שאלון שישי :]

crazystav

New member
שאלון שישי :]

שם: שם אמצעי: שם משפחה: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך? מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מה הדבר שעושה אותך למאושר? מה אתה אוהב לעשות? מקומות בילוי מועדפים? אתה אוהב להיות בבית? אתה נאמן? אתה אוהב ילדים? אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע? אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים? החיים הטובים לדעתך? היחסים עם ההורים טובים? *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן? ישן עם חיות פרווה? מנגן על כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? מאמין בנסים? מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? מאמין באסטרולוגיה? מאמין בקסמים? מתפלל? מבקר בבית כנסת? לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? חובש כובעים? שונא את עצמך? מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אוהב את הכתב יד שלך? מאמין במכשפות? מאמין בשדים ורוחות? נותן אמון בקלות? אוהב לטייל בגשם? אוהב ציניות? מתנשק עם עיניים עצומות? שר במקלחת? ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :(

טרהלהלהלה

שם: איך שבא לכם שם אמצעי:
שם משפחה:
שתייה מועדפת: מים סדרה אהובה: האלופה
האם אתה אוהב לצחוק על אנשים?
כמה כריות: מה? חיות מחמד: אין לי
מכונית אידאלית: קטנה וחמודה מוזיקה: בעיקר רוק להקה אהובה: משינה כמה אחים/אחיות יש לך? שתיים מאמין באהבה וירטואלית? כן ולא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? מפה חח מאמין באהבה ממבט ראשון? אולי מה הדבר שעושה אותך למאושר? כסף מה אתה אוהב לעשות? הופעות/ מסעדות/ בתי קפה
מקומות בילוי מועדפים? מה שכתבתי מעל אתה אוהב להיות בבית?
אתה נאמן?
אתה אוהב ילדים? עד גיל 3 הם בסדר. אתה ותרן או עקשן? עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? לא יודעת המרחק הפיזי כן קובע? לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה שונה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?
איזה פתגם אומר לך הרבה? אין דבר העומד בפני הרצון מה המשפט שמאפיין אותך? כנ"ל אתה בחור קנאי? אני בחורה ברוך ה'.. וממש לא.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: 'נו מה את סתומה'?
האם אתה מאמין באלוהים? קצת דבילי לומר את זה אבל רק בזמן האחרון החיים הטובים לדעתך? ללכת כל יום למסעדה לאגור כוחות וללכת ישר אחרי זה להופעה- שזאת תיהיה השיגרה
היחסים עם ההורים טובים? מאוד
*ברגע זה: לובש: חולצה אפורה מוזיקה: כוכב נולד ברקע חח חושב על: אוכל *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פרטי כמובן קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: הרבה אנשים לשמוע: .. להיות כמו: עצמי? *האחרון מספר אחרון שחייגת: חברה שלי דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגת גבינה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני שעה פעם אחרונה שבכית: שלשום פעם אחרונה שחייכת: הרגע פעם אחרונה שצחקת: לפני חצי שעה ככה הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי *האם אתה: מעשן?
ישן עם חיות פרווה? לפעמים מנגן על כלי נגינה? לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? אולי מאמין בנסים? לא כ"כ מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לאאא רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול?
אוהב את הכתב יד שלך? איכ לאאא אוהב לטייל בגשם?
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( אכן... נו שיגיע כבר ה-30!!!!!1

יאא שאלון איזה כיףף..

