שאלון קצרצר

inbal145

New member
תמותי. גם אני רוצה.

מתי באים להתנחל אצלך בבית ולקחת לך את כל הדיסקים טווין?

GothicAngel

New member
לקחת את כל הדיסקים?../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

אבוי! אני אצרוב לך מה..
והתנחלות מתקבלת בשמחה, צריך להראות לך ולעדי את המופע של שלום אסייג, כדי שתביני אותי קצת (כושאלאמאשלך- משמה).

אני ושאלונים...זה לא יגמר טוב ../images/Emo3.gif

שם מלא:רורי גיל: 15 ומשו. גובה: בסיבות 1.60 משקל: תתפוצצו.... שיער: עיניים: מיקום:מודיעין. ארץ לידה: דרום אפריקה. תאריך לידה: 31.10.89 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? הממ. חיבקת מישהו/י? היום [= שניצל מישהו/י חיבק/ה אותך? שני או שיר. היום או אתמול. לא זוכרת ;[ עישנת? איכ. שתית משקה אלכוהולי? אממ...לא זוכרת...נזכרת כרגע רק בשבוע אחרי היומולדת שלי. (ואני לא הייתי שיכורה דאמט!) השתכרת? אני תמימה. או משו דומה לזה. שכבת עם מישהו/י? .... היית במועדון? לא זוכרת
לבשת חצאית? מדדתי אחת יום לפני המפגש. וזה היה זוועתי. קנית בגד? שוב - אתם מדברים עם סנילית. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 5 ימים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? 5 ימים... הקדישו לך שיר? לא זוכרת...בחודש האחרון שיפרו לך את המצברוח? היום! 8 ימים 8 ימים! היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לישראל. כי הוא צרב לי וואנבי אוריג'ין
היום.... באיזו שעה התעוררת? 7 וקצת. מה/מי העיר אותך? אימא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה?
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אימא צורחת עליי שאני אקום. מה היה השיר הראשון ששמעת? פילד אוף אינסנס. התאהבתי נו. מה אכלת? קורנפלקס
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שוש. מיקום כרגע: בבית.. מאכל אהוב: פיצה? חיה אהובה: אריה. כל משפחת החתולים. חג מעודף: שוב - הכל אותו חרא. ערוץ מועדף: 3, MTV, ביפ וסטאר. סלנג אהוב: מה שתגידו. מילה אהובה: מיף
להקה אהובה: אוונסנס.. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, ג'וליה סטיילס ואנג'לינה ג'ולי. שחקן אהוב: בראד פיט וטום קרוז. איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת נו.. הבנאדם הכי יפה שראית: ג'יימסססססססס הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת. זה פסיכולוגי - אני מדחיקה. הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לפעמים. את חושבת שאת קנאית? לא חושבת. אני יודעת. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? גם וגם. בנאדם ש..... שונא/ת: אחותי? אוהב/ת: אחותי. יש לי הרבה אחיות מה..
מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: אממ..שני.. הכי מצחיק: אח שלי
הכי דפוק:
הכי מוזר: אח שלי....חחחח הכי כיף לדבר איתו: אור? איפה היית רוצה לגור בארץ? נתניה או ת"א. בחו''ל? אמריקה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הקטקטים! יש לך פלאפון? חחח אם הדבר הזה נחשב אז כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשרת הרבה...נפלאות המסנג'ר ואייסיקיו. איזה צלצול יש לך? משו ענתיקה כזה. כמו הפלאפון שלי. הקול הכי יפה ששמעת? איימי? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איימי. טרי טרי מאתמול [= ושומר מסך? מסך שחור. את רוצה להיות זמרת? אם היה לי את הקול, למה לא? את רוצה להיות שחקנית? כן!!!!!! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה. כנראה שכן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.. יש לך פירסינג? תזרעו מלח על הפצעים למה לא..;[ איפה יש לך?
איפה את רוצה פירסינג? בשפה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לוידעת... את מאמינה.... באלוהים? לא. בגורל? לפעמים. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן. באהבה ממבט ראשון? אהבה לא. הידלקות כן. באהבה,בכלל? לא יודעת...

