שאלון שישי :]

האגוש

New member
נכבה לי המחשב באמצע! :|

שם: הגר שם אמצעי: שם משפחה: מין:
מזל: אריה מאכל אהוב: פסטה וברוקולי שתייה מועדפת: דיאט קולה סדרה אהובה: בנות גילמור, חברים, The O.C האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד! כמה כריות: 2 חיות מחמד:
מכונית אידאלית: פז'ו 206
לא צריכה יותר מזה. מוזיקה: מה שבא, מה שנשמע לי טוב, מה שאיכותי. להקה אהובה: יש כ"כ הרבה
. כמה אחים/אחיות יש לך? 200
מאמין באהבה וירטואלית?: למה לא? הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אני לא מבינה את השאלונים האלה, בחיי. תמיד השאלות האלה כ"כ מופתעות: "נפגשת פעם עם מישהו מהאינטרנט??
" , ומצד שני, השאלונים מתפרסמים בפורומים, איפה שהכי צפוי שאנשים יכירו וגם יפגשו. הזוי. מאמין באהבה ממבט ראשון? רושם ראשוני זה מאוד חשוב. מה הדבר שעושה אותך למאושר? אנשים, מוזיקה, צחוק. מה אתה אוהב לעשות? מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים? הופעות, בתי קפה, לאב סונג, קניות, ת"א. אתה אוהב להיות בבית? מאוד. אתה נאמן? אם הבנאדם ראוי לזה, אני אתן את כולי. אם לא, אז פשוט לא. אתה אוהב ילדים? זה כמו שתשאלו: "אתה אוהב מבוגרים?" , כאילו שכחנו שילדים הם גם בני אדם
יש כאלה, ויש כאלה. אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, געגוע ומשיכה. המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? כן, עד שאני לא אצליח. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני אנסה. איזה פתגם אומר לך הרבה? "ואהבת לרעך כמוך". מה המשפט שמאפיין אותך? עברתי על כל שיר , וכל משפט. [טוב, לא באמת. אבל השתדלתי!] ,ופשוט אין משפט שמאפיין אותי ה-כ-י טוב..זה תערובת
. אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: עכשיו אני בתקופה ה"יא וולי!" ו"אל תצ'קלף עלי". וכמובן, יש את ה"אללי" הנצחי. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? האפשרות לעשות מה שאני בוחרת. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: משהו שהארון שלי פלט. מוזיקה: "רק בשביל לקבל חיבוק" [ראיתי קודם בטלוויזיה תוכנית בשם "נעים להכיר" נדמה לי, של חמי רודנר מארח אנשים, והפעם היה עם איגי וקסמן. הם שרו את השיר ואני חייבת ללמוד לנגן את הסולו, הוא כזה יפה.] חושב על: איגי וקסמן, תמיד שנאתי אותה והיא דווקא בסדר. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות, אבל מתפשרת בסוף. חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: דיאט קולה! *מה/מי היית רוצה? להרוג: זה נראה לי נורא לחשוב על זה בכלל. לשמוע: מוזיקה, אבל כולם ישנים אז אי אפשר
להיות כמו: עצמי. רק משודרגת
. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: "הבועה" :| זה היה מזמן. בטלוויזיה: "מר וגברת סמית'" במחשב: "מלך האריות" עם אח שלי מספר אחרון שחייגת: כן, לתת לכם?
דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגייה פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: כמעט היום פעם אחרונה שחייכת: היום בערב פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת:
*האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא יודעת. זה טפשי לחשוב שרק אנחנו חיים. מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא מתעסקת בזה אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? באפיון כן.. מאמין בקסמים? לא. וכן. מתפלל? בדרך שלי. מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה מה יהיה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא, אין לי אייסיקיו. חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אף פעם לא ראיתי :/ אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? אמ מאמין בשדים ורוחות? קצת נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? מאוד
מתנשק עם עיניים עצומות? כן
שר במקלחת? כן! ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( לא
עוצב באמצעות תפוז-פד

האגוש

New member
לא לא, התוכנית..

