יום שבת הבא זה כבר חופש../images/Emo12.gif
שם: אחינועם שם אמצעי: שם משפחה: מעודה מין: בת מזל: אריה מאכל אהוב: אממ פסטה עם טונה
שתייה מועדפת: פפסי מקס לנצח
סדרה אהובה: דוסון קריק, סמולוויללללל, האוס, בטיפול ועוד ועודד.. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? כן
כאילו תלוי על מי כמה כריות: 1 חיות מחמד: 2 תוכים כוסאמאשהם מכונית אידאלית: סובארו פשע
מוזיקה: עברי בעיקר אבל באמת שהכל להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך?1 כפרעליו מאמין באהבה וירטואלית?: אולי.. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן

מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מה הדבר שעושה אותך למאושר? החברים, המשפחה, לצחוק, לגנוב למיכאל (אחשלי) כסף מה אתה אוהב לעשות?לגנוב למיכאל כסף. חח סתם ולהיות עם החברים ולצחוק
מקומות בילוי מועדפים? בתי קפה, בבית של חברים, בציפר (מה זה אחלה מקום בילוי כולם.. טוב מכעט כולם באים
) אתה אוהב להיות בבית? כןןן אתה נאמן?כן אתה אוהב ילדים? כן אתה ותרן או עקשן?תלוי. בעיקר עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? סקס, סקס, וסקס. חחחח סתם בחיים לאא... אממ נראה לי על אמון, משיכה ואכפתיות. המרחק הפיזי כן קובע? כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לעולם לא. ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? יש מצב איזה פתגם אומר לך הרבה? "הציונות שואפת להקים בית מולדת ליהודים מובטח עפ"י משפט הכלל" מה המשפט שמאפיין אותך? אתה בחור קנאי?כן מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "תנוווווווווווווווווווווחייייי"
האם אתה מאמין באלוהים? מאוד. החיים הטובים לדעתך?כן תודה לאל
היחסים עם ההורים טובים?כן
*ברגע זה: לובש: מכנס שחור וחולצה כחולה מוזיקה: אממ השיר האחרון ששמעתי במחשב זה משו מ"סטפ אפ"... חושב על: איך זה יכול להיות שאחרי שבוע החולצות של מתן לא יצאו מהכביסה?
*זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: קפה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: תלוי מה... חתולים/כלבים: כלביםםםם אוכל/ממתקים: אוכל

קולה/פפסי: פפסי מקסססססס *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד לשמוע: חח וואי הרבה דברים להיות כמו: אני עצמי ואנוכי
*האחרון סרט אחרון שראית: בקלונוע: ספיידרמן 3 בטלוויזיה: לא זוכרת... אההה בעצם משו בהולמרק על ג'ק והאפונים
במחשב: סטפ אפ מספר אחרון שחייגת: שירה דבר אחרון ששתית: מים דבר אחרון שאכלת: דלי פקאן
פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול פעם אחרונה שבכית: לפני יומיים פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: של טוסטט *האם אתה: מעשן?לא ישן עם חיות פרווה? לא מנגן על כלי נגינה?פסנתר מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? חח לא ממש מאמין בנסים?כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן רואה בשוטרים חברים או אויבים? חברים אוהב אלכוהול? כן מאמין באסטרולוגיה? כשזה מתאים לי
מאמין בקסמים?לא מתפלל?לפעמים מבקר בבית כנסת?לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה?כן מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו?לאאאא חובש כובעים? לא שונא את עצמך? לא מביע משאלות מול כו כבים נופלים? כן
אוהב את הכתב יד שלך?כן מאמין במכשפות? חח יש לי כמה מורות כאלה מאמין בשדים ורוחות?לא נותן אמון בקלות?כן עד שפוגעים בו אוהב לטייל בגשם?אם הוא חזק אז לא
אבל אם זה טיפטוף אז כן אוהב ציניות?אממ כשזה בא ממני אז כן
מתנשק עם עיניים עצומות?כן שר במקלחת?כן אחרת בשביל מה להתקלח?
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח?

כןןןןןןןןןןן!! והיום הופעה בבית גבריאללל