שאלון קצרצר

gadniel

New member
הנה אני מתחילה..

שם מלא: דבורה פרידמן גיל: 17(רוצים מדוייק? ושלושה חודשים
) גובה: 1.63..נמוכה שכמותי:D משקל: אין לי מושג...בפעם האחרונה שבדקתי זה היה בצו ראשון וזה היה 59.8,אבל זה בטח עלה מאז.. שיער: יש לי שיער,כן...הא,התכוונתם צבע!חום=) עיניים: ירוקות-כחולות מיקום: ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 10/9/1987 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום בבוקר(נתתי לאמא נשיקה
) חיבקת מישהו/י? כנ"ל מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? never שתית משקה אלכוהולי? וואו...לפני המון זמן..שנה שעברה במסיבת כיתה,ובכלל לא ידעתי שזו בירה לבנה...רק אח"כ חברה אמרה לי ואז הבנתי למה כולם שאלו אותי בהפתעה למה אני שותה.. השתכרת? never שכבת עם מישהו/י? never היית במועדון? אלא אם המועדון של המושב נחשב,אז לא לבשת חצאית? ההופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר קנית בגד? לא זוכרת,זה היה לפני שנים רבות.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול לאחותי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול,לאחותי
הקדישו לך שיר? never שיפרו לך את המצברוח? ממממ בוא נחשוב...המורה שלי לנגינה,ביום רביעי,כששוב נתן לי את אחת ממחמאות "את הולכת להיות הפורטנוי הבא"=) היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) למורה שלי,שאמר את זה=) היום: באיזו שעה התעוררת? התעוררתי בשש וחצי...אבל אז הייתי עייפה כי הלכתי לישון מאוחר,אז נרדמתי וקמתי בעשרה לשמונה ואיחרתי את ההסעה לביצפר אז היו צריכים לקחת אותי מה/מי העיר אותך? בפעם הראשונה השעון ובפעם השנייה,מה שאמא שלי אוהבת לבטא כ"יקיצה טבעית" מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט,אני מאחרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את עצמי אומרת:"שיט אני מאחרת" מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו על אהבה,ברדיו.. מה אכלת? קורנפלקס טעים:D איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש לי מתכונת במתמטיקה בעוד שבוע ובגרות בעוד חודש מיקום כרגע: האמ..לייד המחשב? מאכל אהוב: עוגיות שוקולד צ'יפס=) חיה אהובה: פרה חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: אפשר כמה? ערץ 3,4,הולמרק ו-mtv2 סלנג אהוב: אין מצב מילה אהובה: טאמטמים להקה אהובה: חוץ מאוונסנס..snow patrol,muse,rem,seether,ADMf,nightwish וכמובן מופע הארנבות של ד"ר קספר=) שחקנית אהובה: אין ממש.. שחקן אהוב: טום הנקס וקולין פירת איזה כיתה את: יא(5:p) בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך נפל לבור הלך הביתה הביא סולם ויצא הבנאדם הכי יפה שראית: האחיינים שלי(ואני מתה על דונה מ"שנות השבעים") הפאדיחה הכי גדולה שלך: הכי גדולה?להפרד ממישהו בטלפון...על תנסו את זה בבית,ילדים! הדבר הכי מטורף שעשית: פעם בלעתי אקמול שחברה שלי מצאה על השולחן שלה בביצפר,אבל להגנתי אני רק רוצה לומר שהייתי בטוחה שהאקמול שלה והייתי ממש מחורפנת.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא אמרתי לה את זה בפרצוף,אבל זה הגיע לאוזניי ילדה/אוייבת שלי שאני חושבת שהמכנסיים שלה מכוערים מאוד...והיא כמעט הרגה אותי,הפרחה(אבל לא לבשה אותם יותר שוב!חיחיחי) את חושבת שאת יפה? אני לא חושבת שאני מכוערת את חושבת שאת צבועה? לפעמים,כמו כולם את חושבת שאת קנאית? very very much,אבל יותר ברגשות והרבה פחות בדברים חומרניים את חושבת שאת קרצייה? יאפ את חושבת שאת עקשנית? בדברים הלא נכונים,כן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בכסף שהרווחתי ביושר,בזבזנית.בכסף של אבא-די קמצנית בנאדם ש: שונא/ת: אני מנסה לא לשנוא אנשים,אבל אני לא יכולה לסבול רוצחים אוהב/ת: את המשפחה שלי(אחים,אבאאמא,וכמובן אחיינים וכל החברות/נשים של האחרים),ואת החברות הטובות והאמיתיות שלי מתגעגע/ת אליו: מישהי שפגשתי בקיץ ואני לא יודעת אם אי פעם אני אראה אותה שוב:( חסר לך: מישהו שנתקתי איתו את הקשר,לטובת שנינו עושה לך טוב להיות איתו: זה דבר משתנה,אבל עושה לי טוב להיות עם מישהו שמבין אותי לגמרי(טוב,מי לא?אבל לי יש אנשים כאלו:p) הכי מצחיק: אחותי מלכה הכי דפוק: דפוק?יש יותר מדי הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: תלוי אם בא לי לדבר או לא איפה היית רוצה לגור בארץ? בעיקרון טוב לי איפה שאני..אני בנאדם שגם ככה תמיד יתלונן,אז מה ה משנה?אבל נראה לי שהיה נחמד לגור בת"א.. בחו''ל? אי שם באירלנד.. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים ופיטר פן יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאבא שיבוא לקחת אותי ממקום X למקום Y איזה צלצול יש לך? bitter sweet simphony הקול הכי יפה ששמעת? קולות התופים כשאני מנגנת כמו שצריך:) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ברגע זה של התולעת המוזרה מ"אליס בארץ הפלאות" ושומר מסך? סתם שחור עם סמל של ווינדווז את רוצה להיות זמרת? גם אם הייתי רוצה אני לא ממש יכולה אלא אם כן העורבים מחפשים מישהו חדש... את רוצה להיות שחקנית? לא ממש אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא,חד וחלק...לדעתי זאת הדרך הכי מפגרת להתפרסם אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן,אבל לא התכוונו לזה
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ יש לך פירסינג? רק באוזן איפה יש לך? כבר עניתי,לא? איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה פירסינג! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את התופים הכי הכי הכי טובים בעולם ואת השאר מחלקת למי שאני אוהבת