קוראים לה "מרגיש בבית" , חשבתי משום מה שקוראים לה "נעים להכיר"

עונה^__^

שם: נוי שם אמצעי: פאקינג שם משפחה: סטייל XDDD טחח בחיים אני לא אגיד את זה על עצמי אבל זה פשוט דרש >______< מין: חזק. מזל: אריהD: מאכל אהוב: פיצה. שתייה מועדפת: נסטי. סדרה אהובה: CSI האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן>< אבל זה לא מרע זה ניהיה אינסטיקט. כמה כריות: 2? חיות מחמד: חתול
מכונית אידאלית: ב.מ.וו P:
מוזיקה: רוק ומטאל. להקה אהובה: Arctic Monkeys.כאילו פאק, הם גדולים ! כמה אחים/אחיות יש לך? 3. מאמין באהבה וירטואלית: כן. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן אבל סתם בנות. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? אוכל, כדורעף ומוזיקה D: [די אני לא דבה ;[ תשאלו את מיכל] מה אתה אוהב לעשות? מועדונים, ים, חברים, כדורעף, שופינג.
פאק זה כל כך מושלם 3> מקומות בילוי מועדפים? קניון רמת אביב, קניון רננים, שנקין, חממה ועוד מיליון מועדונים. אתה אוהב להיות בבית? כן
. אתה נאמן? לא ממש P: אתה אוהב ילדים? חלק. יש לי 4 אחיינים אז אני חייבת אבל לפעמים יש ילדים שבא לי לחתוך להם ת'גרון. אתה ותרן או עקשן? לפעמים ככה ולפעמים ככה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? -נאמנות, *בודקת מה אחרים כתבו* , -אינטימיות
, -אושר המרחק הפיזי כן קובע? קצת. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא. איזה פתגם אומר לך הרבה? "האנשים שהכי קשה לאהוב אותם, זקוקים לכך יותר מכולם". מה המשפט שמאפיין אותך? "חיוך, קו עקום שמישר את הכל P: " אתה בחור קנאי? מאוד. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סתמי, לעשות את הקול: ססססססססססססססס..... (מגיל קטן), מה קורה? , י'דבע, נעל ועוד מלא קללות. האם אתה מאמין באלוהים? לא ממש. החיים הטובים לדעתך? טובים. היחסים עם ההורים טובים? בערך. *ברגע זה: לובש: חולצת אימון וטייץ קצר של אימון. מוזיקה: No It Isnt - +44 חושב על: השאלון. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון
. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות. חתולים/כלבים: חתולים. אוכל/ממתקים: אוכל. כן כן. קולה/פפסי: פפסי ^^ *מה/מי היית רוצה? להרוג: כמה ילדות. לשמוע: .... להיות כמו: מ' *האחרון סרט אחרון שראית: רבע מחיים בזרם. בקלונוע: אין לנו קולנוע בחדרה... אבל נראה לי שזה היה צבי הנינג'ה. בטלוויזיה: לא זוכרת. במחשב: סטפ אפ (?)ממזמן. מספר אחרון שחייגת: 050322............... דבר אחרון ששתית: חלב. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול ב2 בצהריים. פעם אחרונה שבכית: לפני חצי שנה או יותר. פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: היום. הריח האחרון שהרחת: ריח של קורנפלקס עם חלב? *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? לא. מנגן על כלי נגינה? לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן. מאמין בנסים? לאץ. מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים? ממש לא. רואה בשוטרים חברים או אויבים? אויבים. אוהב אלכוהול? כן. מאמין באסטרולוגיה? כן. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה לי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? מקללת אותם וחוסמת. חובש כובעים? לטיולים שנתיים ולים. שונא את עצמך?לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא יצא לי. אוהב את הכתב יד שלך? בערך. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? כן! נותן אמון בקלות? תלוי במצב רוח. אוהב לטייל בגשם? לא. אוהב ציניות? כן. מתנשק עם עיניים עצומות? תמיד. שר במקלחת? לפעמים D: ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כן ;[

שרון710

New member
אוו אני אוהבת שאלונים!!

שם: שרון שם אמצעי: אין שם משפחה: כהן מין: נקבה מזל: עקרב
מאכל אהוב: פסטה עם רוטב שמנת ופטריות
(ואם זה של נאפיס מוקרם זה יותר טוב
) שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: חברים, 24 האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן
כמה כריות: 1 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: אממ לא אכפת לי איזה כל עוד היא שחורה
מוזיקה: טובה
להקה אהובה: היהודים כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות ואח מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אממ כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? חברים מה אתה אוהב לעשות? לנוח
מקומות בילוי מועדפים? אלדווווווו11!!!! אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים? מאוווד אתה ותרן או עקשן?קצת מזה קצת מזה.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, כנות ו.. אהבה?
המרחק הפיזי כן קובע? ברור אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? שיהיה איזה פתגם אומר לך הרבה? הקונה מטטה..?
מה המשפט שמאפיין אותך? לא עולה לי לראש עכשיו אתה בחור קנאי? בחורה ת'אמת.. וכן:) מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:אממ לא יודעת.. האם אתה מאמין באלוהים? כן.. בערך
החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: בוקסר עם פרות (
) וחולצה קרועה של איי לאב ני יורק:) מוזיקה: ברי סחרוף ואביב גפן- סוף העולם (ואמא שלי מזייפת ברקע) חושב על: שאני אוהבת את חברים שליD: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה.. גם לא הכי אוהבת אבל.. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים .. חתולים לא אוהבים אותי מסתבר אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קוקה קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: הממ.. לשמוע: לא יודעת להיות כמו: אני זה הכי אחי
*האחרון סרט אחרון שראית: אני והמזל שלי בקלונוע: שודדי הקאריביים 3!!!111 בטלוויזיה: אני והמזל שלי במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: נראה לי לגיל דבר אחרון ששתית: שוקו דבר אחרון שאכלת: עוגה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת.. אבל בטח באיזה סרטXD פעם אחרונה שחייכת: כל הזמן! עכשיו אני אפילו מחייכת פעם אחרונה שצחקת: לפני כמה שעות הריח האחרון שהרחת: של אוכל מלמטה *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן.. (אבל יש לי פיוזים קצרים לעיתיםP:) רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא זה ולא זהP: אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל
אוהב את הכתב יד שלך? לעיתים מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כןןן אוהב ציניות?ציניות זהו שמי השני שר במקלחת? לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כןןןן:) עד שיצא מופע חדש..

