שאלון שישי :]

oO nam nam Oo

New member
גמאני רוצה ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

שם: נעמה שם אמצעי: אין לי
שם משפחה: רינת (
) מין: נקבה מזל: דגים! מאכל אהוב: המממ לא יודעת
שתייה מועדפת: נסטי אפרסק ומיץ מנגו
אבל גם מים זה מעולה
סדרה אהובה: האנטומיה של גריי
כ"כ
וגם האוס והירוז זה מעולה
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא במיוחד... רק בקטנה, לפעמים
כמה כריות: לישון עם המון כריות
חיות מחמד: כלבה וחתולים, ואצל אבא יש גם כלבה וחתולה אבל אני לא גרה אצל אבא
מכונית אידאלית: המממ לא כ"כ מבינה במכוניות
מוזיקה: רוק, אבל לא כבד במיוחד. להקה אהובה: יש המון
אני חושבת שמוניקה כרגע
כמה אחים/אחיות יש לך? אחות אחת, ועוד שתי חצי אחיות של אבא
מאמין באהבה וירטואלית?: הממ כן
אבל רק אפלטונית. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? בקטע אפלטוני לחלוטין
ואני לא בקטע של בנות
מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי. מה הדבר שעושה אותך למאושר? המון דברים! D: מה אתה אוהב לעשות? המממ תלוי מתי... אבל לישון בהחלט זה אחד המועדפים עלי
מקומות בילוי מועדפים? גן השחר
אתה אוהב להיות בבית? לא במיוחד, אבל לפעמים כן. אתה נאמן? יאפ. אתה אוהב ילדים? תלוי איזה
יש כאלה חמודים ויש גם כאלה נוראיים
אבל בעיקרון כן
אתה ותרן או עקשן? תלוי באיזה נושא. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? הדדיות, תקשורת ותשוקה
המרחק הפיזי כן קובע? יאפ. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? נופ. ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך? אני חושבת שכן, אבל ממש תלוי.. (לא אוהבת ערסים, למשל
) איזה פתגם אומר לך הרבה? לא עולה לי אחד לראש כרגע
מה המשפט שמאפיין אותך? כנ"ל את בחורה קנאית? לא נראה לי... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "איי נואו" "אוף" הממ יש הרבה
האם אתה מאמין באלוהים? לא ממש.. החיים הטובים לדעתך? בד"כ
היחסים עם ההורים טובים?לא תמיד.. אבל סה"כ כן
*ברגע זה: לובש: גופייה של תמנון, סוטשירט של פוקס וג'ינס של ציפי
מוזיקה: אין חושב על: מה לעשות
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: לא יודעת >< קפה/תה: תה
לא אוהבת קפה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי באיזה נושא, אבל לרוב לוקחת בקלות
חתולים/כלבים: תלוי בחתול/כלב המסויים, אבל לרוב כלבים
אוכל/ממתקים: אוכל
קולה/פפסי: לא אוהבת משקאות מוגזים
*מה/מי היית רוצה? להרוג: לא יודעת
לשמוע: איזשהו שיר טוב שאני לא מכירה
להיות כמו: לא יודעת
*האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: זודיאק
(גררר, ג'ייק ג'ילנהול
) בטלוויזיה: הארי פוטר וגביע האש במחשב: לא יודעת, לא רואה סרטים במחשב (אלא רק סדרות) מספר אחרון שחייגת: הממממ אני חושבת שלחברה שלי
דבר אחרון ששתית: תה
דבר אחרון שאכלת: שקד! פעם אחרונה שהתקלחת: היום בצהריים פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת. פעם אחרונה שחייכת: לפני איזה חצי שעה
פעם אחרונה שצחקת: מתישהו היום, לא מזמן
הריח האחרון שהרחת: לא יודעת
*האם אתה: מעשן? לא
ישן עם חיות פרווה? כן! D: מנגן על כלי נגינה? לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא במיוחד, אבל גם לא שוללת את זה
מאמין בנסים? לא ממש, אבל אולי... מי יודע
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? תלוי באיזה נושאים, אבל אני משתדלת
רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא רואה בהם כלום
אוהב אלכוהול? לא ממש מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת, אבל יש לי עוד המון זמן
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כן, אבל לא אייסי אלא מסנג'ר כי אין לי אייסיקיו
חובש כובעים? רק את הכובע הכתום והשקסי שלי
שונא את עצמך? לא ממש מביע משאלות מול כוכבים נופלים? ברור!
אוהב את הכתב יד שלך? לא
מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן!
אוהב ציניות? במידה
מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? לא
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? לא לנצח, אבל גם לא להפסיק לגמרי

