שאלון שישי :]

Dark chocolate

New member
תאמיני לי שראיתי מספיק../images/Emo6.gif

לחלום על נדב קדמוני בתור כדור פלאפל זה לא כזה להיט S:

SRonush

New member
הוא פשוט שחיף.. ואנורקסי..

אבל............. אנורקסי זה לא סקסי שהלהלה בסוף מתים!!11!

SRonush

New member
אין תחליף לOMG זה oh my god! ../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif

אותך לתמר!!

dabnir15

New member
שאלון שבת בשבילי:p

שם: ניר שם אמצעי: - שם משפחה: ח.. מין: גברבר מזל: אריה מאכל אהוב: פסטה שתייה מועדפת: נסטי מנגו-אננס סדרה אהובה: נמלטים/אבודים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן:( כמה כריות: 2 חיות מחמד: - מכונית אידאלית: לא מבין בזה :( מוזיקה: הכל מהכל להקה אהובה: מוניקה סקס (השם הראשון שעלה לי לראש:p) כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: אממ.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? אהבה אהבה אהבה מה אתה אוהב לעשות? לישון, לאכול, לשמוע מוזיקה, הופעות וכו' מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה, ים וכו' אתה אוהב להיות בבית? לפעמים כן לפעמים לא אתה נאמן? כן אתה אוהב ילדים? כן מאוד אתה ותרן או עקשן? ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, פתיחות ותשלימו.. המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא חושב איזה פתגם אומר לך הרבה? - מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודע:( נו זה מציק:( אתה בחור קנאי? קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לא עולה לי לראש:p האם אתה מאמין באלוהים? מאמין במשהו.. החיים הטובים לדעתך? כן היחסים עם ההורים טובים? כן *ברגע זה: לובש: חולצה ומכנס:p טוב מוריד ת'חולצה חם:p מוזיקה: הראל מויאל- לא מכירים אותך (עם הטעות הלשונית ) חושב על:
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: וואי רשימה ארוכה לשמוע: :p להיות כמו: אנשים מוכשרים:p *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: לא זוכר בטלוויזיה: לא זוכר ת'שם במחשב: שרק 3 מספר אחרון שחייגת: מיכל דבר אחרון ששתית: מיץ פטל אצל סבתא דבר אחרון שאכלת: ארטיק אננס אצל סבתא:p פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: יום רביעי פעם אחרונה שחייכת: לפני שנייה:] פעם אחרונה שצחקת: אתמול בים:] הריח האחרון שהרחת: הבושם החדש והטוב שלי:p *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן מאמין בנסים? כןלא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים:p אוהב אלכוהול? לא ממש מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לרוב לא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא ממש מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לא ראיתי כוכב נופל אוהב את הכתב יד שלך? יש לי חיבה מסויימת כלפיו מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? לא תמיד אוהב לטייל בגשם? מאוד אוהב ציניות? כן מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? תמיד ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( לאאאאאאא:p למי יש כסף? הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmOoOsH

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif

שם: נועם. שם אמצעי: נופ שם משפחה: כאילו מישו באמת לא יודע;[ מין: נקבה מזל: בתולה
מאכל אהוב: הרבהD: המ. לאדעתכבר;[ שתייה מועדפת: אייסקפהD: סדרה אהובה: לארואהכברטלוויזיהבקושיP: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא. כמה כריות: 2, אבל אחת ליד השנייהP: חיות מחמד: כלבה וחתולה. מכונית אידאלית: X: מוזיקה: אי אפשר בלי להקה אהובה: הרגע איפההילד, משתנה פעם בשבועP: כמה אחים/אחיות יש לך? 1 מאמין באהבה וירטואלית?: כן הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כןXD מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? אהבה [אוווו..] מה אתה אוהב לעשות? לענות על שאלונים בפורוםעברי. סתם, להנות עם חברי:] מקומות בילוי מועדפים? ים!@$@
סתם, אני בהשפעת אתמול בלילהD: המ. הרבה מקומות:) אתה אוהב להיות בבית? מאוד אתה נאמן? אני מאמינה שכן אתה אוהב ילדים? בד"כXD אתה ותרן או עקשן? ותרנית>< אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? ^_^ המרחק הפיזי כן קובע? גם אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? חלילה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אולי איזה פתגם אומר לך הרבה? לאדעת. מה המשפט שמאפיין אותך? :/ אתה בחור קנאי? בחורה מסתברXD וכןP: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לך תאכל במבה? סתם, לאדעתXDDD האם אתה מאמין באלוהים? לא. החיים הטובים לדעתך? מה איתם?P: היחסים עם ההורים טובים? תלוי, בעקרון כן. *ברגע זה: לובש: גופייה ומכנסייםD: מוזיקה: הזונה והכלב-ירמי קפלן חושב על: על זה שאני שומעת עכשיו ירמיXD *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטית קפה/תה: רק אייסקפהXD או קפהפוך. קיצר קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות?
חתולים/כלבים: כלבים;[ אוכל/ממתקים: ממתקיםXD קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חלילה לשמוע: הרבה להיות כמו: נחשובעלזהP: *האחרון סרט אחרון שראית: שודדי הקאריביים
אבל בטח ראיתי כבר משו בטלוויזיה מאזO: בקלונוע: כנ"לP: בטלוויזיה: המ..יחסים פתוחים, כשאין מה לראות בליליה, חרא סרט. במחשב: יוסי וג'אגר?XDDDD ל-10 דקות. מספר אחרון שחייגת: אוהו. 3! כדי להתקשר קיצור לאמא!B| דבר אחרון ששתית: המ..וודקהO: פוייה. דבר אחרון שאכלת: המ..פיתה! פעם אחרונה שהתקלחת: ב-6 בבוקר, כשהגעתי הביתה^_^ פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת. פעם אחרונה שחייכת: באמת אבל? אתמול שזה בעצם היום בלילהP: פעם אחרונה שצחקת: כששיחקנו חמרמוצים בים!11 זה ה-דבר! הריח האחרון שהרחת: סיגריות, יותר מידי. *האם אתה: מעשן? לא. ישן עם חיות פרווה? ארתור וסדריק!!1 D: מנגן על כלי נגינה? גיטרה
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן
מאמין בנסים? לפעמים מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אני חושבת שכן רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים, דהP: אוהב אלכוהול? כן^^P: סתם, תלוי. האקונומיקה הזאת מאתמול בלילה עדיין עושה לי רעXD מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכוונת ללמודP: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? מי משתמש באיסי קיו?
חובש כובעים? וואהא!111111 יש לי כובע קאובוי! לכו תחפשווווP: שונא את עצמך? לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לאP: מי זוכר? אוהב את הכתב יד שלך? תלוי מאמין במכשפות? לאXD מאמין בשדים ורוחות?|סדגש לאXD| נותן אמון בקלות? נראהלי אוהב לטייל בגשם? כןןןןןןןןןן!@#$ אוהב ציניות? תלוי עד איזה רמה. ומה המצברוח. מתנשק עם עיניים עצומות? מניסיוני העצום. כן.P: שר במקלחת? לאXDD ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( שימשיך להופיע, איכפת לי איזה סיבוב?P:

שבת שלום פיפול../images/Emo3.gif

שם: יעל שם אמצעי:אין שם משפחה:טרגר מין: נקבה
מזל: טלה
מאכל אהוב: לזניה! שתייה מועדפת: קולה! סדרה אהובה: חברים.. נמלטים.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא ממש..=\ כמה כריות: מה? חח יש לי 4 על המיטה
חיות מחמד: אין לי.. מכונית אידאלית: עם גג נפתח
מוזיקה: רוק קל ישראלי.. להקה אהובה: היי פייב!!111
חחח כמה אחים/אחיות יש לך?אח ואחות.. מאמין באהבה וירטואלית?:לא.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אממ מהפורום נחשב? אם כן אז כן.. מאמין באהבה ממבט ראשון?לא.. מה הדבר שעושה אותך למאושר?חברים:) מוזיקה.. מה אתה אוהב לעשות?לעבוד במקדולנדס:) מקומות בילוי מועדפים?לשבת בגלידרייה עם חברות.. לראות סרט.. להיות בג'וייסטיק בקריון
אתה אוהב להיות בבית?כן.. אתה נאמן?כן.. אתה אוהב ילדים? כן:) אתה ותרן או עקשן?עקשנית..חח אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? נאמנות.. רגש.. וויתור.. המרחק הפיזי כן קובע?מאוד! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?יש מצב
איזה פתגם אומר לך הרבה?לא זוכרת..חח מה המשפט שמאפיין אותך?אין כזה.. אתה בחור קנאי? לא.. אני בחורה לא קנאית..חח מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:תכלס..
האם אתה מאמין באלוהים?לא.. החיים הטובים לדעתך?מה? היחסים עם ההורים טובים?בסבבה
*ברגע זה: לובש: גופייה ומכנס גלישה... מוזיקה: אין.. חושב על: ההופעה בערב
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון.. קפה/תה: קפהה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות
חתולים/כלבים: כלבים אם כבר.. אוכל/ממתקים: ממתקים
קולה/פפסי: קולההה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד.. לשמוע: את עברי בערב
להיות כמו: כמוני.. *האחרון סרט אחרון שראית: שודדי הקאריביים 3
בקלונוע: ^^ בטלוויזיה: לא זוכרת.. אולי הצעיף הצבעוני.. (סרט מעולההה) במחשב: לא ראיתי.. מספר אחרון שחייגת: לא זוכרת.. דבר אחרון ששתית: מים.. דבר אחרון שאכלת: חומוסס.. פעם אחרונה שהתקלחת: הבוקר.. פעם אחרונה שבכית: שלשום/אתמול מי זוכר.. פעם אחרונה שחייכת: היום.. פעם אחרונה שצחקת: שלשום.. הריח האחרון שהרחת: את הסבונים שקיבלתי..
*האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? כןן..חח מנגן על כלי נגינה?על פסנתר.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן.. מאמין בנסים?בניסים מהשיר של עברי כן
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן.. רואה בשוטרים חברים או אויבים?לא מפריעים לי.. אוהב אלכוהול? לא.. מאמין באסטרולוגיה?לא.. מאמין בקסמים?לא.. מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?אין לי מושג..=\ מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא.. חובש כובעים?של מקדונלדס
שונא את עצמך? לא.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? חחח לא.. אוהב את הכתב יד שלך?אין לי בעיה איתו.. מאמין במכשפות?לא.. מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן.. אוהב לטייל בגשם?כןןןןןןןןן אוהב ציניות?לאאא מתנשק עם עיניים עצומות? לא זוכרת..חח שר במקלחת?לא.. ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( אמממ לא יודעת.. אני אגיד אחרי הערב

