נכבה לי המחשב באמצע! :|
שם: הגר שם אמצעי: שם משפחה: מין:
מזל: אריה מאכל אהוב: פסטה וברוקולי שתייה מועדפת: דיאט קולה סדרה אהובה: בנות גילמור, חברים, The O.C האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? מאוד! כמה כריות: 2 חיות מחמד:
מכונית אידאלית: פז'ו 206
לא צריכה יותר מזה. מוזיקה: מה שבא, מה שנשמע לי טוב, מה שאיכותי. להקה אהובה: יש כ"כ הרבה
. כמה אחים/אחיות יש לך? 200
מאמין באהבה וירטואלית?: למה לא? הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? אני לא מבינה את השאלונים האלה, בחיי. תמיד השאלות האלה כ"כ מופתעות: "נפגשת פעם עם מישהו מהאינטרנט??
" , ומצד שני, השאלונים מתפרסמים בפורומים, איפה שהכי צפוי שאנשים יכירו וגם יפגשו. הזוי. מאמין באהבה ממבט ראשון? רושם ראשוני זה מאוד חשוב. מה הדבר שעושה אותך למאושר? אנשים, מוזיקה, צחוק. מה אתה אוהב לעשות? מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים? הופעות, בתי קפה, לאב סונג, קניות, ת"א. אתה אוהב להיות בבית? מאוד. אתה נאמן? אם הבנאדם ראוי לזה, אני אתן את כולי. אם לא, אז פשוט לא. אתה אוהב ילדים? זה כמו שתשאלו: "אתה אוהב מבוגרים?" , כאילו שכחנו שילדים הם גם בני אדם
יש כאלה, ויש כאלה. אתה ותרן או עקשן? אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? אמון, געגוע ומשיכה. המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? כן, עד שאני לא אצליח. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אני אנסה. איזה פתגם אומר לך הרבה? "ואהבת לרעך כמוך". מה המשפט שמאפיין אותך? עברתי על כל שיר , וכל משפט. [טוב, לא באמת. אבל השתדלתי!] ,ופשוט אין משפט שמאפיין אותי ה-כ-י טוב..זה תערובת
. אתה בחור קנאי? לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: עכשיו אני בתקופה ה"יא וולי!" ו"אל תצ'קלף עלי". וכמובן, יש את ה"אללי" הנצחי. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? האפשרות לעשות מה שאני בוחרת. היחסים עם ההורים טובים? כן. *ברגע זה: לובש: משהו שהארון שלי פלט. מוזיקה: "רק בשביל לקבל חיבוק" [ראיתי קודם בטלוויזיה תוכנית בשם "נעים להכיר" נדמה לי, של חמי רודנר מארח אנשים, והפעם היה עם איגי וקסמן. הם שרו את השיר ואני חייבת ללמוד לנגן את הסולו, הוא כזה יפה.] חושב על: איגי וקסמן, תמיד שנאתי אותה והיא דווקא בסדר. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות, אבל מתפשרת בסוף. חתולים/כלבים: חתולים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: דיאט קולה! *מה/מי היית רוצה? להרוג: זה נראה לי נורא לחשוב על זה בכלל. לשמוע: מוזיקה, אבל כולם ישנים אז אי אפשר
להיות כמו: עצמי. רק משודרגת
. *האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: "הבועה" :| זה היה מזמן. בטלוויזיה: "מר וגברת סמית'" במחשב: "מלך האריות" עם אח שלי מספר אחרון שחייגת: כן, לתת לכם?
דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: עוגייה פעם אחרונה שהתקלחת: היום פעם אחרונה שבכית: כמעט היום פעם אחרונה שחייכת: היום בערב פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל הריח האחרון שהרחת:
*האם אתה: מעשן? לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה? כן
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? לא יודעת. זה טפשי לחשוב שרק אנחנו חיים. מאמין בנסים? כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? לא מתעסקת בזה אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? באפיון כן.. מאמין בקסמים? לא. וכן. מתפלל? בדרך שלי. מבקר בבית כנסת? לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? נראה מה יהיה. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא, אין לי אייסיקיו. חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אף פעם לא ראיתי :/ אוהב את הכתב יד שלך? כן מאמין במכשפות? אמ מאמין בשדים ורוחות? קצת נותן אמון בקלות? כן אוהב לטייל בגשם? כן אוהב ציניות? מאוד
מתנשק עם עיניים עצומות? כן
שר במקלחת? כן! ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח?
לא
עוצב באמצעות תפוז-פד
שם: הגר שם אמצעי: שם משפחה: מין: