שאלון שישי :]

ronnin

New member
מה תורי..?

שם: גד שם אמצעי: אין שם משפחה: עזבו בכל מקרה לא תזכרו מין: זכר מזל: אין בן לאדן הוריד לי אותו מאכל אהוב: קוסקוס שתייה מועדפת: מיים סדרה אהובה: חבריים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא.. אני אוהב לצחוק איתם רק שהם לא צוחקיים כמה כריות: 2 חיות מחמד: דגים מכונית אידאלית: אממ מכונית גדולה ומרובחת שאפשר לעשות בה סקס.. ובסוף שבאים למצוא חנייה אז היא מתקפת בצורה קומפקטית לתוך הכיס.. עם כמעט בלי משקל... מוזיקה: רוק להקה אהובה: pixies כמה אחים/אחיות יש לך? עוד אח ו2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: כן ולא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? מסתפק בזה שהאנשיים שאכפת לי מהם יגידו אתו דבר.. מה אתה אוהב לעשות? לנגן מקומות בילוי מועדפים? וואי יש הרבה אתה אוהב להיות בבית? תלוי במצב רוח אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? תלוי מתי אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנון אמון ומשיכה הדדית המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי בסיטואציה איזה פתגם אומר לך הרבה? אתה רוצה שמשהו יעשה כמו שצריך... תעשה בעצמך!!!! מה המשפט שמאפיין אותך? סקס קופאין.. וחשבו לבד אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מה זה...?? האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? בכלליות כן היחסים עם ההורים טובים? כו *ברגע זה: לובש: בוקסר.. מוזיקה: PIXIES חושב על: על מישהי *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: וואי תלוי ברוב הפעמיים תה רק עם נענע בלי שקית שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: כלב אוכל/ממתקים: כן אבל הפסקתי בגלל הדאייטה קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ערסיים לשמוע: אממ את אנה ניקול סמית אומרת אני אוהבת אותך להיות כמו: כמו אף אחד *האחרון סרט אחרון שראית: בלי חוקים בקלונוע: וואי דיי הרבה זמן לא זוכר מה זה היה.. בטלוויזיה: לא זוכר מה זה היה במחשב: מפלצות בע"מ מספר אחרון שחייגת: 1 לשאול מה המספר של 144..?? סתם לידידה שלי דבר אחרון ששתית: מיים דבר אחרון שאכלת: חציל עם טחינה ופלפליים קלויים פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעתיים בערך שחזרתי מהיים פעם אחרונה שבכית: אממ לפני שבועיים בגלל מישהי פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: מההההה....?? הריח האחרון שהרחת: הבושם ששמתי אתמול הוגו דארק בלו *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן גיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוייביים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? לא כל כך מאמין בקסמים? לא מתפלל? מידי פעם מבקר בבית כנסת? מידי פעם לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לומד עכשיו מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? תלוי שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת? ברור מה כבר נגמר..??