חלק ב'...../images/Emo6.gif

מה לעשות שתפוז לא מקבלים יותר מ-6500 תווים?! פורום אהוב: אוונסנס
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? פיתה. מה הדבר האחרון שקנית? ראש1 של שבוע שעבר. מי האדם האחרון שחיבקת? אני בטוחה שכבר הייתה את השאלה הזאת.. מי האדם האחרון שראית? אח שלי עולה במדרגות. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חזי מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון? ומדברת עם חזי
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? אוונסנס פילד אוף אינסנס. מה הסרט האחרון שראית? שעת שיא 2...היה אתמול
מה התוכנית האחרונה שראית? טום וג'רי. מה לעשות - אחיינית שלי בבית.. מה הדיסק האחרון ששמעת? "אוריג'ין" מה השיר האחרון ששמעת? פילד אוף אינסנס. נו זה בריפיט..
מה החלום שלך? שוש אתם. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אוי הכמויות שבהם. הכי בולט - aiways של בון ג'ובי. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: חטטנים אתם היום הא? מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: EID מזכיר לי את אור
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): וואי סתמו קצת. מזכיר לך את הילדות: שיר הנושא של מרקו. (
) גורם לך לבכות: כל מיני...לא יודעת גורם לך לצחוק: lets talk about sex גורם לך לרצות לרקוד: שירים של אקווה. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: מי אמר שאני רוצה? הא? הא?! סתם נו. סתמו טיפה. הופך אותך למאוד ישנוני: o_O שהיית רוצה לכתוב אותו: לוידעת נו. שממלא אותך באושר צרוף: אל תקקלו. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את שיר הקטשופ...שכחתי איך קוראים לו שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: everything i do של בריאן אדמס שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: הקיץ האחרון של שפיות זמנית. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין בשנות הנעורים שלי. תודה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לוידעת נו
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: פילד אוף אינסנס כרגע [= שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שירים של אבבא. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה...כל מיני ששלחו לי. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא מכירה הרבה אנשים מתים אתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לוידעת ;[ שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: always של בון ג'ובי. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הזה של גברים בשחור 2שגורם לך לחשוב על סקס: ערומים (
תודה חזי) שגורם לך לחשוב על להיות לבד: we are? שגורם לך לחשוב על הירח: מי לזזל חושב על הירח?! מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? חזי........ מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אפנה את המחשב כי מתקנים לי אותו סוף סוף! את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? סביר להניח שלא. איך היה השאלון? ארוך.....

darkness calls

New member
או או שאלונים זה טוב../images/Emo9.gif

משועממת שכמותי
שם מלא: תסתפקו בתום.
אנלא מודדת
משקל: ^ שיער: שטני
עיניים: ירוקות עם שמש חומה מסביב לאישון.. בלעט הייתי מוותרת על החום בגללו חושבים שהעיניים שלי חומות
מיקום: משגב ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 28 ביוני 1990 =] מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואי עבר כבר די הרבה זמן..
חיבקת מישהו/י? היום =] אני כל החיים שלי מחבקת אנשים =] מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ עישנת? לא מעשנת
אממ עישנתי נרגילה בחופש הגדול.. וזהו..
שתית משקה אלכוהולי? אממ
בחופש חנוכה.. השתכרת? NEVER HAPPEND שכבת עם מישהו/י? ^ היית במועדון? אמממממ.. לפני חודש ככה.. לבשת חצאית? וואי
נראה לי שמאז כיתה ח' שבאתי עם חצאית סקוטית לביתספר לא לבשתי חצאית.. קנית בגד? אמממ.. חודשיים ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת.. :S אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ^ הקדישו לך שיר? חחח אממ לא זוכרת אבל זה קרה מתישהו בזמן האחרון
שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן :] היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) כן.. לא יודעת.. לחברים שלי שאני נורא אוהבת אותם.. להורים שלי שלא עושים יותר מדי בעיות
היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30
מה/מי העיר אותך? השעון המעורר בפלאפון שלי.. לקום עם MI
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא, אבא, השעון שלכם לא צלצל, קומו כבר 7:20" :S מה היה הדבר הראשון ששמעת? החתול שלי =] מה היה השיר הראשון ששמעת? מממ.. לא יודעת.. מה אכלת? בגלל שהיה בלאגן בבוקר לא אכלתי ולא הספקתי לקחת אוכל לביתספר :S למזלי על השעתיים הראשונות היה מבחן במתמטיקה ושמתי לי ערב לפני שוקולד.. =] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן במתמטיקה על הבוקר מיקום כרגע: בית
מאכל אהוב: אמממ ארומה..
חיה אהובה: חתולים ג'ינג'יים =] חג מעודף: פורימ ערוץ מועדף: ביפ, ערוץ 3, BBC פריים, סינמה פריים
סלנג אהוב: "בלאט" נחשב?
