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?אני לא אוהב את הכיוון שהשאלון הזה הולך אליו
האם אמא נכנסה פעם באמצע?
אכלת:לפני שעה. שתית:-"- השתכרת:
הקאת:מזמן שמעת דיסק: אתמול בערב איזה דיסק?The Open Door היית בהופעה:ואי המון זמן;[ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:;[ היית בתל אביב:חודשיים. התקשרת למישהו: אתמול. התקשרו אלייך:אתמול. שיר שמתנגן ברקע: יש בVH1 משו של אגילרה. מה המידה שלך בנעליים? 46
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בפורום אוונסנס עונה על שאלונים וכותב שאני בן 29 למרות שאני אהיה בן 33? XD מה המקצוע האהוב עלייך? תאטרון, תנ"ך, ספרות. עיר/ים אהובות: מושב עופר^^ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אני בן אדם של ברכות^^ איפה חגגת יומולדת אחרון? בויצמן 63
איך אתה הכי אוהב לבלות?-"- מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?2-4 בבוקר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?לא רלבנטי
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?הייתה. מה היה המבחן האחרון?
כמה קיבלת בו?
היית פעם אצל פסיכולוג?כן. ואצל פסיכיאטר?גם. חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל זה חלף מהר. |נרקיסיסט| אם כן - סיפרת למישהו?לא זוכר. מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול בפרק של אחים ואחיות ;[ מדוע?כי גילו אצל פייג' סכרת ;[ לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן?
מתי פעם אחרונה שהשתכרת?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שמוליק
ולחבק?שמור במערכת^^ ולנשק?שמור במערכת^^ ולספר לו משהו מהלב?-"-

TheRainMaker

New member
הוא טעון, אצלו בראש.

[המשך
] יש לך חברה?יש לי כמה חברותP: את מי היית לוקח לאי בודד? את בעלי לעתיד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
שם מיוחד לבן?ריין ^__________^ שם מיוחד לבת? תזרחת. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס כלשהוX= אתה לומד ביום שישי?גם לא בימים האחרים
מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס וחולצה בTNT כמה הוא עלה? 150 ש"ח+150 תלושיםP: ממי הsms האחרון שקיבלת? ולדי הלחוץ XD מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ולדי הלחוץ XD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לילה
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה |שמן| יש לך עדשות/ משקפיים?
עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממ גיל 8? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חיפה^^ למה הלכת לשם? מדורת פורום דה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מד"ב, מתח, דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איימי^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אחד?;[ הלכת פעם להפגנה?כן מתי זה היה? כיתה ג'? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:הרבה אנשים?;[ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נראלי... מה עושה לך טוב? מוזיקה.. מה מעצבן אותך?אנשים.. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף^^ איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה, אנשים משעשעים. איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף^^ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל לא בשביל לפגוע;[ מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן.. נפגשת איתו/ איתה?כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?בהחלט. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא בטוח. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ודאי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?ותרן ;[ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך?
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אוכלXD שיר ברקע: משו לא מזוהה
שעת סיום: כתבתי בכלל שעת התחלה? XD 14:02

outro

New member
זה ארוך!!