שם: טל שם אמצעי:אין שם משפחה:עזבו מין: נקבה מזל: בתולה מאכל אהוב: ספגטי שתייה מועדפת: דיאט קולה
סדרה אהובה: האוס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: אמ..משהו עם גג נפתח מוזיקה: רוק ישראלי להקה אהובה: שייגעצ כמה אחים/אחיות יש לך? 2-אח ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: אמ.. כן ולא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? המשפחה שלי,חברות שלי מה אתה אוהב לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים?אמ..אין לי מקום מועדף אתה אוהב להיות בבית?יש תקופות שכן וכאלה שלא..כרגע כן.. אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?כן אתה ותרן או עקשן? ותרנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע?כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן איזה פתגם אומר לך הרבה?אמ..לא עולה לי כרגע מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי? קצת.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: וואי יש מלה מילים לא כדאיח שאני אתחיל לפרט.. האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?אמ..דיי היחסים עם ההורים טובים?כן *ברגע זה: לובש: ג'ינס וחולצה מוזיקה: אמור שלום מכוכב נולד חושב על: מה לעזאזל ארלין מכוכב נולד חשבה לעצמה כשהיא התלבשה??!?! *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לפעמים שואפת לשלמות ולפעמים לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים:אוכל קולה/פפסי: קולהה *מה/מי היית רוצה? להרוג: ילדה מהכיתה שלי לשמוע: את חברה שלי להיות כמו: אמ..לודעת *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: שודדי הקאריביים בטלוויזיה: אמ..ג'ון טאקר חייב למות במחשב: וואי זה היה מזמן לא זוכרת.. מספר אחרון שחייגת: אמ...לבת דודה שלי דבר אחרון ששתית:מים דבר אחרון שאכלת:במבה פעם אחרונה שהתקלחת: לפני חצי שעה פעם אחרונה שבכית: מזמן פעם אחרונה שחייכת:לפני שעה בערך פעם אחרונה שצחקת: גם לפני שעה הריח האחרון שהרחת: את הבושם של בת דודה שלי *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה?פעם ניגנתי מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?נמ..לא מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לא ממש רואה בשוטרים חברים או אויבים? אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לפעמים חובש כובעים?כן שונא את עצמך? לפעמים יש לי קטעים שאני ממש שונאת את עצמי מביע משאלות מול כוכבים נופלים?לא אוהב את הכתב יד שלך? אמ..לא ממש מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?אני ממש לא צינית|
| מתנשק עם עיניים עצומות? עוד לא הספקתי להתנשק שר במקלחת?כן ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :(

sharwan

New member
אני בחיים לא משתכרת שוב!!!! ../images/Emo10.gif בא לי למות.

שם: שרון שם אמצעי:אין שם משפחה:מה זה משנה?
מין: בת מזל: מאזניים מאכל אהוב: איטלקי.. בעיקר פיצה עם אננס!
שתייה מועדפת: ענבים/ תפוזים טבעי סדרה אהובה: האוס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא. תלוי על מי בעצם. כמה כריות: 2 חיות מחמד:כלבה קטענה וחעמודה מכונית אידאלית:לא משנה איזה רק שתהיה אדומה עם גג נפתח! מוזיקה: רוק/ רוק ישראלי להקה אהובה: אוונסנס כמה אחים/אחיות יש לך?אח אחד מאמין באהבה וירטואלית?:אממ... כן... הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן.. :D מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?דברים קטנים וטובים מה אתה אוהב לעשות?להיות עם חברים.. ללכת לים.. לשבת בפאבים.. מקומות בילוי מועדפים?פאבים, בתי קפה, ים.. אתה אוהב להיות בבית?לפעמים.. תלוי במצב רוח אתה נאמן?כן. אתה אוהב ילדים?לא אתה ותרן או עקשן?תלוי עד כמה זה חשוב לי. בד"כ עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?הדדיות, משיכה, אינטואיציה. המרחק הפיזי כן קובע?תלוי כמה גדול המרחק ועד כמה רציני הקשר אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?אף פעם לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?כן איזה פתגם אומר לך הרבה?תלוי בתקופה. נכון לעכשיו: Is there so much hate for the ones we LOVE? מה המשפט שמאפיין אותך?מממ.. לא יודעת...
אתה בחור קנאי?כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אוי לי""קאז" האם אתה מאמין באלוהים?כן החיים הטובים לדעתך?לפעמים היחסים עם ההורים טובים?כן ברוך השם טפו טפו טפו *ברגע זה: לובש: שמלת פיג'מה מוזיקה: יש כוכב נולד בקומה למטה אז אני שומעת חושב על: על אתמול.
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: זה קשה... עדיף פרטי. בעצם אחרי אתמול אני מעדיפה מועדון.. לפחות לא מכירים את האנשים. קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקחת בקלות חתולים/כלבים: כלבים
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: לא משנה
*מה/מי היית רוצה? להרוג: אנשים מעצבנים! לשמוע: בשורה משמחת להיות כמו: הרבה אנשים *האחרון סרט אחרון שראית: יצאת גבר בקלונוע: שודדי הקאריביים3 !!!
בטלוויזיה: יצאת גבר במחשב: וואו,כבר לא זוכרת. מספר אחרון שחייגת: חברה דבר אחרון ששתית: קולה דבר אחרון שאכלת: סלט פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 5 שעות פעם אחרונה שבכית: לפני כמה דקות פעם אחרונה שחייכת: לפני כמה שעות? פעם אחרונה שצחקת: אתמול הריח האחרון שהרחת: של אוכל *האם אתה: מעשן?לפעמים ישן עם חיות פרווה?כן מנגן על כלי נגינה?מנסה מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כן.. אולי... מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים?אבא!!!!
אוהב אלכוהול? כן.. מאודדד!!
למרות שאני לא שותה יותר אחרי אתמול.
מאמין באסטרולוגיה?כן מאמין בקסמים?כן מתפלל?לפעמים מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?כן.. גורל
חובש כובעים?כן, יש לי אוסף
שונא את עצמך?מאוד מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?לא מאמין במכשפות?כן מאמין בשדים ורוחות?כן נותן אמון בקלות?כן.. אבל אם מישהו מאכזב אותי פעם אחת אני לא בוטחת בו שוב. אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?במידה מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?כן ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( נכוןןןן