oO nam nam Oo

New member
אע כמה אייקונים../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

D:

שם: צליל. שם אמצעי: אין. שם משפחה: לא פה. מין: נקבה. מזל: אין. מאכל אהוב: סלט. שתייה מועדפת: מים. סדרה אהובה: לא יודעת, יש כמה. כרגע - מספרים. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? רק כשהם נופלים
, או שיש להם קול מצחיק^^. כמה כריות: 2. חיות מחמד: כלבה מהממת. מכונית אידאלית: לא מבינה בזה. >< מוזיקה: תמיד. להקה אהובה: לא יודעת, יש כמה. כמה אחים/אחיות יש לך? 4. מאמין באהבה וירטואלית?: מסתבר.]; הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן. XDD מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? אנשים צוחקים. מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים. מקומות בילוי מועדפים? בית. אתה אוהב להיות בבית? מאוד. אתה נאמן? נראה לי. אתה אוהב ילדים? כן, ולא במובן ההוא. D: אתה ותרן או עקשן? עקשנית לרוב. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, משיכה, הדדיות. המרחק הפיזי כן קובע? לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי. איזה פתגם אומר לך הרבה? הרבה. מה המשפט שמאפיין אותך? די, יש יותר מדי. אתה בחור קנאי? אני בעצם בחור!!11 מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ברררררררר. D: האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? בד"כ. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: טרנינג וגופייה. מוזיקה: כדור שמחה - שרון קרלן.
חושב על: הרבה דברים. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: באמצע. חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: אוכל. קולה/פפסי: לא זה ולא זה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: הרבה. להיות כמו: שאלה טובה. *האחרון סרט אחרון שראית: מר וגב' סמית. בקלונוע: הבופור. בטלוויזיה: מר וגב' סמית. במחשב: X: מספר אחרון שחייגת: חחחחחחחחחחחחחחח ברור. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: יוגורט עם גרנולה. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעתיים. פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת. פעם אחרונה שחייכת: עכשיו. פעם אחרונה שצחקת: לפני דקה. הריח האחרון שהרחת: של אח שלי. *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? כן!111 מנגן על כלי נגינה? לא]; מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא. מאמין בנסים? לא ברור. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חח לא יודעת. אוהב אלכוהול? לא. מאמין באסטרולוגיה? לא. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא! חובש כובעים? לא. שונא את עצמך? בד"כ. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לפעמים. P: אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. מאמין במכשפות? לא. מאמין בשדים ורוחות? לפעמים. נותן אמון בקלות? כן. אוהב לטייל בגשם? לפעמים. אוהב ציניות? לפעמים. מתנשק עם עיניים עצומות? >><< שר במקלחת? לא. ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( שאלה קשה ביותר.
לא יודעת.

vered151

New member
אניייייייי =]

