Loves Bitch
New member
אני לא באמת פה
שם מלא: רורי גיל: 17.6 מקום מגורים: מודיעין סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? לפעמים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כע מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כע מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? כע פירסינג: עוד לא קעקועים: כנ"ל אוהב את עצמך? ככה ככה חושב שאתה בנאדם יפה? משו מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, עיניים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נאמר לי שכן. אני אומרת שלא :] עברת פעם על החוק? בקטנה כזה גנבת פעם? כע אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולות? O_O אתה דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסטית מתנחל? אצל חבר שלי
כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר מחשב שלי כמה מחשבים יש בבית? 2 איזה כתה סיימת? י'ב!!! אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? המורה לאזרחות/היסטוריה/תנ"ך שמדבר לציצים שלי. או את המחנכת שלי. איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? לא משו
מחכה לשנה הבאה? צבא. מחכה בקוצר רוח
מה מיקצועות ההרחבה שלך? תאטרון לשעבר ופסיכו' סוציו' כמה יח"ל מתמטיקה? 3 כמה יח"ל אנגלית? 5 עשית בגרויות השנה? במה? אוהו. מתמטיקה, פסיכולוגיה ונשאר אזרחות, חיבור וספרות. באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? צה"ל בע"מ? יש תיכנונים לחופש? אילת, לונדון ואירד
ולעבוד כמובן. יש חבר/ה? כע
היית מאוהב? אכן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? אע...סוג של כמה בני זוג היו לכם? יותר מנשיקה נגדיר את זה...6 כמה מתוכם היו רציניים? 2 וחצי [כן כן, חצי.] מתי היה האחרון? עכשיו?
מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? 8 חודשים. 10 חודשים אם לא מחשיבים את ההפסקה באמצע
למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים, תחת, שיער, ידיים... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? כע האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? חטטנים
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כע
האם התנשקת עם בן מינך? כע האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כע האם אמא נכנסה פעם באמצע? סוג של נניח שזה "מתי הייתה הפעם האחרונה ש..." אכלת: סביבות 8 שתית: לפני כמה דקות השתכרת: וואו. מזמן לא קרה הקאת: ביומולדת שלי
שמעת דיסק: לפני כמה דקות איזה דיסק? אין לי מושג, תשאלו את עדי. זה היה באוטו שלה. היית בהופעה: רוק עצמאות
ומחר אריק ברמן במודיעין
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום היית בתל אביב: אתמול התקשרת למישהו: 23:44 התקשרו אלייך: 22:53 שיר שמתנגן ברקע: כלום מה המידה שלך בנעליים? 39 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בת"א? מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכולוגיה עיר/ים אהובות: בארץ? נתניה, מודיעין, ת"א ואילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואו. אין לי מושג. נגיד ששרשרת מאחותי. איפה חגגת יומולדת אחרון? בטיול שנתי באילת, ובסנטר במודיעין איך אתה הכי אוהב לבלות? לומשנה, כלעוד אני עם חברים ויש מוסיקה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין שעה קבועה
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? איזה בצפר
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע מה היה המבחן האחרון? אע...ב3.5 - בגרות בפסיכולוגיה כמה קיבלת בו? אנערף היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כע אם כן - סיפרת למישהו? כע מתי פעם אחרונה שבכית? רוק עצמאות מדוע? התמוטטות עצבים לפני שיצאתי מהבית לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? יומולדת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אע...רוצה בנים - חובבות ציון והשוביניסט של הבליינים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אנערף. בטח הבוסית שלי. ולחבק? אסף [חבר שלי נו] ולנשק? אסף ולספר לו משהו מהלב? אסף יש לך חברה? אסף
את מי היית לוקח לאי בודד? אסף
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? סאדם חוסיין. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אסף
סתם נו. ליאור
שם מיוחד לבת? מאיה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא ניתקנו קשר אבל התרחקתי מכמה חברים ולא מתאים לי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למינהם. אתה לומד ביום שישי? לא
מה הספר האחרון שקראת? אע...משה מטומטם שידיד שלי הביא לי אהבת? חמוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? סקס
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אסף, אור, אנה, אסיה, אדם [שמתם לב כמה א'?!] על מי אתה יודע הכי הרבה? אותם אנשים אני חושבת. מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד, ביסלי וקולה [עשיתי משלוח לקיוסק בשביל העבודה] כמה הוא עלה? 28.50 ממי הsms האחרון שקיבלת? עדידינקה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? תגובה על הסמס של עדידינקה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אבוי [מאור
] מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אין לי מושג
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מתישהו בדצמבר אני חושבת. השלמת צו. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה למה הלכת לשם? הייתי שם 4 ימים
אצל אסף
איך קוראים לאמא שלך? רנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא מצד אבא אתה אוהב ילדים קטנים? כשהם ישנים בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21. אחרי הצבא וחוקית מספיק לשתות בחו"ל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אצל מי מהם?
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכללל. תלוי במצד רוח. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כל בנאדם שגר בנתניה? למה? נו באמת. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 הלכת פעם להפגנה? לא מתי זה היה? ... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אל תעשה את זה!" מה עושה לך טוב? חברים שלי, מוסיקה.. מה מעצבן אותך? טיפשות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף למקרה חירום. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספית? אע...אין לי מושג מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? ספרים, מחשב עם רמקולים וחברים המלצה לסרט: 10 הדבריםש אני שונאת אצלך מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון, אירלנד, פריס, ניו יורק, תיאלנד, ספרד, הולנד, איטליה...יש מספיק איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף בחורף, קיץ בקיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חחחח נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כלמיני את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא מפריע לי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סעמק, אבוי, דימספיק! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כרגע? מושלמים. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון, אינעל ראבק, אני עובדת מחר שיר ברקע: עדיין אין. שעת סיום: 1:10
שם מלא: רורי גיל: 17.6 מקום מגורים: מודיעין סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית אתה צמחוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה אוהב אותו? לפעמים אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כע מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כע מה צבע העור שלך? לבן כמה אחים? 4 אוהב את המשפחה? כע פירסינג: עוד לא קעקועים: כנ"ל אוהב את עצמך? ככה ככה חושב שאתה בנאדם יפה? משו מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? שיער, עיניים.. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? נאמר לי שכן. אני אומרת שלא :] עברת פעם על החוק? בקטנה כזה גנבת פעם? כע אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולות? O_O אתה דתי/מסורתי/חילוני? אתאיסטית מתנחל? אצל חבר שלי