שאלון שישי :]

עייינת

New member
בא בטוב ../images/Emo13.gif

שם: עינת. שם אמצעי: אין שם משפחה:
שתייה מועדפת: נסטי, אבל רק אפרסק וקולה
סדרה אהובה: CSI ניו יורק ומיאמי. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אמ, תלוי במצב כמה כריות: אמ 1, אבל עדיף 2. חיות מחמד:
מכונית אידאלית: לא אכפת לי, העיקר נוסע. [אבל אם כבר אז מרצדס
] מוזיקה: כל דבר שנעים לאוזן. להקה אהובה: Maroon5, fOB,MCR כמה אחים/אחיות יש לך? 2. אח ואחות. מאמין באהבה וירטואלית?:אמ, כן למה לא? הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אמ.. אפשר להגיד. מאמין באהבה ממבט ראשון? אהא מה הדבר שעושה אותך למאושר? ואו הרבה דברים. בילוי משפחתי, להיות בצופים, סתם לשמוע שיר שאני ממש אוהבת... מה אתה אוהב לעשות? מה שרשמתי קודם. מקומות בילוי מועדפים? בשבט
סתם, ים? אתה אוהב להיות בבית? תלוי מתי אתה נאמן? כן. אתה אוהב ילדים? כן
אתה ותרן או עקשן? לפעמים אני שיא העקשנית, אבל לפעמים אני מותרת ממש בקלות. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? ממש לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי ברצון שלו איזה פתגם אומר לך הרבה? "צרת רבים חצי נחמה" סתם כי יצא לי לדבר עליו היום. מה המשפט שמאפיין אותך? אמ... אתה בחור קנאי? כן. מאוד אפילו מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "סתם" [באמת שאני אומרת את זה כמעט כל הזמן] האם אתה מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? מאוד. *ברגע זה: לובש: חולצה של הצופים,ומכנס עד הברך [זה עם הכיס בצד,נו] מוזיקה: Maroon5- wont go home with out you חושב על: אדם הסקסי הזה
, ועל ההפלגה בעוד שבוע *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אמ.. חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים: אמ, שניצל תירס
קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ירדן
לשמוע: אמ.. להיות כמו: ... *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: שודדי הקאריבים3- סוף העולם. בטלוויזיה: הבחור המושלם או משהו כזה עם הילארי דאף במחשב: אמ.. דאת' נוט נחשב? מספר אחרון שחייגת: אבא. דבר אחרון ששתית: נסטי דבר אחרון שאכלת: פסטה פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: אמ.. יום רביעי אני חושבת. פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: אמ, ריח של אוכל *האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה? רק בובות מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן חח מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא זה ולא זה אוהב אלכוהול? נמנמ.. מאמין באסטרולוגיה? אהא מאמין בקסמים?כן חח מתפלל?לא מבקר בבית כנסת? רק ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת ללמוד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? אמ, כן חובש כובעים? לא שונא את עצמך? בערך מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? כן נותן אמון בקלות? לא ממש אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? תלוי מתי מתנשק עם עיניים עצומות? חח שר במקלחת? לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כןןןן

עינוווב

New member
אלללי../images/Emo12.gif

שם: עינב שם אמצעי:
שם משפחה: שני מין: נקבה?
מזל: סרטן מאכל אהוב: פאסטה שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: ואי יש פול
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי על מי
אנשים חסרי טאקט מצחיקים אותי
כמה כריות: 2 חיות מחמד: חתולה
מכונית אידאלית:
מוזיקה: רוק להקה אהובה: יש הרבה כמה אחים/אחיות יש לך? שני אחים קטנים
מאמין באהבה וירטואלית?: האמ שאלה למחשבה... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אכן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? שיהיה לי טוב מה אתה אוהב לעשות? להתחרפן?
מקומות בילוי מועדפים? אין לי.. סתם להיות בחוץ עם אנשים שכיף לי איתם
אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן? חוששני שכן
אתה אוהב ילדים? תלוי איזה
אתה ותרן או עקשן? עקשנית כל כךך
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, נאמנות ואהבה אמיתית המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? חס וחסון
זה אחד הדברים ששנואים עליי ;[ ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? בדרך כלל לא... הרושם הראשוני אצלי תופס מקום חשוב בקרבה שלי לאנשים איזה פתגם אומר לך הרבה? תלוי בתקופה.. כרגע אין שום פתגם שאני ממש מתחברת אליו או משהו כזה. מה המשפט שמאפיין אותך? "תצעקי, תשירי, תרקדי, כאילו אף אחד לא רואה אותך" אתה בחור קנאי? לפרטיות שלי בעיקר אבל גם לאנשים בעיקרון מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אללי , תשבעי ,חרא , לכי דחפי טוש לתחת" האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? כן מנסים למצוא את הצד החיובי לכל דבר[: היחסים עם ההורים טובים? אפשר להגיד שכן *ברגע זה: לובש: חולצה שחורה וג'ינס מוזיקה: לא שומעת כרגע כלום חושב על: איזה שבוע עמוס יש לי, על יום רביעי שיגיע כבר
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: בעיקרון אוכל, בזמן האחרון ממתקים קולה/פפסי: קולה
*מה/מי היית רוצה? להרוג: ואי כל כך הרבה אנשים
לשמוע: לא בא לי מוזיקה ברגע זה להיות כמו: קצת מכל אחד. *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכרת אבל ראיתי את הפרומו לטינה 2
בקלונוע: ואי שנים לא הייתי בקולנוע
בטלוויזיה: אני עכשיו רואה חברים
במחשב: סרט?
מספר אחרון שחייגת: שרי דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: וואפל מצופה שוקולד פעם אחרונה שהתקלחת: 19:00
פעם אחרונה שבכית: אתמול אני חושבת
פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה דקות
פעם אחרונה שצחקת: רבה שעה
הריח האחרון שהרחת: של פרחים
*האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? פרווה אל. עם חיה כן
מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא בדיוק מאמין בנסים? בערך מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא ממש
רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים?
אוהב אלכוהול? לא איכ :S מאמין באסטרולוגיה?כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? ואי יש לי עוד זמן.. לא יצא לי לחשוב על זה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא פונים אליי זרים לאיסיקיו
חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? בחיים שלי לא ראיתי כוכב נופל
אבל אם אני אראה אני יביע משאלה [: אוהב את הכתב יד שלך? איכ לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? שדים לא, רוחות בערך נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן
אוהב ציניות? תלוי במצב מתנשק עם עיניים עצומות? קשה לסגור אותם יותר מידי זמן
שר במקלחת? לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כל כךך