שם: ורד שם אמצעי:אין שם משפחה: ישאר במערכת
מזל: אריה מאכל אהוב: לאידעת שתייה מועדפת: נסטי
סדרה אהובה: האלופה? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא ממש כמה כריות: 1 חיות מחמד: 3 כלבים וסוס
מכונית אידאלית: פג'ו cc אדומה מוזיקה: רוק ישראלי ולא ישראלי, האוס וטיפה מטאל להקה אהובה: יש המון. פרברים רפיוג'יז כרגע בלופים כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחים מאמין באהבה וירטואלית?:
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?
מאמין באהבה ממבט ראשון?
מה הדבר שעושה אותך למאושר?אנשים שאני אוהבת מה אתה אוהב לעשות?לצאת מקומות בילוי מועדפים? מועדונים אתה אוהב להיות בבית?
אתה נאמן?
אתה אוהב ילדים?
אתה ותרן או עקשן? עקשנית..כלכך אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמון, פרגון וקבלת האחר למרות הפגמים שלו המרחק הפיזי כן קובע? לא תמיד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?
איזה פתגם אומר לך הרבה?הא?! מה המשפט שמאפיין אותך? לא משפט....אייקון
אתה בחור קנאי? בערך, כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תכלס, את/ה יותר דפוק משניצל, עיווווווני, נעל האם אתה מאמין באלוהים?
החיים הטובים לדעתך?
היחסים עם ההורים טובים? ככה-ככה *ברגע זה: לובש: גינס וגופיה מוזיקה: 3 דורז דאון חושב על: עליו
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: נס קר שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: לא מתה על קולה.... *מה/מי היית רוצה? להרוג: אפחד לשמוע: אותו להיות כמו: אפחד *האחרון סרט אחרון שראית: שישי הפוך בקלונוע: אנלא יודעת בטלוויזיה: אנלא יודעת במחשב: אנלא יודעת מספר אחרון שחייגת: ניצני דבר אחרון ששתית: ספרייט דבר אחרון שאכלת: עוגה פעם אחרונה שהתקלחת: ב -6 ככה פעם אחרונה שבכית: שבוע פעם אחרונה שחייכת: הרגע פעם אחרונה שצחקת: לפני דקותיים הריח האחרון שהרחת: האף שלי סתום..חחח *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה?
מנגן על כלי נגינה?
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?
מאמין בנסים?
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?
רואה בשוטרים חברים או אויבים? רואה בהם כשוטרים אוהב אלכוהול?
מאמין באסטרולוגיה?
מאמין בקסמים?
מתפלל?
מבקר בבית כנסת?
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?בהתחלה..ואז לא חובש כובעים?
שונא את עצמך?
מביע משאלות מול כוכבים נופלים?
אוהב את הכתב יד שלך?
מאמין במכשפות?
מאמין בשדים ורוחות?
נותן אמון בקלות?
אוהב לטייל בגשם?
אוהב ציניות?
מתנשק עם עיניים עצומות?
שר במקלחת?
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כןןןןן

oO nam nam Oo

New member
הו את רוכבת? אינגליש או ווסטרן?../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אם כן, את מתחרה?

vered151

New member
רכבתי... ../images/Emo7.gif

אינגליש כן, התחרתי. אבל רק בליגה הפנימית...של איזה 4-5 חוות הלוואי והיה לי את הזמן והאומץ לחזור...

oO nam nam Oo

New member
../images/Emo45.gifגמאני ווסטרנית [לשעבר../images/Emo7.gif]../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אבל עכשיו אני בהפסקה, כי אין לי איפה לרכב וכי במשך השנה לא היה לי בכלל בכלל זמן
איפה רכבת?
(או שעדיין
)

אמ...

מאכל אהוב: סיני שתייה מועדפת: נס קפה. סדרה אהובה: חברים/ מתחילות מחדש. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? איתם. כן. כמה כריות: 4 מוזיקה: אין סגנון מסויים. כמעט הכל. להקה אהובה: משינה. מאמין באהבה וירטואלית?: לא ממש. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כשהיא תגיע, אני אחזור אליכם. מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה. מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה, לישון. מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה אתה אוהב להיות בבית? כן אתה ותרן או עקשן? גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? נדמה לי שכן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא אתה בחור קנאי? כן:-\ החיים הטובים לדעתך? הם בסדר. היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: חולצה ומכנס. מוזיקה: גלגל"צ חושב על: תשובות לשאלון *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית. קפה/תה: נס קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: באמצע. חתולים/כלבים:
קולה/פפסי: קולע *האחרון סרט אחרון שראית: אמרתי לך. בטלוויזיה: לא זוכרת. מספר אחרון שחייגת: לחברה. דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: ארוחת ערב. פעם אחרונה שחייכת: מקודם פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. הריח האחרון שהרחת: הריח של המרכך כביסה:) *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אולי מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? נדמה לי... לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? לומדת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? ממש לא. אוהב לטייל בגשם? לפעמים:) אוהב ציניות? כן:) אבל עד גבול מסויים. ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( ברור!!