שם מלא: יאיר גולומביק גיל: 13 מקום מגורים: כפר נטר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא.. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר כזה.. אוהב אותו? כן.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לשחור.. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק וגלי ביחד כזה.. אוהב את זה? כן.. מה צבע העיניים שלך? חום.. אוהב אותו? לא.. מה צבע העור שלך? בהיר.. כמה אחים? 3.. אוהב את המשפחה? מתמודדים.. פירסינג: גבה! קעקועים: לא.. אוהב את עצמך? כן.. חושב שאתה בנאדם יפה? אני לא מתכוון לענות על זה.. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גם לא.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא חשבתי על זה.. עברת פעם על החוק? לא.. גנבת פעם? לא.. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא.. אתה לוקח ריטלין? לא.. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא.. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני.. מתנחל? לא.. כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? מעניין! באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי כמה מחשבים יש בבית? 4.. איזה כתה סיימת? ו.. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? רחל! איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה.. מחכה לשנה הבאה? כן! מה מיקצועות ההרחבה שלך? אין.. כמה יח"ל מתמטיקה? אין.. כמה יח"ל אנגלית? אין.. עשית בגרויות השנה? במה? אני בכתה ז'.. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? באותו אחד.. יש תיכנונים לחופש? לראות טלויזיה! יש חבר/ה? לא היית מאוהב? לא מאוהב.. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא.. כמה בני זוג היו לכם? לא יודע.. כמה מתוכם היו רציניים? לא היו.. מתי היה האחרון? שנה שעברה.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? לא זוכר.. למה ניפרדתם? לא זוכר.. בגדו בך פעם? לא.. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? לא יודע.. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא! האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא! האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? חברים בנים? האם התנשקת עם בן מינך? לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לא האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא אכלת: בשיעור אחרון שתית: בבוקר.. השתכרת: בל''ג בעומר.. אבל רק קצת.. ויכול להיות שבגלל שהייתי עייף.. הקאת: שנה שעברה? שמעת דיסק: הרבה.. איזה דיסק? .. היית בהופעה: מזמן.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אף פעם לא ברצינות.. היית בתל אביב: ביום שישי.. התקשרת למישהו: אתמול בערב.. התקשרו אלייך: כנ''ל שיר שמתנגן ברקע: even in death מה המידה שלך בנעליים? 43 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בחו''ל! מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות.. עיר/ים אהובות: לא יודע.. אין ממש.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרטיסים לאוו!! איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית.. איך אתה הכי אוהב לבלות? מחשב וטלויזיה וחברים.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 בערך.. אני בן אדם עייף ואני צריך לקום בשש! מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה.. מה היה המבחן האחרון? מדעים.. כמה קיבלת בו? 89.. היית פעם אצל פסיכולוג? נבר.. ואצל פסיכיאטר? אף פעם.. חשבת פעם על התאבדות? לאאאא! אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר.. מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא.. אתה מעשן? לא.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? כתוב למעלה.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? hang me up to dry- השיר של פוקס.. אחלה שיר! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עמרררריייייייי! ולחבק? לא יצא לי לאחרונה.. ולנשק?גם לא.. ולספר לו משהו מהלב? יעל.. יש לך חברה? לא את מי היית לוקח לאי בודד? יעל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס.. אתה לומד ביום שישי? לא!! מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר דה סיקסט'! אהבת? נחמד.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחות שלי.. על מה דיברת איתו? על זה שאמא לא בבית.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ליטל.. על מי אתה יודע הכי הרבה? יעל.. מה הדבר האחרון שקנית? נעליים.. כמה הוא עלה? 160.. ממי הsms האחרון שקיבלת? ליטל.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ליטל.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? המבורגר.. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בת מצווה של בת דודה.. מתישהו.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תלאביב.. למה הלכת לשם? לאימון חתירה.. איך קוראים לאמא שלך? רחל.. יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לו קול שמשגע את השכל.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') נראה לי מד''ב.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודע.. למה? ככה.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 או 4.. הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא קורה ביוני.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מוזיקה.. מה מעצבן אותך? עמרי!! מה תמיד צריך להיות בכיס? אייפוד.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לשיר.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון.. או מחשב.. לא יודע.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב.. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב.. עם רמקולים.. המלצה לסרט: אין בינתיים.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איפשהו.. רק לצאת מפה.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודע.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אין לי מושג.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טוב.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן.. החיים טובים לדעתך? הם בסדר.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני אמשיך להיות במחשב.. שיר ברקע: מיי אימורטל אקוסטיק.. שעת סיום: שתיים 22..