מורביט

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: מור שם אמצעי:אין. שם משפחה:יאיר מין: נקבה
מזל: סרטן. מאכל אהוב: מקרוני. שתייה מועדפת: קולה!!111 סדרה אהובה: חברים והאלופה וואי יש עוד המווון. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לצחוק איתם מה
כמה כריות: 1. חיות מחמד: היו הרבה דגים, נשאר דג. מכונית אידאלית: שנוסעת. חח אמ לא יודעת. מוזיקה: רוק\פופ ישראלי בדרך כלל. להקה אהובה: סינרגיה. כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחים. מאמין באהבה וירטואלית?:יכול להיות. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון?לא יודעת מה הדבר שעושה אותך למאושר?להיות עם האנשים שאני אוהבת. מה אתה אוהב לעשות?אני יודעת, מוזיקה מחשב טלויזיה חברים פארק. מקומות בילוי מועדפים?פארק ונאפיס
אתה אוהב להיות בבית?לבד כן. אבל בכללי אני אוהבת להיות בחוץ כזה. אתה נאמן?כן. אתה אוהב ילדים? כשהם קטנים וחמודים כן. אבל בני דודים שלי אעה
אתה ותרן או עקשן? עקשן. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהבה נאמנות ותשוקה נקרא לזה? חח המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?אולי, תלוי. איזה פתגם אומר לך הרבה?החברים הם המשפחה שבחרנו לעצמנו
מה המשפט שמאפיין אותך?לא יודעת אתה בחור קנאי? כשצריך
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:הגזזזזזזזזזמת או חוווולה.
האם אתה מאמין באלוהים?כן. החיים טובים לדעתך?נחמדים + היחסים עם ההורים טובים?נחמדים. *ברגע זה: לובש: פיג'מה. מוזיקה: אלף בנות דתיות.
חושב על: על מה אני חושבת
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: תלוי במי ובכמה אני שתויה
קפה/תה: נס קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חח חתולים/כלבים: כלבים, כנראה. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: מה השאלה פה?
קולה!
*מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד. נכון לעכשיו
לשמוע: עברי בהופעה חיה. להיות כמו: - *האחרון סרט אחרון שראית: התחלה של רקוויאם לחלום אתמול בלילה. בקלונוע: אוווו ממזמן. בטלוויזיה: רקוואים לחלום. במחשב: בטח מלך האריות 1. חח מספר אחרון שחייגת: של חברה שלי. דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: סלט פעם אחרונה שהתקלחת: היום ב6-7 ככה. פעם אחרונה שבכית: - פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה. פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה הריח האחרון שהרחת: לא יודעת *האם אתה: מעשן?נרגילה. ישן עם חיות פרווה? לא, וחבל
מנגן על כלי נגינה?גיטרה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא
חח מאמין בנסים?לפעמים. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא להרבה זמן אבל. חח רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא זה ולה זה חח אוהב אלכוהול? יאפ מאמין באסטרולוגיה?כל כך לא!!111 לא יכולה לסבול את זה. מאמין בקסמים?לפעמים חח מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חח חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן
אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?לפעמים חח אוהב ציניות?כן חח שר במקלחת?כן
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( אני מאוד אוהבת תסיבוב הזה, אבל אם זה אומר שעברי יתחיל כבר לעבוד על אלבום חדש אז הגיע הזמן להיפרד.
היה ממש כיף, שבת שלום