מילה אהובה: בלאט?
להקה אהובה: אוונסנס ודרים ת'יאטר... שחקנית אהובה: מממ.. אליזה דושקו, ג'וליה סטיילס, אליסה מילאנו
שחקן אהוב: כריסטיאן סלייטר יאממ :] איזה כיתה את: ט'1
בדיחה שגרמה לך לצחוק: קל לבדר אותי בשיעורי של"ח :S הבנאדם הכי יפה שראית: פיליפ
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת ומעדיפה לא לזכור..
הדבר הכי מטורף שעשית: טסתי לבד לשבועיים באנגליה.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "בואו נצית את שקד!"
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא ממש.. לא יודעת. את חושבת שאת קנאית? לא בצורה מטורפת. את חושבת שאת קרצייה? לא :S את חושבת שאת עקשנית? כן.. אבל זה תלוי. מאוד. את אוהבת את עצמך? לא כלכך.. בזבזנית או חסכנית? משו באמצע.. בנאדם ש: שונא/ת: אוווו מישהו מסויים מאוד מאוד מאוד
אבל שמות לא יגידו לכם כלום
אוהב/ת: אני אוהבת המווון אנשים.. =] מתגעגע/ת אליו: חברה שלי טליה
חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: טליה\שחר.. הכי מצחיק: חח שחר.. great minds think alike.. הכי דפוק: אממ מישו מהכיתה שלי.. הכי מוזר: חחח אממ =] לוידעת.. כולם יצורונים.. הכי כיף לדבר איתו: היתה מישהי.. אבל.. אממ זה נגמר ברע
אין עם מי לדבר.. איפה היית רוצה לגור בארץ? אולי ת"א או חיפה... בחו''ל? כל מקום בבריטניה יספיק לי
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים?
יש לך פלאפון? יאפ
למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממממ... לוידעת
איזה צלצול יש לך? Minerva של הדפטונס
הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מן הסתם
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פיה.. אבל אני רוצה להחליף :S ושומר מסך? אממ סתם שחור.. את רוצה להיות זמרת? לא :S את רוצה להיות שחקנית? לא :S אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא.. אלא אם כן הפרס הוא לגור באנגליה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה... כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה.. יש לך פירסינג? כה.. איפה יש לך? הליקס.. זה נו בלמעלה של האוזן :X איפה את רוצה פירסינג? עגיל בגבה!! אני כ"כ חושקת! אבל ההורים מרשים רק מגיל 16..
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת לכל המשפחה, קונה בית קיץ באנגליה
ואממ קונה כלמיני מתנות לחברים ואת השאר משאירה וחיה מהריבית.. את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא.. זה יותר מורכב מזה
באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: סוגדים לרוני סופרסטאר
באיזה פורומים את כותבת: חוץ מאוו בהשבט, קצת יוני בלוך ופעם גם כתבתי בפאנפיקים אבל כבר אין לי כוח.. יש לך חברים בפורומים? אממ כאילו מהמציאות?.. לא שאני יודעת :X מה הדבר האחרון שאכלת? בננה
מה הדבר האחרון שקנית? דיסק של alice in chains מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי ענבר.. מי האדם האחרון שראית? ידידים שלי.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ענבר.. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ומתה מכאבי בטן
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ברור.. מה את/ה שומע/ת? Nirvana - something in the way (live) מה הסרט האחרון שראית? נראה לי ה"פ 3 מה התוכנית האחרונה שראית? משו בביפ.. מה הדיסק האחרון ששמעת? הלהיטים של גאנז..
מה השיר האחרון ששמעת? אוו בדיוק השיר של הצלצול בפלאפון
Deftones - Minerva מה החלום שלך? לגור באנגליה.. חח נראה לי טחנתי את זה כל השאלון
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Goo Goo Dolls - Iris מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין שיר מסויים.. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: "את לא לבד" של בוטן מתוק בקרקס.. מזכיר לי את חברה שלי.. היא הקדישה לי אותו פעם..
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Evergrey - I'm Sorry שיר מאוד מאוד מאוד מאוד מומלץ... מזכיר לך את הילדות: Adrienne של דה קולינג.. זה היה השיר האהוב עלי בכיתה ו' ואני מחשיבה את זה כילדות..
גורם לך לבכות: Iris של הגו גו דולז גורם לך לצחוק: "תפוזים" של יוני בלוך גורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אני לא סגורה על זה כלכך.. הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת.. :S שהיית רוצה לכתוב אותו: sea of lies של symphony X שממלא אותך באושר צרוף: לא שירים גורמים לזה.. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר הפסטיגל
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לוידעת.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ^ שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד לא נגמרו!!! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: בטח משו של היהודים.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: "כשאת בוכה את לא יפה".. מניסיון.. הכי טוב.. =] שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: סימון וגרפונקל שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Judgement Of Heaven של Iron Maiden שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Time Is Running Out של מיוז.. שאתה אוהב את הק