gadniel

New member
והנה אני ממשיכה...

את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? רק במשיכה ממבט ראשון באהבה,בכלל? כן,למרות שעוד לא עשו לנו הכרה פורום אהוב: אוונסנס ומתופפים באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס יש לך חברים בפורומים? רק אם אתם חברים שלי מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי ובולנז מה הדבר האחרון שקנית? מסקרה של קרליין במבצע(חיחיח) מי האדם האחרון שחיבקת? זה לא היה כבר?את אמא מי האדם האחרון שראית? אחותי שהייתה מקודם בחדר מי האדם האחרון שדיברת איתו? כנ"ל מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון מוזר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? the cardigans-for what it's worth מה הסרט האחרון שראית? "ה-20 מיוליון הראשונים" אתמול בלילה מה התוכנית האחרונה שראית? וואו...לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? snow patrol-finel straw מה השיר האחרון ששמעת? snow patrol-same מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: למרבה הזעזוע,דרגוסטה דין טיי מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: drive של אינקובס מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: נפוליאון של יוני בלוך מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): the killers-sionbody told me מזכיר לך את הילדות: כל שירי crash test dummies גורם לך לבכות: אני לא ממש בוכה כשאני שומעת שירים,אבל התקף לב קטן של יוני בלוך ואחלום לנצח של קספר תמיד גורמים לי להיות קצת עצובה גורם לך לצחוק: נפוליאיון ונפוליאון 2 של יוני נחמודי גורם לך לרצות לרקוד: רוב שירי the ordinary boys מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: secret smile תמיד מזכיר לי מישהו,אבל ברגע זה אני לא רוצה אותו
הופך אותך למאוד ישנוני: אין כזה שהיית רוצה לכתוב אותו: אחלום לנצח של ד"ר קספר שממלא אותך באושר צרוף: שרה בצבעים,גם של ד"ר קספר שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שירי בריטני שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אהובתי השונה של ד"ר קספר שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: רוח גדולה,גם של ד"ר קספר שמסכם את שנות הנעורים שלך: אדום...גם של ד"ר קספר ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: forever של kamelot שאתה אוהב להתעורר לצליליו: the ordinary boys-talk talk talk שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: לא קיים,כי אין להם אוסף תקליטים שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: nightwish ו-evanescence שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: סוד של אדם שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: what u waiting for של גוון סטאפני,למרות שיש לו אחלה קצב שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: secret smile שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ספקול שר הטבעות שגורם לך לחשוב על סקס: סקס של ד"ר קספר(מפתיע ביותר,הא?) שגורם לך לחשוב על להיות לבד: נעים בחוץ של יוני בלוך שגורם לך לחשוב על הירח: runnig out of time של muse מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? חשבתי על הרבה אנשים
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? או טלוויזייה או להתכונן למתמטיקה את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא ממש איך היה השאלון? קצת ארוך אבל חביב=)

