אני ../images/Emo9.gif
שם: מיטל שם אמצעי: אין שם משפחה: עבד מין: נקבה מזל: נאחס.. סתם בתולה.. מאכל אהוב: פיצה
שתייה מועדפת: תות בננה ומים
סדרה אהובה: ה-
המיתולוגי האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:? לא על, עדיף עם.. כמה כריות: אני ישנה עם 4 חיות מחמד: אין
מכונית אידאלית: אממ ג'יפ האמר שחור
מוזיקה: אממ כמעט הכל.. להקה אהובה: סינרגיה [כרגע
] כמה אחים/אחיות יש לך? 2 - לידור בן 13 בחופש הגדול, ואופל- בת חודש ביום ראשון
מאמין באהבה וירטואלית?: כן
הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה? כן
מאמין באהבה ממבט ראשון? כן
מה הדבר שעושה אותך למאושר? האושר של האנשים החשובים לי
מה אתה אוהב לעשות? לגלוש בתפוז
מקומות בילוי מועדפים? בבית מול המחשב
אממ לא יודעת.. בטיילת.. אתה אוהב להיות בבית? כן
אתה נאמן? יאפ אתה אוהב ילדים? מאוד
אתה ותרן או עקשן? עקשנית כשצריך או כשאני יודעת שאני צודקת, אם זה עניין חסר חשיבות אני מוותרת לפעמים..
אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם? כנות, געגועים ואושר
המרחק הפיזי כן קובע? לא תמיד, זה מאוד תלוי.. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? לא, אני אנסה לקבל אותך כמו שאת/ה.. =] ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? אממ אולי.. איזה פתגם אומר לך הרבה? תחיי כל יום כאילו הוא האחרון, מתישהו תהיה צודק.. מה המשפט שמאפיין אותך? לא יודעת.. אתה בחור קנאי? בחורה.. לא חושבת.. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אחלה, סיידר, לא יודעת, נוו טוב,פוסטי [פוסטמה], שתקווווווווו, אממ וכל מיני שלא עולים לי כרגע.. האם אתה מאמין באלוהים? כן החיים הטובים לדעתך? קיימים רק באגדות ?! היחסים עם ההורים טובים? מאוד *ברגע זה: לובש: חולצה ומכנס ירוקים
מוזיקה: עברי, הראל מויאל, נינט טייב וסינרגיה.. [מעורבב] חושב על: לאה [חושב עליה].. נוו אני מנסה להצחיק את עצמי.. בעקרון, חושבת על מחר.. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית
קפה/תה: תה
שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: בקלות
חתולים/כלבים: גם וגם
אוכל/ממתקים: ממתקים קולה/פפסי: אם כבר קולה אז פפסי..למרות שאני נגמת כבר מעל שנה וחצי.. *מה/מי היית רוצה? להרוג: את המורה שלי להיסטוריה ואזרחות
לשמוע: הראל מויאל ועברי
להיות כמו: לא יודעת
*האחרון סרט אחרון שראית: אממממ מישהו לרוץ איתו, היה היום בערוץ 3
בקלונוע: לא, בבית.. אממ האחרון שראיתי בקולנוע היה ממש מצחיק אבל אני לא זוכרת את השם..
בטלוויזיה: מישהו לרוץ איתו
במחשב: אביבה אהובתי או למראית עין
מספר אחרון שחייגת: לאחי =] דבר אחרון ששתית: מים :} דבר אחרון שאכלת: אבטיח
פעם אחרונה שהתקלחת: היום בערב
פעם אחרונה שבכית: אתמול כשראיתי סופר נני.. פעם אחרונה שחייכת: לפני דקה וחצי בערך קיבלתי הודעה ממש חמודה מידיד שלי =] פעם אחרונה שצחקת: עכשיו, אחי מצעיק אותי בחיקויים של רועייייייי מארץ נהדרת.. נוסטלגיה הריח האחרון שהרחת: 212 SEXY השפרצתי לפני כמה דקות כדי שיהיה ריח טוב בחדר.. *האם אתה: מעשן? לא
ישן עם חיות פרווה? לא
מנגן על כלי נגינה? לצערי, לא
מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים? כשאני אראה אחד כזה במו עייני אני אאמין..
מאמין בנסים? אממ תלו באותו רגע..
מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים? כן
רואה בשוטרים חברים או אויבים? תלוי בסיטואציה
אוהב אלכוהול? לא
מאמין באסטרולוגיה? לא ממש מאמין בקסמים? לא
מתפלל? לפעמים
מבקר בבית כנסת? רק ביום כיפור, ואולי עוד איזה פעם-פעמיים בשנה..
לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה? מתכננת
מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו? לא.. אני בד"כ מוחקת ואם הם מתקרצצים אני חוסמת
חובש כובעים? לא. א=נ=י ש=ו=נ=א=ת כ=ו=ב=ע=י=ם !!!!!!11 שונא את עצמך? לא
חיה עם עצמי בשלום, תודה לאל..
מביע משאלות מול כוכבים נופלים? אממ כן..
אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים.. מאמין במכשפות? לא
מאמין בשדים ורוחות?לא
נותן אמון בקלות? כן
אוהב לטייל בגשם?יאפ. מאוד.
אוהב ציניות? תלוי בסיטואציה
מתנשק עם עיניים עצומות? ---- שר במקלחת? לפעמים
ושאלת השבוע: הנכון שעברי צריך להמשיך את הופעות זה לא אותו הדבר לנצח?

כןןןן
אבל כמובן שלהוצאי עוד אלבומים ולהופיע גם איתם!!!! אבל לא לבסיים את סיבוב ההופעות של זה לא אותו דבר אף פעם.