sharwan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם כבר... אז: שרון הראל סקעת

Simple Sam

New member
../images/Emo9.gif

שם: טל שם אמצעי: שם משפחה:חגי מין: נ' מזל: עקרב מאכל אהוב:במבה,מלפפון וקוסקוס. אה,גם סופלה עם גלידת וניל בצד
שתייה מועדפת:דיאט ספרייט, נסטי מנגו אננס. סדרה אהובה:הפיג'מות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:?לא כ"כ כמה כריות: לא בדיוק כרית,משהו של איהאה החמור מפו עם קלקר כזה בפנים. חיות מחמד:
מכונית אידאלית: כל דבר עם 4 גלגלים ומנוע שלא יצטרך תיקון על שבוע טוב לי. למרות שלא הייתי מנגדת לג'יפ צבאי כזה. מוזיקה: להקה אהובה: אלג'יר,פלויד כמה אחים/אחיות יש לך?3 מאמין באהבה וירטואלית?:לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?כן,בערך מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מה הדבר שעושה אותך למאושר?עבודה,באמת מה אתה אוהב לעשות?לעבוד(שזה אומר להרוויח כסף),לישון,לשמוע מוזיקה,לנגן,לצלם,לטייל,לצלול
מקומות בילוי מועדפים?בתי קפה,הופעות,אילת-אקווה ספורט,קניון אתה אוהב להיות בבית?בטח,לרבוץ אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים?לרוב אתה ותרן או עקשן?עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? המרחק הפיזי כן קובע?תלוי אצל מי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?לא איזה פתגם אומר לך הרבה?חצי הכוס המלאה. מה המשפט שמאפיין אותך?הכל מתחיל בי. וכמובן-"שמישהו יוציא לו את הבטריה מהגב,הוא רוצה הכל והוא חייב עכשיו." עצוב עצוב אבל כזאת אני. אתה בחור קנאי?לא ממש מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"אמרתי לך." "כלל חשוב-טולי תמיד צודקת." "גם כן הג'חנון הזה" האם אתה מאמין באלוהים?לרוב החיים הטובים לדעתך?כן היחסים עם ההורים טובים?כן די *ברגע זה: לובש:גרביים,ג'ינס,בייסיק לבנה ועליה חולצה ירוקה כזאת עם הדפס לבן,שרשרת כוכב שחורה ארוכה. מוזיקה:כלום חושב על:שאני צריכה להתחיל ללמוד מחר להיסטוריה,ומתי אני אעבוד שבוע הבא. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:לרוב בקלות חתולים/כלבים:כלבים,איכס חתולים אוכל/ממתקים: לחמניה טריה קולה/פפסי:קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: כרגע,אמא שלי לשמוע: שבט להיות כמו: פריס הילטון. סתם כי היא עושה מה שהיא רוצה כל הזמן. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: בופור בטלוויזיה: משהו קונג אבל לא ראיתי עד הסוף..אז שודדי הקריבים 1 במחשב: ואי זה היה מזמן. משהו איך להיות נשוי ולהישאר בחיים מספר אחרון שחייגת: לאח שלי דבר אחרון ששתית:דיאט ספרייט דבר אחרון שאכלת:קוסקוס פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:לא זוכרת פעם אחרונה שחייכת: קודם פעם אחרונה שצחקת: קודם נו הריח האחרון שהרחת: גמבה *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא בידיוק..סתם כל מני בובות שהביאו לי ואין לי איפה לשים מנגן על כלי נגינה?כן מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים?לא יודעת. מאמין בנסים?לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים?כן רואה בשוטרים חברים או אויבים?כלום אוהב אלכוהול?לפעמים מאמין באסטרולוגיה?לא מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?לא יודעת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לא חובש כובעים?לא שונא את עצמך?לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים?כן אוהב את הכתב יד שלך?לא מפריע לי,זה תלוי בימים מאמין במכשפות?לא מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?לא אוהב לטייל בגשם?כן אוהב ציניות?חח בטח,ציניות זה אני מתנשק עם עיניים עצומות?חח שאלת המאה. שר במקלחת?לא ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? האמת שזה לא ממש מזיז לי כי אני לא הולכת הרבה להופעות שלו רק פעם ב..