Aragollum

New member
סיימתי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

חחחחחחחחח מכנסי הכבאים
בלע בלע בלע... גמני לא התעוררתי אז... (זה יום אחרי שנשארנו עד איזה 3, נכון
) קמתי ברבע לשבע לשעת אפס, ואז חזרתי לישון, ואז קמתי שוב בסביבות שמונה ונשארתי בבית עד לשאה שנייה והברזתי מעשתיים ספרות... בדיוק ביום שהיה להם בוחן פתע
אני לא סובל תשיר של גוון סטפאני
והתכוונת במקרה ל Time is Running out

gadniel

New member
../images/Emo9.gif

כן כן,מכנסיי כבאים... כן!הכל בגללך!בגללך הלכתי לישון מאוחר
כולם לא סובלים את השיר של גוון סטפאני...מיסתורי ביותר וכן,גם לי יש טעויות כתיבה מדי פעם והתכוונתי ל-Time is Running out

]:

שם מלא: הילה גיל: 16וחצי גובה: משקל: שיער: עיניים ירוקות מיקום: ארץ לידה: תאריך לידה: מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? אתמול? מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל. עישנת? איכ :| שתית משקה אלכוהולי? המ השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? אתמול:O קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? המ שיפרו לך את המצברוח? המ היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? 7:15 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאק מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר אמ מה היה השיר הראשון ששמעת? Missing מה אכלת? אוכל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איפה דור מיקום כרגע: חדר[?] מאכל אהוב: שניצל תירס חיה אהובה: חתול חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: 14 סלנג אהוב: מה מילה אהובה: צ להקה אהובה: אוונסנס שחקנית אהובה: שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: O_ס הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: המ את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כשצריך את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: :]]]]]] אוהב/ת: דור מתגעגע/ת אליו: דור חסר לך: דור עושה לך טוב להיות איתו: דור הכי מצחיק: דור הכי דפוק: מאיר/ספיר הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: דור איפה היית רוצה לגור בארץ? צ בחו''ל? צ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות [?] יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? המ איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? צ איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו מכוער כזה ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? עם קול כמו שלי? O_ס את רוצה להיות שחקנית? ח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? טבור איפה את רוצה פירסינג? צ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נסיעות לת"א לכל החיים [?] O_ס את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? בערך בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? לא:| באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: א"ט, בנות, אוונסנס, אבריל לאבין, שייגעצ ועוד דברים לא קשורים O_ס יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? במבה מה הדבר האחרון שקנית? המ לא זוכרת מי האדם האחרון שחיבקת? סיפי[?] מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה את עושה עכשיו? מתכתבת [?] את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? Missing מה הסרט האחרון שראית? המ. לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? 8 כללים פשוטים מה הדיסק האחרון ששמעת? אוונסנס מה השיר האחרון ששמעת? Missing מה החלום שלך? ח מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: O_ס מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: O_ס מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: O_ס מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): O_ס מזכיר לך את הילדות: O_ס גורם לך לבכות: :| גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: :| הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: "אם כבר" שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Missing שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: O_ס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: "אם כבר" שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: "סליפס אוואי" של אבריל :| שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? דור מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? כלום את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? 100מם [?] O_ס

שטיצה

New member
נשמה יש לך טעויות.

בנאדם ש: אוהב/ת: דניאל. מתגעגע/ת אליו: דניאל. חסר לך: דניאל.

אני [חדשה :]

שם מלא:רותם רגב גיל:13וחצי קפצו לי גובה:מטר 54 בערך... משקל:38. אני לא אנורקסית סתמו תפה. שיער:שטני בהיר עיניים: ירוקות וחומות יחד :p מיקום:דרום ליד אילת ארץ לידה:יזרוול תאריך לידה:3.8.1991 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?ממש ממש? בחופש הגדול :[ חיבקת מישהו/י? אח שלי היום שהוא בכה.. הוא בן 4 מישהו/י חיבק/ה אותך? ? עישנת? באיזה טיול שתית משקה אלכוהולי? היום... השתכרת? אני בכל זאת בת 13 ו... שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? אני גרה במושב. הייתי במועדון נוער XD לבשת חצאית? אמ... במשהו ל9... קצרה. קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמ... לאדעת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לאדעת הקדישו לך שיר?אוקיי להמ יש פה תשובות? ביומולדת שיפרו לך את המצברוח? אתמול :] היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לרותשה-כי היא כזאתי חמודה ועשתה לי טוב. היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדם- 9 מה/מי העיר אותך?תרנגולת-שאח שלי שם על המיטה [חה.] מה היה הדבר הראשון שאמרת? כרמל זונע תן לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? תכלב נובח מה היה השיר הראשון ששמעת? מהרדיו של אבא: דוד אוהב אותך אל תגידי שלא ידעת. מה אכלת? קוראסון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה הורי הזונות לא נותנים לי ללכת להופעה של שייגעצ. מיקום כרגע: חדר מחשב. מאכל אהוב: אין משו. חיה אהובה: כלב או סוס... או חתול. או עז... לאדעת חג מעודף: פורים!!! ערוץ מועדף: 24... או 13 סלנג אהוב: זונע[חה] מילה אהובה:זונע להקה אהובה: שייגעצ... שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: אין. איזה כיתה את: ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: משו עם פיל הבנאדם הכי יפה שראית: שטיצה! הפאדיחה הכי גדולה שלך: אמ... שבאמצע מבחן שלחו הודעה שנאבדו כלבים ואני עמדתי וצעקתי "זה הכלבים שלי" הדבר הכי מטורף שעשית: אמ... לא זכור לי אבל נהגתי לפני חצי שעה באוטו. לבד!! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: פלטתי לאבא שעישנתי. את חושבת שאת יפה? אני לא חושבת שאני שיא הכיעור... את חושבת שאת צבועה? לא לא ולא!! את חושבת שאת קנאית? אמ... אולי טיפה. אבל לא בדרך כלל. את חושבת שאת קרצייה? רק עם אני ממש צכה משו. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? אמ... במיתון חה. בזבזנית או חסכנית? בזבבבבזנית בנאדם ש: שונא/ת: את אחת מהכיתה שלי. אוהב/ת: אתם לאמכירים. מתגעגע/ת אליו: כן חסר לך: כן עושה לך טוב להיות איתו: לפעמים. הכי מצחיק: אמ... אני? חח סתם לאדעת. הכי דפוק: מוטי D: הכי מוזר: אמ... ברק הכי כיף לדבר איתו: רותשית איפה היית רוצה לגור בארץ? בתלאביב בחו''ל? עם עדי איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אמ.. לודעת. לאזכרת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברים איזה צלצול יש לך? של הדרדסים :] הקול הכי יפה ששמעת? אמ... של אחת שישבה לפני באוטובוס לאילת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הטלטאביז... ושומר מסך? תמונות את רוצה להיות זמרת? עם יש לי קול יפה... כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא רק עם הייתי מקבלת כסף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא שאלתם תזה כבר? יש לך פירסינג? לא הלוואי איפה יש לך? שניים באוזן ימין ואחד בשמאל איפה את רוצה פירסינג? גבה או אף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה את מאמינה: באלוהים? שצריך בגורל? אולי בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אולי באהבה ממבט ראשון? -זה לא אהבה באהבה,בכלל? נראה לי פורום אהוב: שייגעצ- הכי ותיקה בו... באיזה פורומים את כותבת: זה שייגעצ וזיהו:\ יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? קרמבו :p מה הדבר האחרון שקנית? אמ.. קליק כריות מי האדם האחרון שחיבקת? למה לחזור על שאלות? מי האדם האחרון שראית? אמא שלי היא פה מקפלתץ כביסה מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא.. ["עשית ש.ב.?" "לא""מתי?" "תכף" ] טוב לכם עכשיו? מה את עושה עכשיו? אני לא יגיד שאני במחשב אבל חוץ מזה אוכלת. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן שייגעצ. מה את/ה שומע/ת? דייגעצ ועכשיו גם HIM מה הסרט האחרון שראית? וואי מזמן... בטלוויזיה אה... משו עם סתיו מה התוכנית האחרונה שראית? סמולוויל מה הדיסק האחרון ששמעת? משקאות חריפים מה השיר האחרון ששמעת? את יפה מה החלום שלך? ליקראו תשאלון הזה ? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אמ.. לאדעת זה היה כיתה ד'..XD מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: חייל של מאה שערים.ידיד מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:חייל של מאה שערים.. ידיד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): עדי- משו חרא של בריטני מזכיר לך את הילדות: ציפורים משו של שלמה ארצי גורם לך לבכות: כלום גורם לך לצחוק: לאדעת גורם לך לרצות לרקוד: הרבה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל דבר של רד הוט צ'ילי פפרז הופך אותך למאוד ישנוני: לאדעת שהיית רוצה לכתוב אותו: העולם הזה מסריח שממלא אותך באושר צרוף:די. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הרבה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לאדעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: די שמסכם את שנות הנעורים שלך: לאדעת אני בעיצומם :O ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאדעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין לי כח שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: כלום נראהלי שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לאעת שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שיט שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אמ... חרא שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לאדעת אין סטר אהוב שגורם לך לחשוב על סקס: דמאט שגורם לך לחשוב על להיות לבד: לנלי איי אמ סו לונלי איי הב נו בודי אין אול מאי וורלד... שגורם לך לחשוב על הירח: דה מונ סו בלו סו לט מי טינק... לאדעת תהמשך. מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? עדי מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ילך למרכז. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? ארוך מייגע ומלא ייסורים. הוא *היה*

קיי בנט

New member
../images/Emo41.gif

אני מקווה שיהיה לי כח לענות על הכל... ושלמישהו יהיה כח לקרוא.... שם מלא:דר ***(תנחשו לבד,זה השם הכי "לא" נפוץ) גיל:בעוד שבועיים ככה,16!!!יאיי
גובה:1.65 נראלי משקל:לא כדאי לכם לדעת:\ שיער:חום עיניים:חום?אבל יש בזה טיפה טיפה ירוק!נשבעת! מיקום:רמת גן!עיר שולטת!!!! ארץ לידה:ישראל. תאריך לידה:11.1.1989 ואבוי למי ששוכח מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני שבוע. חיבקת מישהו/י? היום!את הגרררררר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום!הגררררררר עישנת?איכססס פוייי לא!!! שתית משקה אלכוהולי? איכססס פוייי לא!!! השתכרת?איכסס פויי לא!!! שכבת עם מישהו/י? עוד לא היית במועדון? ווי הייתי אמורה להיות אתמול כבר חצי שנה לא הייתי:( לבשת חצאית?לפני שבוע בערך קנית בגד? לפני שבוע בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום.לצ'אקי! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום,לצ'אקי.אני לא שקרנית!!! הקדישו לך שיר?ווי נוור. שיפרו לך את המצברוח???? היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) ???? היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי.באשמת הגררר.הלכתי איתה לביצפר.יום שישי זה יום של שינה.או ת"א.או שינה. מה/מי העיר אותך?הגר? מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף! מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי! מה היה השיר הראשון ששמעת? thoughtless נראלי מה אכלת? במבההההההה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם יש היום 61 אדומים או רגילים. סתם.אם אני לא אתמוטט השבוע.יש לי כל יום מבחן ולא התכוננתי לכלום! מיקום כרגע: הא? מאכל אהוב: במבההההההההההההההההההה חיה אהובה:קוצ'יייייייייי,מיי ביץ' חג מעודף: מיי בירטדיי ערוץ מועדף: 3 סלנג אהוב: פאק סלנג!!!שונאת סלנג מילה אהובה:קוצ'יייייייייייי להקה אהובה: רציני? שחקנית אהובה: לויודעת שחקן אהוב: רייאן פליפה איזה שקסיייייייי איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק:הכל כמעט. הבנאדם הכי יפה שראית:כולם יפים זה קשה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש יותר מדי. הדבר הכי מטורף שעשית:תנו לי לחשוב על זה. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מאיפה אני זוכרת? את חושבת שאת יפה?לא יפה.חמודה.טוב קצת יפה.אבל ממש קצת.טיפ-טיפה. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? אני לא חושבת אני יודעת את אוהבת את עצמך?מאודדדדדדדדדדד.לא מאוד.אבל כן. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת:אבא שלי.שלא ראוי לתואר הזה.ואח שלי.שלא ראוי לתואר הזה. אוהב/ת:את כולם,חוץ מהם בעולם,נראלי.אבל הכי הכי-את אמא.(וגם את אמא רוני ואמא ענבל) מתגעגע/ת אליו:61.ברור!!!לא נסעתי בו כבר כמה ימים!!בושה!! חסר לך:61.אני מתגעגעת כ"כ. עושה לך טוב להיות איתו: 61.איזה אוטובוס שקסי. הכי מצחיק: 61.איזה צחוקים הולכים בו. הכי דפוק: 61.לאן נעלמו הארוכים!!?!!?! הכי מוזר:61.לפעמים הוא הופך להיות
60 הכי כיף לדבר איתו:61.אה אופס זה לא בנאדם.אז יש מלאאא.אני לא אתחיל מגילה. איפה היית רוצה לגור בארץ?ברמתגן.אה אופס אני גרה שם.אז בקו 61:) בחו''ל? שוויץץץץץץץץץץץ
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים!!
לזה הכוונה לא? יש לך פלאפון?כן.והוא כוסון.אני מאוהבת בו.ויש לי עוד שניים שאחד מהם מת ואחד גוסס מאוד. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא?לצ'אקי,אני חושבת,אין יום שאני לא מדברת איתה!אה כן,ולמודיעין דן!!!!!!!!1 איזה צלצול יש לך? יש לי צלצול לכל קבוצה-משפחה-bmtl חברים-gu חברים מהפורום-ef וכו'...אה כן,והשעון מעורר-אופס איי דיד איט אגיין-בריטנייייייייייייי