EvAdorad

New member
פיי../images/Emo178.gif

שעת התחלה: 14:46 שם מלא: חגי. גיל: 14. מקום מגורים: יהוד. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. אתה צמחוני? כה. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? בלונדיני. אוהב אותו? לא. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא הרשו לי. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק. נראה לי... אוהב את זה? כה. מה צבע העיניים שלך? כחול. אוהב אותו? בערך.. מה צבע העור שלך? גוף? כמה אחים? 2. אוהב את המשפחה? נראה לי. פירסינג: הלוואי. קעקועים: לא. אוהב את עצמך? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? לאיודע. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? עיינים? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? לשתות אלכהול מתחת לגיל 18 נקרא עבירה על החוק? גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אני אמור לקחת ויטמינים. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. מתנחל? חחח לא. כמה קומות בבית? 3 נראה לי.. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחשלי [הקטן!] כמה מחשבים יש בבית? נמנמ, כולל ניידים? איזה כתה סיימת? ז', עומד לסיים ח'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? שוש. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? סדרר.. מחכה לשנה הבאה? נניח. מה מיקצועות ההרחבה שלך? עדיין לא. כמה יח"ל מתמטיקה? עדיין לא. כמה יח"ל אנגלית? עוד מעט. עשית בגרויות השנה? במה? לא. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד [נראה לי..] יש תיכנונים לחופש? לישון! יש חבר/ה? כה. היית מאוהב? כהץ היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחח לא. כמה בני זוג היו לכם? היו? 0. כמה מתוכם היו רציניים? - מתי היה האחרון? - מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? - למה ניפרדתם? - בגדו בך פעם? לא [נראה לי]. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? אמממ... בוא נחשוב?! האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? חחח לא. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא!! האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? לאXD האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא!!!!1 אכלת: לפני חצי שעה? שתית: גם. השתכרת: יום שבת בערב. הקאת: מזמן. שמעת דיסק: יום שבת בערב. איזה דיסק? פולן. היית בהופעה: פורים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: >< היית בתל אביב: יום שישי. התקשרת למישהו: אחרי בצפר. התקשרו אלייך: אחרי בצפר. שיר שמתנגן ברקע: עכשיו שמתי: Face Down. מה המידה שלך בנעליים? 43 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית? מה המקצוע האהוב עלייך? - עיר/ים אהובות: ת"א? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המצלמה שלי
איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל לידורXDD איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10-12... [מה? אני אוהב לישון
] מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה וחצי. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כה>< מה היה המבחן האחרון? היסטוריה. כמה קיבלת בו? מקווה למאה. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כה.. חחח שהייתי בערך בן חמש הייתי מאיים על אמא אם היא לא הייתה עושה מה שאני רוצה
אם כן - סיפרת למישהו? אמא? מתי פעם אחרונה שבכית? מזמן. מדוע? לא זוכר.. לקחת סמים מתישהו? לא>< אתה מעשן? לא>< מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יום שבת בערב. לא שאלו את שתי השאלות האלה כבר? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Cotton Eye Joe בשביל הפסטיבל... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לוטם>< ולחבק? לידור? ולנשק? לידור? ולספר לו משהו מהלב? לידור? יש לך חברה? כה. את מי היית לוקח לאי בודד? אחד?! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? איימי
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? המסן ה**** לא מסכים להתחבר!!!!1 שם מיוחד לבן? סקאי? שם מיוחד לבת? מחזיקת ענף השקד? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לאיודע>< איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לאיודע>< אתה לומד ביום שישי? כה. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר הראשון באנגלית. אהבת? ברור! פתאט. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מזל. על מה דיברת איתו? "ביי" מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לידור/אורי? על מי אתה יודע הכי הרבה? לאיודע>< מה הדבר האחרון שקנית? הייתי אמור לקנות פיצה+טבעות בצל+כרטיסיה, אבל בסוף לא קניתי>< כמה הוא עלה? ^^ ממי הsms האחרון שקיבלת? זה אומר שאני צריך להביא את הפלאפון? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אינלי כח>< מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה+טבעות בצל. יש לך עדשות/ משקפיים? לא>< עשית ישור שיניים? עושה. מסיים בקרוב. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לאזוכר>< מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? איזה יום שישי אחד מזמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? לעשות לצדוק רסטה, וכדי לקחת ללידור את הקומיקס של ג'רארד. [ואז לשבת חצי שעה על ספסל באמצע בוגרשוב |אהמלידוראהמ|] איך קוראים לאמא שלך? מותר לי לפרסם את השם שלה באינטרנט? יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בן 4. הדאגות הכי גדולות שלי אז היו האם ישדרו פאור-רייג'נרס. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לפעמים מעצבן. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לאיודע>< עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אחותי>< למה? כדי לגלות איך זה להיות יותר מדי חכם, ובכל זאת טיפש. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני אצטרך לספור אותם? הלכת פעם להפגנה? לא>< מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ילדים? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יהיה. כשאיימי תבוא
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פתאט/וואטאבר מה עושה לך טוב? אוכל
מה מעצבן אותך? לוטם? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון+מפתחות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה? מה הפריט הכי יקר שיש לך? דומם? אממממ.. אני אחזור אליך... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? מה היית לוקח לאי בודד? את הבית? המלצה לסרט: אבודות והוזות
[אז מה אם זה על לסביות><] מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "איזה מגעיל!!!1" איך את/ה מתגבר על באסה? אוכל?
איפה היית רוצה לבקר בעולם? בבית של איימי? איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כה!!!1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לאיודע>< זה יכול לאכזב, לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לאיודע>< את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאיודע>< מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? איימי
לידור
את/ה אוהב/ת להיות בבית? לבד? כה! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן [נראה לי]. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי. בדר"כ לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: [היה את זה כבר, לא?] פתאט/וואט-אבר. האם את/ה מאמינ/ה בה´?חחחח לא. החיים טובים לדעתך? תלוי מתי. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנסה לגרום למסן להתחבר כבר!!!!1 שיר ברקע: Give Unto Me של איזה להקה שאפח'ד פה לא מכיר.. שעת סיום: 15:13 חחחחח כאילו מישהו יקרא את זה...