FrecCo

Active member
נו אבל הרי ברור שכולם...

בודקים אצל כל מי שעונה מתי הוא שכב בפעם האחרונה ויוצאים...

irena XD

New member
תשובות שלי [;

שם מלא:אירנה ז.(עליכם) גיל:נו ז. עליכם גובה:אנערף..נמוכה משקל:אמאשלכם...קצת נימוסין.! שיער:בלונדי [; עיניים:כחול עמוק..."אוקיינוס" מיקום:מיקום? התחת של אמא שלי מוטי..וזכרון יעקב. ארץ לידה:רוסיה.....זיג הייל!(אני לא טיפשה הרבה!) תאריך לידה:11 לפברואר.תרשמו ביומנים י'זונות... כן גם אתה ניר.... וגם אתה רגב!! אני רואה אותכם זונות! ואנטון..לא מאמינה לך שאין לך יומן...תרשום בפלאפון! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?בחנוכה O: חיבקת מישהו/י? היום...הרבה [; מישהו/י חיבק/ה אותך? היום..הרבה... עישנת?תלוי מה..סיגריה...בגיל 4(אמא שלי סיפרה לי מה)נרגילה לפני שנה בערך.. שתית משקה אלכוהולי? אממ...בחנוכה... השתכרת? בחיים לא. X: שכבת עם מישהו/י? בחנוכה..הזדיינתי עם חזי כל המפגש לא ראיתם? היית במועדון? אמממ...אנערף. לבשת חצאית? בחנוכה X: קנית בגד? מזמן... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום זונות! הקדישו לך שיר? יוווו...אנערף...מזמן רצח..*רמז רמז* שיפרו לך את המצברוח? לא שצריך לשפר אותו בזמן האחרון...אבל לפני איזה חודש אולי יותר... היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) יוווו....אנערף...מזה השאלה הזאת.... היום: באיזו שעה התעוררת? 7 זונות מה/מי העיר אותך? ד'ימה. מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'רעש של הפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? היום....אמממ....שיר טוב...טראנס...פסיכודאלי...אין לי כוח לשמות.. מה אכלת? כלום..אנורקסית.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חשבתי על הטייס ועל הגר
מיקום כרגע: מול המחשב על התחת. מאכל אהוב: פיצה קולה חיה אהובה: כלב..צ'לה שלי חג מעודף: זה עם הכי הרבה חופש...החופש הגדול. ערוץ מועדף: לא רואה TV אבל כשכן אז זה ערוץ E ערוץ 3 וערוצי סרטים ומוסיקה למיניהם. סלנג אהוב: אמאש'ך\אמאשלך מילה אהובה: סעמק להקה אהובה: או זון XD...אנערף...ראמשטיין? לאקונה קויל? שתקו :/ שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: בראד פיט איזה כיתה את: כיתת ירי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "איש הלך הלך הלך הלך.. נפל, קם, והתחיל לרוץ. הבנאדם הכי יפה שראית: אנג'לינה ג'ולי..ואז הגר...ואז אנה. O: הפאדיחה הכי גדולה שלך: אינלי שמץ.. הדבר הכי מטורף שעשית:הזדיינתי בשירותים עם חזי! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני חולת נפש"? את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה?לפעמים את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים [; את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: רוצים רשימה? אוהב/ת: רוצים עוד רשימה? מתגעגע/ת אליו: יו..אמממ...כל מי שרחוק ממני וגם המשפחה ברוסיה. חסר לך: וואו...אני מניחה ש..אהבה O: עושה לך טוב להיות איתו: הטייס..למרות שהוא לא איתי...(וגם הגר..מושלמים שכמותכם) הכי מצחיק: גיא שליידר? XD הכי דפוק: גיא שליידר? XD הכי מוזר: אמאשלכם. הכי כיף לדבר איתו: ענבל O: וכל בנאדם אחר בפורום הזה. איפה היית רוצה לגור בארץ?ת''א זונות בחו''ל? ניו יורק בייבי איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שנות ה70 והסדרה הזאת שאני לא זוכרת איך קוראים לה X: יש לך פלאפון?משום מה :/ למי אתה מתקשר הכי הרבה? רוצים רשימה? איזה צלצול יש לך? צלצול מצרי. עתיק. כמו הפלאפון. הקול הכי יפה ששמעת? ש-ר-ו-ן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה קוזינה שוכבת על אבן עם הרגליים מפוסקות. ושומר מסך? כוסיות מתפשטות ורוקדות על שולחנות והציצים שלהן רועדים. סקסי נכון? את רוצה להיות זמרת? אמממ...כן :/ את רוצה להיות שחקנית? כן.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן זונות! יש לך פירסינג? כן שרמוטות איפה יש לך? נזם באף. איפה את רוצה פירסינג? בשפה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ביד...עפה מהבית לת''א...וקונה ויברטור כדי שתהיה גמירה טובה יותר. את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? לצערי כן פורום אהוב:אוונסנס באיזה פורומים את כותבת:אוונסנס [; יש לך חברים בפורומים? יש לי חברים רק בפורומים מה הדבר האחרון שאכלת? אוכל? קבבים עם קצת מלוואח ואיזה ג'חנון קטן עם איזה שווארמת כבש.. מה הדבר האחרון שקנית? סיכה...היא באוזן שלי כרגע [; מי האדם האחרון שחיבקת? ענבל. מי האדם האחרון שראית? את מיכאל O: אנחנו בהסעה XDD מי האדם האחרון שדיברת איתו? נטע O: מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן.....אינפקטד מאשרום תודה זונות. מה את/ה שומע/ת? כבר אמרתי לא? מה הסרט האחרון שראית? יא חראם....איזה סרט על משה...משנת 50 ומשהו....זה סרט של 5 שעות X: מה התוכנית האחרונה שראית? כולם אוהבים את ריימונד מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק של טראנס. מה השיר האחרון ששמעת? לוידעת. מה החלום שלך?היום חלמתי על אורגיות מטורפת וג'חנונים בטעם פיצה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:שיר של קריידל..זה מזכיר לי אותו כי הוא שלח לי אותו והקדיש לי אותו :/ מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:אנערף!#$^ מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:אנערף&)$#& מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):וואו...זונות עזבו אותי.. מזכיר לך את הילדות:"את דומה לכלב"? גורם לך לבכות:לבכות? כרגע אין כזה..אני מאושרת מדי. גורם לך לצחוק:פתח תקווה של אינפקציה גורם לך לרצות לרקוד:"תזיזי ת'ישבן" מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:"הו טייס יפה שלי"? הופך אותך למאוד ישנוני:"אשליה" זה טראנס O: שהיית רוצה לכתוב אותו:אנערף.... שממלא אותך באושר צרוף:א-נ-ע-ר-ף שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:כל דבר של אבריל לאבין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:איזה חתונה? על מה אתם מדברים? אני לא מתחתנת.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:"טאם טאם טאם טאם טדאם טדאם טאם טאם" שמסכם את שנות הנעורים שלך:"אמאשך" ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אמממ....דה ריזון. שאתה אוהב להתעורר לצליליו:"בוקר טוב עולם מה שלום כולם..אני כבר ילד אמיתי" שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:קורין אלאל ודנה ברגר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:עומר :/ שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:לוידעת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:לוידעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אנערף שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:אנערף שגורם לך לחשוב על סקס:"סקס סקס סקס" שגורם לך לחשוב על להיות לבד:"לונלי" שגורם לך לחשוב על הירח:"full moon" מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?הטייס זונות מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ביד.עם הויברטור של המליון ש''ח את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? אין מצב. איך היה השאלון?חרא ארוך מדי תישרפו