אני לא מאמינה שהצלחתי לסיים את זה!! ../images/Emo6.gif

שם: דניאל.. שם אמצעי:
שם משפחה:
מאכל אהוב: פיצה? שתייה מועדפת: מים! סדרה אהובה: אבודים והאוס (
) האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אני אוהבת לצחוק עם אנשים
כמה כריות: 2 לפחות..
חיות מחמד: הלוואי! אני מתה לכלב!!
מכונית אידאלית: Audi או Citroen C4 מוזיקה: אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית!
להקה אהובה: Panic! At the Disco כמה אחים/אחיות יש לך? עוד 2 (חוץ ממני, אח ואחות קטנים) מאמין באהבה וירטואלית?: כן.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? הכרתי כן אבל לא נפגשתי.. מאמין באהבה ממבט ראשון? נראה לי..
מה הדבר שעושה אותך למאושר? לרקוד ולשמוע שירים של עברי.. מה אתה אוהב לעשות? לתחוק ולהיות בחברת החברים שלי שאני אוהבת! מקומות בילוי מועדפים? אין.. אתה אוהב להיות בבית? כן
אתה נאמן? כן
אתה אוהב ילדים? כןןן אתה ותרן או עקשן? מאד תלוי.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אהבה, אמונה (אחד בשני), אולי גם קצת התאמה בין הזוג..? המרחק הפיזי כן קובע? לא יודעת..
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי.. איזה פתגם אומר לך הרבה? לא נראה לי שיש כזה.. מה המשפט שמאפיין אותך?
אתה בחור קנאי? לא.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תשבעי?, O.M.G האם אתה מאמין באלוהים? לא סגורה על זה..
החיים הטובים לדעתך? נחמדים.. היחסים עם ההורים טובים? כן, מאד.. *ברגע זה: לובש: פיג'מה מוזיקה: אין כי מאוחר..
חושב על: מה לענות.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית.. קפה/תה: לא זה ולא זה.. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות.. חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים: אוכל..
קולה/פפסי: מים! סתם, קולה! (דיאט קולה) *מה/מי היית רוצה? להרוג: יש הרבה ברשימה
לשמוע: ? לא יודעתת להיות כמו: אף אחד להישאר כמו שאני.. *האחרון סרט אחרון שראית: יש לה ביצים!
בקלונוע: ספידרמן 3! בטלוויזיה: לא זוכרת.. במחשב: מעבר ליער
מספר אחרון שחייגת: ********** חברה טובה שלי..
דבר אחרון ששתית: מים.. דבר אחרון שאכלת: ארוחת ערב
פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כמה שעות.. פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע (מזמן..) פעם אחרונה שחייכת: עכשיו..
פעם אחרונה שצחקת: היום כשראיתי "חברים" הריח האחרון שהרחת: סבון פנים..
(הכי דומה
) *האם אתה: מעשן? לא!!! ישן עם חיות פרווה? בובות- כן! מנגן על כלי נגינה? הלוואי, אני מתה לנגן על פסנתר! מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אין לי מושג..
מאמין בנסים? לא ממש.. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? חחחח בדר"כ כן, תלוי כלפי מי.. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא יודעת.. אוהב אלכוהול? חחח שונאת! מאמין באסטרולוגיה? כן.. לרוב..
מאמין בקסמים? אי אפשר שלא, אין הסברים אחרים!! מתפלל? לא.. מבקר בבית כנסת? לא.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? ברור, לא? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא יצא לי.. חובש כובעים? לא! ממש מכוער לי! שונא את עצמך? בדר"כ כן! מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא יצא לי לראות כוכב נופל!
אוהב את הכתב יד שלך? כן! אבל לא של הכותרות! מאמין במכשפות? לא יודעת...
מאמין בשדים ורוחות? לא יודעת
נותן אמון בקלות? נראה לי שכן.. אוהב לטייל בגשם? כן!! זה הכי כיף! אוהב ציניות? כשצינים כלפי זה מציק.. אבל בתכלס זה מצחיק אותי.. מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? לא...
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כןןןןןןןן!!!