EvRules

New member
עונה ^.^

אווה אפעם לא עניתי על כזה ארוך
שם מלא: נועה גפני גיל: עוד מעט 15 ^.^ מקום מגורים: ירושלים סטרייט/גיי/ביי: ביי דאאאא [ווילה
]
אתה צמחוני? נוט >< [יאללה גמכן הצימחונים P: ] מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? כן דיי אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? הממ..כתום ואדום [שעכשיו נראה כמו מן חלודה כזו >< P:] השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק בריבוע P: אוהב את זה? חחח לפעמים הוא נראה לי קצת מצ'עמם..אבל לא מתלוננת [?]
מה צבע העיניים שלך? חום [
] נוטה לירוק P: [אלווי] אוהב אותו? לאא !!
מה צבע העור שלך? אמממ..נורמלי [?]
כמה אחים?2 אוהב את המשפחה? כן
פירסינג: אין ]; קעקועים: סה"כ בת 14 P: אוהב את עצמך? לא חושב שאתה בנאדם יפה? לא מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? גובה חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא :S עברת פעם על החוק? לא >< גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? בטחח!! אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא :p אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני אני דרוזי אהואא XD מתנחל? בטח אח שילו אהוואא כמה קומות בבית? 1 >< באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בוא נחשוב.. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?של אח שילו כמה מחשבים יש בבית? 1 [!] איזה כתה סיימת? עומדת לסיים.. ח'
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? אווה..שאלה קשה XD איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? פאקינג ארוכה.. מחכה לשנה הבאה? אהא מה מיקצועות ההרחבה שלך? אמממ..הבנתי הכל XD כמה יח"ל מתמטיקה? אני עוד בהקבצות.. א'1 P: כמה יח"ל אנגלית? ביקשתי לרדת מדוברים..אז שמו אותי בכיתה של דיסלקטים XD כזה המורה מתרגמת מזה Cat באנגלית XD עשית בגרויות השנה? במה? חס&חלילה :S:S באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? זיו כנראה :S יש תיכנונים לחופש? אמממ זה לא אמור להיות שאלון לסוף שנה? XD יש חבר/ה? לא ]; היית מאוהב? כן >< עזבו מסובך >< היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לא :S כמה בני זוג היו לכם? ---- כמה מתוכם היו רציניים? ----- מתי היה האחרון? ------ מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? -------- למה ניפרדתם? ---------------------------------- בגדו בך פעם? כן היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? העיניים, השרירים =P האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? WTF?! XDDDD האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? XDDDDDDDD האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? בטחח >< האם התנשקת עם בן מינך? אוףף דיי זה מזכיר כמה אני דפוקה >< האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? >< האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? >< האם אמא נכנסה פעם באמצע?><><><><><