danar14

New member
אני!!! ../images/Emo13.gif

שם: דן שם אמצעי: אין שם משפחה: ארד מין: גבר גבר :] מזל: גדי מאכל אהוב: כל מה שאיטלקי וסושי שתייה מועדפת: מיצים אפרסק סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אממ, כן כמה כריות: אחת... למה אפשר עוד? חיות מחמד: 3, שתי חתולות וכלבה אחת מכונית אידאלית: כזאת שנוסעת מוזיקה: כל מה שלא מזרחי ורוק כבד להקה אהובה: אוונאסנס כמה אחים/אחיות יש לך? אחות מדהימה אחת מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? שאוהבים אותי באמת מה אתה אוהב לעשות? לצאת ען חברים שלי לבתי קפה מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה וכאלה... אתה אוהב להיות בבית? לא אתה נאמן? מאוד אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, ביטחון עצמי והעובדה שאת/ה מוכן/ה להתמסר למישהו/י המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אמממ כן... אם כבר אחד איזה פתגם אומר לך הרבה? הספורט מזיק לעישון מה המשפט שמאפיין אותך? אל תעשה היום את מה שאתה יכול לעשות מחר אתה בחור קנאי? קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: זה לא מילים, זו התנהגות כללית האם אתה מאמין באלוהים? ממש לא החיים הטובים לדעתך? הם בסדר, לא טובים ולא רעים היחסים עם ההורים טובים? לא ממש *ברגע זה: לובש: טי שירט של חג"ס מוזיקה: אין חושב על: מה אני אכתוב בשאלה הבאה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית מסיבה פרטית: קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: קלות חתולים/כלבים: חתולים (במיוחד גורים!!!) אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: אפחד מהם! רק טבעי! *מה/מי היית רוצה? להרוג: את החבר הכי טוב שלי לשמוע: אוונאסנס בהופעה להיות כמו: כמוני... אני יחיד ומיוחד! (אווו...) *האחרון סרט אחרון שראית: ספיד בקלונוע: שודדי הקאריביים 3 בטלוויזיה: ביג במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגתלא זוכר...: דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגת שוקלוד חלומית!!!! פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני יומיים פעם אחרונה שחייכת: לפני שעתיים פעם אחרונה שצחקת: לפני שעתיים הריח האחרון שהרחת: ריח של אוכל *האם אתה: מעשן? חס וחלילה!!! ישן עם חיות פרווה? כבר לא מנגן על כלי נגינה? תופים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אמממ, נראה לי מאמין בנסים? לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן, מאוד רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן, ואפילו מתחיל בשנה הבאה!!! ^-^ מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? כן שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן, לטוב ולרע אוהב לטייל בגשם? כן!!! אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לפעמים ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( לא... צריך לפרוש בשיא וזהו!!!

O f r i s h

New member
רק עכשיו יש זמן;[

שם: עפריש!!1 שם אמצעי: עדיף שלאXD שם משפחה: גם עדיף שלא
שתייה מועדפת: אייסארומה לשלטון
סדרה אהובה: אייף
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? באהרור, מה
כמה כריות: 4 על המיטה בדר"כ אבל אני ישנה רק עם אחת
חיות מחמד: חתול
מכונית אידאלית: חיפושית
מוזיקה: כל הזמן
להקה אהובה: אייף, יש מליוניםD: כמה אחים/אחיות יש לך? אח ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: באהרור
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אהאD: מאמין באהבה ממבט ראשון? כן:] מה הדבר שעושה אותך למאושר? המון דברים. מה אתה אוהב לעשות? לנגן
מקומות בילוי מועדפים? כלמיני:D אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? אהא אתה אוהב ילדים? כן:] אתה ותרן או עקשן? עקשנית, ממשD: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? המ, תלויD: איזה פתגם אומר לך הרבה? לאיודעתXD מה המשפט שמאפיין אותך? המ, כלמיניD: אתה בחור קנאי? בחורה קנאיתP: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא יודעתXD האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? באהרור!!1 היחסים עם ההורים טובים? כןD: *ברגע זה: לובש: מכנסברך גופיה וחולצה עם פסיםD: מוזיקה: עכשיו בידיוק מברי מתחלף ליוני
חושב על: מה אני הולכת לכתוב עכשיוXD *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטיתD: קפה/תה: אייסארומהD: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות. חתולים/כלבים: חתולים
אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קולהD: *מה/מי היית רוצה? להרוג: את החתול כוסאמאשלובתשרומטה של השכניםP: לשמוע: המוןD: להיות כמו: הממXD *האחרון סרט אחרון שראית: הבופור בקלונוע: יא, זה היה מזמןXD בטלוויזיה: הבופורD: במחשב: גם זה היה מזמןXD מספר אחרון שחייגת: לדודשלי
דבר אחרון ששתית: ספרייטD: דבר אחרון שאכלת: פיצה
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערבD: פעם אחרונה שבכית: הו, מזמןD: פעם אחרונה שחייכת: כל היום בערךP: פעם אחרונה שצחקת: לפני שלוש דקות בערך
הריח האחרון שהרחת: קטורת
*האם אתה: מעשן? הכי לא
ישן עם חיות פרווה? לאD: מנגן על כלי נגינה? גיטרות
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא
מאמין בנסים? המ, כןD: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא הכיD: רואה בשוטרים חברים או אויבים? אנשים כאלו:] אוהב אלכוהול? רק עם אבא
מאמין באסטרולוגיה?כן. מאמין בקסמים?לא. מתפלל?לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אהאD: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? הכימסננתאותםD: חובש כובעים? רק שמחייבים בטיוליםשנתיים
שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? המXD מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות?כן\: אוהב לטייל בגשם? כןןןן!!!11 אוהב ציניות? לאD: מתנשק עם עיניים עצומות?XD שר במקלחת?
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כן;[[[[

