אני אני אני../images/Emo8.gif כאילו שמישהו יקרא../images/Emo4.gif
שם מלא: אייל וזהו
גיל: 17 עוד 4 חודשים גובה: 1.70 משקל: רזה מידי שיער:חום עם כמה פסים =] עיניים: חומות מיקום: הוד השרון ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 12.3 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה שעות חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני חצי שעה עישנת? אני לא שתית משקה אלכוהולי? אממ לא זוכר, חצי שנה?:\ לא יוצא הרבה השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני המוןןןןןן זמן..בעעע לבשת חצאית? Never קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול למישהו שלא היה במצב רוח טוב..אני מת עליו! מי שזה בטח כבר יודע
ואם לא אז חבל
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? נווו אתמול! הקדישו לך שיר? חודשיים? שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים ככה.. היית אסיר תודה למישהו/י?(למי?) אמממ לא זוכר
היום: באיזו שעה התעוררת? 07:20 מה/מי העיר אותך? סתם רעשים מבחוץ
מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט
מה היה הדבר הראשון ששמעת? צרחות של השכנה מה היה השיר הראשון ששמעת? וואלה אני לא זוכר!
מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה בהמשך
מיקום כרגע: הוד השרון-ארץ ישראל-כדור הארץ-שביל החלב
מאכל אהוב: יש הרבה...
חיה אהובה: כלב, פנתר שחור
חג מעודף: חנוכה
ערוץ מועדף: MTV2 סלנג אהוב: Whatever מילה אהובה: יש כל מיני להקה אהובה: נירוונה, אוונסנס
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: אמממ לא עולה לי עכשיו
איזה כיתה אתה: י'א בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות ה"אמא שלך כ"כ שמנה..." הבנאדם הכי יפה שראית: חחחח אתם צוחקים עלי נכון?
הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו כמה
הדבר הכי מטורף שעשית: חחח אני לא מופרע
*מצייר עיגול מעל הראש* הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: למורה למתמטיקה שנה שעברה:" לכי זייני את עצמך"
אתה חושב שאתה יפה? לא ממש אתה חושב שאתה צבועה? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? לפעמים...חחח אתה חושב שאתה עקשני? לפעמים
אתה אוהב את עצמך? לא ממש בזבזן או חסכן? בזבזן..... בנאדם ש: שונא/ת: המורה ללשון אוהב/ת: יש כמה מתגעגע/ת אליו: גם יש כמה
חסר לך:
עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: לא יודע הכי דפוק: חחח אני לא באמת אגיד
הכי מוזר: אני? הכי כיף לדבר איתו: לירון, ידידה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? אנגליה, ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים! מומין אמא! תעשי לי ילד!
יש לך פלאפון? כן, למרות שאני שונא לדבר בפלאפונים\ טלפונים למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמממ איזה צלצול יש לך? Sex and the city
אני צריך להחליף באמת.. הקול הכי יפה ששמעת? היו כמה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? המלאך שיניב שלח לי
ושומר מסך? אין לי אתה רוצה להיות זמר? לפעמים
אתה רוצה להיות שחקן? לפעמים אני ממש רוצה..חח אבל יש לי פחד במה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? יש מצב
צחוקים שם אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? ברור, אז מה סתם להגיד? יש לך פירסינג? יש לי באוזן
איפה יש לך? בסחוס של האוזן איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה דברים! אתה מאמין: באלוהים? לפעמים...(אני מאמין במה שאני מאמין) בגורל? יש מצב בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בדרך שלי, כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? ברור! פורום אהוב: יש כל מיני יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? כדור שוקולד
מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכר מי האדם האחרון שחיבקת? טלי
מי האדם האחרון שראית? השכנה המעצבנת מי האדם האחרון שדיברת איתו? לירון מה אתה עושה עכשיו? מדבר עם כמה אנשים
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? נירוונה מה הסרט האחרון שראית? Fear dot com מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי מה הדיסק האחרון ששמעת? Nirvana- nevermind מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? אוו וואה
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:never be the same again-Mell C מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לא זוכר... מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: let me show you the way של זמרת לא ידועה
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): וואלה לא זוכר מזכיר לך את הילדות: לא יודע
גורם לך לבכות: אין כזה גורם לך לצחוק: blink 182-fuck a dog גורם לך לרצות לרקוד: חחח לא יודע מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודע... הופך אותך למאוד ישנוני: במילה אחת aosis שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: לא יודע שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: היהודים- לעוף שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא מסכם, הם בעיצומם
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אמממממ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ל א יודע XD שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: XDDDDDD שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא יודעעעעעעעעעעעעע שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אממממ לא יודע לא מתו שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: פרוזן של מדונה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא מזכיר@$#^#$^@# שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודע אררגגג שגורם לך לחשוב על סקס:.
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אממממ הרבה! שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח- אביב גפן מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? חסוי! מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לאכול משהו! איזה מתיש! את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא@ איך היה השאלון? מרגש! עמדו לי הפטמות מרוב התרגשות