אני ../images/Emo9.gif

שם: מיטל שם אמצעי: אין שם משפחה: עבד מין: נקבה מזל: נאחס.. סתם בתולה.. מאכל אהוב: פיצה
שתייה מועדפת: תות בננה ומים
סדרה אהובה: ה-
המיתולוגי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא על, עדיף עם.. כמה כריות: אני ישנה עם 4 חיות מחמד: אין
מכונית אידאלית: אממ ג'יפ האמר שחור
מוזיקה: אממ כמעט הכל.. להקה אהובה: סינרגיה [כרגע
] כמה אחים/אחיות יש לך? 2 - לידור בן 13 בחופש הגדול, ואופל- בת חודש ביום ראשון
מאמין באהבה וירטואלית?: כן
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן
מאמין באהבה ממבט ראשון? כן
מה הדבר שעושה אותך למאושר? האושר של האנשים החשובים לי
מה אתה אוהב לעשות? לגלוש בתפוז
מקומות בילוי מועדפים? בבית מול המחשב
אממ לא יודעת.. בטיילת.. אתה אוהב להיות בבית? כן
אתה נאמן? יאפ אתה אוהב ילדים? מאוד
אתה ותרן או עקשן? עקשנית כשצריך או כשאני יודעת שאני צודקת, אם זה עניין חסר חשיבות אני מוותרת לפעמים..
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, געגועים ואושר
המרחק הפיזי כן קובע? לא תמיד, זה מאוד תלוי.. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, אני אנסה לקבל אותך כמו שאת/ה.. =] ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אממ אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה? תחיי כל יום כאילו הוא האחרון, מתישהו תהיה צודק.. מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודעת.. אתה בחור קנאי? בחורה.. לא חושבת.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אחלה, סיידר, לא יודעת, נוו טוב,פוסטי [פוסטמה], שתקווווווווו, אממ וכל מיני שלא עולים לי כרגע.. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? קיימים רק באגדות ?! היחסים עם ההורים טובים? מאוד *ברגע זה: לובש: חולצה ומכנס ירוקים
מוזיקה: עברי, הראל מויאל, נינט טייב וסינרגיה.. [מעורבב] חושב על: לאה [חושב עליה].. נוו אני מנסה להצחיק את עצמי.. בעקרון, חושבת על מחר.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית
קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות
חתולים/כלבים: גם וגם
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: אם כבר קולה אז פפסי..למרות שאני נגמת כבר מעל שנה וחצי.. *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה שלי להיסטוריה ואזרחות
לשמוע: הראל מויאל ועברי
להיות כמו: לא יודעת
*האחרון סרט אחרון שראית: אממממ מישהו לרוץ איתו, היה היום בערוץ 3
בקלונוע: לא, בבית.. אממ האחרון שראיתי בקולנוע היה ממש מצחיק אבל אני לא זוכרת את השם..
בטלוויזיה: מישהו לרוץ איתו
במחשב: אביבה אהובתי או למראית עין
מספר אחרון שחייגת: לאחי =] דבר אחרון ששתית: מים :} דבר אחרון שאכלת: אבטיח
פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב
פעם אחרונה שבכית: אתמול כשראיתי סופר נני.. פעם אחרונה שחייכת: לפני דקה וחצי בערך קיבלתי הודעה ממש חמודה מידיד שלי =] פעם אחרונה שצחקת: עכשיו, אחי מצעיק אותי בחיקויים של רועייייייי מארץ נהדרת.. נוסטלגיה הריח האחרון שהרחת: 212 SEXY השפרצתי לפני כמה דקות כדי שיהיה ריח טוב בחדר.. *האם אתה: מעשן? לא
ישן עם חיות פרווה? לא
מנגן על כלי נגינה? לצערי, לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כשאני אראה אחד כזה במו עייני אני אאמין..
מאמין בנסים? אממ תלו באותו רגע..
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן
רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי בסיטואציה
אוהב אלכוהול? לא
מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא
מתפלל? לפעמים
מבקר בבית כנסת? רק ביום כיפור, ואולי עוד איזה פעם-פעמיים בשנה..
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא.. אני בד"כ מוחקת ואם הם מתקרצצים אני חוסמת
חובש כובעים? לא. א=נ=י ש=ו=נ=א=ת כ=ו=ב=ע=י=ם !!!!!!11 שונא את עצמך? לא
חיה עם עצמי בשלום, תודה לאל..
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אממ כן..
אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים.. מאמין במכשפות? לא
מאמין בשדים ורוחות?לא
נותן אמון בקלות? כן
אוהב לטייל בגשם?יאפ. מאוד.
אוהב ציניות? תלוי בסיטואציה
מתנשק עם עיניים עצומות? ---- שר במקלחת? לפעמים
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כןןןן
אבל כמובן שלהוצאי עוד אלבומים ולהופיע גם איתם!!!! אבל לא לבסיים את סיבוב ההופעות של זה לא אותו דבר אף פעם.

החיוך ה-כי יפה.