מעיייין

New member
באיחור אופנתי../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

שם: מעיין
שם אמצעי: אני אשתוק, לטובת האנושות שם משפחה: שששש
מאכל אהוב: אמממ...? שתייה מועדפת: כל מיני... סדרה אהובה: סיינפלד נראה לי
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לצערי
יותר מדי...
כמה כריות: 1-2-3 תלוי בשומדבר. חיות מחמד: דוגי
דופי
ה
שנוז
דגים
מכונית אידאלית:חיפושית
מוזיקה: ישראלית
להקה אהובה: אמ..?? כמה אחים/אחיות יש לך?1 ועוד 3 חצאי אחים
מאמין באהבה וירטואלית?:קצת, לא ממש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?לא.. מאמין באהבה ממבט ראשון?הכי בעולם
מה הדבר שעושה אותך למאושר? כל מיני דברים, חברים
מה אתה אוהב לעשות?כל מיני
מקומות בילוי מועדפים?חברים, ים, סרט, עיר[?] אתה אוהב להיות בבית?כן
אתה נאמן?כן.. אתה אוהב ילדים?חמושים וכאלהP: אתה ותרן או עקשן?ותרנית יחסית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אהבה, נאמנות, וכנות. המרחק הפיזי כן קובע?לא כלכך. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?ברור שלא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא ממש:( איזה פתגם אומר לך הרבה?-.- מה המשפט שמאפיין אותך?-.- אתה בחור קנאי?כן
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:קווול. האם אתה מאמין באלוהים?לא יודעת. החיים הטובים לדעתך?בדרך כלל היחסים עם ההורים טובים?כן... *ברגע זה: לובש: גופיה וסוג של ג'ינס. כמה מיוחדת אני. מוזיקה: שומדבר. רעש מהטלויזיה. חושב על: חברה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לוקח בקלות. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: ברור שממתקים
קולה/פפסי: פפסי /m\ *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפאחד. לשמוע: ג'סי. להיות כמו: כמו אנשים רזים. *האחרון סרט אחרון שראית: שודדי הקאריבים. בקלונוע: שודדי הקאריבים. בטלוויזיה: אפשר מן בבצפר במקרן? צוצי.. במחשב: איכ-.- מספר אחרון שחייגת: אמא. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: עוף. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: היום בסרט:p פעם אחרונה שחייכת: היום. פעם אחרונה שצחקת: היום. הריח האחרון שהרחת: -.-- *האם אתה: מעשן?לא-.- ישן עם חיות פרווה?כלב, ליד הרגליים
מנגן על כלי נגינה?לא... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא... מאמין בנסים?תלוי וכאלה..^^ מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?בידת הצורך... רואה בשוטרים חברים או אויבים?תלוי מה עיתי וכאלה^_^ אוהב אלכוהול? בקטנה. מאמין באסטרולוגיה?קצת. מאמין בקסמים?קצת מתפלל?לא... מבקר בבית כנסת?לא... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?אולי--.-- מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?אני שואלת מי זה ואז מחליטה.. חובש כובעים?לא הזמני הפנוי.... שונא את עצמך? לא... מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כןןן... אוהב את הכתב יד שלך?כן, חביב ביותר... מאמין במכשפות?לא ממש.. מאמין בשדים ורוחות? לא... נותן אמון בקלות?לא ממש.. אוהב לטייל בגשם?כןן
אוהב ציניות?אין לי יותר מדי כזה כלפי ציוניות-.- מתנשק עם עיניים עצומות?-.- שר במקלחת?כן
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( ברווווווווווווווורררררר

../images/Emo26.gifאנשים!