EvRules

New member
המשך ^.^

אכלת: אהא
שתית: מים
השתכרת: בטח
הקאת: טפו טפו טפו כבר כמה שנחם טובות
שמעת דיסק: מקודם איזה דיסק? TOD כמה זמן לא שמעתי אותוו >< היית בהופעה: נופ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: >< היית בתל אביב: חח ממזמן >< התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול שיר שמתנגן ברקע: TOO מה המידה שלך בנעליים? 40 >< [ששש אני גבוהה] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מממ..לא פה זה בטוח :S:S מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות
עיר/ים אהובות: שומכלום X: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שומדבר תאמת.. כולם זונות עזבו >< איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל גליתו'שש איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם להיסתובב בעיר או משו.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 10 11 >< מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 .. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן -.- מה היה המבחן האחרון? היסטוריה [בעעע] כמה קיבלת בו? עוד לא קיבלתי.. אבל ישלי תחושה ש-88 XDDD היית פעם אצל פסיכולוג? כן >< ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן >< אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי יש זונות בעולם לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא משתכרת X: אבל כל שנייה באו ילדים שיכורים למדורה שלנו רדפו אחרי צרצר XDDD איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לאזוכרת X: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? יעל ולחבק? עידן >< ולנשק? X: ולספר לו משהו מהלב? >< יש לך חברה? לא שאלתם את זה כבר? -.- את מי היית לוקח לאי בודד? שאלה קשה בינתיים רובם זונות X: את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? >< אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עידן שייקע וגל שם מיוחד לבן? מממ...חברה שלי אמרה שאליאור, שם מיוחד לבת? ואלינור >< בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רעות איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינס הדק ומתריב בסזוף שילי [פאק ישלי איזה 2 ג'ינסים
] אתה לומד ביום שישי? כן !!! *אנגרי* מה הספר האחרון שקראת? שאנת ספרים X: אהבת? X: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שייקע על מה דיברת איתו? על כמה שהואבנאדם ממש מיוחד והוא חייב לבתחיל להעריך אתעצמו כי הוא שווה *הרבה* יותר ממה שהוא חושב.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אפחד X: אולי גלית על מי את יודעת הכי הרבה? חח אני דיי אוהבת לנתח את כולם..אבל נראהלי שגלית מה הדבר האחרון שקנית? שרשרת ^.^ כמה הוא עלה? 2 ב-20
ממי הsms האחרון שקיבלת? גבי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יעול מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אל" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? חרא >< יש לך עדשות/ משקפיים? חעחעח לא P: עשית ישור שיניים? חעחע גמלא P: מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לאזוכרת :S מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חחח אני גרה פה
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א אני חושבת..[אוףףף הייתי אמורה להיות בטבריה ];] למה הלכת לשם? סתם עם החברה לכייף P: איך קוראים לאמא שלך? אתי [אסתר] יש לך שם שני? מהו? לא P: אתה קרוי על שם מישהו? מי? אפחד X: אתה אוהב ילדים קטנים? ככה P: [אמא שלי עובדת במשפחתון P:] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מבוגרת זה בטוח שו כמו 17 18 איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ------------ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): קומדיה.. דאאאא P XD: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? יעל למה? כי היא מקבלת כל מה שהיא רוצה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 3 P: הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? X: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: וואלה אין לי מושג O: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אוו באים לארץ
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק, זונות, קפוץ לי XDDD מה עושה לך טוב? צומי + רחמים עצמיים אני חושבת X: מה מעצבן אותך? שקרנים זונות מזוייפים [לא שאני לא X:] מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף
לייק דאאא
אהה ואולר =0 מההה להגנה עצמית >< איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה וכתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? המשפחה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל
מה היית לוקח לאי בודד? פסנתר
המלצה לסרט: 300
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני מיוחדת, למרות הביישנות שלי, ושאני לא משעממת >< איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה
איפה היית רוצה לבקר בעולם? בניו זילנד, יערות הגשם.. רחוק רחוק מפה בטבע
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אהבה.. לצערי את/ה אוהב/ת להיות בבית? כנראה שכן >< כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית.. יותר מידיי למען האמת.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חחח כנראה שכן.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? דיי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נוו לא שאלתם גם את זה כבר?? XD האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאוד החיים טובים לדעתך? ככה מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיעורים ויברר לגבי פלא חדש ^.^ שיר ברקע: Lifehouse - Good Enough שעת סיום: 4:07 [לאמשנה שלא שאלתם שעת התחלה XDD]