שקדוש101

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: שקד שם אמצעי:אין.. שם משפחה:שגב מין: נקבה מזל: דלי
מאכל אהוב: סלט שתייה מועדפת: אין לי מושג.. סדרה אהובה: יש כ"כ הרבה.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לפעמים..
כמה כריות: המוןןןן חיות מחמד: לא
מכונית אידאלית: =] מוזיקה: כל מיני..בעיקר רוק להקה אהובה: אממ מוניקה, משינה, אוונסנס ועוד.. כמה אחים/אחיות יש לך? 2 אחים.. מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? כשאני אהיה מאושרת אני אדע.. מה אתה אוהב לעשות? לישון..
מקומות בילוי מועדפים? הופעות\ מסיבות וכאלה.. אתה אוהב להיות בבית? לא.. אתה נאמן? נראה לי.. אתה אוהב ילדים?כן! אתה ותרן או עקשן? אני כל כך עקשנית.. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, הדדיות ואושר ביחד... המרחק הפיזי כן קובע? לפעמים.. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא.. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני חושבת שכן.. איזה פתגם אומר לך הרבה? סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר.. מה המשפט שמאפיין אותך? עברי לידר המלך :D אתה בחור קנאי? לא.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: פאק!.. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? לא יודעת.. היחסים עם ההורים טובים? אפשר להגיד.. *ברגע זה: לובש: שחור..=] מוזיקה: green day חושב על: כרגע אני חושבת על מה אני חושבת..
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אני פרפקציוניסטית אז... חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים =] קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: לא הייתי רוצה להרוג אף אחד.. לשמוע: דברים טובים להיות כמו: לא יודעת.. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: יצאת גבר בטלוויזיה: אממ לא זוכרת.. במחשב: המופע של אסי וגורי..[אני חורשת עליו בכל הזדמנות..] מספר אחרון שחייגת: אממ דיברתי עם חברה שלי קודם במשך שעה.. דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: אורז..=] פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול.. פעם אחרונה שבכית: אתמול אחרי שיחה נוראית עם מישהי פעם אחרונה שחייכת: בבוקר.. פעם אחרונה שצחקת: בשיחת טלפון צחקנו הרבה.. הריח האחרון שהרחת: אממ של העוגה שהכנתי קודם.. *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה?לא מנגן על כלי נגינה? תופים ואורגן.. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא רק על כוכבים אחרים..
מאמין בנסים? לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? אפשר להגיד.. רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? קצת מאמין בקסמים?לא מתפלל?לא כל כך.. מבקר בבית כנסת? לפעמים לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא.. חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא שונאת אבל ממש לא אוהבת.. מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן!=] אוהב את הכתב יד שלך? כ"כ לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? הכי כיף! אוהב ציניות?לא מתנשק עם עיניים עצומות? לא יודעת.. שר במקלחת? כן ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( כ"כ!!!