אולי זאת רק אני, אבל אני חושבת שאפשר להכתיר אותנו בתור הפורום הכי מפוצץ אייקונים וסמיילים בתפוז
[איזה הומואים..
] הבהרה למניעת-עצבים-לאור-המצב-האקטואלי-הרגיש:
הומור

עד שלה מהכביסה..../images/Emo3.gif

שם: ענבר. שם אמצעי: אין כזה. שם משפחה: ברנטל. מין: נ'. מזל: בתולה. מאכל אהוב: פיצה, פסטה, טוסט, שניצל, המבורגר. וכל אלו יישארו כרגע בגדר פנטזייה
שתייה מועדפת: קולה, שגם תישאר כפנטזייה. סדרה אהובה: השיר שלנו
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?
כמה כריות: 1-2. חיות מחמד:
מכונית אידאלית: וואי, יונדאי גטס
, אאודי טיטי, סיטרואן C4. אבל בנתיים ניאלץ להסתפק במזדה 3
. מוזיקה: כל מה שנשמע טוב. להקה אהובה: היהודים. כמה אחים/אחיות יש לך? 2. מאמין באהבה וירטואלית?:
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?
אולי יותר מדיי
מאמין באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך למאושר? כשאמצא כזה, אודיע לכם. מה אתה אוהב לעשות? הופעות, לסוע ברחבי הארץ/מסעות, כנרת, משחקים של הפועל, פורומים, לשמוע מוזיקה, לראות חברים, לשבת באמפי/במצפה ולצחוק. מקומות בילוי מועדפים? אמפי, מצפה, ראש העין, בית יצחק וכל מקום בו יש הופעה טובה. אתה אוהב להיות בבית?
אתה נאמן? תשאלו אחרים. אתה אוהב ילדים? תלוי
, בעקרון כן. אתה ותרן או עקשן? או הא.. גם וגם. תלוי בחשיבות הדבר. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, הבנה ואי-אפטיות. המרחק הפיזי כן קובע? תלוי עד כמה הוא רחוק ובמידת הרצון. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? בהחלט. איזה פתגם אומר לך הרבה? "חיה ותן לחיות" ? מה המשפט שמאפיין אותך? יום אחד פה, יום אחד שם. פעם למטה ופעם למעלה. אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא עולה לי משהו קבוע, אבל שפת ה-ו' וה-י'. האם אתה מאמין באלוהים?
החיים הטובים לדעתך? כנרת. לשכב על הגב, לשמוע מוזיקה, להיות בראש טוב ולהדליק סיגריה. היחסים עם ההורים טובים?
*ברגע זה: לובש: סווצ'ר לבן וג'ינס גדול. מוזיקה: כרגע כלום. חושב על: הלוואי שיהיה אוטו מחר. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: תה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: יותר טוב כלום מכמעט.
חתולים/כלבים: כלבים. חתולים זה
אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: שילה פרבר. להיות כמו: אף אחד. *האחרון סרט אחרון שראית: וואי, לא זוכרת. בקלונוע: בופור. בטלוויזיה: אצל לירון, השם של הסרט היה באנגלית אז מי אני שאזכור
במחשב:
מספר אחרון שחייגת: אוחנה. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: שניצל. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 4 שעות. פעם אחרונה שבכית: לפני 8 שעות. פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: את הריח באוטו של ספיר. *האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
מאמין בנסים?
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?
רואה בשוטרים חברים או אויבים? אויבים
אוהב אלכוהול? ממש ממש
מאמין באסטרולוגיה? קשה לי להגיד. מאמין בקסמים?
מתפלל?
מבקר בבית כנסת?
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כרגע מזההה
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? זה כמעט ולא קורה, אבל בעקרון
. חובש כובעים?
הכובע האפור אהבת חיי. שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
למה לא
אוהב את הכתב יד שלך?
אין לי בעיה איתו. מאמין במכשפות?
מאמין בשדים ורוחות?
ברוחות קצת. נותן אמון בקלות? כבר לא. אוהב לטייל בגשם?
תלוי במצברוח. אוהב ציניות?
מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת?
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :(
.