אווו.. ברגע שאמרת שחשבת עלי..

שכחתי מה רציתי להגיד
בואנ'ה את צמחונית... אגב.... רדי למטה עוד קצת כן! שם! או יס יס יס! *גומרת!* שום הרבל אסנס נו.... מתה עליך

Billy4

New member
Me

שם מלא:הגר מספיק גיל:13 גובה:1.70 משקל:ממממ...לא יודעת שיער:חום עיניים:חומות מיקום:ירושלים ארץ לידה:ישראל תאריך לידה:7.8.1991 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אף פעם חיבקת מישהו/י? אתמול(?...) מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?מזמן השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לא אוהבת לבשת חצאית? איכ קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לחברה הכי טובה שלי אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצב רוח? חחח אין דבר כזה היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? 6.30 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט לא הכנתי שיעורים! מה היה הדבר הראשון ששמעת? MTV מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת...מישהו קושי באמ טי וי..נראה לי אקזיביט מה אכלת? לא אוכלת בבוקר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: כלב חג מעודף: אין ערוץ מועדף: MTV סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: גרין דיי, בלינק, סאם 41, אוונסנס ועוד מלא שחקנית אהובה: שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית:ג'וני דפ
הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: לא זכור הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? אומרים לי שאני יפה(לא לחשוב אני סנובית פרחה או משהו כזה) את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: הילה
אוהב/ת: ממממ אין מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: אח שלי הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: חברה איפה היית רוצה לגור בארץ? מי רוצה לגור בארץ בחו''ל? לונדון איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? סתם צלצול הקול הכי יפה ששמעת? של בילי(גרין דיי) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם...מישהו...חתיך... ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? חחחחחח לא את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא יצא לי להגיד....חוץ מלמשפחה ואז אולי כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה את רוצה פירסינג?גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נוסעת לחו"ל דבר ראשון את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: MTV באיזה פורומים את כותבת: גרין דיי בלינק גוד שארלוט אוונסנס לינקין אמ טי וי יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה מה הדבר האחרון שקנית? פיצה מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מה את עושה עכשיו? בוא נחשוב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? גרין דיי מה הסרט האחרון שראית? רקבת לקוטב(לא יודעת מה עבר לי בראש) מה התוכנית האחרונה שראית? הרואה ואינו נראה(AXN ממולץ) מה הדיסק האחרון ששמעת? בלינק מה השיר האחרון ששמעת? ALWAYS מה החלום שלך? לפגוש את הלהקות שאני אוהבת מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לא נראה שיש שיר כזה מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק:I JUST WANNA LIVE-GOOD CHARLOTTE גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שירים בעברית שהיית רוצה לכתוב אותו: גרין דיי-BOULEVARD OF BROKEN DREAMS שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: דוד משהו שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אם יהיה רוק אני אשמח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כנ"ל שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני כולה בת 13 ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ברינג מי טו לייף שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?חסוי מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך לראות MTV את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? אכפת לי? איך היה השאלון? נחמד

EliranMaor

New member
../images/Emo182.gifהו../images/Emo70.gif מי, מי../images/Emo70.gifפיק מי פליז../images/Emo70.gif