שם: יעל שם אמצעי: אין שם משפחה: טאובר מין: נקבה. מזל: אריה מאכל אהוב: סלט P: שתייה מועדפת: נסטי אפרסק סדרה אהובה: "האנטומיה של גריי" האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מדי פעם. כמה כריות: שתיים. אחת לראש ואחת בין הרגליים. חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: משהו שנוסע P: מוזיקה: רוק. להקה אהובה: האמ. RHCP. כמה אחים/אחיות יש לך? שניים. מאמין באהבה וירטואלית?: לא. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מהפורום P: מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיבוקים מה אתה אוהב לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים? בתים של אנשים אתה אוהב להיות בבית? מאוד אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? מאוד אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות, תשוקה וגעגוע. המרחק הפיזי כן קובע?לא תמיד. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? בפירוש לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? למה לא. אבל אין לו סיכוי. איזה פתגם אומר לך הרבה? וואע
מה המשפט שמאפיין אותך? "את מתה עליי!" אתה בחור קנאי? בדר"כ כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "בא לי למות", "אין לי כוח", "בא לי לירות בעצמי", "בא לי לירות במישהו"
האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לא היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: חולצה יפה ומכנס חדש. מוזיקה: אין חושב על: כמה שאני צבועה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אותה. לשמוע: אותו. להיות כמו: שאני באמת *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: "בופור" בטלוויזיה: אין לי מושג
במחשב: ראיתי האנטומיה. מספר אחרון שחייגת: למוריל דבר אחרון ששתית: מים בטעם תפוח דבר אחרון שאכלת: צ'יפס. פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול, עוד מעט עכשיו. פעם אחרונה שבכית: לפני כמה שבועות. פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה שניות פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה הריח האחרון שהרחת: הריח של המים. *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? זאת לא בובת פרווה! מנגן על כלי נגינה?כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי. רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא זה ולא זה. אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? כן מאמין בקסמים? לא מתפלל? מידי פעם מבקר בבית כנסת?ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכוננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? מידי פעם מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן
אוהב ציניות?חולה על זה
מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? כן ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? לא לנצח, כי מתישהו ימאס מהשירים, אבל כן, צריך עוד כמה הופעות.

טרודייי

New member
האנטומיה!../images/Emo99.gif

אני יכולה להרוס לך קצת ולספר לך מה יהיה בשלושת הפרקים הבאים?

מוחטה1

New member
אתה יודע שאתה מכור למילה 'מכוער',

כשאתה קורא ככה לבוס שלך. בפנים.
שם: אביגל. שם אמצעי: אין, דאמט. שם משפחה: גונזלס. סתם, מכירים את יהושע התנ"כי, אז כמו שלו. מי יודע?
מין: נקבה. מזל: טלה!!! מאכל אהוב: של אמא. שתייה מועדפת: קוקה קולה בפחית עם קש!!!!111 סדרה אהובה: וואי לאחרונה, סטודיו 60!
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לאאאאאא
. כמה כריות: מה?
חיות מחמד: יש כלבה, אבל לכנות אותה בתואר "מחמד" יהיה שקר. מכונית אידאלית: אחת עם הגה כזה... חלונות יכול להיות נחמד, אך לא הכרחי. מוזיקה: אוח
. להקה אהובה: נראה לי שהדג נחש. כמה אחים/אחיות יש לך? אח ואחות, כפרעליהם
. מאמין באהבה וירטואלית?: סוג של. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אכן. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא כזה. מה הדבר שעושה אותך למאושר?
, עזבו אותי באמא'שכם. מה אתה אוהב לעשות? סמים. מקומות בילוי מועדפים? לאחרונה חיי סובבים סביב העבודה, ואין לי מושג מה קורה בעולם שבחוץ. אתה אוהב להיות בבית? כן, זה נחמד כשבא לי. אתה נאמן? ברור. אתה אוהב ילדים? הם לא אוהבים אותי
. אתה ותרן או עקשן? עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? סתמו, שתקו ובלמו. המרחק הפיזי כן קובע? הוא אלמנט, לדעתי. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אם אכפת לי ממך ואתה נהיה מסומם או משהו, כן. אחרת תחיה את חייך בכיף
. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני משתעממת מאוד מהר, ואם זה לא 'זה' בהתחלה, זה גם לא יהיה, מבחינתי. איזה פתגם אומר לך הרבה? דיייייייייי
. מה המשפט שמאפיין אותך? "יו איזה פולניה/אדומה/מכוערת/כל התשובות נכונות את!!!!1111" אתה בחור קנאי? שחבל. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ראו כותרת
. האם אתה מאמין באלוהים? כן. החיים הטובים לדעתך? ברור! היחסים עם ההורים טובים? כן. | *ברגע זה: לובש: גופיה ורודה ובוקסר צכלצ עם קוף כזה חמוד. מוזיקה: E ערוץ הבידור ברקע, ג'ורג' קלוני ומאט דיימון!!!1111
חושב על: שיואו, ג'ורג' כזה אליל!!!111
ועל עוד משהו
. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית. קפה/תה: קפה. עדיף אייס. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: גם וגם. חתולים/כלבים:
שיהיה כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל!!!!111 קולה/פפסי: רק קוקה קולה!!!!!!111 | *מה/מי היית רוצה? להרוג: את היתוש הבן זונה שגמע ממני את כל הדם
. לשמוע: מאור כהן, נראה לי שאלך להופעה שלו מחר!!!
להיות כמו: עצמי?
*האחרון סרט אחרון שראית: שודדי הקאריביים 3, נראה לי!
תישארו אחרי הכתוביות, יש קטע נוסף
. בקלונוע: נו, זה היה שם
. בטלוויזיה: נראה לי ש"קזנובה" הית'!!!!!111
במחשב: איכ, מי מתעסק בהורדות, יותר מידי מסובך. מספר אחרון שחייגת: של חברה שלי. דבר אחרון ששתית: קולה. פינקו אותנו השבוע!
דבר אחרון שאכלת: דובדבנים מהעץ שלי. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כמה שעות. פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת, וטוב שכך!
פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה שעות. פעם אחרונה שצחקת: אבל באמת? אתמול היה ממש כיף בעבודה לשם שינוי, היה לי כיף שהבוס שלי ממש ליקק לי
. הריח האחרון שהרחת: הבושם הבן זונה שלי. | *האם אתה: מעשן? נה. ישן עם חיות פרווה? נה. מנגן על כלי נגינה? נה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? תגדירו אינטליגנטיים. מאמין בנסים? כן. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? סובלנית כן, סבלנית לא!
רואה בשוטרים חברים או אויבים? רואה בהם...שוטרים?
אוהב אלכוהול? ככה. מאמין באסטרולוגיה? כשההורוסקופ טוב
. מאמין בקסמים? ליאור סושרד!!!!11111
מתפלל? כן. מבקר בבית כנסת? כפעמיים בשנה, שוקלת לשנות את התדירות. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? איי סי קיו? שו?
חובש כובעים? כן, זה מגניב
. שונא את עצמך? לא, כפרעליי. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אה, לא נראה לי.. אוהב את הכתב יד שלך? כן, לא בכתב עבה כזה של כותרות וברכות, אבל ברגיל הוא נחמד! מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לא. נותן אמון בקלות? ככה. אוהב לטייל בגשם? לא כזה. אוהב ציניות? שחבל. מתנשק עם עיניים עצומות? כן. שר במקלחת? ברור! ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( ברור, בעיקר עם פסנתר!!! אבל גם באחרות, שיבוא לירושלים באמת, כי המערות המאעפנות האלה ליד בית שמש זה לא ירושלים, במיוחד לא כשיש מתכונת למחרת!