Alexander weiss

New member
גם אני רוצה!

[וגם כי תמר אמרה שאני נכחד] שם: עמרי שם אמצעי: [לא ממש אמצעי] שאנדור-אלכסנדר שם משפחה: לבנת מין: זכר מזל: סרטן מאכל אהוב: משתנה מהר מדי. אני מניח שאני אוהב אוכל שתייה מועדפת: קולה. סדרה אהובה: חברים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? אני אוהב לצחוק באופן כללי. אני משתדל להמנע מלצחוק על אנשים. כמה כריות: 1-2-3. תלוי במצב הרוח. חיות מחמד: אח גדול? מכונית אידאלית: אוטו לבן. סתם. BMW סדרה 6. מוזיקה: קלאסית-רוק-ג'אז-פאנק-אלקטרונית. להקה אהובה: להקה?... אממ... K's choice כמה אחים/אחיות יש לך? 3 מאמין באהבה וירטואלית?: מאד הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? המון פעמים. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר? חיוך. מה אתה אוהב לעשות? לנגן , לישון , לאכול , לשחק טניס , לדבר , לטייל... לא קשה לשמח אותי. מקומות בילוי מועדפים? אין ספציפי. אני משתדל להנות בכל מקום שאני נמצא בו. אתה אוהב להיות בבית? כן. אתה נאמן? לפעמים יותר מדי. אתה אוהב ילדים? כן. אבל התחלתי לאהוב אותם רק מהרגע שנכנסתי למשען. אתה ותרן או עקשן? תלוי בסיטואציה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? קליק - פתיחות - כנות. המרחק הפיזי כן קובע? לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא בהכרח ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? מאד. איזה פתגם אומר לך הרבה? אני לא יודע לענות על זה כרגע. מה המשפט שמאפיין אותך? גם על זה. אתה בחור קנאי? לפעמים. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "פפ". האם אתה מאמין באלוהים? כשאני צריך אותו לידי. החיים הטובים לדעתך? רגע שאי אפשר לקחת. המקום או הזמן לא ממש משנים. עם מישהו/י שאתה אוהב וחיוך אמיתי על הפרצוף. אני מתגעגע לזה. היחסים עם ההורים טובים? מאד. *ברגע זה: לובש: לא הרבה מדי
מוזיקה: too many happy faces - K's choice חושב על: עוד דקה נגמרת השנה. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. אפשר בבית? במיטה? עם פוך? קפה/תה: לא ולא. תודה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות. חתולים/כלבים: דלקת גרון אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: את המורה שלי לפסנתר מנגן מומנט מוסיקלי של רחמנינוב מספר 4. להיות כמו: המון אנשים. רוב הפורום זה סוג של דוגמא שאני צריך לקחת. וגם את רון רגב , המורה לפסנתר. *האחרון סרט אחרון שראית: אמלי. בפעם המי יודע כמה בקלונוע: ספיידרמן עם תמרה. זה היה מזמן בטלוויזיה: חדשות? במחשב: לא רואה סרטים במחשב מספר אחרון שחייגת: 0 [שאלה מפגרת כזאת
] דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: לביבת בטטה. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני 12 דק'. פעם אחרונה שבכית: לא זוכר. פעם אחרונה שחייכת: לפני שניה? פעם אחרונה שצחקת: לפני שניה גם? הריח האחרון שהרחת: אויש באמת *האם אתה: מעשן? לא. איכס. לא. ישן עם חיות פרווה? אני נחשב? לא. מנגן על כלי נגינה? פסנתר. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? ממש לא. מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? לפעמים רואה בשוטרים חברים או אויבים? מנסה לא לראות "שוטרים" כישות אחת. אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מאד מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? המון חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? לפעמים אוהב את הכתב יד שלך? מאד מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? מאד אוהב ציניות? לפעמים. כשזה בטעם מתנשק עם עיניים עצומות? מתנשק? שר במקלחת? אני מעדיף לא לשמוע את עצמי ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? :( לפחות עד שאני אצליח לראות אחת

אתה תצליח לראות אחת!