שם מלא: אלירן מאור גיל: 15 וחודש גובה: 1.71 [כן הסנטימטר משנה
] משקל: אמממ...פעם אחרונה [אתמול..חח] הייתי 52...אני אנורקסית... שיער: לפי דנה, זה שטני נוטה לאפור... עיניים : חום מיקום: נתניה ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 27.11.89 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות מישהו/י חיבק/ה אותך? באותו זמן של השאלה הקודמת עישנת? שתית משקה אלכוהולי? לא מעשן. לא שותה. השתכרת? לא משתכר לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? הא? היית במועדון? לא מועדון. לבשת חצאית? חחח...אני אוותר... קנית בגד? בחופש הגדולח, וזה היה אחרי שהכריחו אותי כי אין לי בגדים בארון... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אותו זמן הקדישו לך שיר? אף פעם
המממ חודש? המממ...מה? שיפרו לך את המצברוח? חחחחח....אמממ...לפני יומיים היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לדניאל בר און
היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה ל-7...
מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף יש היום מבחן ולא למדתי... מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב עם אודטה
סתם...חדשות כי זה מה שהיה... מה היה השיר הראשון ששמעת? "גברת פלפלת" מה אכלת? קורנפלקס...עושי למעוניינים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן בצרפתית שלא למדתי אליו... מיקום כרגע: חדרי הקט... מאכל אהוב: שניצל תירס
חיה אהובה:דולפין חג מעודף: החופש הגדול
ערוץ מועדף: ערוץ הילדים [וסתמו
] סלנג אהוב: היי, ביי, פקאצה תמותי מילה אהובה: אהבה להקה אהובה: מארון 5 שחקנית אהובה: לודע...אין ספציפית שחקן אהוב: אותו דבר איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך התעייף התחיל לרוץ הבנאדם הכי יפה שראית: ......
הפאדיחה הכי גדולה שלך: קיללתי מורה שהיה מאחוריי... הדבר הכי מטורף שעשית: התנשקתי עם בן...[מה לעשות שאין לי משו יותר מטורץ מזה...] הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: בוגה בוגה
אתה חושב שאת יפה? יאפ אתה חושב שאת צבועה?נופ אתה חושב שאת קנאית? יאפ
אתה חושב שאת קרצייה? חחח...לפעמים אתה חושבת שאת עקשנית?כןן אתה אוהבת את עצמך? כן בזבזן או חסכן? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: אסף הקוף
אוהב/ת: דניאל וליאור מתגעגע/ת אליו: אביב...לא ראיתי אותו איזה 4 ימים...חח חסר לך: אין... עושה לך טוב להיות איתו: ליאור, דניאל ואביב הכי מצחיק: זואי הכי דפוק: לודע איך קוראים לו אבל הוא מטומטם הכי מוזר: אותו אחד הכי כיף לדבר איתו: ליאור ודניאל איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? אין כמו הארץ בל זה מעניין בחו"ל איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אווו...יש המון...פלפלת, ביגבאגים, נילס הולגרסון, המעופפים הנועזים...לא חסר... יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליאור איזה צלצול יש לך? אחד מעפן כי ביטלו לי את האינטרנט בפלפון אז אני לא יכול להוריד הקול הכי יפה ששמעת? אממממ...לודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה מהמפגשפורום שלי מרים את רעות ויש לה מבט של "WTF?!" ושומר מסך? XP אתה רוצה להיות זמר? עם הקול שלי?! אתה רוצה להיות שחקן? למה לא? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? תלוי מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוונת לזה? תמיד. יש לך פירסינג? הלוואייייי איפה יש לך? ... איפה את רוצה פירסינג? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מסדר לי, למישפוחה ולחברים את החיים את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: מירוץ לאתמול [1003] ואוונסנס[846] באיזה פורומים את כותבת: מירוץ לאתמול ואוונסנס יש לך חברים בפורומים?יאפ...המוןןןןןןןן מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית? שוקו חם בבצפר אתמול מי האדם האחרון שחיבקת? ליאורי מי האדם האחרון שראית? ליאורי מי האדם האחרון שדיברת איתו?ליאורי..חחח מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה...
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ מה את/ה שומע/ת? me against the music של בריטני ומדונה מה הסרט האחרון שראית? "רשיון לגנוב" עם פירס ברונסן וסלמה האייק מה התוכנית האחרונה שראית? אנג'ל לפני יומיים מה הדיסק האחרון ששמעת? הדיסק החדש של בריטני מה השיר האחרון ששמעת? גברת פלפלת מה החלום שלך? להיות מפורסם לייק דה שיו איזה פקאצה אנוכי
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: have u ever של בראנדי מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אותו שיר מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: welcome to my truthשל אנסטסיה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): השיר ההוא של בראנדי מזכיר לך את הילדות: נילס הולגרסון גורם לך לבכות: השיר של בראנדי גורם לך לצחוק: במדינת הגמדים
גורם לך לרצות לרקוד: me against the music כי אני מכיר את הריקוד... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין הופך אותך למאוד ישנוני: אין שהיית רוצה לכתוב אותו:אין שממלא אותך באושר צרוף:אין שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: .... שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא סיימתי אותם
אתם כבר רוצים שיר
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ...לודע... שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: השיר ההוא של הבוגי שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: האב יו אבר של בראנדי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מעדיף שלא לחשוב... שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: have u ever של בראנדי שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ultimate של לינדזי לוהאן...מהסרט "שישי הפוך" שגורם לך לחשוב על סקס: חחח.....לא אומר...
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אין שגורם לך לחשוב על הירח: אין מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? נמנמ...בעיקר ליבי...וליאור מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אקרא בפורומים את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לכו תדעו... איך היה השאלון? מעייף דאמיט