FireInsaid

New member
*אפצ'יי*

שם מלא: נו ת'ם יודעים.. גיל: 16 מקום מגורים: מרכז סטרייט/גיי/ביי: ביי. אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? כע. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? נופ השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? גלי נראלי? אוהב את זה? נחמד. מה צבע העיניים שלך? חום. אוהב אותו? לא >> מה צבע העור שלך? משו באמצע. כמה אחים? אחות אחת. אוהב את המשפחה? לא. פירסינג: היה. עכשיו 4 עגילים. קעקועים: אין. אוהב את עצמך? לא. חושב שאתה בנאדם יפה? טחחחח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? צורת עיניים,אולי. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? לא. עברת פעם על החוק? לא. גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? עישנתי 5 סיגריות. זה לא קבוע. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? יאפ. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחותי כמה מחשבים יש בבית? שניים איזה כתה סיימת? אני מסיימת י'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? כולם. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? קקי. מחכה לשנה הבאה? לא. >> מה מיקצועות ההרחבה שלך? מוסיקה וספרות. כמה יח"ל מתמטיקה? 3. כמה יח"ל אנגלית? 5-7. עשית בגרויות השנה? במה? עושה בלשון והיסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו אחד. יש תיכנונים לחופש? לא.. יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? יאפ. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? חחחח לא כמה בני זוג היו לכם? 8 >> כמה מתוכם היו רציניים? 4 או 3. מתי היה האחרון? פבואר.. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 8 חודשים. למה ניפרדתם? כי ניגמרה האהבה. ושיחקתי איתו יותר מידי. בגדו בך פעם? אנלי מושג. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? בערך.. מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא >> האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? לא XD האם התנשקת עם בן מינך? חחח כמובן. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא יודעת. האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? XD כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? כמעט >> הביאה שתיה, והאקסית קפצה ממני כמו ל'דעת מה. אכלת: כן? XD לפני כמה שעות. שתית: יאפ.. השתכרת: לא. הקאת: הרבה זמן לא. שמעת דיסק: אתמול.. איזה דיסק? keane - hopes and fears היית בהופעה: ביום העצמאות. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום בבוקר. היית בתל אביב: לפני שבוע. התקשרת למישהו: אתמול.. התקשרו אלייך: היום. שיר שמתנגן ברקע: משהו שאחותי אוהבת.. מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? על הבמות, מוציאה את הנשמה בשירה ומרוקקת. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות\ אנגלית\מוסיקה. עיר/ים אהובות: אף אחד :X מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? פשושי..הבובה הכי מדהימה מרון. שנפגש איתי ביומולדת. איפה חגגת יומולדת אחרון? עם רון והרבה צביטות בטוסיק XD איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2 בערך. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. מה היה המבחן האחרון? בשישי. כמה קיבלת בו? עוד לא החזירו. היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין. ואצל פסיכיאטר? עדיין. חשבת פעם על התאבדות? >> אם כן - סיפרת למישהו? כן. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? כי שברו לי ת'לב. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? נו..לא קבוע..רק במקרים שאני ממש במצוקה.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. שתיתי לפני חודש-חודשיים ככה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ל'דעת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? רון. ולחבק? אני לא אגיד. ולנשק? גם לא אגיד. -.- ולספר לו משהו מהלב? כל מי שמתעלם ממני כרגע. יש לך חברה? לא נו את מי היית לוקח לאי בודד? רון..או סיוונוש. או טל. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?רון\סיוונוש\טל. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? דמיאל. שם מיוחד לבת? אע..יובל? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הרבה. בעיקר מהפורום הזה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ל'דעת. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? מיליון רסיסים קטנים. אהבת? מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי. על מה דיברת איתו? שאעיר אותה ב-5. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? עליי. מה הדבר האחרון שקנית? ברד נראלי.. כמה הוא עלה? שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? סיוונוש 3> מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סיוונוש. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ל'זכרת. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את עצמי. יש לך עדשות/ משקפיים? נופ. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חח שוב מזמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון לציון. למה הלכת לשם? ככה. איך קוראים לאמא שלך? צביה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? כן, סיפור ארוך. אתה אוהב ילדים קטנים? בערך. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 22. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר טאקט. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אני לא יודעת כרגע..:X למה? כי לא עולה לי לראש. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-4 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אצור מוסיקה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך?איתה אני חושבת...או עם רון.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אמאשך" מה עושה לך טוב? כרגע דיי כלום. חוץ מJB. מה מעצבן אותך? אנשים XD מה תמיד צריך להיות בכיס? פלפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? למשוך אנשים אומשו >> מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני לא יודעת..משהו של סבתא שלי.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? הגיטרה שלי,את טל, מחשב ופלפון. המלצה לסרט: שלוש עשרה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?"אני אוהב אותך יותר משאת מתארת לעצמך". והיו עוד כמה. איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא XD איפה היית רוצה לבקר בעולם? LA. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים נו XD מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם נפגשים מתישהו, אז כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ. נפגשת איתו/ איתה? יאפ. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בערך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? הלב שלי כרגע במלחמה, כשאפסיד או אנצח אודיע לכם >> מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה. ומוסיקה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נו קצת קשה לי, אבל כן לרוב. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? משו באמצע. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת חח. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו באמאשך האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? החיים הם מה שאתה עושה מהם. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אכנס למסן. שיר ברקע: משהו של אחותי.. שעת סיום: 16:44