wounded animal

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: שחר שם אמצעי:
שם משפחה: יובל מין: נקבה מזל: תאומים מאכל אהוב: פסטה שתייה מועדפת: אייס ארומה סדרה אהובה: חברים
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? אמממ אם קורה משו מצחיק כן כמה כריות: ? חיות מחמד: כלב וחתולה מכונית אידאלית: האמר
שחור מוזיקה: רוק להקה אהובה: incubus כמה אחים/אחיות יש לך? 2 מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מה הדבר שעושה אותך למאושר? מוזיקה
מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה.. מקומות בילוי מועדפים? בבית, בית קפה אתה אוהב להיות בבית? יאפ..:] אתה נאמן? מאוד אתה אוהב ילדים? מאוד מאוד מאוד
אתה ותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, כנות, משיכה המרחק הפיזי כן קובע? מאוד
אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? חיה ותן לחיות מה המשפט שמאפיין אותך? sometimes i feel i gotta run away אתה בחור קנאי? קנאית? כן..
מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: מאמי
האם אתה מאמין באלוהים? הכי הכי הכי שאפשר
החיים הטובים לדעתך? לפעמים כן ולפעמים פחות היחסים עם ההורים טובים? כן ב"ה *ברגע זה: לובש: גופיה על גופיה, ג'ינס 4\3 מוזיקה: mika-grace kelly חושב על: הבגרות בהיסטוריה ביום שני
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מועדון
קפה/תה: קפה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: שניהם
יש לי גם וגם
אוכל/ממתקים: אוכל
קולה/פפסי: לא זה ולא זה..:-S *מה/מי היית רוצה? להרוג: מישו..
לשמוע: אני שומעת את מי שאני רוצה להיות כמו: עצמי.. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בופור בטלוויזיה: יום בהיר אחד- ג'ורג' קלוני
ומישל פייפר- אחד הטובים
במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: אמממ.. לפלאפון של חברה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: אממממ ואייי... לפני כמה ימים פעם אחרונה שחייכת: היום בצהריים פעם אחרונה שצחקת: אמממ... אתמול בערב הריח האחרון שהרחת: אוכל *האם אתה: מעשן? פה ושם ישן עם חיות פרווה? כן..
מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אני לא שוללת כלום מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? ברב המקרי.. חוץ מאשר בפעמים שאני לא סובלנית כלפי עצמי רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים.. אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? ככה
מאמין בקסמים? מממממ.. לא
מתפלל? לא התפילות המוכרות.. תפילות שלי אישיות מבקר בבית כנסת? לא.. רק ביום כיפור לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת בע"ה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? כמעט ולא חובש כובעים? כן שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כככבים נופלים?עוד לא ראיתי אז לא יודעת אוהב את הכתב יד שלך? חחחח כשיש לי כח לכתוב אז כן מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? רוחות כן.. נותן אמון בקלות? מאוד
אוהב לטייל בגשם? מאוד
אוהב ציניות? לא מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? כן ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( לא, הוא צריך להמשיך הלאה לדבר הטוב הבא