הקול הכי יפה ששמעת? של בריטניייייייי
.סתם.של איימיייייי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? לא! את רוצה להיות שחקנית? אולי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם זה אפקט הפחד כן.משו אחר-לא! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? לא.ברור שכן!!!היום אמא אמרה לי
וצ'אקי אמרה לי
. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?ברור.אני לא שקרנית. יש לך פירסינג? כן.במעיים.סתם לא. איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? לא הייתי רוצה! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את חברת דן ומחזירה את 61 הארוכים!!!!!! את מאמינה: באלוהים? אני חושבת שכן. בגורל? אני חושבת שלא. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? אולי באהבה,בכלל?אולי פורום אהוב:רציני?.בואו נחשוב.בריטני!!!!כאילו אוונסנסססס באיזה פורומים את כותבת:בריטני!!!נעדרים(לא כותבת,מציפה) יש לך חברים בפורומים? פה כן. מה הדבר האחרון שאכלת? בורקס גבינה שאמא של הגר הכינה
מה הדבר האחרון שקנית? נסיעה באוטובוס.טוב-אז שוקו וסנדוויץ'. מי האדם האחרון שחיבקת?הגררררר מי האדם האחרון שראית? אחות של הגר.הגר נטשה אותי והלכה לישון:( מי האדם האחרון שדיברת איתו? הגר? מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון המעצבן הזה ומפנטזת על קו 61. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא. מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? זה היה מזמן.ספיידרמן 2 לפני חצי שנה(!) מה התוכנית האחרונה שראית? לוזוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? בריטני
מיי פרוגטייב
מה השיר האחרון ששמעת? קרייזיייייייייייי מה החלום שלך?להיות נהגת בקו 61. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:סורי לא היה לי כזה:( מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר::\ מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי::\ מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד:כל השירים כמעט שקצביים. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף:קרייזייייייייייייי.וטורניקטטטטטט
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:כל שיר ישראלי. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:טורניקטטטטטטטטט וקרייזייייי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא רוצה לחשוב על זה שמסכם את שנות הנעורים שלך:טורניקטטטט ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:איים אה סלייב פור יו
איזה שיר יפה. איך שנאתי אותו?!!?! שאתה אוהב להתעורר לצליליו:קרייזייייייייי שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:שרית חדד?לא תודה.צביקה פיק?גם לא.אמא שלי שומעת דברים מזוויעים. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:הלו? שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:איים אה סלייב פור יוווווווו!סתם ברינג מי טו לייף. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה::\ שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס:איים אה סלייב פור יווווווווו.מע. שגורם לך לחשוב על להיות לבד:בורן טו מייק יו האפי! שגורם לך לחשוב על הירח:פאק!!!!!!!!!מה?!!!!!!! מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?קו 61. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך להעיר את הגר.שוב.אנסה.אחלו לי בהצלחה! את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא. איך היה השאלון?מייגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 61 קו שקסייייייייייייייייייייייייייייייייי