Blue Aura

New member
נה.../images/Emo189.gif

שם מלא: הילה. גיל: 17. מקום מגורים: אזור טבריה. סטרייט/גיי/ביי: אמ... אתה צמחוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שתני. אוהב אותו?
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא צבעתי, אני רוצה אבל זה כרוך בסיכונים צמיתותייםD:. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל. אוהב את זה? זה בסדר. מה צבע העיניים שלך? כחולות. אוהב אותו?
מה צבע העור שלך? ורוד?
כמה אחים? 1. אוהב את המשפחה?
פירסינג:
קעקועים:
אוהב את עצמך? כן. חושב שאתה בנאדם יפה? כן. מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? רק פרצוף. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן. עברת פעם על החוק? לא. גנבת פעם? כן. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חס ושלום!
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית. מתנחל?
כמה קומות בבית? 1. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? בקומה הראשונה?
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? של אחותי. כמה מחשבים יש בבית? 1. איזה כתה סיימת? עולה לי"ב. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? לא יודעת. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? כן. מה מיקצועות ההרחבה שלך? מקצוע, כלבנות!
כמה יח"ל מתמטיקה? 3. כמה יח"ל אנגלית? 4. עשית בגרויות השנה? במה? עשיתי במת', יש לי עוד אחת במת', יש לי בביולוגיה והיסטוריה. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בי"ס. יש תיכנונים לחופש? לעבוד... יש חבר/ה?
היית מאוהב?
היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?
כמה בני זוג היו לכם? ... כמה מתוכם היו רציניים? ... מתי היה האחרון? ... מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? ... למה ניפרדתם? ... בגדו בך פעם? ... היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? ... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא.
האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? פחח.
האם התנשקת עם בן מינך?
האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?
האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?
האם אמא נכנסה פעם באמצע? ...

למעלה