../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo140.gif

אני אוהבת את ההודעות שלך!
ולא היית פה הרבה זמן!
וגם החלפת חתימה~! תתחדשי!
בקשר לשאלון- *אני כמוך בהרבה דברים! *אני דורשת התנצלות מהחתולים! *איך יצאת מזה בשלום עם הבוס? *והוא עוד ליקק לך? [-אני מוכיחה שקראתי הכל
-] גם אני רוצה עבודה!! ואת ירושלמית! איפה זה בדיוק, כמה משלמים, והאם צריכים עוד עובדים?
אני יכולה להמשיך שעות, אבל עוד לא התחלתי ללמוד לבגרות מחר

mori17

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אני אומנם לא ממש מדברת כאן אבל אני נורא אוהבת את עברי ואני אוהבת שאלונים
אז...
שם: מור
שם אמצעי:______
שם משפחה:___
מזל: גדי
מאכל אהוב: שוקולד חחח זה ממתק נו ואוכל באמת זה תפו"א
שתייה מועדפת: ענבים
סדרה אהובה: האלופה
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אממ כן
כמה כריות: 2
חיות מחמד: 2 כלבים...אמא ובן
מכונית אידאלית: לא מבינה במכוניות
מוזיקה: פופ,מזרחית(לא דיכאון) ובעיקרון מה שיפה לי לאוזן חחח
להקה אהובה: אין להקה אבל יש זמרים חחח בניהם עברי
כמה אחים/אחיות יש לך? אח ואחות
מאמין באהבה וירטואלית?: בערך
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן
מאמין באהבה ממבט ראשון? אכן
מה הדבר שעושה אותך למאושר? לדעת שאוהבים אותי ואני חשובה לאנשים
מה אתה אוהב לעשות? ללכת לים לשמוע מוזיקה לישון להיות עם חברים
מקומות בילוי מועדפים? ים בית קפה סנוקר או סתם בחוץ
אתה אוהב להיות בבית? כן לפעמים זה כייף
אתה נאמן? מאוד
אתה אוהב ילדים? תלוי
אתה ותרן או עקשן? עקשן מאוד
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמונה פתיחות והקשבה
המרחק הפיזי כן קובע? יאפ
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא!!!
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא חבל...
איזה פתגם אומר לך הרבה? אם רוצים אין זו אגדה
מה המשפט שמאפיין אותך? אמממ
אתה בחור קנאי? כן
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: קיצר
האם אתה מאמין באלוהים? בכל לבי
החיים הטובים לדעתך? לשבת בים בטן גב ולשמוע מוזיקה
היחסים עם ההורים טובים? אפשר לומר *ברגע זה:
לובש: גופיה ורודה וג'ינס
מוזיקה: לא סגרתי אותה שמעתי קודם משה פרץ
חושב על: כמה שהשאלון הזה ארוך ואני עייפה *זה או זה:
מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית
קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות
חתולים/כלבים: כלבים ברור!!
אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה?
להרוג: הרבה
לשמוע: לא יודעת לא עולה לי משהו
להיות כמו: אחותי *האחרון סרט אחרון שראית:
בקלונוע: שודדי הקאריבים 3
בטלוויזיה: וואי לא זוכרת חח
במחשב: היומן.....מומלץ בחום
מספר אחרון שחייגת: לידיד שלי
דבר אחרון ששתית: מלשייק
דבר אחרון שאכלת: שוקולד
פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב
פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים
פעם אחרונה שחייכת: לפני איזה שעה :D
פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל
הריח האחרון שהרחת: את הבושם שלי
*האם אתה:
מעשן? חס וחלילה
ישן עם חיות פרווה? כן הכלב שלי חחחח
מנגן על כלי נגינה? לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא
מאמין בנסים? כן
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי במצב רוח
רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא זה ולא זה
אוהב אלכוהול? לא
מאמין באסטרולוגיה? פחות או יותר....
מאמין בקסמים?לא
מתפלל?לא
מבקר בבית כנסת? לא
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? אני יותר בכיוון של מכללה
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חיובי
חובש כובעים? אכן כן
שונא את עצמך? לא
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? חחח כן
אוהב את הכתב יד שלך? כן
מאמין במכשפות?לא
מאמין בשדים ורוחות? לא
נותן אמון בקלות? לצערי כן
אוהב לטייל בגשם? מאוד
אוהב ציניות? +-
מתנשק עם עיניים עצומות? חח כן
שר במקלחת? לפעמים ושאלת השבוע:
הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( נכון..... מורי