יום שבת הבא זה כבר חופש../images/Emo12.gif

שם: אחינועם שם אמצעי: שם משפחה: מעודה מין: בת מזל: אריה מאכל אהוב: אממ פסטה עם טונה
שתייה מועדפת: פפסי מקס לנצח
סדרה אהובה: דוסון קריק, סמולוויללללל, האוס, בטיפול ועוד ועודד.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן
כאילו תלוי על מי כמה כריות: 1 חיות מחמד: 2 תוכים כוסאמאשהם מכונית אידאלית: סובארו פשע
מוזיקה: עברי בעיקר אבל באמת שהכל להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך?1 כפרעליו מאמין באהבה וירטואלית?: אולי.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן:) מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? החברים, המשפחה, לצחוק, לגנוב למיכאל (אחשלי) כסף מה אתה אוהב לעשות?לגנוב למיכאל כסף. חח סתם ולהיות עם החברים ולצחוק
מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה, בבית של חברים, בציפר (מה זה אחלה מקום בילוי כולם.. טוב מכעט כולם באים
) אתה אוהב להיות בבית? כןןן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן?תלוי. בעיקר עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? סקס, סקס, וסקס. חחחח סתם בחיים לאא... אממ נראה לי על אמון, משיכה ואכפתיות. המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לעולם לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יש מצב איזה פתגם אומר לך הרבה? "הציונות שואפת להקים בית מולדת ליהודים מובטח עפ"י משפט הכלל" מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי?כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "תנוווווווווווווווווווווחייייי"
האם אתה מאמין באלוהים? מאוד. החיים הטובים לדעתך?כן תודה לאל
היחסים עם ההורים טובים?כן
*ברגע זה: לובש: מכנס שחור וחולצה כחולה מוזיקה: אממ השיר האחרון ששמעתי במחשב זה משו מ"סטפ אפ"... חושב על: איך זה יכול להיות שאחרי שבוע החולצות של מתן לא יצאו מהכביסה?
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי מה... חתולים/כלבים: כלביםםםם אוכל/ממתקים: אוכל:) קולה/פפסי: פפסי מקסססססס *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: חח וואי הרבה דברים להיות כמו: אני עצמי ואנוכי
*האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: ספיידרמן 3 בטלוויזיה: לא זוכרת... אההה בעצם משו בהולמרק על ג'ק והאפונים
במחשב: סטפ אפ מספר אחרון שחייגת: שירה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: דלי פקאן
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני יומיים פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: של טוסטט *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה?פסנתר מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? חח לא ממש מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? כשזה מתאים לי
מאמין בקסמים?לא מתפלל?לפעמים מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לאאאא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כו כבים נופלים? כן
אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות? חח יש לי כמה מורות כאלה מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן עד שפוגעים בו אוהב לטייל בגשם?אם הוא חזק אז לא
אבל אם זה טיפטוף אז כן אוהב ציניות?אממ כשזה בא ממני אז כן
מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?כן אחרת בשביל מה להתקלח?
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כןןןןןןןןןןן!! והיום הופעה בבית גבריאללל

Arielcohen

New member
יאללה :]

שם: אריאל שם אמצעי:אין שם משפחה:כהן מין: ז' מזל: שור מאכל אהוב: פיצה שתייה מועדפת: קולה סדרה אהובה: "באפי" האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לא כמה כריות: ??? חיות מחמד: חתולה מכונית אידאלית: יגואר מוזיקה: כל מיני להקה אהובה: K's choice כמה אחים/אחיות יש לך?4 מאמין באהבה וירטואלית?:לא ממש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?פחות או יותר מה הדבר שעושה אותך למאושר?חברים מה אתה אוהב לעשות?לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים?בתי קפה אתה אוהב להיות בבית?כן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?כן אתה ותרן או עקשן?עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?תגידו לי אתם המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?תלוי בה איזה פתגם אומר לך הרבה?לא יודע מה המשפט שמאפיין אותך?"יהיה בסדר" אתה בחור קנאי?במידה בריאה... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"שקט" האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?כן היחסים עם ההורים טובים?כ"כ משתנה... *ברגע זה: לובש:גופיה כתומה מוזיקה: The White Stripes - You Don't Know What Love Is (You Just Do As You're Told) חושב על: מחר *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: יו יש הרבה! לשמוע: לא מישהו שאני לא יכול לשמוע להיות כמו: אני של פעם *האחרון סרט אחרון שראית: "איזו מין שוטרת 2" בקלונוע: לא זוכר :/ בטלוויזיה: גם, לא זוכר במחשב: כבר עניתי.... מספר אחרון שחייגת: לחבר דבר אחרון ששתית: נס דבר אחרון שאכלת: אבטיח פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: ממזמן.... פעם אחרונה שחייכת: אתמול פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: לא יודע *האם אתה: מעשן?לא! ישן עם חיות פרווה?כן מנגן על כלי נגינה?לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אין לי שמץ מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?יחסית, כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?אויבים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה?לפעמים מאמין בקסמים?קצת מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?תלוי מי הם חובש כובעים?כן שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות?כן מאמין בשדים ורוחות?כן נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?במידה סבירה.... מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :(כן:p