אתה בא איתי להופעת סיום של זה לא אותו דבר בהאנגר!!!!!!!!!1111 זאת לא שאלה אפילו, אני פוקדת עליך!!!!!!! יהיה לנו כיף נו ;[ אה, ואת ספיידרמן ראית עם רוני, לא איתי

אבלאבלאבל!!!!!!11../images/Emo7.gif

הסיכויים שלי ללכת להופעה הזאת הולכים ומצטמצמים

sharwan

New member
יא מסטולה כל הפורום יהיה שם../images/Emo6.gif

אנחנו נהיה איתך!!!!

itarog

New member
הנה

שם: איתמר שם אמצעי: אין שם משפחה: וולבוטר מין: זכר מזל: אריה מאכל אהוב: ציפס :p שתייה מועדפת: מילקשייק סדרה אהובה: לא יודע, יש הרבה.. מצויירת ישנה - מייטי מקס, עדכנית - אבודים האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? זו שאלה מכשילה? כמה כריות: אחת! חיות מחמד: אין מכונית אידאלית: מכונית, מזה משנה איזו מכונית, שתהיה חדשה ונוסעת מוזיקה: הכל הכל הכל (חוץ מפופ כבד, ורגאיי, וטרנסים) להקה אהובה: אירוסמית כמה אחים/אחיות יש לך? שתי אחיות מאמין באהבה וירטואלית?: מאמין באהבה, מזה משנה איך היא באה? הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן, הרבה, מפגשי פורמים מאמין באהבה ממבט ראשון? מאמין באהבה!! מה הדבר שעושה אותך למאושר? מאמין באהבה, ומאמין בעברי. מה אתה אוהב לעשות? לקפוץ, כמה שיותר להיות עם אנשים מקומות בילוי מועדפים? איפה שיש אנשים טובים - מבלים. אתה אוהב להיות בבית? לא. אתה נאמן? מאמין שכן. אתה אוהב ילדים? כל עוד הם לא בועטים בי :] אתה ותרן או עקשן? עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? תשוקה, נאמנות ואמת. המרחק הפיזי כן קובע? קובע, קובע. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אנסה שנגיע לאיזהשהוא אמצע, שיהיה גם שונה וגם משותף. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? כן. איזה פתגם אומר לך הרבה? אילי פאט מאט - מה שעבר עבר מה המשפט שמאפיין אותך? אנרגטי וחצוף אתה בחור קנאי? מאמין שכן. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: עברי לידר שולט? האם אתה מאמין באלוהים? מאמין שיש כוח עליון, אתה תקרא לו אלוהים, אני אקרא לו יוסי. החיים הטובים לדעתך? טובים טובים! היחסים עם ההורים טובים? היחסים עם ההורים זה מה שזה. *ברגע זה: לובש: פיגימה של בית מוזיקה: כוכב נולד 5 חושב על: מחר :p *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח את זה בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: ממתקים! קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: את אנה, ואת הבחור האידיוט. לשמוע: עברי? להיות כמו: אורפז ומיקי *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: ממש ממש לא זוכר בטלוויזיה: לא זוכר :S במחשב: Because I said so מספר אחרון שחייגת: לאבא, שיקנה כרטיס דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: פרוסטיס פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: שבועיים? פעם אחרונה שחייכת: עכשיו :p פעם אחרונה שצחקת: לפני שעה הריח האחרון שהרחת: זיעה *האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? רוצה להאמין שכן, יודע שלא רואה בשוטרים חברים או אויבים? שוטרים אוהב אלכוהול? לא מאמין באסטרולוגיה? לא מאמין בקסמים? לא מתפלל? לא מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא קרה, אבל אם כן אז כן חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? כן, לחץ חברתי אוהב את הכתב יד שלך? לא מאמין במכשפות? לא מאמין בשדים ורוחות? לא נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? לא אוהב ציניות? מאוד מתנשק עם עיניים עצומות? כן שר במקלחת? כן ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח? הוא יכול להרבה יותר, לא שההופעה לא הייתה מדהימה, אבל עברי יעשה הרבה יותר!!

למעלה