TauberiT

New member
בו.

שם: ליאור
שם אמצעי: פלורה
שם משפחה: ט. הגדולה.
, או סלט של ארנון ותמר
שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: אין האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד! כמה כריות: אחת עיקרית, ויש עוד מסביב... חיות מחמד: דג, צב, וקיפוד.
מכונית אידאלית: העיקר שתהיה, מה זה משנה.
מוזיקה: מגוונת, בעיקר ישראלית להקה אהובה: אין ספציפית... כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: שאולי מתחילה ככה, אבל להתפתח זה בעייתי הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? פחות, אבל אולי במידה מסויימת מה הדבר שעושה אותך למאושר? להיות עם אנשים שאני אוהבת מה אתה אוהב לעשות? להיות כל הזמן עסוקה. ואז פעם במלא זמן, לעשות סופשבוע בבית.
מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה, גלידה, סתם להתנחל איפשהו... אתה אוהב להיות בבית? לבד, בעיקר. אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן? תלוי בקשר למה, בעיקר עקשנית אני מניחה אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אי אפשר לנתח אהבה. אין מרכיבים ואין מתכונים... נו. המרחק הפיזי כן קובע? בסופו של דבר, לצערי, כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? תלוי עד כמה לא מצא חן בעיני...ותלוי לפי מה החלטתי את זה איזה פתגם אומר לך הרבה? אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך. מה המשפט שמאפיין אותך? האקונה מטטה, אני יודעת מה
סתם: "הכל בחיים זה עניין של רווח והפסד" אתה בחור קנאי? לא כל כך מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: הכל בחיים זה עניין של רווח והפסד, מישהו חכם אמר לי פעם..., וכל מיני דברים פלצניים כאלה. האם אתה מאמין באלוהים? לא החיים הטובים לדעתך? החיים טובים לדעתי. וזהו.
היחסים עם ההורים טובים? ככה. *ברגע זה: לובש: בוקסר וחולצת בצפר [לא מוסבר
] מוזיקה: כוכב נולד ברקע חושב על: בא לי לראות סרט *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: פרפקציוניזם לפאנים. חתולים/כלבים: גם וגם אוכל/ממתקים: תלוי בחשק. הכל ביחד גם סבבה! קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד, כרגע לשמוע: לא יודעת להיות כמו: כמוני *האחרון סרט אחרון שראית: החברות הכי טובות [זה סרט, נכון?] בקלונוע: פפייי, זה היה מזמן.
לא זוכרת, יש מצב שזה עם יו גרנט, החדש, [טוב, אז הוא היה חדש], שכחתי את שמו. בטלוויזיה: החברות הכי טובות... במחשב: המפ- אבודים? מספר אחרון שחייגת: משה נראלי, או נעמי דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים דבר אחרון שאכלת: שוקולד1 פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: לפני כמה ימים...אולי קצת יותר פעם אחרונה שחייכת: היום, כל הצהריים
פעם אחרונה שצחקת: היום בצהריים הריח האחרון שהרחת: מממ, ארוחת ערב? *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? האמת, שעכשיו הן צופות עלי מהמדפים.
מנגן על כלי נגינה? כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן, לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא יודעת אוהב אלכוהול? לא אוהבת ולא לא אוהבת מאמין באסטרולוגיה? לא כל כך מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא באופן קבוע לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? בדר"כ לא חובש כובעים? בדר"כ לא שונא את עצמך? בדר"כ לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן אוהב את הכתב יד שלך? בדר"כ מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? לפעמים מתנשק עם עיניים עצומות? לפעמים שר במקלחת? לפעמים
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( נכון.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TauberiT

New member
המ כן. ../images/Emo9.gif

הם אפילו גדלו להיות משפחה או משהו.