DARk lies

New member
הווו! דר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

דו מי נאוו
כל כך כל כך אוהבת אותךךךךך
|מאו הב| מה. לא נכון. ספיידרמן 2 זה לא הסרט האחרון שראית! את ראית אצלי את האחרים! הא!
אני מודה שאמרתי לך "אני אוהבת אותך" ובאמת התכוונתי לזה!
כאילו. זאת דר. מה אני אגיד? אני שונאת אותך? איך אפשרררררררר?!?!?!!? את אישתי! ואני כל כך אוהבת אותך!! אוקי. רק תזכירי לי בבקשה. באיזה קו א הכי אוהבת לנסוע?
הממ כן. רציתי להגיד עוד משהו. ונממ שכחתי.

smily boy

New member
אני אני אני../images/Emo8.gif כאילו שמישהו יקרא../images/Emo4.gif

שם מלא: אייל וזהו
גיל: 17 עוד 4 חודשים גובה: 1.70 משקל: רזה מידי שיער:חום עם כמה פסים =] עיניים: חומות מיקום: הוד השרון ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 12.3 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה שעות חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני חצי שעה עישנת? אני לא שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכר, חצי שנה?:\ לא יוצא הרבה השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני המוןןןןןן זמן..בעעע לבשת חצאית? Never קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול למישהו שלא היה במצב רוח טוב..אני מת עליו! מי שזה בטח כבר יודע
ואם לא אז חבל
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? נווו אתמול! הקדישו לך שיר? חודשיים? שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים ככה.. היית אסיר תודה למישהו/י?(למי?) אמממ לא זוכר
היום: באיזו שעה התעוררת? 07:20 מה/מי העיר אותך? סתם רעשים מבחוץ
מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט
מה היה הדבר הראשון ששמעת? צרחות של השכנה מה היה השיר הראשון ששמעת? וואלה אני לא זוכר!
מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה בהמשך
מיקום כרגע: הוד השרון-ארץ ישראל-כדור הארץ-שביל החלב
מאכל אהוב: יש הרבה...
חיה אהובה: כלב, פנתר שחור
חג מעודף: חנוכה
ערוץ מועדף: MTV2 סלנג אהוב: Whatever מילה אהובה: יש כל מיני להקה אהובה: נירוונה, אוונסנס
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: אמממ לא עולה לי עכשיו
איזה כיתה אתה: י'א בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות ה"אמא שלך כ"כ שמנה..." הבנאדם הכי יפה שראית: חחחח אתם צוחקים עלי נכון?
הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו כמה
הדבר הכי מטורף שעשית: חחח אני לא מופרע
*מצייר עיגול מעל הראש* הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: למורה למתמטיקה שנה שעברה:" לכי זייני את עצמך"
אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים...חחח אתה חושב שאתה עקשני? לפעמים
אתה אוהב את עצמך? לא ממש בזבזן או חסכן? בזבזן..... בנאדם ש: שונא/ת: המורה ללשון אוהב/ת: יש כמה מתגעגע/ת אליו: גם יש כמה
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: לא יודע הכי דפוק: חחח אני לא באמת אגיד
הכי מוזר: אני? הכי כיף לדבר איתו: לירון, ידידה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? אנגליה, ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים! מומין אמא! תעשי לי ילד!
יש לך פלאפון? כן, למרות שאני שונא לדבר בפלאפונים\ טלפונים למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמממ איזה צלצול יש לך? Sex and the city
אני צריך להחליף באמת.. הקול הכי יפה ששמעת? היו כמה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? המלאך שיניב שלח לי
ושומר מסך? אין לי אתה רוצה להיות זמר? לפעמים
אתה רוצה להיות שחקן? לפעמים אני ממש רוצה..חח אבל יש לי פחד במה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? יש מצב
צחוקים שם אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? ברור, אז מה סתם להגיד? יש לך פירסינג? יש לי באוזן
איפה יש לך? בסחוס של האוזן איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים! אתה מאמין: באלוהים? לפעמים...(אני מאמין במה שאני מאמין) בגורל? יש מצב בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בדרך שלי, כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? ברור! פורום אהוב: יש כל מיני יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? כדור שוקולד
מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? טלי
מי האדם האחרון שראית? השכנה המעצבנת מי האדם האחרון שדיברת איתו? לירון מה אתה עושה עכשיו? מדבר עם כמה אנשים
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? נירוונה מה הסרט האחרון שראית? Fear dot com מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי מה הדיסק האחרון ששמעת? Nirvana- nevermind מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? אוו וואה
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:never be the same again-Mell C מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לא זוכר... מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: let me show you the way של זמרת לא ידועה
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): וואלה לא זוכר מזכיר לך את הילדות: לא יודע
גורם לך לבכות: אין כזה גורם לך לצחוק: blink 182-fuck a dog גורם לך לרצות לרקוד: חחח לא יודע מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודע... הופך אותך למאוד ישנוני: במילה אחת aosis שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: לא יודע שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: היהודים- לעוף שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא מסכם, הם בעיצומם
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אמממממ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ל א יודע XD שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: XDDDDDD שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא יודעעעעעעעעעעעעע שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אממממ לא יודע לא מתו שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: פרוזן של מדונה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא מזכיר@$#^#$^@# שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודע אררגגג שגורם לך לחשוב על סקס:.
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אממממ הרבה! שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח- אביב גפן מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? חסוי! מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לאכול משהו! איזה מתיש! את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא@ איך היה השאלון? מרגש! עמדו לי הפטמות מרוב התרגשות

lapis l

New member
קראתי הכל וקראתי הכל

ואני יודע מה שם המשפחה שלך השם הוא **ב*!!