Tamar38

New member
"סם חם בתוך הלחם"...

שם: תמר שם אמצעי: אין שם משפחה: מין: נקבה מזל: אריה מאכל אהוב: כל מה שמתוק שתייה מועדפת: נסטי סדרה אהובה: אבודים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? האמ, לפעמים
כמה כריות: ? חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: אין מוזיקה: רוק ישראלי להקה אהובה: שייגעצ, סינרגיה כמה אחים/אחיות יש לך? 4 מאמין באהבה וירטואלית?: :S הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? בערך מה הדבר שעושה אותך למאושר? משפחה, אהבה, חברים מה אתה אוהב לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים? בית, עיר, קניון, ים אתה אוהב להיות בבית? כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות ו. נו לאהולך לי המרחק הפיזי כן קובע? מה? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, כי זה לא יצליח ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה? לאדעת מה המשפט שמאפיין אותך? לאדעת אתה בחור קנאי? לפעמים מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תרגע, אומיגד האם אתה מאמין באלוהים? לא ממש החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: פיג'מה.
מוזיקה: אין חושב על: כמה שאני עושה תשובות מפגרות בשאלון הזה ושאין לי כח ואני מחכה לפרק של אבודים *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שניהם חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה!!! *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד לשמוע: ---- להיות כמו: אפחד *האחרון סרט אחרון שראית: הסוף של משהו לרוץ איתו נחשב? [ רבע שעה אחרונה] בקלונוע: איןלימושג בטלוויזיה: חברים במחשב: אבודיםםםם מספר אחרון שחייגת: לאמא דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים דבר אחרון שאכלת: עוגיות פעם אחרונה שהתקלחת: עכשיו פעם אחרונה שבכית: לאדעת פעם אחרונה שחייכת: לפני שעה בערך פעם אחרונה שצחקת: כנל הריח האחרון שהרחת: את השמפן *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאיפהלי מאמין בנסים? לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לא תמיד רואה בשוטרים חברים או אויבים? אנשים אוהב אלכוהול? איןליבעיה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? בעתיד הרחוק כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא ממש חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא אוהב את הכתב יד שלך? נחמד. מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות? לאדעת אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות?לא אבל אני צינית אז זה מוזר מתנשק עם עיניים עצומות?חח מה? שר במקלחת? לפעמים ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כככככככככככככןןן ומה זה השאלון הזה? :( הכל פה זה לא/לפעמים