Phantomina

New member
על ייאוש והמון

שם מלא: קטרינה גובה: 1.58 משקל: 45 שיער: שאטני נוטה לבלונדי עיניים: חומות-ירוקות מיקום: באמצע ארץ לידה: ארה"ב תאריך לידה: בין לבין מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני כמה דקות, כשחבר שלי עוד היה יצור אנושי. חיבקת מישהו/י? עכשיו מישהו/י חיבק/ה אותך? תוך כדי השאלון עישנת? לפני 7 שנים.. אני לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? חודש בערך השתכרת? כשיצאנו לפאב עם חברים לא מזמן. היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לפני שבועיים, סקוטית קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? לפני חודש?ממ.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) אתמול בלילה:) היום: באיזו שעה התעוררת? 11:43 בערך מה/מי העיר אותך? נשיקה של חבר שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? היי.. מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של Enya מה אכלת? עדיין כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת.. מיקום כרגע: מיטה של חבר שלי מאכל אהוב: קרם ברולה חיה אהובה: חתול, עקרב חג מעודף: חג-המולד, halloween' פורים ערוץ מועדף: 3,27 סלנג אהוב: ממ... מילה אהובה: Essence להקה אהובה: יש המון... שחקנית אהובה: קירסטן דנסט שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: לא בכיתה :p בדיחה שגרמה לך לצחוק: או לא יודעת.. הבנאדם הכי יפה שראית: חבר שלי הפאדיחה הכי גדולה שלך: כשהייתי בדיוטי-פרי אז לא ידעתי איפה אבא שלי, ואז ראיתי אותו ורצתי אליו, והיה ארון שהדלת השקופה שלו הייתה פתוחה, ובום! נכנסתי בזכוכית מול כולם...
הדבר הכי מטורף שעשית: צריכה לחשוב על זה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: גם את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן! את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: חבר שלי , ואת שרון מתגעגע/ת אליו: שרון חסר לך: ריין עושה לך טוב להיות איתו: חבר שלי, ושרון הכי מצחיק: תומר וחבר שלי הכי דפוק: בן הכי מוזר: בן הכי כיף לדבר איתו: נחשו... :p איפה היית רוצה לגור בארץ? ממ אין מקום מיוחד בחו''ל? סקוטלנד איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי קטן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת.. איזה צלצול יש לך? Evanescence-bring me to life הקול הכי יפה ששמעת? הסולנית של נייטוויש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אותה המלאכית שיש לי בפרופיל ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא לא לא !! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד יש לך פירסינג? היה מתחת ללשון איפה יש לך? ^ איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה פסנתר כנף את מאמינה: באלוהים? לא יודעת בגורל? לפעמים בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? ברגש כלשהו במבט ראשון, אבל לא אהבה באהבה,בכלל? כן. פורום אהוב: אוונסנס כמובן!
באיזה פורומים את כותבת: כל מיני, אין קבועים יש לך חברים בפורומים? לא מישהו קרוב מה הדבר האחרון שאכלת? סלט מה הדבר האחרון שקנית? סלט וקולה מי האדם האחרון שחיבקת? חבר שלי מי האדם האחרון שראית? חבר שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר שלי מה את עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועונה על השאלון :) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? חח כן מה את/ה שומע/ת? Opeth מה הסרט האחרון שראית? פנטום האופרה מה התוכנית האחרונה שראית? בילי ומנדי מה הדיסק האחרון ששמעת? Persephone-home

Phantomina

New member
חלק ב' -

מה השיר האחרון ששמעת? Harvest של אופת' מה החלום שלך? להיות מוזיקאית מצליחה ויש עוד כל מיני.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך ידיד לשעבר: שיר של רדיוהד, אני לא מאמינה אבל שכחתי את השם:) מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: black hole sun מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Marilyn manson-coma black מזכיר לך את הילדות: .. לא יודעת.. גורם לך לבכות:, Soul asylum- runaway train, marilyn manson-coma black גורם לך לצחוק: a prelude to angels-y.y ren and stimpy - happy happy joy joy song גורם לך לרצות לרקוד: frank sinatra - I won't dance מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Tears Of Israfel-Heaven sought הופך אותך למאוד ישנוני: Morbid angel - ageless still I am שירים כאלה במערכת סטריאו מרדימים אותי..
שהיית רוצה לכתוב אותו: הא? שממלא אותך באושר צרוף: גם heaven sought Sleeping sun שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שיר של בריטני ספירס שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Sleeping sun- Nightwish שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת.. שמסכם את שנות הנעורים שלך: Children of Bodom - Somebody put something in my drink ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא יודעת..ממ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: יש כל מיני.. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: Laura and tommy שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל מיני נייטוויש שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: ממ.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השירי סאונדטרק האוונסנסיים , והפסקול של שר הטבעות שגורם לך לחשוב על סקס: ממ
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Nightwish -Nemo שגורם לך לחשוב על הירח: moonspell - fullmoon משהו.. מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? חבר שלי חח מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך להתקלח את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נראה לי
איך היה השאלון? אהההה .... ממ.. המון. ושיט זה הדגיש לי הכל :(