shirli15

New member
../images/Emo13.gif

שם: שירלי שם אמצעי: אאמממ לא נראה לי שיש לי דבר כזה
שם משפחה: ויסמן מין: נקבה מזל: סרטן מאכל אהוב: ספגטי של אופקיקה חחחח שתייה מועדפת: מים , יאמממממי
סדרה אהובה: האלופה אההההההה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים כמה כריות: אה? 1 לא? חיות מחמד: אחותי .. נחשב?! מכונית אידאלית: בימבה אדומה א-ש !! מוזיקה: כל מה שיפה ונעים לאוזן מתקבל להקה אהובה: שייגעצ כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחיות מאמין באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן , ונוצרה מזה חברות לחודש
מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?חברות , הנסיך שלי , והכי חשוב?! כשסבתא מחייכת !!!!!!!! מה אתה אוהב לעשות?להצטלם מקומות בילוי מועדפים?ים - חוף ירושלים,4X4 אתה אוהב להיות בבית?תלוי מתי אתה נאמן?מאוד אתה אוהב ילדים?כןןןן אתה ותרן או עקשן?ותרנית מאודדדד אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?אמונה,משיכה,כנות המרחק הפיזי כן קובע?בהחלט ככככככככן ! אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?ממש לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא דעת , תלוי איזה בנאדם איזה פתגם אומר לך הרבה?אין כזה .... מה המשפט שמאפיין אותך?"נטו טובדה" (המבין יבין) אתה בחור קנאי?בחורה קנאית מאווווווווווווד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: לך הבית לללללללללך חחחח האם אתה מאמין באלוהים?כן , אבל בדרך שלי החיים הטובים לדעתך?לא ללכת שבוע לבצפר , אה? היחסים עם ההורים טובים?עם אמא כן , עם אבא לא *ברגע זה: לובש: חצאית ג'ינס , חולצה אפורה ונעלי בובה מוזיקה: אין כי אחותי עם חבר שלה בחדר "וזה מפריע" \= חושב על: _ _ _ _ *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי מה !! חתולים/כלבים: כלבים , חתול זאת חיה מטומטמת !!!!!!!!!!!!! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: ק-ו-ל-ה *מה/מי היית רוצה? להרוג: חצי מהשיכבה שלי , את כל הפקצות למינהן ... טפפפפפפפפפפפו לשמוע: אותו מתקשר אליי ... להיות כמו: טוב לי איך שאני *האחרון סרט אחרון שראית: שרק 3 בקלונוע: וווואי זה היה ממזמן ! בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: 44.....052 דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: ג'חנון עם ביצה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: יום חמישי פעם אחרונה שחייכת: היום בבוקר עם קורל חחחחחחחחחחחחחחח פעם אחרונה שצחקת: היום בבוקר עם קורל חחחחחחחחחחחחחחחחח הריח האחרון שהרחת: הסבון בריח של תות שקניתי לאופק *האם אתה: מעשן?הפסקתי ! ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?חליל צד , וכמה אקורדים בגיטרה חיחיחי מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לאאא מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא רואה בשוטרים חברים או אויבים?אמממ לא דעת אוהב אלכוהול? מאווווווווווד מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?בחגים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?בקצב שלי לא נראה לי חחחחחח מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?בטטטטח שונא את עצמך? לא !!!! מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא יצא לי לראות אחד כזה אוהב את הכתב יד שלך?מאוד !! מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן
אוהב לטייל בגשם?לאאא אוהב ציניות?כן אבל תלוי באיזה מקרים מתנשק עם עיניים עצומות?כן
שר במקלחת?חחח כה ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( ככככככככככככככככככככככככככככככן

למעלה