Covers girl

New member
הו.. D:

שם: יהלי. שם אמצעי: - שם משפחה: מה זה משנה? O: מין: נקבה. P: מזל: תאומים.
מאכל אהוב: תמיד אני נתקעת בשאלה הזו... אני אלך על בטוח ואגיד "טוסט פסטו". [: שתייה מועדפת: מים. סדרה אהובה: האוס.
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? כן. כמה כריות: 1, או יותר, או פחות. חיות מחמד: שני כלבים ומלא דגים. מכונית אידאלית: יפה. עם רדיו אמיתי. מוזיקה: טובה? איכותית? רוק? להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? 3. מאמין באהבה וירטואלית? נופ. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? יאפ. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיוך אמיתי. מה אתה אוהב לעשות? לישון. מקומות בילוי מועדפים? בתים של אנשים, השבט. אתה אוהב להיות בבית? לפעמים. אתה נאמן? משתדלת. אתה אוהב ילדים? לא מ-מ-ש. אתה ותרן או עקשן? בד"כ עקשנית, מנסה להתגמש. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, פתיחות, הדדיות. המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש תלוי. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יאפ. איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? כ"כ. ;[ מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "כוסאומו המדינה הזאת". XD האם אתה מאמין באלוהים? משתדלת. החיים טובים לדעתך? יש ויש. היחסים עם ההורים טובים? יכולים להיות טובים יותר. *ברגע זה: לובש: גופיית סבא שחורה, בוקסר לבן עם ציורים של מיקי מאוס. P: מוזיקה: Poison/ Alice Cooper. חושב על: איך אין לי כוח ללכת לעשות שיערות. P: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: אייסקפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות. חתולים/כלבים: כמה שפחות פרווה. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: יש כמה פרצופים שעולים לי בראש. לשמוע: Hey There Delilah הצלצול של מישהו מסויים... להיות כמו: אנשים יפים. ורזים. ומוצלחים. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: Because I Said So ("אמרתי לך"), סרט חמוד. בטלוויזיה: "שוקולד"
, ממש מזמן. במחשב: ג'קאסס 2. מספר אחרון שחייגת: אתמול, שיחת "בגדים יפים יא חתיך!" לשמיניסט אחד. D: דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים בארוחת צהריים. דבר אחרון שאכלת: סלט ירקות. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: דמעות צהריים כאלה, שלשום או משהו. פעם אחרונה שחייכת: כששמעתי שיר אחד שלי ושל ידיד שלי. פעם אחרונה שצחקת: קודם, בשיחת טלפון עם חברה. הריח האחרון שהרחת: שניצלים של סבתא. D: *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? לא. מנגן על כלי נגינה? יודעת קצת פסנתר, אבל בעיקרון לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא. מאמין בנסים? לא. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? משתדלת. רואה בשוטרים חברים או אויבים? יש ויש. אוהב אלכוהול? מחבבת פלוס. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? כן. מבקר בבית כנסת? רק בבר מצווה ויום כיפור וכאלה. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? עזבו אותי, באמכם. P: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? מסנג'ר, וכן. חובש כובעים? יאפ. שונא את עצמך? משתדלת לחיות בהשלמה עם עצמי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן. אוהב את הכתב יד שלך? כ"כ לא. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? כן.
אוהב לטייל בגשם? כן. אוהב ציניות? כן. מתנשק עם עיניים עצומות? לא. שר במקלחת? כן. ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( שייקח קצת פסק זמן, צריך את זה לפעמים. [:

למעלה