NeT NiT

New member
אני.. באיחור קל.. ../images/Emo3.gif

אם מישהו קורא תגידו XDDD שם מלא:נטע לי סלע גיל:15 וחצי (מחר!
)
גובה: 163..משו כזה.. משקל:Oo שיער:בלונדיני (אמאשלכם.) עיניים: ירוקות מיקום: חור כל החורים.. (התחת..
) ארץ לידה: ישראל תאריך לידה: 25.6.89 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן XD חיבקת מישהו/י? אממ..כל הזמן..לוידעת Oo מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת?ל"ג בעומר שנה שעברה.. (ליהי גומלת אותי.. XD) שתית משקה אלכוהולי? שלשום? Oo השתכרת?אף פעם לא באמת השתכרתי.. שכבת עם מישהו/י? Oo היית במועדון? תתפוצצו. אני גרה בחור. אין פה מועדונים. לבשת חצאית? XD קנית בגד? לפני שבוע.. ג'ינסים
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ..לרוני.. XD אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם. הקדישו לך שיר? לאזוכרת O: שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)אממ..לאיודעת.. היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי.. מה/מי העיר אותך? השתעלתי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "דניאל איפה כולם?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? ערוץ לוגי Oo מה היה השיר הראשון ששמעת? אדיקטד של סימפל פלאן מה אכלת? קרואסון שוקולד
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני יעשה עם מתמטיקה.. מיקום כרגע: בחדר שלי.. מאכל אהוב: שוקולד.. נראה לי. חיה אהובה: חתולים. חג מעודף: פורים!! וחגים נוצריים הרבה יותר שולטים!! ערוץ מועדף: 3.. סלנג אהוב: אממ.. Oo מילה אהובה: מון דייה! להקה אהובה: אוונסנס, אלטר ברידג', סמייל אמפטי סול, גרען דיי, יילוו קארד, מיוז, סימפל פלאן, הובסטאנק... שחקנית אהובה: פייפר פראבו
שחקן אהוב: מל גיבסון איזה כיתה את: י'5 בדיחה שגרמה לך לצחוק: כאילו שאני זוכרת.. Oo הבנאדם הכי יפה שראית: איימי/רינט/ג'ון הפאדיחה הכי גדולה שלך: שוב..Oo הדבר הכי מטורף שעשית:קפצתי מהגג נו XD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: Oo את חושבת שאת יפה? לאיודעת.. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? קצת.. את חושבת שאת קרצייה? אולי לפעמים.. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? Oo בזבזנית או חסכנית? תלוי.. בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת.. אוהב/ת:הרבהההההההההההה מתגעגע/ת אליו:אנשים מהפורום ;[ חסר לך:אנשים מהפורום!!!! ;[ עושה לך טוב להיות איתו: אנשיםםםם מהפורוווםםםם!!@?!@?@# XD הכי מצחיק: גרב!!! XD הכי דפוק: Oo הכי מוזר:ניר! XD הכי כיף לדבר איתו: רוני ובייגלה

NeT NiT

New member
המשך אמאשלתפוז ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

איפה היית רוצה לגור בארץ? אם כבר אז תל אביב.. בחו''ל? ארצות הברית. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נשואים פלוס!!! XD יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? יותר לכיוון SMS.. רוני ובייגלה XD איזה צלצול יש לך? My Immortal
הקול הכי יפה ששמעת? קול של איימי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אוונסנס ושומר מסך? אוונסנס XD את רוצה להיות זמרת? לא XD את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בכיף
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בגבה איפה את רוצה פירסינג? בשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה חיים XD את מאמינה: באלוהים? אלוהים פרטי משלי.. לא של הדת. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אפשר להגיד.. באהבה ממבט ראשון? כן. באהבה,בכלל? כן. פורום אהוב: אוונסנס
באיזה פורומים את כותבת: אוונסנס, והייתי קצת באורלנדו בלום.. יש לך חברים בפורומים? דו איי? מה הדבר האחרון שאכלת? מלפפון XD מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינסים
מי האדם האחרון שחיבקת? ענבר אולי.. לא יודעת.. :S מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון? Oo את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. המחשב הטיפש שלי נתקע אם פועלת בו יותר מתוכנית אחת.. מה את/ה שומע/ת? ... מה הסרט האחרון שראית? אמממ.. ווימבלדון XD מה התוכנית האחרונה שראית? "קצרים" בערוץ 2 XD מה הדיסק האחרון ששמעת? Origin of Symmetry של מיוז מה השיר האחרון ששמעת? the reason של הובסטאנק מה החלום שלך?לא להיות פה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא יודעת..ווסטלייף XD מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: .. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: addicted של סימפל פלאן את רוני XD מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):Onely one של yellowcard מזכיר לך את הילדות: שירים של בריטני XD הישנים.. גורם לך לבכות: הרבה..אולי..הממ.. you had time של ani difranco גורם לך לצחוק:Oo גורם לך לרצות לרקוד:oO מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: פאקינג אונלי וואן!!! הופך אותך למאוד ישנוני: .. שהיית רוצה לכתוב אותו: וויספר!
שממלא אותך באושר צרוף: Siddharta - Insane לאידעת למה..P: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים חדשים של בריטני :S שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Oo שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: even in death שמסכם את שנות הנעורים שלך: Smile Empty Soul - Meaningless ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: .. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לאיודעת.. :S שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: מוזיקה אירית! XD שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אוונסנס!! תודה ליאט!!
אלטר ברידג' וסמייל אמפטי סול!! תודה ליהי!! מיוז!! תודה רינט ובייגלה!!
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: hello שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא רואה קליפים XD שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אונלי וואן XD שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: you had time שגורם לך לחשוב על סקס: Oo שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Smile Empty Soul - All My Problems.. משום מה.. שגורם לך לחשוב על הירח: Oo מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? לאיודעת.. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אמצע חיים.. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? מאיפה לי!?Oo איך היה השאלון?קריעת תחת.

למעלה