TauberiT

New member
שתהי לי בריאה../images/Emo6.gif לא באמת, כן?

כשתגדלי תביני. סתם התחשק לי להגיד את זה.

peleg92

New member
גמני גמני ../images/Emo9.gif

שם: פלג שם אמצעי: אין לי
שם משפחה: עזר מין: נקבה להלהלה [סובלים אבל זה שווה את זה
מזל: דגים
מאכל אהוב: מקורני עם רוטב שמנת ופטריות נמנמנמ
שתייה מועדפת: קולה זה טעם החיים[בעייני בכל אופן
]אבל אני גם אסתדר עם מים
סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי [לא בקטע של לפגוע-הכל בחוש הומור
] כמה כריות: אוואוא המון המון כמה שיותר כזה פוף לנחות בפנים [אני חשה צנחיה חופשית
] חיות מחמד: אין
מכונית אידאלית: אמממ...לא מבינה במכונית עדיך מונית
מוזיקה: אממ רוק כל סוגי הרוק והיפ הופ ו..ו.. עברי
להקה אהובה: red hot chili peppers כמה אחים/אחיות יש לך?2 מאמין באהבה וירטואלית?:אממ... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן המון אנשים ונהנהתי גם לפגוש אותם
מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי.. מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיוך
מה אתה אוהב לעשות? המון המוןן אבל בעיקר לישון מקומות בילוי מועדפים?אממ..קניון אתה אוהב להיות בבית? כן:] אתה נאמן? אממ לא יודעת
אתה אוהב ילדים? כן אבל רק עד גיל 4 שהם מאמיים
אתה ותרן או עקשן? תלוי.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון חשק וגעגע המרחק הפיזי כן קובע? ממש לא! |ממש| אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא כל אחד ואיך שהוא
ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אממ..כן למה לא לא רק היופי קובע
איזה פתגם אומר לך הרבה? "אלוהים מוביל אותך לדברים הכי טובים בדרכים הכי קשות" מה המשפט שמאפיין אותך? אמממ "גם העין הכי יפה בוכה" אתה בחור קנאי? לא קנאה זה הדבר הכי דפוק שהמציאו [לפני דעתי בכל אופן] מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:חוצפן ,אש,גדול,מרגיז האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לישון ולא לקום או להנות מכל רגע! היחסים עם ההורים טובים? מאד שימשיך כך
*ברגע זה: לובש: מכנס ירוק קצר וגופיה ורודה מוזיקה: מוזיקה מאגניבה מהטילווזיה גיטרה| חושב על: אמ ללכת לסו עם דור השרמילה או לארגמן *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון קפה/תה: תה קשה זה מר ומגעיל
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות
חתולים/כלבים: חתולים
אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קולה
*מה/מי היית רוצה? להרוג: nobody :) לשמוע: מכה אפורה שיר בן שרמילות להיות כמו: אממ אממ להשאר כמוני |גאה| [חבל שאין כזה חייכן] *האחרון סרט אחרון שראית:המסור 3 בקלונוע: שודדי הקארייבים 3 בטלוויזיה: כוכב נולד במחשב: האקס המיתולגי פרק ראשון מספר אחרון שחייגת: אממ..ליעד דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: ענבים פעם אחרונה שהתקלחת: היום לפני ארוחת ערב פעם אחרונה שבכית: אממ..אתמול פעם אחרונה שחייכת: אממ לפני רגע פעם אחרונה שצחקת: שראיתי כוכב נולד הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת :/ *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא..אבל שואפת לגיטרה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אממ כמו חייזרים
אולי הוא נמצא שם למעלה מאמין בנסים? אממ כן
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? נדמה לי למרות שאני יכולה גם לא
רואה בשוטרים חברים או אויבים? אממ שאלה קשה.. תלוי :/ אוהב אלכוהול? לא הרבה מאמין באסטרולוגיה? בערך מאמין בקסמים? כן כוס אמא של הקוסמים האלהה מעצבנים חחח
מתפלל?לא
מבקר בבית כנסת? לא.. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?אולי מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לאא הם מציקים כאלה חובש כובעים? פעם ב.. שונא את עצמך? לא! מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אפעם לא ראיתי אחד כזה אוהב את הכתב יד שלך? לא! מאמין במכשפות? לא! מאמין בשדים ורוחות?לא! נותן אמון בקלות? אממ לא ממש ותלוי במי .. אוהב לטייל בגשם? גןן יאי
אוהב ציניות? יאסס מתנשק עם עיניים עצומות? כן יאא זה כ"כ מרגש
שר במקלחת? ככןכן להלהלה ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( :כןן כ"כ מדהים!

