../images/Emo3.gif
אוי אני כל כך אתחרט על זה מתישהו בשאלה העשירית
ואז אני ארצח מישו
וזה כנראה מי ששם תשאלון הזה בפורום
טוב אז הנה זה מתחיל...
שם מלא: ליאהב איתן
גובה: 1.87
משקל: חסוי
לא סתם 73 נדמה לי שיער: שחור עיניים: חומות
ארץ לידה: אממ ישראל
תאריך לידה: 13.2.91 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואי זה היה מזמן חיבקת מישהו/י? אממ בביצפר אתמול
מישהו/י חיבק/ה אותך? נחשו
(^^) עישנת? איכס אף פעם לא
שתית משקה אלכוהולי? פעם שתיתי כוסית וודקה והחלטתי שזה ממש מגעיל ומאז אני לונוגע באלכוהול
השתכרת? ^^ שכבת עם מישהו/י? לא קרה
היית במועדון? תחילת שנה. היה ממש סתם. לבשת חצאית? אף פעם
קנית בגד? תחילת חנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום דרך SMS
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום דרך SMS
הקדישו לך שיר?
9-{ שיפרו לך את המצברוח? אממ כל יום משפרים לי תמצברוח
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לוזוכר
היום: באיזו שעה התעוררת? לפני כמה דקות... 14:40 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בוקר טוב" מה היה השיר הראשון ששמעת? "מחפש תשובה" בגרסה האקוסטית מה אכלת? שום דבר עדיין איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "למה היא כיבתה תפלאפון
" מיקום כרגע: לא עניתי על זה קודם
מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: אממ חתול
חג מעודף: קריסטמס
ערוץ מועדף: ערוץ 2
הולמרק
אין שמץ סלנג אהוב: אין
מילה אהובה: בלע בלע בלעעעעעעעעעעעעעע להקה אהובה: יש הרבה
היהודים, אוונסנס, מיוז, לינקין פארק, משינה, שייגעצ
שחקנית אהובה: ניקול קידמן
שחקן אהוב: ברוס וויליס (ראיתי אתמול "החוש השישי"
) איזה כיתה את: ט' אבל למה להזכיר ביצפר ביום שבת
בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל בדיחה כמעט גורמת לי לצחוק
הבנאדם הכי יפה שראית: שטיצה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: שאשכרה עניתי על השאלון הזה
הדבר הכי מטורף שעשית: אינשמץ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אינשמץ את חושבת שאת יפה? אממ יאני החלק הזה בשאלון מכוון לבנות
את חושבת שאת צבועה? טוב נו נענה בכל זאת
את חושבת שאת קנאית? אממ קצת את חושבת שאת קרצייה? מאוד
את חושבת שאת עקשנית? לא
את אוהבת את עצמך? טיפה
בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: יש יותר מדי אבל כולם מהשכבה שלי
אוהב/ת: יש גם הרבה
מתגעגע/ת אליו: טז
חסר לך: טז
עושה לך טוב להיות איתו: אממ טז
הכי מצחיק: ממ עדי אשכנזי
הכי דפוק: בלעכס הכי מוזר: בלעכס שאלון מעצבן
הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בקנדה בחו''ל? ^^ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשר הרבה מאז ה-1100 שקיבלתי בחופש
איזה צלצול יש לך? Bernard Herrmann - Twisted Nerve (השריקה מקיל ביל) הקול הכי יפה ששמעת? אממ איימי
כריסטינה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בינתיים הזה של האיכספי כי רק התקנתי תמערכת לא מזמן... ושומר מסך? גם הזה של איכספי^^ את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? ^^ איפה את רוצה פירסינג? לורוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה משו
את מאמינה: באלוהים? לפעמים בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא ממש מעניין אותי אם יש או אין
באהבה ממבט ראשון? לפעמים באהבה,בכלל? כן
פורום אהוב: נחשו
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס, קצת בשייגעצ בגלל שטיצה
יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת? לוזוכר
מה הדבר האחרון שקנית? פרחים מי האדם האחרון שחיבקת? לוזוכר תעזבו אותי
מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא
מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון המזדיין הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן "היהודים - הימים שלנו" גם האנפלאגד מה את/ה שומע/ת? גררררר
מה הסרט האחרון שראית? לוזוכר די
מה התוכנית האחרונה שראית? טרו קולינג
מה הדיסק האחרון ששמעת? "היהודים אנפלאגד" מה השיר האחרון ששמעת?
מה החלום שלך? למות נו די מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כנראה שירים של כריסטינה שאני לא ממש שומע
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: בארג נו די עם השאלות האלה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לוזוכר בכלל פרידה אחרונה מזכיר לך את הילדות: שיר הפתיחה של המומינים גורם לך לבכות: אין גורם לך לצחוק: אממ יש הרבה
גורם לך לרצות לרקוד: בלעכס מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: טוב סיימתי עם השאלות האלה אינכוח
הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? טז
מה תעשי אחרי שתסי