inbal145

New member
משעמם ולא אוהבים אותי באייסיקיו../images/Emo10.gif

שם מלא: ענבל וזהו |: גיל: עוד מעט 15 ^^ גובה: 1.66 אע :$ משקל: לוידעת
שיער: חום שחור עיניים: כנ"ל מיקום: חור שחור ;[ ארץ לידה: יזראל תאריך לידה: 14.2.90 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני איזה חודש נראה לי :$ חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול עישנת? איכסה שתית משקה אלכוהולי? היום השתכרת? עוד לא שכבת עם מישהו/י? נסחפנו
עוד לא היית במועדון? שנה שעברה
יאו חולון
לבשת חצאית? ראש השנה קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת :< אתמול הקדישו לך שיר? מזמן X: שיפרו לך את המצברוח? מתישהו השבוע... היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) חטטנים
אני תמיד אסירת תודה לרוני
ואני גם אסירת תודה ליניבאירנהאורטל שהכירו לי חצי בצפר O: היום: באיזו שעה התעוררת? 11 ומשו מה/מי העיר אותך? פשוט התעוררתי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מזל טוב אמא" מה היה הדבר הראשון ששמעת? דלת נסגרת [?] מה היה השיר הראשון ששמעת? Green Day - Holiday מה אכלת? שאריות של פיצה מאתמול D: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא לפרסום X: מיקום כרגע: חדר מחשב מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: כלב ודולפינים חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: MTV ושיט סלנג אהוב: מה אמ לא
הלו :< מילה אהובה: "אע? איפה?" להקה אהובה: אוונסנס
שחקנית אהובה: ג'ניפר גארנר
שחקן אהוב: מייקל ורטן
איזה כיתה את: ט' 6 איכסה ;[ בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות של יניב וכאלה :$ הבנאדם הכי יפה שראית: איימי לי ורינת
הפאדיחה הכי גדולה שלך: פיו :$ הדבר הכי מטורף שעשית: הו X: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אתה אוהב אותי?" קצת חוסר טאקט :< את חושבת שאת יפה? so not את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כע :$ את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? אכן את אוהבת את עצמך? so not בזבזנית או חסכנית? בזבזניתכסףשלהורים בנאדם ש: שונא/ת: שששש! אוהב/ת: עדי
רוני
נטע
ליבי
יניב
אירנה
מור
[חה אתם לא מכירים את מור
] מתגעגע/ת אליו: בלולייייי
חסר לך: אנשימים מחולון
עושה לך טוב להיות איתו: עדי
^^ יניב, אירנה, בלולי
, מממ ועוד אנשים מהפורום הכי מצחיק: עדי הכי דפוק: שחר ;[[[ הכי מוזר: מיך XD הכי כיף לדבר איתו: רוני
איפה היית רוצה לגור בארץ? בחולון הלו
בחו''ל? אנגליה
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים D: יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? אירנה אני חושבת O: איזה צלצול יש לך? של EF או "אלה" של היהודים, לפי המצברוח
הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגיל ושומר מסך? איןשמץ XD את רוצה להיות זמרת? כע את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אכן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? בגבה או באף. והמ, מי וונט הליקס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פשי... את מאמינה: באלוהים? בערך X: בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא אכפת לי מזה כ"כ
באהבה ממבט ראשון? כע באהבה, בכלל? כע, אבל לא אצלי. איכסה אהבה. קישטה. פורום אהוב: אוונסנס באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס, אלן ריקמן, דארן וסבג', זהות בדויה, נעדרים
, שייגעצ, ולפעמים נדחפת במיוז ואוף טופיק ועוד כמה O: יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה מה הדבר האחרון שקנית? עגילי קוץ סוף סוף%$#^^#&@ מי האדם האחרון שחיבקת? יניב או מור נראהלי מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון דפוק את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? Thoughtless גרסת הDVD מה הסרט האחרון שראית? הכפר, משעמם רצח מה התוכנית האחרונה שראית? זהות בדויה
האעהאע
מה הדיסק האחרון ששמעת? הדיסק של הDVD מה השיר האחרון ששמעת? מיסינג הלו :< מה החלום שלך? X: מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כל דבר מזרחי XD מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לוידעת מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: כנ"ל מזכיר לך פרידה אחרונה (כלשהי): Late Goodbye מזכיר לך את הילדות: כל שיר ממלך האריות ואלאדין ^^ גורם לך לבכות: מיסינג גורם לך לצחוק: לוידעת גורם לך לרצות לרקוד: איכסה לרקוד מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: X: הופך אותך למאוד ישנוני: השיר החדש של קיילי נו XD איי ביליב אין יו משו כזה :$ שהיית רוצה לכתוב אותו: IMBD, Imaginary. גאוניים. שממלא אותך באושר צרוף: שירים של מיוז שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל דבר של ביונסה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משו של אוונסנס אע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Hello שמסכם את שנות הנעורים שלך: אע O: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לוידעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הוווו סיטיזן...
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: לא אוהבת את זה XD שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Hello שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: ג'סט לוז איט של אמינם שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא נזכרת בזה הלו |: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: BMTL מתוך דרדוויל? D: אבל אני לא אוהבת את הסרט הזה, רק את ג'ניפר
שגורם לך לחשוב על סקס: נאוטי גירל?
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מיסינג :< שגורם לך לחשוב על הירח: TTMAB כמו שליבי אמרה D: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? ת'אמת? יניב :$ ובלול ;[ מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לעשות פיפי, שוב את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? אנערף איך היה השאלון? מתיש

למעלה