Dark chocolate

New member
בגלל תמרה חלמתי על נדבי!!!!!111

השם ישמור ליבנת לימור
שם: מיכל שם אמצעי: אין. שם משפחה: לא רלוונטי. מין: נקבה נראלי
מזל: קשת מאכל אהוב: סורבה תות של ד"ר לק!!!!11 שתייה מועדפת: בירה שחורה, למרות שזה נשמע גזעני, אבל אין לזה שם אחר
סדרה אהובה: CSI ניו יורק, מיאמי, לאס וגאס והרגיל, אני רואה את זה מגיל 12, מכורה קשה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? מדי פעם, אבל לא מרוע.. כמה כריות: אחת מאוד דקה והיא לא עוזרת לי להירדם חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: פג'ו ירוקה, רק כי אפשר לשיר לנהגת שהיא בכלל מרוקאית ומכינה מאכלים הונגריים[או במילים אחרות: אימא שלי]: "הנהג שלנו חברמן, הוא יקח אותנו לאיראן!" והיא לא תתעצבן מוזיקה: רוק-מטאל-פאנק-קלאסי-סקא-טריפ הופ להקה אהובה: מלא מלא מלא.. אבל הלהקה שאני הכי אוהבת זו Blink 182 ואחריה Arctic Monkeys כמה אחים/אחיות יש לך? אין! מאמין באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אכן כן^^ מאמין באהבה ממבט ראשון? לא, לדעתי צריך להכיר בנאדם בשביל להתאהב בו. מה הדבר שעושה אותך למאושר? יובל המבולבל!!!!1 סתם לא, נראה לי מוזיקה מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה ולהתנחל אצל חברים D: מקומות בילוי מועדפים? מטבחים של אנשים!!!!!11 אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? בתוך התנור עם הרבה תיבול. אתה ותרן או עקשן? משו באמצע >< אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? הומור, כנות, נאמנות. המרחק הפיזי כן קובע? תלוי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? "אם יש לך לימונים, תכין מהם לימונדה!" מה המשפט שמאפיין אותך? אין לי כזה אתה בחור קנאי? אני בחור מאוד קנאי!!! פעם אפילו לקחו לי פרוסת עוגה, ונורא התעצבנתי! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "כוסעמק", "אין לי כוח", "מה השעה!?
" האם אתה מאמין באלוהים? אללה הוא עכבר! |ערבי| החיים הטובים לדעתך? החיים המאוד הטובים היחסים עם ההורים טובים? לא ממש *ברגע זה: לובש: חולצה ארוכה בצבע טורקיז ומכנס עד הברך מוזיקה: subject to change (bonus track) - Sum 41 חושב על: חומוס *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית זה סבמבה קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת הכל בקלות, פעם הייתי שואפת לשלמות אבל שלמות זה משעמם. חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים זה אוכל! קולה/פפסי: פפסי זה לא קולה?
*מה/מי היית רוצה? להרוג: אני נגד אלימות! אני נראית לכם אלימה?! לשמוע: את בלינק בהופעה
להיות כמו: אני לא וונאבי *האחרון סרט אחרון שראית: ספיידרמן 3, האימו הקשוח בקלונוע: כנ"ל בטלוויזיה: CSI במחשב: כלום מספר אחרון שחייגת: המממ לא זוכרת
דבר אחרון ששתית: קפה D: דבר אחרון שאכלת: טוסט פעם אחרונה שהתקלחת: לפני רבע שעה פעם אחרונה שבכית: המון זמן פעם אחרונה שחייכת: עכשיו
פעם אחרונה שצחקת: לפני חצי שעה בערך הריח האחרון שהרחת: שמפו של הרבל אסנס
*האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? בתכנון ללמוד גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? אני מאמינה בנס קפה. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? מה אכפת לי מהם
אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? כן מבקר בבית כנסת? לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אין לי איסיקיו. חובש כובעים? כן XD שונא את עצמך? ממש לא
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? מאודדדדד אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? לאדעת שר במקלחת? לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( לא!!!!11 תנו לבנאדם לנוח!

אני אל מסנן ../images/Emo7.gif תשאלי את יעל! ../images/Emo6.gif

אני פשוט לא נמצא ;[ [אני ותמר עשינו ביחד מלא בשיעור מתמטיקה, יצא טוב XD]

SRonush

New member
כןכן. אני יודעת שאתה ותמר עושים ביחד

מלא שיעורי בית, כל יום, כל היום! אז ששששששש!

לא שיעורי בית ../images/Emo6.gif

גיא ואני עשינו בשיעור מת' מלא משפטי "השם ישמור"
השם ישמור, אבשלום קור כואב לי החור נפלתי לבור דחוף לי מאחור נתנאל אור סמוכה דור והיו עוד כמה שאני לא זוכרת
ויש גם את השיר על חנה!!!! "איזה יופי איזה יופי חנה לי הביאה טופי אחד לפה, אחד לכיס וגם אתן בחנה ביס"

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבשלום קור!!!!1111111111

למעלה