peleg92

New member
../images/Emo13.gif בטח גם את רגישה כזו../images/Emo9.gif

חחחחחח כנראה יחידות
שונות מכולם זה אחלה

Forever Noa

New member
../images/Emo79.gif

שם: נועה. שם אמצעי: אין. שם משפחה: לא מין: נקבה מזל: דגים מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: לימודנה סדרה אהובה: לרדת בגדול.. או משהו כזה, אבל של האמריקאים. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? תלוי
כמה כריות: אחת חיות מחמד: כלבה מכונית אידאלית: לא יודעת מוזיקה: מה איתה
להקה אהובה: הרבה כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית? לא : הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? חברות חברים משפחה. לא יודעת! מה אתה אוהב לעשות? הרבה מקומות בילוי מועדפים? אין
אתה אוהב להיות בבית? תאמת לא. אתה נאמן? שאחרים יגידו. אתה אוהב ילדים? כן. אתה ותרן או עקשן? ותרנית בדרך כלל. אהבה בנויה על 3 רכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, הדדיות, כנות המרחק הפיזי כן קובע? כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? כן, קצת אולי. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי. איזה פתגם אומר לך הרבה? לא יודעת. מה המשפט שמאפיין אותך? ^^ אתה בחור קנאי? אולי
. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "סתם.." האם אתה מאמין באלוהים?לא יודעת. החיים הטובים לדעתך? הם בסדר. אבל אפשר לעשות אותם יותר טובים. היחסים עם ההורים טובים?עליות וירידות.. *ברגע זה: לובש: בגדים מוזיקה: לא שומעת חושב על: השעמום *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: לא יודעת. תלוי. קפה/תה: תלוי! שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לא יודעת חתולים/כלבים: כלבים. אוכל/ממתקים: גם וגם קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: לא יודעת. לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: לאח שלי דבר אחרון ששתית: תירוש דבר אחרון שאכלת: ארוחת ערב לא זוכרת מה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב. פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן. אבל כרגע אני בהפסקה מזה. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? אולי. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? נראה לי רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא זה ולא זה. אוהב אלכוהול? לא ממש ניסיתי. מאמין באסטרולוגיה? לא ממש. מאמין בקסמים? לא. מתפלל? לא. מבקר בבית כנסת? בחגים. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה לי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא בדרך כלל. חובש כובעים? לא. שונא את עצמך? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לפעמים. אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש. מאמין במכשפות?לא. מאמין בשדים ורוחות?לא. נותן אמון בקלות? תלוי בבן אדם. אוהב לטייל בגשם? לפעמים. אוהב ציניות? מאוד. מתנשק עם עיניים עצומות? לא יודעת
לא ניסיתי עוד. שר במקלחת? לפעמים. ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( נכון!

למעלה