Tamar38

New member
אעה../images/Emo12.gif

למה הנושא נשמע כאילו אני לוקחת סמים???
אז מי שלא מכיר, זה מן שיר כזה של אלאדין שתרגמו אותו, והוא קצת נדבק לי בראש

matanky

New member
שאלון שבת ../images/Emo3.gif

שם: מתן
שם אמצעי:
שם משפחה: אבשלום מין: זכר מזל: תאומים
מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: דיאט קולה סדרה אהובה: אחים ואחיות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי מי. אם זה אנשים שמחייכים לפח שהם זורקים אליו נייר.... אז כן
כמה כריות: 1 חיות מחמד: 1 מכונית אידאלית: מכונית מעופפת
מוזיקה: עברי לנצח
להקה אהובה: לא יודע, היהודים והלהקה הזאת עם פיטר רוט ... מה השם שכחתי... כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן, הרבה איתו והרבה איתה
מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? לקום כל בוקר ולראות את העולם מחייך אליך מה אתה אוהב לעשות? סקס.
סתם חחח לא יודע. להיות במחשב...
מקומות בילוי מועדפים? כרמל
אתה אוהב להיות בבית? לא ממש, למרות שרוב הזמן אני כן בבית
אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? לא
אתה ותרן או עקשן? שניהם, אבל יותר עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אושר, יושר ואמון המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ממש לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? חחח אני לא ממש בקטע וזה
אבל אם זה מישהו. אז לא
איזה פתגם אומר לך הרבה? " דע מאין באת, ולאן אתה הולך " מחזור ל"ה כבוד!! מה המשפט שמאפיין אותך? הגר צריכה לחשוב על זה, אז אני אעתיק ממנה אחר כך
אתה בחור קנאי? מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ממש לא, סתם, אההההההההההההה לא, סבבה, וואי מה זה לא, כן? לא! אמ.. , וואי אני רעב, אמא תכיני לי אוכל , סתמי ת'פה. האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? חחח היום לא היה כזה יום טוב
אבל אני אוהב את החיים. אני בן אדם מאושר
היחסים עם ההורים טובים? כן
בערך כזה חח *ברגע זה: לובש: מכנס ירוק
חחחח אני חייב להיפטר מהירוק הזה כבר
וחולצה כחולה מוזיקה: עברי
חושב על: דין *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית, אבל לא ריקודים קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות, אבל בצער רב לרוב לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: פפסי *מה/מי היית רוצה? להרוג: מתן לשמוע: את הדיסק החדש שקניתי ושמעתי שהוא גרוע ביותר
יומיים הוא אצלי ועוד לא פתחתי אותו
להיות כמו: אף אחד, טוב לי עם מה שאני. *האחרון סרט אחרון שראית: לא זוכר... בקלונוע: וואו ממש לא זוכר
בטלוויזיה: לא זוכר. במחשב: קינג קונג בתחילת שנת 2006
חח זה הסרט היחיד שראיתי במחשב בגלל זה אני זוכר
מספר אחרון שחייגת: *בודק בפלאפון* .. לאחותי אתי דבר אחרון ששתית: דיאט קולה
דבר אחרון שאכלת: בורקס
פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שבוע, לפני שנסעתי לאחינועם
[ סתם חחחחחחח היום אהה מקלחת זה טוב!! ] פעם אחרונה שבכית: היום פעם אחרונה שחייכת: היום
פעם אחרונה שצחקת: היום :-ג הריח האחרון שהרחת: טונה *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? עם הכלבה שלי, אם היא לא ישנה לידי אני לא נרדם. מנגן על כלי נגינה? מתחיל ללמוד על פסנתר
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? ממש לא מאמין בנסים? כן, הוא אמר לי שתהיה מלחמה..
סתם חחחח מאמין מאמין
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אם זה יום טוב שזה בערך כל החיים שלי אז כן. אם אני עצבני שזה פעם ב... אז ממש לא. כאילו אי אפשר להתקרב אלי
רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? רק אם יש שבת חתן לבני דודים או משהו.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא נכנסו אלי זרים אף פעם חחח... חובש כובעים? רק בטיולי של"ח וגם שם אני מוריד
שונא את עצמך? ממש
לא
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
פעם, היום כבר לא. שהיינו קטנים היינו כל כך תמימים . אוי אני רוצה לקבל כסף על כל שן שנופלת זה היה כזה כיף
אוהב את הכתב יד שלך? אמרו לי שיש לי כתב יד של כוסית. ואמרתי שזה מעליב. אז אמרו לי שאני צריך לקחת את זה בתור מחמאה. מאמין במכשפות?לא, אבל בקוראי כף יד כן. יש שקרנים אבל יש כאלה שאמיתיים. מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות? תלוי למי
אוהב לטייל בגשם? לא ממש אוהב ציניות? שונא! חח זה כל כך מעצבן
למרות שאני ממש ציני. רק לי מותר
מתנשק עם עיניים עצומות? אמ... תלוי באיזה חלק של הנשיקה
שר במקלחת? לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כן!! ואז אני אלך לכולם חוץ מלאחת
חחח 3 הופעות סיום זה כיף

matanky

New member
עכשיו אחרי שהגר ענתה ../images/Emo6.gif

מה המשפט שמאפיין אותך? עברתי על כל שיר , וכל משפט. [טוב, לא באמת. אבל השתדלתי!] ,ופשוט אין משפט שמאפיין אותי ה-כ-י טוב..זה תערובת .
כנ"ל לגבי [ סתם נו הייתי חייב להעתיק
]

למעלה